Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا من کنجکاو شدم اون بالشت اینجا گیر میاد؟;;) :-$یدونه ازینا را بگیرم رسما دیگه با لقت از خونه پرت میشم بیرون :d همین چهار تا اکشن فیگور دارم چپ چپ بهم نگاه میکنن ! :d

آخرین ویرایش:
اقا من کنجکاو شدم اون بالشت اینجا گیر میاد؟;;) :-$یدونه ازینا را بگیرم رسما دیگه با لقت از خونه پرت میشم بیرون :d همین چهار تا اکشن فیگور دارم چپ چپ بهم نگاه میکنن ! :d
آقا کاری نداره که :دی میریم یه عکس با کیفیت بالا دانلود میکنیم ، میدیم رو پارچه چاپ کنن و میکنیم رو بالشتی:دی با اگه نمیشناسی جایی رو و اگه خیلی میخوای ، بده به اینایی که پیرهن چاپ میکنن و پیرهن رو پاره کن و روبالشتی کن :دی
چه خواب نازی بشه این خواب:دی منم اگه همچین کاری رو کنم حکم پرت میشم از خونه بیرون :-s:d

من یه کاور وان پیس(چیبی) برای موبایلم دارم، این پسرخاله ی ما هر موقع ما رو میبینه،سر همین سوژه ـمون میکنه :-" البته من که مشکلی ندارم و با این حالت نشون ملت میدم : b-) ، ولی خوب به خیال خودش داره ما رو داغون میکنه :d

در کل هم،همینی که فرشاد گفت :d اگر امکاناتش رو داشتیم،الان اوضاعمون خیلی وخیم تر از این حرفا بود:-"
همیشه هم میگم،اون دنیا تمام اینایی رو که معتاد انیمه کردم،سر پل سراط یقه ـم رو میگیرن به فنام میدن :| :d

لذتی که در دوباره دیدن انیمه خوب هست در دیدن 20-30 انیمه بدرنخور نیست

یه بار دیگه sao رو دیدم خیلی چسبید ... عالیه این انیمه ... باید فصل دومم بگیرم ببینم

این که این زیر نوشتم گمان نکنم اسپویل داشته باشه ...ولی خب محض احتیاط گذاشتم تو اسپویل

این your lie in april رو اگه شرط بزارن که 2 تا انگشتتم رو میبرن یا باید این انیمه رو تا اخر ببینم ... ترجیح میدم 2 تا انگشتم رو انتخاب کنم ...چون مطمئنم دردش کمتر از دیدن این انیمه است T T

سلام.وان پیس به روایت آمار
aby5Bpv_700b.jpg

من چندتا اکشن فیگور گرفتم تو خونه راه میرن بهم تیکه میندازن نمیخوای با عروسکات بازی کنی؟ :|

حالا این خوبه اوج حقارت وقتیه که اینارو میگیرم و برا اولین بار میبیننشون. میگن: "این عروسک همین کارتوناییه که میبینی؟"

به ماها میگن اوتاکو واقعی :d این همه تحقیر میشیم در جامعه ولی بازم میریم تو اتاق در رو میبندیم و شروع میکنیم انیمه دیدن ^~^

این عکس بالایی رو برا D.Gray-Man هم درست کنن باحال میشه

11 Years

24 Volumes

Only 218 Chapters

White haired main Character

Countless HUUUUGEEEE hiatuses

By 1 fu#king Sick woman

آخرین ویرایش:
فکر کنم قبلاً 2 کلمه در مورد Garo گفته بودم. تا قسمت 14 رو دیدم. از اونی که به نظر میومد بهتره. نه این که شاهکار باشه. اما جزو 20% انیمه های خوب سال قرار می گیره:دی
------------
پرچم Kill La Kill هم که بالاست. ممنون از
[h=1]@parham_safa[/h]
بابت معرفی این انیمه ی عالی.
همیشه حس می کردم آدم خوش سلیقه ای هستیb-)

کلا 10 نفر بیشتر تو تاپیک نیستیم من و بردیا هم که به Kill la Kill رای ندادیم پس چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟

لا اقل بیایید به کوروکو رای بدین اول بشه باز بهتره :d (هرچند بازم بهتر از کوروکو زیاد هستن ) :d

نمیشه رای منفی داد؟ :d

کلا 10 نفر بیشتر تو تاپیک نیستیم من و بردیا هم که به Kill la Kill رای ندادیم پس چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟

لا اقل بیایید به کوروکو رای بدین اول بشه باز بهتره :d (هرچند بازم بهتر از کوروکو زیاد هستن ) :d

نمیشه رای منفی داد؟ :d
کیل لا کیل که انیمه ی خوبی بود، چرا اینقدر هیت بهش میورزین؟:d البته قبول دارم که یه ذره زیادی خر تو خر بود و پایانش هم نسبت به Gurren Lagann گل و بلبلتر بود :-" ولی بازم جزو انیمه های خوب دسته بندی میشه:>

کیل لا کیل که انیمه ی خوبی بود، چرا اینقدر هیت بهش میورزین؟:d البته قبول دارم که یه ذره زیادی خر تو خر بود و پایانش هم نسبت به Gurren Lagann گل و بلبلتر بود :-" ولی بازم جزو انیمه های خوب دسته بندی میشه:>

بدم نمیاد ازش اما به نظرم (نظرم) به هیچ وجه شایسته بهترین انیمه سال شدن رو نداره :d

واقعا یه نگاهی به لیست بنداز ببین چیا هست توش واقعا به نظرت میشه این انیمه ها سطح پایین تر از Kill la Kill باشن؟ T^T

مثلا من به Silver Spoon #season 2 هم رای دادم (فک میکردم خودم تنها باشم اما نه انگاز هستن بقیه :d )

یا مثلا کلیا اومدن سر و صدا کردن سر Baby Steps اما تعداد رای هارو نگاه

Donten ni Warau که به نظرم با اختلاف زیادی از Kill بهتر بود از نظر انیمه بودن واقعا انیمه بهتری بود و بهترین انیمه 2014 من شد به جز پایانش که بیخیال مانگارو بچسب

بماند که اون وسط به Kuroshitsuji: Book of Circus هم رای دادم که 90 درصد بیشتر به خاطر فن کوروشیتسوجی بودنم بود :d ولی بازم صدبار به Kill la Kill ترجیح میدمش :d

ماگی و کوروکو هم انیمه های معرکه ای بودن مخصوصا ماگی چون کوروکو هیجان انیمش اصلا به مانگاش نرسید اون جاهایی که فصل دو رو پوشش میدادن

خلاصه انیمه خوب کم نبود امسال درسته انیمه مزخرف زیاد داشتیم اما خوب هم کم نداشتیم (عجب چیزی گفتم :d )

البته اینا نظر من بودن ولی بازم نمیتونم با اول بودن Kill کنار بیام که اصلا جاش شایستش نیست :d و فک کنم تنها جا تو کل نت باشیم که بهترین انیمه 2014 رو این انتخاب میکنیم :| شینه

- - -ویرایش - - -

یه رای گیری داغون ترین انیمه سال هم بزارین من به Mekaku City Actors رای بدم خیالم راحت بشه :d

Mahouka Koukou no Rettousei

55245d1423224964-151737.jpg

بالاخره دیدمش....نمیدونم دقیق چی باید بگم. سال پیش که هفتگی دنبالش میکردم، سر سه قسمت درآپ شد و حتی ادامه ی دانلودش رو هم دادم
ولی به پیشنهاد دوستان، دانلودش کردم و دو شب پیش، تمومش کرد....اصلاً راضی از پاش بلند نشدم، فقط و فقط بخاطر دوبلورهایی شاخی که داشت، نگاش میکردم..
تنها سرگرمی که میتونه منو مجبور به دیدن یه انیمه کنه :d

نمیتونم تو نظرسنجی، بهش رای بدم (:

Tokyo Ghoul

55246d1423224981-156337.jpg

اوف...عجب OST داشت!!!! دم Yamada Yutaka سان گرم....تو زمینه ی انیمه، توکیو غول، اولین کارش بوده، بیشتر رو سریال ها کار کرده...ولی انصافاً من یکی کف کرده بودم :d
دوبله ی کار، خیلی هیجان انگیز بودش....دیگه نیازی به تعریف نیست، قبلاً هم گفتم که کانا هانازاوا...تو نقش منفی، شاهکار میکنه.
بخاطر دوبله، میتونم راحت به انیمه 10بدم...بعد از دوبله ی Shingeki no Kyojin و یا Kill La Kill خاطر ندارم، انیمه ی فصلی اینطور منو آتیشی کرده باشه (:
البت که دوبلش اصلاً در حد حمله به غول نیست، ولی بازم خوب بودش.

از نظر داستان، خیلی خوب بودش، خیلی خوب احساسات بین انسان ها و غول ها رو نشون داد..روند داستان خوبُ سرگرم کننده بود...پایان انیمه هم بدترین جای ممکنه بودش [0_o]

حیف شد، باید زودتر میدیمش تا میتونستم تو نظرسنجی قبلی، بهش رای بدم ):

P.S
Tokyo Ghoul Root A سانــــسوری داره؟

++++++++++++++

@NoctisSasuke

فرشاد...فعلاً که پرچم Kill La Kill بالاس...هنوز من هم رای ندادم :d

دارم جنگی انیمه هایی که تو لیست نظرسنجی هستُ دارم، نگا میکنم که بتونم بیشتر رای بدم.
Knights of Sidonia و Donten ni Warau رو تا پس فردا تموم میکنم.

Attachments

• 151737.jpg
    151737.jpg
    94.5 KB · مشاهده: 168
  • 156337.jpg
    156337.jpg
    95.4 KB · مشاهده: 169
ممنون
دو سه تا سوال دیگه هم هست :دی
خواهش و ممنون که تراوشات ذهنی یک آدم خسته رو خوندید!
ای بابا... باز هم سوال؟!8-|:d

انیمه اولش میخواست از نظر ادوارد و اصول کیمیاگیری ، وجود خدا رو تو انیمه منتفی نشون بده و بگه که خدایی نیست ! اما رفته رفته ادوارد تغییر کرد به عنوان مثال قسمتی که وینری داشت کمک میکرد تا بچه اون خانوم به دنیا بیاد ، ادوارد گفت : خدایا اگه وجود داری .... ( دیالوگ اینجا قطع میشه و صدای بچه که گریه میکنه بیرون میاد ) . به نظرت هدف انیمه تو نشون دادن خدا ، نگرشش چطور بوده؟ خواسته اون رو نفی کنه؟ اثبات کنه؟ بد نشونش بده یا خوب؟
در این مورد مسلما دید انیمه مثبت بوده. ما در اول داستان ادوارد رو می‌بینیم که بعد از تجربه تلخ از دست دادن عزیزترین فرد زندگی‌اش، اون هم به اون شکل، ضربه روحی بدی می‌خوره، به باورهاش شک می‌کنه و برخورد دوگانه‌ای رو پیش می‌گیره (چیزیه که تو دنیای واقعی هم بارها پیش اومده): گاهی وجود خدا رو نفی می‌کنه، مثل صحبت‌هایی که تو قسمت‌های اول با اون مبارز بی‌اعصاب‌مون (جالبه که اسم‌اش رو یادم نیست!) داره و گاهی هم ضمن حرف‌هاش اعتراف می‌کنه که خالقی هست، ولی به اون و قوانین‌اش، که از دیدگاه‌اش ناعادلانه‌اس، می‌توپه و این طبع حساس، روراست و جسور ادوارد هست که باعث می‌شه چنین رفتاری رو نشون بده. یه نکته جالب اینجاست که آلفونس علاوه بر اینکه مثل برادرش درد از دست دادن مادر رو حس کرده و به وضعیتی بدتر از اون دچار شده، طوری که حتی نمی‌تونه مزه غذاها رو بچشه و چندان زنده حساب نمی‌شه، برخورد متفاوتی نسبت به اون داره. آلفونس با شرایط کنار میاد و کسی رو این وسط سرزنش نمی‌کنه؛ بلکه تلاش می‌کنه که وضعیت رو بهتر کنه، ولو اینکه اطمینانی از بابت موفقیت نداشته باشه. اینجا انیمه نشون می‌ده که برخورد دو نفر، ولو برادر، با یه پیشامد چقدر می‌تونه متفاوت باشه. همون‌طور که گفتید، در ادامه ادوارد تغییر می‌کنه و از اون وضعیت ناآروم و شاکی قسمت‌های اول، در قسمت‌های پایانی به آرامش درونی می‌رسه.

حقیقت‌اش سال گذشته بعد از اینکه FMA: B رو دیدم، یه‌جورایی حال‌ام گرفته شد. به نظرم پایان انیمه پاسخ خیلی از سوال‌های فلسفی‌ای که مطرح کرده بود نداد یا مبهم داد؛ مثلا اینکه اثر دیدگاه‌اش درباره خدا و جایگاه‌اش دقیقا چی هست (سوای بحث مثبت بودن دیدش). و خب، بعد از مدتی فکر کردن دیگه بی‌خیال‌اش شدم!:d (هرچی باشه علم فلسفه بعد از هزاران سال هنوز پاسخ قطعی به خیلی از سوال‌ها نداره و در درجات افراطی‌اش حتی تو اثبات وجود خود آدم هم مونده؛ اون موقع قطعا قرار نیست یه انیمه بیاد به سوال‌های فلسفی آدم پاسخ بده و بره!). همون‌طور که می‌دونید، چیزی که تو آثار اینچنینی هست یه جور عدم قطعیته و خیلی وقت‌ها کارهای این سبکی صادقانه عنوان می‌کنن که پاسخ قطعی برای همه پرسش‌هاشون ندارن و قضاوت رو به عهده مخاطب می‌ذارن. البته این میون بعضی از دیدگاه‌های انیمه برام خیلی جالب بود. مثلا اینکه حقیقت یا همون خالق، با هرکسی به شکل و زبونی متفاوت برخورد می‌کرد و اصطلاحا برای هر نوع مخلوقی یک جور نمود پیدا می‌کرد (زمانی که ادوارد با حقیقت روبرو می‌شه رو با وقتی که موجود داخل فلاسک با حقیقت صحبت می‌کنه مقایسه کنید). درواقع محدودیت‌ها و ویژگی‌هایی که مخلوق داشت، در برداشت‌اش از خدا تاثیر می‌ذاشت. یکی دیگه این بود که با تغییر دیدگاه نسبت به دنیا شرایط هم متفاوت می‌شد؛ اشاره به دست کشیدن ادوارد از دروازه حقیقت (اسم‌اش همین بود دیگه؟). ادوارد با گذشتن از خیر اون دروازه، نگرش سخت‌گیرانه و یک‌طرفه‌ای که به دنیا داشت رو کنار گذاشت و به این شکل تونست برادرش رو برگردونه. خب بسه دیگه. سوال بعدی!

اوایل داستان اصل معامله برابر رو بیان میکنه که کیمیاگری بر پایه ی اون هست! اما اخرش این رو نفی میکنه خود انیمه به نظرم! چون اخرش وقتی آلفونس برمیگرده و با اون همسر هیوز فک کنم حرف میزنه میگه من و ادوارد یه چیز اختراع کردیم که که اگه 10 رو بگیریم ، به جای برگردوندن 10 ، یه دونه 1 کنارش میزاریم و 11 بهش برمیگردونیم . یا وقتی که ادوارد به وینری اخرش میگه من نصف جونم رو میدم و تو هم نصفش رو وینری میگه ، من کلش رو میدم .
یعنی با این اتفاقا خود انیمه میخواد اون قانون معامله برابر رو نفی کنه ؟
دیگه خیلی سخت شد! این قسمت 10 و 11 رو یادم نیست، ولی خب یه چیزی به ذهنم می‌رسه که شاید نامربوط نباشه:
این قانون معامله برابر درواقع ساز و کار دنیا رو بیان می‌کنه؛ اینکه در این دنیا به ازای هرچی که به دست میاری باید بهاش رو بپردازی. این هم به خاطر پایدار موندن گیتی هست. یکی از اصول طبیعت اینه که سعی می‌کنه خودش رو به تعادل برسونه و در این راه از عوامل متضاد استفاده می‌کنه: تولد و مرگ، بیماری و سلامتی، سرما و گرما، تنوع مخلوقات و چرخه‌های مختلف (البته خیلی از این‌ها هم درواقع یک عامل هستن و دو روی یک سکه... هعی، این بحث‌ها تمومی نداره:d). حالا شاید طبیعت ناچاره که اینطوره سر کنه، ولی شاید انسان درست نباشه که اینطوری و انقدر سخت‌گیرانه زندگی کنه؛ چرا که اگه آدم‌ها بخوان همیشه اینطوری تعادل رو حفظ کنن، شرایط دشوار می‌شه. شاید یه قانون بالاتری اینجا هست: هرچی میگیری و به دست میاری، گاهی باید بیشتر از اون مقدار رو ببخشی. در نهایت دنیا هم همین کار رو می‌کنه و به تو چیزی بیشتر از اونچه قراره رو می‌ده و اینجوری آفرینش به وجود میاد، نه صرفا پایداری سیستم با عناصر موجودش. خب دیگه واقعا مخم داغ کرد!
آهان راستی اوتاکو یعنی چی؟:biggrin1:
تعریف دقیق و علمی‌اش (!) رو نمی‌دونم، ولی می‌شه گفت همون Nerd می‌شه (بعضا با تیپ شاخص عینکی منزوی با سر و وضع بهم ریخته!). اگه درست بگم، اوتاکوها کسایی هستن که به‌شدت به سرگرمی‌های خاص و انفرادی علاقه‌مند هستن که در سطح افراطی این کشش به سرگرمی‌های خاص به شکل بیمارگونه‌ای درمیاد و عملا فعالیت‌های اجتماعی رو مختل می‌کنه. حالا این وسط معمولا منظور انیمه، مانگا و بازی هست (مثل نردها)، ولی تا جایی که می‌دونم خوره کامپیوتر بودن و گیگ بودن هم می‌تونه اوتاکو بودن باشه. جالبه که اوتاکوی قطار هم داریم ما!

بابا Gurren Lagann خیلی خر تو خر بود که ...از اول تا اخر داستان هم داستان فقط داره میره جلو ... بدون هیچ توجیهی برای حوادث .. اخرشم به نظرم با اون جشن عروسی اینها خوشمزه بازیشون گل کرد ... به جای یه سکانس احساسی بیشتر لج بیننده رو در اوردن بود ...
ولی کیل لا کیل ... وقتی همه چیز رو میزاره کنار هم و از ازل دنیا تا اخرش رو با دلایل قابل قبول توضیح میده ... ادم کیف میکنه ... فراز و نشیب داستانیش هم بدون قرار دادن تو موقعیت های پیچیده (موضوعات سیاسی مذهبی) به نظرم بهتر بود نسبت به داستان خودش

اگه یه پایان پر مرگ و میر مسترپیسه و یه هپی اندینگ ضعیف به حساب میاد ... پس حق با شماست من حرفی ندارم ...

از نظر من که ایماشی هیروکی هر کمبودی که تو گرون لاگان داشت تو کیل لا کیل کاملا برطرف کرد ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or