Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب چه ربطی داشت ؟
داستانش خیلی هم خوب بود . من از بقیه انیمه ها هم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد .
گفتم اگه کسی دیده بیاد توضیح بده که منظور اتفاقاتی که افتاد توی قسمت آخر چی بود . نمیدونین لطفا الکی جواب ندین . ممنون
فکر کردم یه ربطی داشت:(
داستانش که بالا گفتم پستی بلندی زیادی داره یه چند قسمت مبارزه و... یدفعه میزنه به جاده خاکی و اشپزی و... روند ثابتی نداره انیمه!!!یک قسمت خوب یکی متوسط.....

آخرین ویرایش:
اونوقت کدوم پرچم؟ :d

تازه بدون شک اونایی که به Kill la Kill رای دادن فک کنم هیچ کدوم از اون انیمه های پر رای رو ندیدن وگرنه رایشون عوض میشد :d

همون 6 تا هم به زور گرفته :d

ببین چیه که Tokyo Ghoul ازش بیشتر رای داره :d

ایشتیباه میکنی :دی
جایی که موشیشی هست نمیشه به کسی دیگه ای رای داد وگرنه میزدیم کیل لا کیل :دی

سری اول منظورته ؟
گفتم که دوم :((
منظورم جایی هست که میخواستن با ماه ارتباط برقرار کنن و برگردن به دنیای واقعی . نفهمیدم چی شد اصلا ! الان ارتباط برقرار کردن ؟ نمیخوان برگردن ؟ اون shiroe 2 چی شد اصلا !!! genius ها چی !!! کلا نفهمیدم این بخشش رو .

گفتم که دوم :((
منظورم جایی هست که میخواستن با ماه ارتباط برقرار کنن و برگردن به دنیای واقعی . نفهمیدم چی شد اصلا ! الان ارتباط برقرار کردن ؟ نمیخوان برگردن ؟ اون shiroe 2 چی شد اصلا !!! genius ها چی !!! کلا نفهمیدم این بخشش رو .

به کی گفتی:))

دقیق اطلاعی ندارم ولی مانگا و Novel های Log Horizon هنوز ادامه داره و ممکنه برای سال دیگه همی فصل بعدی انیمه ساخته باشه و کمی گنگ بودن آخر فصل دو رو برطرف کنه.

به کی گفتی:))

دقیق اطلاعی ندارم ولی مانگا و Novel های Log Horizon هنوز ادامه داره و ممکنه برای سال دیگه همی فصل بعدی انیمه ساخته باشه و کمی گنگ بودن آخر فصل دو رو برطرف کنه.
خوب اینا یک کاری که کردن از light novel ها رفتن جلوتر یکم . یا شایدم من اشتباه میکنم . ولی به همین خاطر گنگ شد یک بخشش ...

فصل 2 هم بعضی قسمتا خیلی خسته کننده بود ولی بازم خوب بود . 2 قسمت آخر ولی مثل همیشه hype ـش رو بردن بالا که منتظر فصل 3 باشن همه ... :d

اونوقت کدوم پرچم؟ :d

تازه بدون شک اونایی که به Kill la Kill رای دادن فک کنم هیچ کدوم از اون انیمه های پر رای رو ندیدن وگرنه رایشون عوض میشد :d

همون 6 تا هم به زور گرفته :d

ببین چیه که Tokyo Ghoul ازش بیشتر رای داره :d

ایشتیباه میکنی :biggrin1:
جایی که موشیشی هست نمیشه به کسی دیگه ای رای داد وگرنه میزدیم کیل لا کیل :biggrin1: [2]

-------------------------------
یه نفر توی AW نظرش رو در مورد پایان انیمه و مانگای توکیو غول با این عکس ها نشون داده بود:دی
اسپویل خاصی نداره. اما گذاشتمش توی اسپویلر.
آخر انیمه توکیو غول:
user41711_pic80358_1427570647.jpg

آخر مانگای توکیو غول:

user41711_pic80359_1427571381.jpg

جایی که موشیشی هست نمیشه به کسی دیگه ای رای داد وگرنه میزدیم کیل لا کیل :biggrin1: [2]

یه نفر توی AW نظرش رو در مورد پایان انیمه و مانگای توکیو غول با این عکس ها نشون داده بود:دی
آخر انیمه توکیو غول:

آخر مانگای توکیو غول:

یعنی به نظرت Barakamon < Kill la Kill ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نفر امید داشتم سلیقش بهتر از بقیست هم رفت تو در و دیوار :d

خب خب خب :دی هانتر رو پری شب تموم کردم :دی احساس من بعد از تموم کردنش =>:bighug: :(( :( :bighug:
نمیدونم چطوری این همه حرف تو دلم رو بنویسم:دی
خب از داستان شروع میکنم :دی راستیتش من از اول زیاد انیمه بهم نچسبید! یعنی میخواستم بعد از همون قسمت اول نبینم:دی که خدا رو شکر اینکار نکردم :دی :bighug: اولش بچگونه گوگولی مگولی بود:دی بعد هم با دیدن چیهایا فورو همزمان شد که خب تو اون زمان چیهایافورو رو بیشتر پسندیدم :دی
بعد از سومین یا چهارمین مرحله ازمون هانتر داستان برام جالب شد اونجا که گون تگ رو از هیسوکا گرفت! و بحث آبرو و حیثیت به پیش اومد :دی دقیقا من بعد از اون اتفاق دنبال قوی شدن گون برای مبارزه با هیسوکا بودم!:دی
بعد از خانواده زولدیک خیلی خیلی برام جذاب بودن! یعنی یه حس خفنی داشت این خانواده! مخصوصا پدر بزرگ و مادر و اون خواهر که بادبزن داشت:دی آرک بعدی هم که برج بهشت یا میدان بهشت بود یادم نیست:دی اونم خوب بود :دی چقدر وینگ همون استاد عینکی خوب بود:دی خیلی بامزه بود:دی
اینجا خیلی باهال بود گون ضایه شد :دی
متاسفانه از آرک گنی ریودان اسکرین شات نگرفتم:|
و آخ آخ آرک گنی ریودان ! یعنی این آرک عالی بود! از بس که خفن و خفن و خفن بود:دی شخصیت های جدید ، قدرت های جدید و ..... که من عاشق این جور چیزا هستم:دی ولی خب واقعا انتظار نداشتم داستان این ارک اینطوری تموم شه و مبارزه بسی خفن نداشته باشه! مثلا بین کوراپیکا و کرولو:دی البته مبارزه خانواده زولدیک با کرولو خوب بود اما با دستکاری اون ایلموی عوضی:دی اونا کرولو رو نکشتن:دی حیف پاکونادا :xبد بخت تو این آرک مرد:( دوسش داشتم:دی:( دوبله ش هم دوست داشتم ، نوبوناگا هم دوست داشتم!:دی دوبلش هم همینطور و کرولو که دوبله خیلی خوب نقش لایت رو داشت و همچنین تایچی تو چیهایافرو و همچنین لین توی فول متال الکمیست! :دی صداش یه آرامش خاصی داره! :دی اما به شدت از اون یارو که کله هارو میچرخوند و اون یکی که با موبایل بقیه رو کنترل میکرد بدم میومد!:| حالم از این دوتا بهم میخورد!

بعد از اون ارک گرید ایلند بود که خب اولاش شاید جذابیت نداشت اما من این ارک رو بیشتر برای بیسکه و سروکله زدن هاش با کیلوا دوست داشتم:دی خیلی باحال بود بحث هاشون ! عجوزه =)) :دی بعد هم که مسابقه رایزر و دوستان بسی خفن بود و چسبید و اما از مبارزه اخر گون با بمبر زیاد بهم حال نداد :-$ :دی
بیسکه هیسوکا رو بدون لباس میبینه:دی
:دی
این صحنه ها عالی بود:دی

بعد از آن آرک کیمرا! خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن :دی البته شروع تا جایی که مورچه ها مثل ادم بزرگ شن و قدرت بگیرن برام جذاب نبود اما وقتی که کایت :(( و گون و کیلوا وارد میدون شدن له له مزدم برای جنگیدن هاشون :دی و مرگ کایت :(( ای خدا :(( بدترین صحنه بود !:(( :( صدای کایت که میگفت : گون ، الان تو گوشم هست :(( :دی زنیکه نفرپیوتو )x خوب له شدی توسط گون :bighug: و بعد هم داستان پالم و بیسکه و ناکل که اونها هم جذاب بودن :دی کلا این آرک 55-60 قسمتی بود :دی تموم نمیشد لامصب:دی شروع جنگ هم بسی خفن بود و تقریبا 30 جنگ شد 25 قسمت:دی البته خب بدبختا چاره نداشتن!:دی اینقدر که بازه داستان و استراتژی رو بزرگ کرده بودن مجبور بودن 25 قسمت نشون بدن ! و با توضیح های راوی:دی بعضی جاها واقعا به تنش داستان و جذابیتش می افزود:دی وای من چقدر از صدای ملکه بدم میومد :| رو مخ بود! چقدر دل کیلوا تو این ارک جریحه دار شد :((
شوت و ناکل :x :دی اول ازشون خوشم نیومد ولی بعد خیلی ازشون خوشم اومد:دی مخصوصا دوبله ناکل که عالی بود وقتی میگفت "کُرَّ" :دی یا "باکا" :دی
مورل و نوو هم خیلی خوب بودن! دوبله مورل و نوو ، بیچاره نوو که اخرش به چه روزی افتاد :(
:x
وقتی پوف احساساتی میشد عالی بود:دی مخصوصا با اون تم اهنگ ویلون !
جیگرتو گون :دی:x ! عجب عضله هایی :x :دی
قیافش گوگولی میشد اینطوری :دی
حدس زده بودم این نترو دوبلش عوض شده ، نگو واقعا عوض شده :| چقدر اون صدای قبلی خوب بود! یه لرزشی ته صداش بود :دی اما این یکی :|
گریه نکن :(( گون
به به چه خوشتیپ :x :دی
بعد از تموم شدن ارک کیمرا و اون پاین غیر منتظره یه ارک خوب دیگه:دی اصلا تصویر های اپنینگش عالی بود ! من از تصویر های این اپنینگ بیشتر از همه حال کردم! یه حس خفنی میداد با موسیقیش!:دی
تصیور هارو نگاه

اگه این اعضای زودیاک برای ریاست میفتادن به سر و کله هم با جنگیدن بی هیچ قید و شرطی هانتر میشد بهترین بهترین بهترین انیمه من :دی چون کلا من عاشق این هستم که همه بزنن به تیپ و تار هم! :دی ولی خب طبق روندی که انیمه داشت و داستانش در قبل همونطور که داستان سعی داشت یه جوری به غیر جنگ اهداف به پیش بره ، این قضیه رئیس شدن هم با مذارکارات و اینا حل شد:دی گون تا قبل از ارک کیمرا یه شخصیت تقریبا عادی بود برام! اما بعد از قضیه کیمرا و این ارک رتبه ش برای من اومد بالا :دی
لباس هیسوکا خوشم نیومد تو این ارک :دی صداش هم انگار تغییر کرده بود :-/ آره؟
مادر فولاد زره که میگن همین سوبونه خانم هست:دی چه صدای باهالی هم داره!:دی
آخی :(
خیلی باحال بود این عروسک ها:دی
وقتی این صحنه رو دیدم یه حس خوبی داد که دوست های ادم برای حفاظت از جونش اومدن :bighug:

اینجا واقعا خوشحال شدم :(( :((

جینگ عوضی:دی عجب پدر سوخته ای هست این بشر:دی

کیلوا خیلی معصومه :(( خیلی :(

نه جینگ هم بد نیست قیافش:دی

موسیقی هم عالی بود! من موسیقی رو از ارک گنی ریودان خیلی درک کردم تو کار!:دی مخصوصا بخش کیمرا!:| و موسیقی جنگ نترو و مروئم !

از کاراکتر ها هم : کیلوا >گون >هیسوکا > کوراپیکا >بیسکه :دی > لئوریو> کایت:( > ناکل > نترو > شوت > مورل> پالم >ایکالگو:دی >ایلومی:دی (درسته بد ذات بود اما یه حس جالبی داشت:دی) > پاکونادا:( > بابابزرگ کیلوا> نوبوناگا > پوفو.....
کاراکتر های منفور :| :دی : شالنارک همون که تو گنی ریدوان قیافش شبیه بچه ها بود :| ، اون یکی عضو گنی ریودان که گردن هارو میشکوند ، یوپی ، ولفین ، لئون ، چیتو و .....
و این پایان هانتر :(( احساس دلبستگی داشتم به کاراکتر ها :(( به خل بازی های گون ، به "باکــــــــا" گفتن های کیلوا ، به دیوونه بازی های لئوریو و صدای کورایپیکا و ..... :(( پایانش هم همچین نبود که بگیم بی سر و ته و اینا شد! داستان کامل میشه و یه روزنه ای میزاره برای بعد:دی
اندینگ ها و اپنینگ ها:biggrin1:
کلا دوتا اپننینگ نداشت که هردوتا خوب بود ! هیجانی خوبی میداد همراه تصاویر :biggrin1:
اندینگ ها هم همش خیلی خوب بودن به جز اون اندینگ بخش اول ارک کیمرا که تُنش آروم بود :biggrin1:! بقیه خوب بودن!
در اینده مسیقی ها متن خوب رو مثل فول متال میذارم تا دانلود کنید :bighug: :biggrin1:
کلا انیمه توپی بود این هانتر :x بسی به من چسبید!:دی :bighug: به همه پیشنهاد میشه :>b-)
چه پست طولانی ای شد :دی امید وارم حصوله کنید بخونیدش هر چند زیاد ادبی و خوب ننوشتم ، بیشتر حسم رو توضیح دادم ;;)

یعنی به نظرت Barakamon < Kill la Kill ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نفر امید داشتم سلیقش بهتر از بقیست هم رفت تو در و دیوار :d

توی لیست نظر سنجی به نظر من 4 تا انیمه هست که از کیل لا کیل بهتر هستن (از جمله باراکامون) اما اگر به موشیشی رای نمی دادم، حتماً به کیل لا کیل رای می دادم:>

این هم نوعی از مریضی است دیگر:دی

آخر انیمه توکیو غول:

آخر مانگای توکیو غول:

خودت گفتی دیگه تو پست آخرت...:-" :d

---
در مورد توکیو غول...اگر انیمه ادامه ی سری اول بود، حال من آهر داستان اینجوری میبود :
411

توی لیست نظر سنجی به نظر من 4 تا انیمه هست که از کیل لا کیل بهتر هستن (از جمله باراکامون) اما اگر به موشیشی رای نمی دادم، حتماً به کیل لا کیل رای می دادم:>

این هم نوعی از مریضی است دیگر:biggrin1: (2)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or