Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این تصویر رو مطمئنا قبلا دیده بودید در مورد سیر داستانی کارهای شونن بزرگ ولی این یکی گینتاما هم بهشون اضافه شده:d

گینتاماش هم دیده بودیم >:) :-"

دوستان نظرتون راجع به parasyte the maxim چی‌ هست؟ ارزش دیدن داره؟ کلا با این موضوع خیلی‌ حال می‌کنم، یه وقت مثل tokyo ghoul نگین
آبش قطعه :D
نه این یکی خوبه! >:) :d

---
از نظرات منفی نسبت به Clannad هم استقبال میکنیم:-" از تنهایی در اومدم! :-s :x
---
این چه وضع انیمه های ورزشیه آخه! :| خدایی چجوری باید تا قسمت بعد صبر کرد :| :| :|

آخه رو خط پایان باید انیمه رو تموم کنند :| خو نامردا برنده هم مشخص میکردید دیگه:| قسمت بعد رو میزاشتید برای جوایز و یادی از گذشته و دلداری و ...! :|
گرچه فکر کنم مانامی برنده باشه :-" گرچه از جفت اینا که برای خط پایان میجنگن بدم میاد:-" :d

اینجا هم سی ثانیه ی آخر :| اوج هیجان! :(( ضربه ی سرنوشت ساز:| گرچه باز از بالایی خیلی بهتره اوضاع تموم شدنش:-" حداقل 30 ثانیه!!!! (36 :-" ) وقت هست! :d
این قسمتم فقط داشتم به این تماشاچی ها فحش میدادم :| تف به ذاتشون)x
حرف های کاگامی و بعدش...=)) =))
ببینیم توی این چند ثانیه ی باقی مونده چیکار میکنند :( هفته ی بعد هم در سفرم(احتمالا از فردا... :| یا حداکثر جمعه! ) حالا بیا و درستش کن:|

این هم قسمت 10 جالب بود... اِ...11 رو گذاشتم بعد از یواموشی پدال ببینم،که صبح خوابیدم...برم یازده رو ببینم بعد نظر بدم:-"
خوب...الان شرایطی پیش اومد نمیشه برم ببینم،برم ناهار بگیرم بخورم:| وگرنه تا شب احتمالا چیزی گیرم نمیاد:-" دیشب هم نشستم Life is Strange بازی کردم...ساعت 2~3 تموم شد...شام هم...:-"

هیچی آقا،الان در اوضاع اوتاکویی فجیعی به سر میبرم:-" بعد از 1 هفته دستم به انیمه و بازی رسیده:-" دارم خودم رو خفه میکنم :d

ویرایش : این " این هم قسمت 10 جالب بود ... " قرار بود بره تو اسپویلر... منظورم Death Parade بود :-" :d

هِه:دی ماکان و فرهود رو که دیدم یاد خودم افتادم:( :دی شما هم به دام انیمه افتادید:( تسلیت اما چیز خوبیه:دی
------------
مادر آف گاد :| هانتر قسمت 131 :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
کلی اتفاق افتاد نیومدم تو تایپک ابراز احساسات کنم:( بعدا حسابی میام در مورد هر اتفاق حرف میزنم :دی
کایت :(( کایت:((

آفرین گون ؛ بزن لهش اون پیتو نکبتی رو :| ای وای دستت چرا کنده شد؟:(( ولی صورت گون خیلی خوشتیپ شده :دی

چقدر بازگشت پادشاه و زنده شدنش مزخرف بود :|

من که دفعه اولم بود دیده بودم گفتم شاید کسی ندیده باشه،در ضمن نزدیک پخش سری جدیده شاید یکمی ملت ترغیب بشم ببیننش:-"
وقتی دیدم اتفاقا میخواستم بزارمش...ولی مثل همیشه یک مانع بود...تنبلی:-" :d
---
این بیرون رفتن ما هم که گویا کنسل شد:-" بهتر:-" :d هم زنده موندم:)) ، هم DP رو دیدم :d
WTF !!!
آقا کلهم اجمعین چیزایی که دیده بودیم رفت زیر سؤال که :-" الان اصلا معلوم نیست تکلیف ملت چی شد! کی رفت برای تناسخ و کی رفت برای ناکجا آباد:-" گول میزنند :|
گرچه اون احساساتی که از خودشون نشون میدن در حین بازی مهم تره،ولی نقش قاضی ها الان چه بود؟ :-" یا فقط این رفیق ما نامردی کرده؟ :d
ولش کن اصلا! :d :-"

فکر کنم باید دوباره یه سر Death Billiard رو ببینم! :-" باز هم به این پیرمرده اشاره شد...ولی هیچی از زندگیش یادم نمیاد:-" :d

اون بخش رقص روی یخ و فلش بک و اینا خیلی جالب بود :( و سرنوشتش:( :(
الان دقیقا میخوان چه تصمیمی بگیرن در موردش؟ :(

گرچه من فقط میخوام اینجا بمونه:( ، خیلی حیفه این انیمه فقط همین 12 قسمت باشه و تموم بشه بره! یه عالمه داستان خفن میتونند رقم بزنند :(
بدون چیوکی و کوین دکیم هم نمیشه :((

البته فعلا اون کله گنده ها گویا قراره بزنند یه بلایی سر هم بیارن:-" یکهو دیدی کلا همه چی جمع شد رفت،نه فقط چیوکی:-"

بازی قسمت 10 هم اولین بازیی بود که با این کارت ها:-" (به منظور کتلت نشدن پست:-" ) یاد گرفتم :d گرچه اسمش رو بلد نبودم:-" :d

دقت کردین شخصی که Ginti عکسشُ به Mayu Arita نشون داد چقدر شبیه Yagami Light بود؟:دی
لول! =))
بی راه هم نمیگی:-" شباهتایی داره،اگر بگیم لایت میباشد،این بشر رو باید به درک اسفل السافلین فرستاد! :| :-" (آخی یادش بخیر...قبل از انیمه هایی مثل F/Z و SnK و P-P و ... ،همیشه بحث سر دفترچه مرگ بود...یاگامی آری یا خیر! :( )
به نظرم هنوزم DN با تموم مشکلاتش جزو بهترین انیمه هاست! :x

یه جوری میگم انگار از زمان ناصرالدین شاه انیمه میدیدم :d لول! :))

@داوود:
آقا به خفن ترین صحنه ی اکشن تمام تاریخ سلام کن! همین!
با تمام خفن بودنش،من به مبارزات پین اقتدا میکنم! :x
و البته در تاریخ دنیای انیمه:-" وگرنه که GOW ... :-" :d

لینک از AW دادن که مشکل نیست؟ :-" فکر نمیکنم کسی اینجا باشه و نشناسه:-"
به هر حال :
جدول پخش انیمه های فصلی - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
مثل اینکه شنبه ی دو هفته ی دیگه اولین انیمه ها پخش میشن:-"
---
هی وای من! چه شد این چپتر ! :d
از اول این آرک انتظار داشتم مبارزه با دوفی با نقشه های لاو بره جلو! ولی تا الان همش اپیک فیل میشدن! :-" (غیر از اون یکدونه Red Hawkـی که لوفی زد:-" ) این قسمت باز لاو هوش خودش رو نشون داد! ولی بازم اپیک فیل شد :|
متاسفانه،الان لوفی رفته که دیوونه بشه و تنهایی بزنه دوفی رو له کنه! که من هنوز نمیتونم قبولش کنم:|
تنهایی به هیچ وجه :(( ولی میدونم که آخرش باید خودم رو تسکین بدم،بگم دوفی ضربه ی بدی از لاو خورده بود و کلا روی فرم خوبش نبود،برای همین لوفی تونست بزنتش:( :|
اما بازم امیدوارم این مبارزه یک نفره نره جلو:((

خیلی هم حیف شد لاو نمردا :-" :-" :-"
---
این Durarara هم قراره نصف بشه؟ یعنی بقیش بره تابستون؟ :| چقدر خز شده این حرکت:| همش رو با هم بسازید خو:| :-"
دورارارا هم که از ایناست که 400 تا کاراکتر داره و از 400 زاویه داستان دیده میشه،من یکی عمرا تا تابستون یادم بمونه چی شد اصلا! :)) این آرکم که عمرا تو یک قسمت دیگه بسته بشه! :d :-"

آخرین ویرایش:
:|

از خودش و صداش خوشم میومد اما اخراش خیلی رو مخ بود :|

کی فکرشو میکرد اینطوری شه؟:((
مروئم تععظیم کنه! بخواد با انسان ها زندگی کنه ، معنی زیبایی و نجابت رو درک کنه و ...... :(( خیلی تاثیر گذاره :(
باید فکر کنم در مورد آرک :دی شما ایده ای چیزی ندارید در مورد پایان و اون اتفاقای آرک کیمرا؟:دی
حالا من هی به این @Dinosaur میگم داستان هانتر تو این آرک عمیق و میشه ، میگه نه!:| برین بزنیدش:دی

آخی پس این همون دختر کوچولو ناز نازیه :دی بود؟:(( خدا :(( :((

هی وای من! چه شد این چپتر ! :d
از اول این آرک انتظار داشتم مبارزه با دوفی با نقشه های لاو بره جلو! ولی تا الان همش اپیک فیل میشدن! :-" (غیر از اون یکدونه Red Hawkـی که لوفی زد:-" ) این قسمت باز لاو هوش خودش رو نشون داد! ولی بازم اپیک فیل شد :|
متاسفانه،الان لوفی رفته که دیوونه بشه و تنهایی بزنه دوفی رو له کنه! که من هنوز نمیتونم قبولش کنم:|
تنهایی به هیچ وجه :(( ولی میدونم که آخرش باید خودم رو تسکین بدم،بگم دوفی ضربه ی بدی از لاو خورده بود و کلا روی فرم خوبش نبود،برای همین لوفی تونست بزنتش:( :|
اما بازم امیدوارم این مبارزه یک نفره نره جلو:((

خیلی هم حیف شد لاو نمردا :-" :-" :-"
شما اگه دیدید یه کاراکتر دست و پاش تو انیمه ای قطع شد بدون این کاراکتر تا آخر مانگا که چه عرض کنم تو Spin off ها هم زنده میمونه هی نشونش میدن به علامت اپیک بودن:d.لاو هم زنده میمونه یه کاره ای میشه تو این کشوره.
لوفی از بعد نیمه دوم مانگا یه جنگ خرکی تا حالا نداشته که بزنه جوش بیاره طرف رو له کنه!تا حالا تو نیمه دوم هم لت و پار نشده.به نظرم یه جنگ تکی میزارن اون آدم مفنگی(:d) بخواد دخالت کنه سابو میره سراغش.جون قابلیت هاشونم یه جورایی مکمل هستند مبارزشون قشنگ میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• blak
  • HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or