Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا کسی مانگا هانتر رو خونده؟:دی
این عکس های چیه تو نت؟:| این دوتا باهم ؟:|:|:|:|:|:|
من مانگا رو نخوندم! ولی عکس های توی نت پر از این آت و آشغال ها هست! :d
یعنی تا دلت بخواد ناروتوxساسکه ، هوکاگه اولxمادارا ، زوروxسانجی و هزاران هزار آرت دیگه هست! :|
حالا جدا از اینا،تغییر جنسیتی هم هست:-" مثلا دیدی تو یک آرت گون رو دختر کشیدن تعجب نکن :d

البته آرت های درست حسابی هم یافت میشه:-" :d

من مانگا رو نخوندم! ولی عکس های توی نت پر از این آت و آشغال ها هست! :d
یعنی تا دلت بخواد ناروتوxساسکه ، هوکاگه اولxمادارا ، زوروxسانجی و هزاران هزار آرت دیگه هست! :|
حالا جدا از اینا،تغییر جنسیتی هم هست:-" مثلا دیدی تو یک آرت گون رو دختر کشیدن تعجب نکن :d

البته آرت های درست حسابی هم یافت میشه:-" :d
من الان چیکار کنم:|:|:|:| اعصابم خورده یعنی چی اخه اه :دی ارت که نیست اون چیزی که من دیدم !:دی مثل صفحات مانگا هست! مثلا تو گوگل میزنی کیلوا و گون یه پسوند میاره این : doujinshi :-/ پر عکس در این رابطه:|
حالا این چیز حقیقت داره تو داستان واقعی؟:|

من الان چیکار کنم:|:|:|:| اعصابم خورده یعنی چی اخه اه :دی ارت که نیست اون چیزی که من دیدم !:دی مثل صفحات مانگا هست! مثلا تو گوگل میزنی کیلوا و گون یه پسوند میاره این : doujinshi :-/ پر عکس در این رابطه:|
حالا این چیز حقیقت داره تو داستان واقعی؟:|

doujinshi ها مانگاهایی هستن که توسط مانگاکاهای غیر حرفه ای برای مانگاها کشیده میشن و ربطی به داستان و نویسنده و ... ندارن.از این جور مانگاها هم برای کارهای محبوب خیلی زیاده که اکثرا هم مورد منکراتی دارن:d

@طرفدار های اشتاینز گیت :|

دیدم کسی اینجا خبرش رو نذاشت :|
Steins;Gate 0, A Sequel To Steins;Gate, Is In Development - Siliconera

ادامه یکی از خط های داستانی Steins Gate هست:
داستان ادامه خط داستانی هست که توی اون اوکابه رینتارو نمیتونه کوریسو ماکیسه رو نجات بده :| :d

به جز بازی یک انیمه هم برای Steins Gate 0 ساخته میشه :)

عجب کار خوبیه این Sidonia no Kishi!میتونست بهتر باشه ولی همینم خیلی خوبه.
وسط دیدن اپیزود فقط اومدم بگم این کوناتو خیلی کاکتر @#$%^%$#&*^%ـه!خیلی! :|:|:|:|

@Dinosaur و [MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION] و باقی دوستان :دی تنها 4 روز و 19 ساعت دیگر تا انیمه
بانو مانده است :bighug::x:d

عکس کیفیت بالاش رو ببینید خوبه:دی
در ضمن تو حلق امیر آکیبا :bighug::d

من سقف انتظاراتم از انیمه مذکور اینه که فقط یک شات از کیریتسوگو (عزیز دلم :x) نشون بدن :d
چیز دیگه ای نمیخوام :d
-------------
درضمن بالا بودن پرچم کیل لا کیل رو حتی من که نمی دونم چرا دراپش کردم بهش معترفم :d
------------
قسمت اخر Death Parade هم جالب بود :d

خودت گفتی دیگه تو پست آخرت...:-" :d

---
در مورد توکیو غول...اگر انیمه ادامه ی سری اول بود، حال من آهر داستان اینجوری میبود :
411

نگاه من قبل از شروع توکیو غول این بود که احتمالاً با یه انیمه سلاخی دیگه طرفیم.

اما بعد از آسانصورهای ناجور چند قسمت نخست فصل اول که رفتم سراغ مانگا و مانگا رو خوندم، در جا فیوز پروندم:دی

به نظرم ایرادی که از انیمه میگیری در حد نقدهای فنی (!) سینا از انیمه هاست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or