Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب سیزن اول AoT تموم شد و تا حد زیادی انیمه Predictable بود.( فارسیش مسخره میشه چیزی که به ذهنم رسید قابل حدس زدن(!):دی بود:دی)
خیلی چیزها رو تونستم حدس بزنم ولی خب تونست تا حدی هم سورپرایز کنه:دی سیزن 2 هم رفته برای سال دیگه؟:| بابا این دیگه چه کاریه.
سلام

IQ تسلیت رو به خودت نگفتم ، به خانوادت گفت :دی بچشون داره وارد دنیای انیمه میشه و باید عملاً از دست رفته حسابش کنن :دی
-----
ویرایش : الانم بهت توصیه میکنم بشین GoSick و Black Lagon رو ببین که مطمئن شیم کارت تمامه دیگه :دی
لول:دی
نه آقا ما فعلاً اعتیادهای زیادی داریم:دی البته اگر BC نیام فکر کنم بتونم وقتم رو تقسیم کنم سر انیمه دیدن و سریال دیدن:دی

[MENTION=45984]Daedalus[/MENTION]
حالا اگه میخوای یه انیمه با داستان فوق خفن ببینی Steins;Gate رو بزار تو برنامت،مطمئن باش پشیمون نمیشی.مثل SnK اینم 25 قسمت ـه و یه فیلم هم در ادامه داستان داره و پروندش هم کامل بسته میشه.

بچه ها اگه ممکنه یه انیمه معرفی کنید فایت هاش باحال باشه داستان باحالی هم داشته باشه :d ؟؟؟؟

Hunter X Hunter خیلی توضیح میده تو فایتا، داستانشم خوبه
Hellsing Ultimate خون و خون ریزیه :d
Bleach نبرد های epic داره.
Hajime no ippo ورزشیه (درباره بوکس)، و خیلی فایت های عالی داره :d

بله درسته،بعد از اتمام فصل میاد.

قسمت ۱۱ چقدر باحال بود.دوستان این انیمه اینجا زیاد چرا طرفدار نداره؟!

Sent from my iPhone

گند زدن خو! فصل اولش که به خاطر سان/سورها گند زدن! ( حالا هرکی بعدا BD گرقته خوش به حالش:-" )
فصل دومم که مانگاخون ها میگند، روند داستان توی مانگا خیلی جذاب تره:دی

من خودم شخصا با توکیو غول حال نکردم، حالا اگر هفتگی نمیدیدم شاید نظرم مثبت تر بود...ولی در کل اصلا با کاراکترها و داستان و ... ارتباط برقرار نکردم:|

گند زدن خو! فصل اولش که به خاطر سان/سورها گند زدن! ( حالا هرکی بعدا BD گرقته خوش به حالش:-" )

من خودم شخصا با توکیو غول حال نکردم، حالا اگر هفتگی نمیدیدم شاید نظرم مثبت تر بود...ولی در کل اصلا با کاراکترها و داستان و ... ارتباط برقرار نکردم:|

حرفتون درسته،ولی اگه دقت کنید شخصیت ها بکگراند خیلییی جالبی دارن،تک تکشون.حس کنجکاوی ادم رو بدجوری تحریک میکنه

Sent from my iPhone

=((بعد از مدت ها رفتم سراغش...
چی بگم؟؟=((فکر کنم یه چند روزی طول بکشه حس انیمه نگاه کردن سراغم بیاد...خیلی جلوی خودم رو گرفتم که گریه نکنم...الان در حال نوشتن هستم با چشمانی پر از اشک و در حالت بغض...=(( حال و حس توضیح دادن اصلا ندارم...

bo5y5mp9797ncg9psiyo.png

vwy29fvdrkc26t7dauex.png
:((

الان قسمت آخر Shigatsu رو دیدم...واقعا نمیدونم چی بگم...فقط اینکه این انیمه عالی بود! :x
---
پست بالایی هر کسی رو داغون میکنه! :(( سنگدل ترین آدم هم نابود میشه اونجا! :(
---
حرفتون درسته،ولی اگه دقت کنید شخصیت ها بکگراند خیلییی جالبی دارن،تک تکشون.حس کنجکاوی ادم رو بدجوری تحریک میکنه
میزان حس دهی کاراکترها به من : 0% !

من هفتگی هم ندیدم و بازم هیچ احساس خاصی نسبت بهش ندارم:-" فقط یه مشت شخصیت الکی اغراق شده توش بود با داستانی که توی فصل اول به هیچ جا نرسید:-"

بله درسته،بعد از اتمام فصل میاد.

قسمت ۱۱ چقدر باحال بود.دوستان این انیمه اینجا زیاد چرا طرفدار نداره؟!

Sent from my iPhone
چون ابش قطعه. 77 چپتر مانگا . 12 قسمت انیمه. به به به:| بهتره مانگا رو بخونید تا متوجه بشید
اینجا فقط من seven deadly sins رو میبینم؟:دی
منم میبینم . خیلی پیشرفت داشته نسبت ب اولاش . هر هفته بیشترین انیمه ی ک منتظرشم همینه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or