Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان این انیمه ها خوب هستند دانلود کنم ببینم
Balsilisk-Hakuouki-Nurarihyon no Mago-Another-Claymore-Blood-c

اگه میشه اولویت بندی کنید که کدوم با ارزش تر هست
اینارم دیدم که خیلی دوست داشتم bleach - elfen lied-death note -mushishi
و fate stay -Psycho Pass

دوستان این انیمه ها خوب هستند دانلود کنم ببینم

اگه میشه اولویت بندی کنید که کدوم با ارزش تر هست
اینارم دیدم که خیلی دوست داشتم bleach - elfen lied-death note -mushishi
و fate stay -Psycho Pass
اینا رو ول کن برو Fullmetal alchemist brotherhood رو ببین.
باب میل سلیقت هم هست. :d

سلام.
خب این قسمت فقط به خاطر حضور آیزن ه که قابل تحمله:|و گرنه که دوباره فاز میستری بلیچ رو برداشته.الان سول کینگ دقیقا چیه؟باخ چجوری پسر همین چیزیه؟بعدش الان که به شینیگامی ها حمله کرده به خاطر اینه که باخ جذبش کرده یا نه از اول این بابا همینجوری بوده شینیگامی هایی مثل سنترال46 اومدن اینو مهر و مومش کردن؟:-/از طرفی بعد از این اتفاقات یجورایی به آدم این حس دست میده که آیزن حق داشته بخواد نابودش کنه:dو اینکه یه بار دیگه ثابت شد آیزن>سول سوساسیتی
فکر کنم یه مرضی هست بین انیمه بین ها که به صورت نامحسوس وجود داره و منم رو هم دچار کرده:dمرض اینکه از شب تا صبح بیدار میمونی جون میکنی دانلود میکنی بعد وقط دیدنش که میشه یهو یادت میره اصلا چی دان کردی برای چی که بخوای بری ببینیش:d
الان من claymore-baka totest-hataruku mao-sama-k project و یه چندتا انیمه سینمایی و سریالی دیگه گرفتم که نمیدونم چرا تا حالا ندیدمشون:d
پ.ن:وان پیسم این هفته خوب بود.از پرنده صورتی رنگ پا دراز کمتر از اینم انتظار نیست:d

شما اگه دیدید یه کاراکتر دست و پاش تو انیمه ای قطع شد بدون این کاراکتر تا آخر مانگا که چه عرض کنم تو Spin off ها هم زنده میمونه هی نشونش میدن به علامت اپیک بودن:d.لاو هم زنده میمونه یه کاره ای میشه تو این کشوره.
لوفی از بعد نیمه دوم مانگا یه جنگ خرکی تا حالا نداشته که بزنه جوش بیاره طرف رو له کنه!تا حالا تو نیمه دوم هم لت و پار نشده.به نظرم یه جنگ تکی میزارن اون آدم مفنگی(:d) بخواد دخالت کنه سابو میره سراغش.جون قابلیت هاشونم یه جورایی مکمل هستند مبارزشون قشنگ میشه.
لاو اگر این آرک نمیره(که بعد از این همه ماجرا هم نمرده...پس نخواهد مرد:| )،مطمئنم دستش هم سالم میشه با قدرتاش! :d علامت اپیک بودنی براش نمیمونه،مگر اینکه لباس آستین کوتاه بپوشه و جای زخمی از قطع شدن بمونه رو دستش! :d
ولی نه! لاو یک جا نمیمونه:-" کاری به این کشور نداره اصلا! اینجا کارش با دوفی بود،ولی تنها هدفش از زندگی انتقام گرفتن از دوفی نیست به نظرم :d

اون که عددی نیست! لوفی با یک حرکت شوتش کرد کنار=))
اما ترکیدن دوفی به دست این بچه مچه ها رو اعصابمه:(
تا قبل این آرک اصلا باهاش حال نمیکردم! اما هرچی که بیشتره ازش بیشتر خوشم میاد! :(( خیلی خوبه دوفی :(( >:) (البته بین شیجیبوکای ها،هنوز برام در حد میهاوک و کروکودایل نیست >:) :-" )

امروز نامکو باندای عزیز اومد DLCـهای PW3 رو معرفی کرد،دستش درد نکنه هرچی لباس اصلی و توی بخش داستانی بود رو پیچوندن کردن DLC ! :x فقط لباس شاهزاده مار و مو قرمز هست که اورجینال یا از اسپیشال ها هستن :|
تشکرات فراوان داریم ازشون! :| آها از 9تا DLC ، 6تاش مال بانوان گرام هست! که 2تاش مال نامیه :-"
تاریخ عرضه ی بازی هم توی ژاپن امروزه! :d روز عرضه،زحمت کشیدن DLCـهای 9 هفته ی آینده رو معرفی کردن! یک وقت هم فکر نکنید دزدیدن از بازیا :-" (نامکو نامرد فقط سر بازی های انیمه ای هم از این کارا میکنه! :| بقیه ی بازی هاش یا DLC نداره! یا مجانیه :| خیلی هم گرون میفروشه! :-" )
---

نشستم Tekken : Blood Vengeance رو دیدم...
اول این رو بگم که دوبله انگلیسی بود(قاعدتا ژاپنی داره دیگه؟ :-" ) پس مسلما توی نظر منفیم تاثیر زیادی داشت:d
دوم اینکه ... آلیسا :-&:-&:-& بزرگترین نکته منفی! :| (من T6 نزدم و باهاش آشنایی نداشتم،ولی خوب در کل کاراکتر بس فاجعه و بیخودی بود:| )

میدونم نباید مقایسه بشه :-" ولی مقایسه میکنم:دی ، کل مبارزات این رو بزاریم رو هم، نصف جذابیت مبارزه ی تیفا توی FF VII : AC رو نداشت! :d البته شایدم مقایسه مشکلی نداشته باشه...اون مال چندین و چند سال قبل از T:BV هست،بعد نباید این که جدیدتره چنین جذابیتی داشته باشه؟ :-"
حالا جدا از بعد فنی انیمیشن که به پای اون نمیرسید :d ( و کلا هیچ چیز دیگش! :d )

کاراکتر محبوب منم که کلا یک ثانیه بیشتر نبود! اونم عکسش توی فایل ها دیده شد:|
آنا هم البته بود...که همونم کاش نبود=)) :d

اما در کل به نظر منفی من دقت ننمایید! :d همش به خاطر FF VII : ACـه که ما رو بد عادت کرده! :d ببینید شاید خوشتون اومد:-" :d گرچه کسی بگه از آلیسا خوشش اومد به حال و روزش شک میکنم :| (بعید نیست بردیا بگه خیلی هم خوبه آلیسا :-" :d )

آخرین ویرایش:
اینا رو ول کن برو Fullmetal alchemist brotherhood رو ببین.
باب میل سلیقت هم هست. :d

دیدم اینم همینطور HxH هم دیدم.یکسری هم دارم رو هاردم که هنوز ندیدم مثل Code Geass و Monster و Neon Genesis Evangelion و Steins Gate
الان اینترنتم بیکاره گفتم دانلود کنم کسی نظری نداره راجبه اینها

دیدم اینم همینطور HxH هم دیدم.یکسری هم دارم رو هاردم که هنوز ندیدم مثل Code Geass و Monster و Neon Genesis Evangelion و Steins Gate
Claymore رو بگیر عالیه!

ولی بازم به نظرم AC داستانش خیلی خوب بودا :-" نبود واقعا؟ :-" :d
AC یه داستان خوب برای فن ها بود ولی به عنوان یه فیلم مجزا هیچ چیزی برای کسی از FF ندیده نداره. خودت وقتی دیدی شاید 200 تا سوال برات پیش اومد و چون گیمری خوشت اومده :دی اگه هیچی از FF نمیدونستی و گیمر نبودی وسط فیلم پا میشدی.
البته نه اینکه AC بد باشه، خودِ من واقعا دوسش دارم ولی کلا زیادی اوریت شده خصوصا بین ایرانی های FF باز :دی

Balsilisk: این همون داستان فیلم شینوبیه که چند سال پیش ساختن و هر چند وقت یه بار هم از تلویزیون باز پخش میشه، منتهی توی انیمه 95 درصد حوادث و شخصیت ها و داستان با فیلم فرق میکنه و صد در صد بیشتر از اون ارزش دیدن داره:d پ.ن: اگه میخوای از داستان چیزی متوجه بشی ترجیعا از زیرنویس انگلیسی استفاده کن:-"
Hakuouki: میدونی هارم چیه؟ این برعکسشه:d یعنی یه دختر معمولی و صد تا پسر خوشگل و خوشتیپ و لوس که عین پروانه دورش میگردن:p انیمه ی موردعلاقه ی بردیا:-"
Nurarihyon no Mago: اینو راستشو بخوای یه قسمت بیشتر ندیدم ازش ولی تعریفش رو زیاد شنیدم:-"
Another: سبک ترسناک که اوایل مثل فیلم حلقه بود ولی کم کم به مقصد نهایی تبدیل شد:-" (البته بازم از فیلم های مقصد نهایی ارزش دیدن بیشتری داره:d)
Claymore: اگه 2-3 قسمت پایانی رو در نظر نگیری و بعد از دیدن انیمه بری سارغ مانگا چیز خوبیه:>
Blood-c: اینم که همین چند وقت پیش بحثش بود:-" راستش من به غیر از قسمت اولش و Blood: The Last Vampire باقیشو رو ندیدم:-" خودت امتحانش کن و ببین خوشت میاد یا نه:-"

داستانش اونقدر کشش داشت که باز هم ادامه بدند دوست داشتم مقداری بیشتر به منشا انگل ها مپرداخت ولی تو همین زمان کم قسمت اخر جمع بندی خوبی داشت و اموزنده بود اون سکانس اخر هم خیلی استرس وارد کرد گفتم حالا این دختره هم میمیره :d
^^
Akiba
این قضیه بخش سوم مانگا ناروتو چی بود ؟ متوجه نشدم !میخوان مانگا را ادامه بدند ؟ !

سلام

من Hellsing Ultimate رو خیلی وقته دیدم، دیشب دوباره خلاصه وار کلشو رد کردم. عجب چیزی بود لعنتی، دلم تنگ شد واقعا صحنه های اکشنش محشر بودن، خشونت هم که وا ویلا:x:d حالا باز چنتا سوالی که بعد دیدنش نفهمیده بودن اومدن تو ذهنم، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. سوالایی که دارم:
اول اینکه بلاخره آلوکارد جاودانه هست یا نه؟ این قابلیت Regenerate اش بخاطر همه ی روح هایی بود که Observe کرده بود یا ذاتا از اول همینطوری بوده؟جایی گفته شده که به خاطر این روحایی که گرفته بوده نمیمرده؟:-/ ولی اگه بخاطر اونا بوده، ینی به هر حال بعد تموم شدنشون میمرد دیگه درسته؟ مثل اینکه یه نفر هزارتا جون داشته باشه، و باید هزار بار کشته بشه ولی نهایتا میتونه بمیره، هان؟ :d
دوم اینکه شرودینگر کلا چطوری به وجود اومد؟ ینی از کجا به همچین چیزی دست پیدا کردن و تونستن به وجودش بیارن؟ وقتی خودشو کشت و انداخت بین جسدایی که آلوکارد داشت برا خودش جذب میکرد چرا آلوکارد رو به F* داد؟ :d
و سوم سر جنگ آلوکارد و اندرسن، جایی که آلوکارد هرچی روح/جون یا هرچی که بودن:d رو تماما ریخته بود بیرون، چرا وقتی اندرسن با شمشیر زد تو مغزش اول یه حالتی به خودش گرفت انگار واقعا یه چیزیش شده؟ و چطوری بعدش برگشت در حالی که فقط یه جون برا خودش مونده بود و همون رو هم اندرسن با شمشیر زد تو مغزش؟

در کل این ذات آلوکارد رو نتونستم درک کنم درست:d

Balsilisk: این همون داستان فیلم شینوبیه که چند سال پیش ساختن و هر چند وقت یه بار هم از تلویزیون باز پخش میشه، منتهی توی انیمه 95 درصد حوادث و شخصیت ها و داستان با فیلم فرق میکنه و صد در صد بیشتر از اون ارزش دیدن داره:d پ.ن: اگه میخوای از داستان چیزی متوجه بشی ترجیعا از زیرنویس انگلیسی استفاده کن:-"
Hakuouki: میدونی هارم چیه؟ این برعکسشه:d یعنی یه دختر معمولی و صد تا پسر خوشگل و خوشتیپ و لوس که عین پروانه دورش میگردن:p انیمه ی موردعلاقه ی بردیا:-"
Nurarihyon no Mago: اینو راستشو بخوای یه قسمت بیشتر ندیدم ازش ولی تعریفش رو زیاد شنیدم:-"
Another: سبک ترسناک که اوایل مثل فیلم حلقه بود ولی کم کم به مقصد نهایی تبدیل شد:-" (البته بازم از فیلم های مقصد نهایی ارزش دیدن بیشتری داره:d)
Claymore: اگه 2-3 قسمت پایانی رو در نظر نگیری و بعد از دیدن انیمه بری سارغ مانگا چیز خوبیه:>
Blood-c: اینم که همین چند وقت پیش بحثش بود:-" راستش من به غیر از قسمت اولش و Blood: The Last Vampire باقیشو رو ندیدم:-" خودت امتحانش کن و ببین خوشت میاد یا نه:-"

پس Balsilisk حتما واجب شد چون فیلم شینوبی رو خیلی دوست دارم بعدش هم Nurarihyon no Mago و claymore

سلام

من Hellsing Ultimate رو خیلی وقته دیدم، دیشب دوباره خلاصه وار کلشو رد کردم. عجب چیزی بود لعنتی، دلم تنگ شد واقعا صحنه های اکشنش محشر بودن، خشونت هم که وا ویلا:x:d حالا باز چنتا سوالی که بعد دیدنش نفهمیده بودن اومدن تو ذهنم، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. سوالایی که دارم:
اول اینکه بلاخره آلوکارد جاودانه هست یا نه؟ این قابلیت Regenerate اش بخاطر همه ی روح هایی بود که Observe کرده بود یا ذاتا از اول همینطوری بوده؟جایی گفته شده که به خاطر این روحایی که گرفته بوده نمیمرده؟:-/ ولی اگه بخاطر اونا بوده، ینی به هر حال بعد تموم شدنشون میمرد دیگه درسته؟ مثل اینکه یه نفر هزارتا جون داشته باشه، و باید هزار بار کشته بشه ولی نهایتا میتونه بمیره، هان؟ :d
دوم اینکه شرودینگر کلا چطوری به وجود اومد؟ ینی از کجا به همچین چیزی دست پیدا کردن و تونستن به وجودش بیارن؟ وقتی خودشو کشت و انداخت بین جسدایی که آلوکارد داشت برا خودش جذب میکرد چرا آلوکارد رو به F* داد؟ :d
و سوم سر جنگ آلوکارد و اندرسن، جایی که آلوکارد هرچی روح/جون یا هرچی که بودن:d رو تماما ریخته بود بیرون، چرا وقتی اندرسن با شمشیر زد تو مغزش اول یه حالتی به خودش گرفت انگار واقعا یه چیزیش شده؟ و چطوری بعدش برگشت در حالی که فقط یه جون برا خودش مونده بود و همون رو هم اندرسن با شمشیر زد تو مغزش؟

در کل این ذات آلوکارد رو نتونستم درک کنم درست:d

من سعی می کنم تا جایی که بلدم کمک کنم :d
برای مورد اول، اونا روح نبودن، خون بودن :d به عبارتی خون افرادی که کشته لود باعث می شد زنده بمونه. اره تقریبا همینطوره که گفتین.
شرودینگر هم اگه دربارش خونده باشین، کناسیت به گربه شرودینگر، که برداشتی که تو این انیمه ازش شده اینه که هم هست و هم نیست، و ظاهرا اینا تونستن materalizeش کنن :d اون وقتی خون خودشو وارد خون الوکارد کرد، جوری شد که انگار همه خونی که داخل بدن الوکارد بود، هم بود و هم نبود. یه جورایی سمی شد. برای همین هم مجبور شد خودش اخر درون خودش همشون رو بکشه.
برای سومی این یکی رو من فقط حدس می زنم و برای خودمم سواله، ولی فکر می کنم به خاطر این بود که اون چیزی که اندرسون استفاده کرد تا بکشش، منبعش شیطانی بود، و ظاهرا فقط چیزای انسانی میتونه الوکارد رو بکشه.

ce562nepygmm021n6mnb.png
[/URL][/IMG]

:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or