اینا رو ول کن برو Fullmetal alchemist brotherhood رو ببین.دوستان این انیمه ها خوب هستند دانلود کنم ببینم
Balsilisk-Hakuouki-Nurarihyon no Mago-Another-Claymore-Blood-c
اگه میشه اولویت بندی کنید که کدوم با ارزش تر هست
اینارم دیدم که خیلی دوست داشتم bleach - elfen lied-death note -mushishi
و fate stay -Psycho Pass
و گرنه که دوباره فاز میستری بلیچ رو برداشته.الان سول کینگ دقیقا چیه؟باخ چجوری پسر همین چیزیه؟بعدش الان که به شینیگامی ها حمله کرده به خاطر اینه که باخ جذبش کرده یا نه از اول این بابا همینجوری بوده شینیگامی هایی مثل سنترال46 اومدن اینو مهر و مومش کردن؟
از طرفی بعد از این اتفاقات یجورایی به آدم این حس دست میده که آیزن حق داشته بخواد نابودش کنه:dو اینکه یه بار دیگه ثابت شد آیزن>سول سوساسیتیشما اگه دیدید یه کاراکتر دست و پاش تو انیمه ای قطع شد بدون این کاراکتر تا آخر مانگا که چه عرض کنم تو Spin off ها هم زنده میمونه هی نشونش میدن به علامت اپیک بودن:d.لاو هم زنده میمونه یه کاره ای میشه تو این کشوره.
لوفی از بعد نیمه دوم مانگا یه جنگ خرکی تا حالا نداشته که بزنه جوش بیاره طرف رو له کنه!تا حالا تو نیمه دوم هم لت و پار نشده.به نظرم یه جنگ تکی میزارن اون آدم مفنگی(:d) بخواد دخالت کنه سابو میره سراغش.جون قابلیت هاشونم یه جورایی مکمل هستند مبارزشون قشنگ میشه.
)،مطمئنم دستش هم سالم میشه با قدرتاش! :d علامت اپیک بودنی براش نمیمونه،مگر اینکه لباس آستین کوتاه بپوشه و جای زخمی از قطع شدن بمونه رو دستش! :d
کاری به این کشور نداره اصلا! اینجا کارش با دوفی بود،ولی تنها هدفش از زندگی انتقام گرفتن از دوفی نیست به نظرم :d

خیلی خوبه دوفی
(البته بین شیجیبوکای ها،هنوز برام در حد میهاوک و کروکودایل نیست
)
فقط لباس شاهزاده مار و مو قرمز هست که اورجینال یا از اسپیشال ها هستن 
آها از 9تا DLC ، 6تاش مال بانوان گرام هست! که 2تاش مال نامیه
(نامکو نامرد فقط سر بازی های انیمه ای هم از این کارا میکنه!
بقیه ی بازی هاش یا DLC نداره! یا مجانیه
خیلی هم گرون میفروشه!
)
) پس مسلما توی نظر منفیم تاثیر زیادی داشت:d 

بزرگترین نکته منفی!
(من T6 نزدم و باهاش آشنایی نداشتم،ولی خوب در کل کاراکتر بس فاجعه و بیخودی بود
)
ولی مقایسه میکنم

:d
:d گرچه کسی بگه از آلیسا خوشش اومد به حال و روزش شک میکنم
(بعید نیست بردیا بگه خیلی هم خوبه آلیسا
:d )اینا رو ول کن برو Fullmetal alchemist brotherhood رو ببین.
باب میل سلیقت هم هست. :d
Claymore رو بگیر عالیه!دیدم اینم همینطور HxH هم دیدم.یکسری هم دارم رو هاردم که هنوز ندیدم مثل Code Geass و Monster و Neon Genesis Evangelion و Steins Gate
الان اینترنتم بیکاره گفتم دانلود کنم کسی نظری نداره راجبه اینها

AC یه داستان خوب برای فن ها بود ولی به عنوان یه فیلم مجزا هیچ چیزی برای کسی از FF ندیده نداره. خودت وقتی دیدی شاید 200 تا سوال برات پیش اومد و چون گیمری خوشت اومدهولی بازم به نظرم AC داستانش خیلی خوب بودانبود واقعا؟
:d
Balsilisk: این همون داستان فیلم شینوبیه که چند سال پیش ساختن و هر چند وقت یه بار هم از تلویزیون باز پخش میشه، منتهی توی انیمه 95 درصد حوادث و شخصیت ها و داستان با فیلم فرق میکنه و صد در صد بیشتر از اون ارزش دیدن داره:d پ.ن: اگه میخوای از داستان چیزی متوجه بشی ترجیعا از زیرنویس انگلیسی استفاده کندیدم اینم همینطور HxH هم دیدم.یکسری هم دارم رو هاردم که هنوز ندیدم مثل Code Geass و Monster و Neon Genesis Evangelion و Steins Gate
الان اینترنتم بیکاره گفتم دانلود کنم کسی نظری نداره راجبه اینها

انیمه ی موردعلاقه ی بردیا

(البته بازم از فیلم های مقصد نهایی ارزش دیدن بیشتری داره:d)
راستش من به غیر از قسمت اولش و Blood: The Last Vampire باقیشو رو ندیدم
خودت امتحانش کن و ببین خوشت میاد یا نه
:d حالا باز چنتا سوالی که بعد دیدنش نفهمیده بودن اومدن تو ذهنم، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. سوالایی که دارم:
ولی اگه بخاطر اونا بوده، ینی به هر حال بعد تموم شدنشون میمرد دیگه درسته؟ مثل اینکه یه نفر هزارتا جون داشته باشه، و باید هزار بار کشته بشه ولی نهایتا میتونه بمیره، هان؟ :dBalsilisk: این همون داستان فیلم شینوبیه که چند سال پیش ساختن و هر چند وقت یه بار هم از تلویزیون باز پخش میشه، منتهی توی انیمه 95 درصد حوادث و شخصیت ها و داستان با فیلم فرق میکنه و صد در صد بیشتر از اون ارزش دیدن داره:d پ.ن: اگه میخوای از داستان چیزی متوجه بشی ترجیعا از زیرنویس انگلیسی استفاده کن
Hakuouki: میدونی هارم چیه؟ این برعکسشه:d یعنی یه دختر معمولی و صد تا پسر خوشگل و خوشتیپ و لوس که عین پروانه دورش میگردنانیمه ی موردعلاقه ی بردیا
Nurarihyon no Mago: اینو راستشو بخوای یه قسمت بیشتر ندیدم ازش ولی تعریفش رو زیاد شنیدم
Another: سبک ترسناک که اوایل مثل فیلم حلقه بود ولی کم کم به مقصد نهایی تبدیل شد(البته بازم از فیلم های مقصد نهایی ارزش دیدن بیشتری داره:d)
Claymore: اگه 2-3 قسمت پایانی رو در نظر نگیری و بعد از دیدن انیمه بری سارغ مانگا چیز خوبیه
Blood-c: اینم که همین چند وقت پیش بحثش بودراستش من به غیر از قسمت اولش و Blood: The Last Vampire باقیشو رو ندیدم
خودت امتحانش کن و ببین خوشت میاد یا نه
![]()
سلام
من Hellsing Ultimate رو خیلی وقته دیدم، دیشب دوباره خلاصه وار کلشو رد کردم. عجب چیزی بود لعنتی، دلم تنگ شد واقعا صحنه های اکشنش محشر بودن، خشونت هم که وا ویلا:d حالا باز چنتا سوالی که بعد دیدنش نفهمیده بودن اومدن تو ذهنم، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. سوالایی که دارم:
اول اینکه بلاخره آلوکارد جاودانه هست یا نه؟ این قابلیت Regenerate اش بخاطر همه ی روح هایی بود که Observe کرده بود یا ذاتا از اول همینطوری بوده؟جایی گفته شده که به خاطر این روحایی که گرفته بوده نمیمرده؟ولی اگه بخاطر اونا بوده، ینی به هر حال بعد تموم شدنشون میمرد دیگه درسته؟ مثل اینکه یه نفر هزارتا جون داشته باشه، و باید هزار بار کشته بشه ولی نهایتا میتونه بمیره، هان؟ :d
دوم اینکه شرودینگر کلا چطوری به وجود اومد؟ ینی از کجا به همچین چیزی دست پیدا کردن و تونستن به وجودش بیارن؟ وقتی خودشو کشت و انداخت بین جسدایی که آلوکارد داشت برا خودش جذب میکرد چرا آلوکارد رو به F* داد؟ :d
و سوم سر جنگ آلوکارد و اندرسن، جایی که آلوکارد هرچی روح/جون یا هرچی که بودن:d رو تماما ریخته بود بیرون، چرا وقتی اندرسن با شمشیر زد تو مغزش اول یه حالتی به خودش گرفت انگار واقعا یه چیزیش شده؟ و چطوری بعدش برگشت در حالی که فقط یه جون برا خودش مونده بود و همون رو هم اندرسن با شمشیر زد تو مغزش؟
در کل این ذات آلوکارد رو نتونستم درک کنم درست:d