Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این طراحی های Clannad چرا اینجوریه:|
آخه خیلی هم قدیمی نی.
چشما از 50 درصد کله بزرگترن :|
کلا انیمه اینطوری شاهکار هم باشه به خاطر طراحی ها نمی تونم ادامش بدم :| یکی نیست بهشون بگه آخه شما تا حالا آدم ندیدید؟ :-/
5tse3vw1iczkeiy89sas_thumb.jpg
فقط این اولی و چهارم ردیف سوم به نظر چیزای به درد بخوری میان :-"

نه ، بهترین اینمه فصل پاییز منه ...
دوستانی که مانگاش رو خوندن ، این چند قسمت آخر انیمه رفته تو فیلر یا نه؟
من کلا مانگایی نیستم،ولی انیمه فصلی هست،و فکر نکنم فیلر داشته باشه،یک قسمت دیگه هم اگه اشتباه نکنم فصل اولش تمام میشه،و باید تا فصل دوم صبر کنیم.

آخرین ویرایش:
آقا ترتیب Fullmetal چجوریه؟ اول برادرهوود رو ببینم یا ان یکی که انگار قدیمی تره؟ یکی هم هست که پنجاه و خورده ای قسمته و ظاهرش قدیمیه. چی به چیه؟
اون قدیمیه در اصل تا یه جایی با برادرهود یکیه ولی اون زماان چون رسیدن به مانگا دیگه خودشون ادامه دادن ولی تو برادر هود همون مانگاس.
برادرهودو ببین.:دی
دوتاس سومی نداره.:|

اون قدیمیه در اصل تا یه جایی با برادرهود یکیه ولی اون زماان چون رسیدن به مانگا دیگه خودشون ادامه دادن ولی تو برادر هود همون مانگاس.
برادرهودو ببین.:دی
دوتاس سومی نداره.:|

سومی چیه!:دی منظورم همون دومی بود که نمیدونم اولیس یا دومی!:دی در هر صورت باز نگرفتم چی به چی شد!:دی من برادر هود رو شروع میکنم اما ان یکی رو نبینم؟ یا بعدش ببینم؟ چقدر سخت شد!:دی

سومی چیه!:دی منظورم همون دومی بود که نمیدونم اولیس یا دومی!:دی در هر صورت باز نگرفتم چی به چی شد!:دی من برادر هود رو شروع میکنم اما ان یکی رو نبینم؟ یا بعدش ببینم؟ چقدر سخت شد!:دی

فقط برادرهود رو ببین،داستان اون یکی از یه جایی باهاش متفاوت میشه.

حالا که بحث در مورد Clannad است ما هم از خاطراتمون بگیم!:-":d
من فقط قسمت های اولش دیدم ولی خداییش روایتش خیلی خسته کننده بود8-|:| وسط هر اپیزود هم یه دختر و رباتی بود که نقششون فقط پارازیت انداختن بود!~x(
در مورد طراحی هم، طراحی کارکترهای Clannad یکی از بدترین طراحی هایی هست که دیدم:|(درکنارElfen Lied:-&)طراحی صورت ها خیلی بد بود،از اون بدتر این بود که عملا همه ی کارکتر های مونث چهره هاشون کپی همدیگه بود!:|من خودم بخاطر این طراحی نمی تونستم با کارکترها ارتباط برقرار کنم :|
شنیدم after story از Clannad بهتر ولی تا وقتی کارکتر هاش این شکلی باشن من یکی عمرا نگاه کنم:|:p

بله درسته،بعد از اتمام فصل میاد.

قسمت ۱۱ چقدر باحال بود.دوستان این انیمه اینجا زیاد چرا طرفدار نداره؟!

Sent from my iPhone
من بعد خوندن مانگاش فهمیدم انیمه شدیدا آبش قطعه!!!! :|
فصل دو که افتضاح ولی فصل یک هم درمقایسه بامانگا همچین آش دهن سوزی نیست!
خیلی از صحنه های مهمی که تو مانگا بودن تو فصل اول نبودند.
طراحی کارکترها وانیمیشن ها زیاد خوب نیست.تو همین اپیزودی که دیدی یکی از بهترین وشاید بشه گفت پر ابهت ترین شخصیت داستان انقدر طراحی صورتش افتضاح که حد نداره!
سان/سور اعصاب خورد کن!)x"Pierrot" اصلا بدرد انیمه های سنین نمیخوره بهتره همون انیمه های شونن که توش مهارت داره رو بسازه!

انگار پایان انیمه هم با پایان مانگا فرق داره وبه احتمال زیاد خبری از فصل سوم نیست.
که همین آدم رو امیدوار میکنه حداقل چند سال دیگه یک استودیو کار بلد تو این سبک انیمه رو از اول مطابق مانگا ریبوت کنند!:d
---------------------------
بلاخره این هفته قسمت آخر انیمه "Shigatsu wa Kimi no Uso" یا(Your Lie In April) اومد!
انیمه از هر لحاظ شاهکار بود! داستان خوب ،رمنس قشنگ ، کاراکتر های دوست داشتنی،موسیقی فوق العاده ،جلوه های بصری محشر وپایان بسیار زیبا! :x
دلم واسش تنگ میشه!:((به همه پیشنهاد میشه.....!:>

قسمت اخر عالی بود! عالی!:x
حدس میزدم "کائوری" بمیره اما اینقدر تاثیر گذار درستش کرده بودند! که حتی موقع دیدن گریم گرفته بود!:((

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

همنوازیشون وحشتناک مادر بگریدبود!!!!:((=((
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php