Mahouka Koukou no Rettousei
![]()
بالاخره دیدمش....نمیدونم دقیق چی باید بگم. سال پیش که هفتگی دنبالش میکردم، سر سه قسمت درآپ شد و حتی ادامه ی دانلودش رو هم دادم
ولی به پیشنهاد دوستان، دانلودش کردم و دو شب پیش، تمومش کرد....اصلاً راضی از پاش بلند نشدم، فقط و فقط بخاطر دوبلورهایی شاخی که داشت، نگاش میکردم..
تنها سرگرمی که میتونه منو مجبور به دیدن یه انیمه کنه :d
نمیتونم تو نظرسنجی، بهش رای بدم (:
Tokyo Ghoul
![]()
اوف...عجب OST داشت!!!! دم Yamada Yutaka سان گرم....تو زمینه ی انیمه، توکیو غول، اولین کارش بوده، بیشتر رو سریال ها کار کرده...ولی انصافاً من یکی کف کرده بودم :d
دوبله ی کار، خیلی هیجان انگیز بودش....دیگه نیازی به تعریف نیست، قبلاً هم گفتم که کانا هانازاوا...تو نقش منفی، شاهکار میکنه.
بخاطر دوبله، میتونم راحت به انیمه 10بدم...بعد از دوبله ی Shingeki no Kyojin و یا Kill La Kill خاطر ندارم، انیمه ی فصلی اینطور منو آتیشی کرده باشه (:
البت که دوبلش اصلاً در حد حمله به غول نیست، ولی بازم خوب بودش.
از نظر داستان، خیلی خوب بودش، خیلی خوب احساسات بین انسان ها و غول ها رو نشون داد..روند داستان خوبُ سرگرم کننده بود...پایان انیمه هم بدترین جای ممکنه بودش [0_o]
حیف شد، باید زودتر میدیمش تا میتونستم تو نظرسنجی قبلی، بهش رای بدم ):
P.S
Tokyo Ghoul Root A سانــــسوری داره؟
++++++++++++++
@NoctisSasuke
فرشاد...فعلاً که پرچم Kill La Kill بالاس...هنوز من هم رای ندادم :d
دارم جنگی انیمه هایی که تو لیست نظرسنجی هستُ دارم، نگا میکنم که بتونم بیشتر رای بدم.
Knights of Sidonia و Donten ni Warau رو تا پس فردا تموم میکنم.
در مورد Mahouka Koukou no Rettousei بی انصافی اگه از اکشن فوق العادش ( منظور نوع اکشن و برخورد هاست ) چشم پوشی کرد به نظر من از خیلی از انیمه ها تو این زمینه یه سر و گردن بالاتر بود و همینم از انیمه های هم زمان خودش متمایزش میکرد
Tokyo Ghoul هم از جمله انیمه هایی که با اینکه شخصیت محور هستش ولی خیلی شخصیت اصلی رو محور قرار نمیده و توی اب نمک میخوابونه ولی اینکار زو انقدر زیاد انجام میده که بعضی وقت ها شورشو در میاره و خب بیشتر این قضیه به مانگا برمیگرده تا انیمه و همین عامل باعث شده بود ده قسمت اول خسته کننده دنبال شه و دو قسمت اخر خوب بود با توجه به اینکه من بیشتر به داستان یه انیمه اهمیت میدم تقریبآ مواردی مثل موسیقی و دوبله هیچ اهمیت خاصی برام نداره :d
Tokyo Ghoul √A هم فکر نکنم سانسور داشته یاشه من چیز خاصی یادم نمیاد
راستی منم هنوز رای ندادم تقریبآ هم تمام انیمه های بالا رو دیدم و قرار نیست دیگه چیزی ببینم حالا چرا تا الان رای ندادم پیدا کنید پرتقال فروش را ولی میدونین که عمرآ به Kill La Kill رای نمیدم :d