اقا من کنجکاو شدم اون بالشت اینجا گیر میاد؟
یدونه ازینا را بگیرم رسما دیگه با لقت از خونه پرت میشم بیرون :d همین چهار تا اکشن فیگور دارم چپ چپ بهم نگاه میکنن ! :d
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
![32 :-$ :-$](/styles/default/xenforo/smilies/meep/32.gif)
آخرین ویرایش:
آقا کاری نداره کهاقا من کنجکاو شدم اون بالشت اینجا گیر میاد؟![]()
یدونه ازینا را بگیرم رسما دیگه با لقت از خونه پرت میشم بیرون :d همین چهار تا اکشن فیگور دارم چپ چپ بهم نگاه میکنن ! :d
کیل لا کیل که انیمه ی خوبی بود، چرا اینقدر هیت بهش میورزین؟:d البته قبول دارم که یه ذره زیادی خر تو خر بود و پایانش هم نسبت به Gurren Lagann گل و بلبلتر بودکلا 10 نفر بیشتر تو تاپیک نیستیم من و بردیا هم که به Kill la Kill رای ندادیم پس چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟
لا اقل بیایید به کوروکو رای بدین اول بشه باز بهتره :d (هرچند بازم بهتر از کوروکو زیاد هستن ) :d
نمیشه رای منفی داد؟ :d
کیل لا کیل که انیمه ی خوبی بود، چرا اینقدر هیت بهش میورزین؟:d البته قبول دارم که یه ذره زیادی خر تو خر بود و پایانش هم نسبت به Gurren Lagann گل و بلبلتر بودولی بازم جزو انیمه های خوب دسته بندی میشه
![]()
خواهش و ممنون که تراوشات ذهنی یک آدم خسته رو خوندید!ممنون
دو سه تا سوال دیگه هم هست![]()
در این مورد مسلما دید انیمه مثبت بوده. ما در اول داستان ادوارد رو میبینیم که بعد از تجربه تلخ از دست دادن عزیزترین فرد زندگیاش، اون هم به اون شکل، ضربه روحی بدی میخوره، به باورهاش شک میکنه و برخورد دوگانهای رو پیش میگیره (چیزیه که تو دنیای واقعی هم بارها پیش اومده): گاهی وجود خدا رو نفی میکنه، مثل صحبتهایی که تو قسمتهای اول با اون مبارز بیاعصابمون (جالبه که اسماش رو یادم نیست!) داره و گاهی هم ضمن حرفهاش اعتراف میکنه که خالقی هست، ولی به اون و قوانیناش، که از دیدگاهاش ناعادلانهاس، میتوپه و این طبع حساس، روراست و جسور ادوارد هست که باعث میشه چنین رفتاری رو نشون بده. یه نکته جالب اینجاست که آلفونس علاوه بر اینکه مثل برادرش درد از دست دادن مادر رو حس کرده و به وضعیتی بدتر از اون دچار شده، طوری که حتی نمیتونه مزه غذاها رو بچشه و چندان زنده حساب نمیشه، برخورد متفاوتی نسبت به اون داره. آلفونس با شرایط کنار میاد و کسی رو این وسط سرزنش نمیکنه؛ بلکه تلاش میکنه که وضعیت رو بهتر کنه، ولو اینکه اطمینانی از بابت موفقیت نداشته باشه. اینجا انیمه نشون میده که برخورد دو نفر، ولو برادر، با یه پیشامد چقدر میتونه متفاوت باشه. همونطور که گفتید، در ادامه ادوارد تغییر میکنه و از اون وضعیت ناآروم و شاکی قسمتهای اول، در قسمتهای پایانی به آرامش درونی میرسه.انیمه اولش میخواست از نظر ادوارد و اصول کیمیاگیری ، وجود خدا رو تو انیمه منتفی نشون بده و بگه که خدایی نیست ! اما رفته رفته ادوارد تغییر کرد به عنوان مثال قسمتی که وینری داشت کمک میکرد تا بچه اون خانوم به دنیا بیاد ، ادوارد گفت : خدایا اگه وجود داری .... ( دیالوگ اینجا قطع میشه و صدای بچه که گریه میکنه بیرون میاد ) . به نظرت هدف انیمه تو نشون دادن خدا ، نگرشش چطور بوده؟ خواسته اون رو نفی کنه؟ اثبات کنه؟ بد نشونش بده یا خوب؟
دیگه خیلی سخت شد! این قسمت 10 و 11 رو یادم نیست، ولی خب یه چیزی به ذهنم میرسه که شاید نامربوط نباشه:اوایل داستان اصل معامله برابر رو بیان میکنه که کیمیاگری بر پایه ی اون هست! اما اخرش این رو نفی میکنه خود انیمه به نظرم! چون اخرش وقتی آلفونس برمیگرده و با اون همسر هیوز فک کنم حرف میزنه میگه من و ادوارد یه چیز اختراع کردیم که که اگه 10 رو بگیریم ، به جای برگردوندن 10 ، یه دونه 1 کنارش میزاریم و 11 بهش برمیگردونیم . یا وقتی که ادوارد به وینری اخرش میگه من نصف جونم رو میدم و تو هم نصفش رو وینری میگه ، من کلش رو میدم .
یعنی با این اتفاقا خود انیمه میخواد اون قانون معامله برابر رو نفی کنه ؟
تعریف دقیق و علمیاش (!) رو نمیدونم، ولی میشه گفت همون Nerd میشه (بعضا با تیپ شاخص عینکی منزوی با سر و وضع بهم ریخته!). اگه درست بگم، اوتاکوها کسایی هستن که بهشدت به سرگرمیهای خاص و انفرادی علاقهمند هستن که در سطح افراطی این کشش به سرگرمیهای خاص به شکل بیمارگونهای درمیاد و عملا فعالیتهای اجتماعی رو مختل میکنه. حالا این وسط معمولا منظور انیمه، مانگا و بازی هست (مثل نردها)، ولی تا جایی که میدونم خوره کامپیوتر بودن و گیگ بودن هم میتونه اوتاکو بودن باشه. جالبه که اوتاکوی قطار هم داریم ما!آهان راستی اوتاکو یعنی چی؟:biggrin1:
کیل لا کیل که انیمه ی خوبی بود، چرا اینقدر هیت بهش میورزین؟:d البته قبول دارم که یه ذره زیادی خر تو خر بود و پایانش هم نسبت به Gurren Lagann گل و بلبلتر بودولی بازم جزو انیمه های خوب دسته بندی میشه
![]()