Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لول! =))
بی راه هم نمیگی:-" شباهتایی داره،اگر بگیم لایت میباشد،این بشر رو باید به درک اسفل السافلین فرستاد! :| :-" (آخی یادش بخیر...قبل از انیمه هایی مثل F/Z و SnK و P-P و ... ،همیشه بحث سر دفترچه مرگ بود...یاگامی آری یا خیر! :( )
به نظرم هنوزم DN با تموم مشکلاتش جزو بهترین انیمه هاست! :x

یه جوری میگم انگار از زمان ناصرالدین شاه انیمه میدیدم :d لول! :))

با تمام خفن بودنش،من به مبارزات پین اقتدا میکنم! :x
و البته در تاریخ دنیای انیمه:-" وگرنه که GOW ... :-" :d

اون مبارزه با پین که به کنار.
اصلاً وقتی گون ساما با اون حالت منقلب رفت برای مبارزه من موهام سیخ سیخ بود و نمیخوابید! انقدر خفن بود.
بعد اون استیال سیاه و سفید یهویی خشم ناک! آه و فقان!

این Kill la Kill چقد چته!:دی

همین چت بودنشه که باعث میشه دوستش داشته باشیم :دی

همین چت بودنشه که باعث میشه دوستش داشته باشیم :biggrin1:

دقیقا! خیلی باحاله! الان 8 قسمتشو یه ضرب دیدم!:دی اگه قرار نبود فردا صبح برم سرکار تا صبح تمومش میکردم!:دی

این خانواده ان دختره خیلی توپن! خصوصا باباـه!:دی

Steins;Gate 0, a Steins;Gate Sequel, Being Made as Both a Visual Novel and Anime | Niche Gamer
tup1u8clijt22e9uib3v.gif
tup1u8clijt22e9uib3v.gif

steins-gate-zero-0-2015-03-28.jpg

اوکابه چقدر شکسته است قیافش :((

دقیقا! خیلی باحاله! الان 8 قسمتشو یه ضرب دیدم!:دی اگه قرار نبود فردا صبح برم سرکار تا صبح تمومش میکردم!:دی

این خانواده ان دختره خیلی توپن! خصوصا باباـه!:دی

باباـه داداشه و سگه! سه کارکتر خفن کار هستن :دی
حالا با معلم ساما آشنا میشی (یا شدی و میفهمی عمق شخصیت ایشون گودال مارینا ـه)

این 3 تا انیمه Yahari Ore No Seishun Love Comedy Wa Machigatteiru و Baka to Test و Gin no Saji رو زدیم به بدن هر سه تاشون عالی:bighug: رسما روح روان ادم رو سره جاش اورد!!:d باز چیا تو این سبک دارید معرفی کنید!!:dکلا هرکی پریشونه یا نگران زندگی و اینده و هد چرت پرتی هست این 3 تا انیمه بالایی رو ببینه کلا عوض میشه از این رو به اون رو میشه!!:d

این 3 تا انیمه Yahari Ore No Seishun Love Comedy Wa Machigatteiru و Baka to Test و Gin no Saji رو زدیم به بدن هر سه تاشون عالی:bighug: رسما روح روان ادم رو سره جاش اورد!!:d باز چیا تو این سبک دارید معرفی کنید!!:dکلا هرکی پریشونه یا نگران زندگی و اینده و هد چرت پرتی هست این 3 تا انیمه بالایی رو ببینه کلا عوض میشه از این رو به اون رو میشه!!:d
اینم یه چندتا انیمه تو سبک بالایی ها.لینک

آخرین ویرایش:
کُن !!! ^:)^^:)^^:)^
بزنه یک دهنی از راشل سرویس کنه فیض ببریم! :x :x :x خداکنه راشل نتونه فرار کنه:(( و بام هم نرسه بالا فعلا!!! میخوام زجه زدن راشل رو هرچه زودتر ببینم! :(( >:)
---
دزدای دریایی هرجا که باشن جذابن! >:) چه وان پیس باشه،چه دزدان دریایی کارائیب ، چه بلک فلگ ، و چه The Pirates! Band of Misfits :-"
بالاخره بعد از 2 سال به حرف محمدعلی استکبار گوش دادم و نشستم دیدم :)) :d در اصل تو برنامم نبود،میخواستم The Suicide Shop ببینم،هرچی میرفتم پایین بهش نمیرسیدم(چندتا مونده بود فقط:-" ) و نشستم این رو دیدم به جاش! =)) :d
الانم دارم فکر میکنم دیگه چی ببینم:-" این وسط خیلی از فیلم های Ghibli هم هست که ندیدم....:-" :| یک نمونش اینکه هنوز the Wind Rises ندیدم... :| برم همین رو ببینم،فردا کل لیست انیمیشن ها رو بزارم ببینم چی پیشنهاد میدید :-" (حدود 200 گیگ از هاردم فعلا قرض داده شده! :)) 90%ـش هم انیمیشنه :| یک سریشم تکراری:-" نامرد نمیکنه بره انیمه دانلود کنه...حداقل کار من رو راحت کنه فصل های بعد هاجیمه رو بگیره:)) :d )
---
ویرایش :
خیلی خوب بود! :( خیلی :(
خدایی اون سال حق Frozen بود؟ :( نه واقعا حق اون بود؟ :( :( :(

آخرین ویرایش:
دارم میگم آخرش ... یعنی قسمت 25 فصل 2 ! :|/:)
پس منتظر فصل سوم اش باش:d ولی جدا از شوخی این انیمه صرفا جهت اشنایی با بازی های WOW یا MMO و... بود و چیزه اضافه نداشت!داستانش هم از اول زیاد چنگی به دل نمی زد!!!کلا انیمه بود که زیادی پستی بلندی داشت!!

پرچم بالاست.:دی

اونوقت کدوم پرچم؟ :d

تازه بدون شک اونایی که به Kill la Kill رای دادن فک کنم هیچ کدوم از اون انیمه های پر رای رو ندیدن وگرنه رایشون عوض میشد :d

همون 6 تا هم به زور گرفته :d

ببین چیه که Tokyo Ghoul ازش بیشتر رای داره :d

پس منتظر فصل سوم اش باش:d ولی جدا از شوخی این انیمه صرفا جهت اشنایی با بازی های WOW یا MMO و... بود و چیزه اضافه نداشت!داستانش هم از اول زیاد چنگی به دل نمی زد!!!کلا انیمه بود که زیادی پستی بلندی داشت!!
خوب چه ربطی داشت ؟
داستانش خیلی هم خوب بود . من از بقیه انیمه ها هم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد .
گفتم اگه کسی دیده بیاد توضیح بده که منظور اتفاقاتی که افتاد توی قسمت آخر چی بود . نمیدونین لطفا الکی جواب ندین . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or