Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نظرتون درباری darker than black چیه؟ اینو اول ببینم یا fate/zero؟
من اون یکی رو ندیدم :دی ولی به نظرم بشین F/Z رو ببین و بعدش بشین Fate Stay Night Unlimited Blade Work رو ببین فصل اولش رو که فصل دوم تا سه روز دیگه شروع میشه و دیدن انیمه هفتگی یه جذابیت خاص خودش رو داره :x:دی

من اون یکی رو ندیدم :دی ولی به نظرم بشین F/Z رو ببین و بعدش بشین Fate Stay Night Unlimited Blade Work رو ببین فصل اولش رو که فصل دوم تا سه روز دیگه شروع میشه و دیدن انیمه هفتگی یه جذابیت خاص خودش رو داره :x:دی

من وایمیستم تا تهش بیاد بعد میبینم!:دی چنین حوصله ای رو ندارم!:دی

با یک خبر اومدم اونم این که Noragami فصل دومش تایید شد به طرفداراش ازجمله خودم تبریک میگم:d

attachment.php

به به چه شود :d

بترکه چشم Hater ها :d

من وایمیستم تا تهش بیاد بعد میبینم!:دی چنین حوصله ای رو ندارم!:دی
ولی بازم داستان Fate Zero آنچنان به Fate Stay Night ربطی نداره ها! :دی که بخوای حتما Stay Night هم ببینی! داستانشون جداست تقریبا :دی بشین Fate Zero رو ببین آقا:دی
=====
:| اه یعنی من مرگ کایت رو فراموش کرده بودم که لحظه اخر باید اینو نشون بده !

ای خدا:(( :(( :(( :(

آقا انصافا این Fate رو الکی دارید رواج میدید:d
والا این سری جدید رو کامل دیدم هیچ برتری خاصی نسبت به بقیه انیمه ها نداره!گرافیکشم خوشم نمیاد 2.25 بعدیه:d.
One Out رو معرفی کنید انیمه به این خوشگلی تازه کلاس هم داره میاید میگید One Out دیدم هیشکی ندیده خز نیست:d

Fate/Zero از واجب ترین انیمه هاست!!!
F/SN ؟ اصلا مهم نیست! :دی پیشنهاد من باشه میگم نبینید اصلا! مگر اینکه مثل 2-3تا از بچه های اینجا کاراکتر محبوبتون فلانی باشه! :دی ( بعد از دیدن F/Z میگم یا خودتون هم میفهمید کدوم کاراکتر... )

Fate/Zero از واجب ترین انیمه هاست!!!
F/SN ؟ اصلا مهم نیست! :دی پیشنهاد من باشه میگم نبینید اصلا! مگر اینکه مثل 2-3تا از بچه های اینجا کاراکتر محبوبتون فلانی باشه! :دی ( بعد از دیدن F/Z میگم یا خودتون هم میفهمید کدوم کاراکتر... )
البته من منظورم Fate Stay Night Unlimited Blade work بود :دی

من بالاخره Bakuman رو کامل دیدم :) عالی بود....
تا اواسط فصل اول با ابنکه به نظرم داستان زیاد خوب جلو نمیرفت ولی در مورد پروسه ساخت مانگا رو خیلی خوب توضیح دادن،و بخاطر همین مونده بودم توی فصل های بعدی چطور میوان داستان رو جلو ببرن :d
ولی توی فصل دوم بهتر شد و فصل سوم هم که به شدت جذاب شد :d
یکی از نکات مثبت انیمه به نظرم سرعت جلو رفتن داستان بود،مخصوصا از فصل 2 به بعد که روند سریع و خیلی خوبی داشت،و اینکه شبیه انیمه های عادی اینطوری نبود که همیشه همه چیز خوب پیش بره برای شخصیت های اصلی.
جالبه من کلا اسم ها زیاد خوب یادم نمیمونن ولی شخصیت های این انیمه انقدر خوب کار شده بودن که الان دقیقا همه اسم ها رو میدونم برا کدوم شحصیت هستن :d و اصلا طوری نبود که مثلا وسط دیدن یه قسمت یه اسم رو بشنوم و با خودم بگم " این یارو کی بود دیگه؟! :| " :d

در کل به همه پیشنهاد میشه :d جدا از اینکه با نحوه ساخت و امتیاز دهی مانگا ها آشنا میشید،یه داستان با شخصیت های فوق العاده رو دنبال میکنید که به این زودی ها از یادتون نمیره :d

Last edited by a moderator:
من بالاخره Bakuman رو کامل دیدم :) عالی بود....
تا اواسط فصل اول با ابنکه به نظرم داستان زیاد خوب جلو نمیرفت ولی در مورد پروسه ساخت مانگا رو خیلی خوب توضیح دادن،و بخاطر همین مونده بودم توی فصل های بعدی چطور میوان داستان رو جلو ببرن :d
ولی توی فصل دوم بهتر شد و فصل سوم هم که به شدت جذاب شد :d
یکی از نکات مثبت انیمه به نظرم سرعت جلو رفتن داستان بود،مخصوصا از فصل 2 به بعد که روند سریع و خیلی خوبی داشت،و اینکه شبیه انیمه های عادی اینطوری نبود که همیشه همه چیز خوب پیش بره برای شخصیت های اصلی.
رقیب اصلیشون نیزوما هم واقعا خوشم اومد که کلیشه ای نبود و در کل آدم خوب و ساده ای بودش :d تقریبا میشه گفت همه شخصیت ها رو دوست داشتم، کایا،فوکودا،هیرامارو،ایواسه و ....
تنها مشکل انیمه به نظرم (که خیلی نمیشه بهش ایراد گرفت )
رومنس بین ماشیرو و ازوکی بود :| بعضی جاها یکم میرفت رو اعصاب :| :d
جالبه من کلا اسم ها زیاد خوب یادم نمیمونن ولی شخصیت های این انیمه انقدر خوب کار شده بودن که الان دقیقا همه اسم ها رو میدونم برا کدوم شحصیت هستن :d و اصلا طوری نبود که مثلا وسط دیدن یه قسمت یه اسم رو بشنوم و با خودم بگم " این یارو کی بود دیگه؟! :| " :d

در کل به همه پیشنهاد میشه :d جدا از اینکه با نحوه ساخت و امتیاز دهی مانگا ها آشنا میشید،یه داستان با شخصیت های فوق العاده رو دنبال میکنید که به این زودی ها از یادتون نمیره :d

در کل یه کار فوق العاده قوی هستش و چندین بار گفتم مانگاهایی که توش معرفی میشه خودشون می تونن کلی در آمد زایی کنن. کلا کار بسیار کییت بالا و خیلی خوبیه به نظرم.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or