Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Mahouka Koukou no Rettousei

55245d1423224964-151737.jpg

بالاخره دیدمش....نمیدونم دقیق چی باید بگم. سال پیش که هفتگی دنبالش میکردم، سر سه قسمت درآپ شد و حتی ادامه ی دانلودش رو هم دادم
ولی به پیشنهاد دوستان، دانلودش کردم و دو شب پیش، تمومش کرد....اصلاً راضی از پاش بلند نشدم، فقط و فقط بخاطر دوبلورهایی شاخی که داشت، نگاش میکردم..
تنها سرگرمی که میتونه منو مجبور به دیدن یه انیمه کنه :d

نمیتونم تو نظرسنجی، بهش رای بدم (:

Tokyo Ghoul

55246d1423224981-156337.jpg

اوف...عجب OST داشت!!!! دم Yamada Yutaka سان گرم....تو زمینه ی انیمه، توکیو غول، اولین کارش بوده، بیشتر رو سریال ها کار کرده...ولی انصافاً من یکی کف کرده بودم :d
دوبله ی کار، خیلی هیجان انگیز بودش....دیگه نیازی به تعریف نیست، قبلاً هم گفتم که کانا هانازاوا...تو نقش منفی، شاهکار میکنه.
بخاطر دوبله، میتونم راحت به انیمه 10بدم...بعد از دوبله ی Shingeki no Kyojin و یا Kill La Kill خاطر ندارم، انیمه ی فصلی اینطور منو آتیشی کرده باشه (:
البت که دوبلش اصلاً در حد حمله به غول نیست، ولی بازم خوب بودش.

از نظر داستان، خیلی خوب بودش، خیلی خوب احساسات بین انسان ها و غول ها رو نشون داد..روند داستان خوبُ سرگرم کننده بود...پایان انیمه هم بدترین جای ممکنه بودش [0_o]

حیف شد، باید زودتر میدیمش تا میتونستم تو نظرسنجی قبلی، بهش رای بدم ):

P.S
Tokyo Ghoul Root A سانــــسوری داره؟

++++++++++++++

@NoctisSasuke

فرشاد...فعلاً که پرچم Kill La Kill بالاس...هنوز من هم رای ندادم :d

دارم جنگی انیمه هایی که تو لیست نظرسنجی هستُ دارم، نگا میکنم که بتونم بیشتر رای بدم.
Knights of Sidonia و Donten ni Warau رو تا پس فردا تموم میکنم.

در مورد Mahouka Koukou no Rettousei بی انصافی اگه از اکشن فوق العادش ( منظور نوع اکشن و برخورد هاست ) چشم پوشی کرد به نظر من از خیلی از انیمه ها تو این زمینه یه سر و گردن بالاتر بود و همینم از انیمه های هم زمان خودش متمایزش میکرد

Tokyo Ghoul هم از جمله انیمه هایی که با اینکه شخصیت محور هستش ولی خیلی شخصیت اصلی رو محور قرار نمیده و توی اب نمک میخوابونه ولی اینکار زو انقدر زیاد انجام میده که بعضی وقت ها شورشو در میاره و خب بیشتر این قضیه به مانگا برمیگرده تا انیمه و همین عامل باعث شده بود ده قسمت اول خسته کننده دنبال شه و دو قسمت اخر خوب بود با توجه به اینکه من بیشتر به داستان یه انیمه اهمیت میدم تقریبآ مواردی مثل موسیقی و دوبله هیچ اهمیت خاصی برام نداره :d

Tokyo Ghoul √A هم فکر نکنم سانسور داشته یاشه من چیز خاصی یادم نمیاد

راستی منم هنوز رای ندادم تقریبآ هم تمام انیمه های بالا رو دیدم و قرار نیست دیگه چیزی ببینم حالا چرا تا الان رای ندادم پیدا کنید پرتقال فروش را ولی میدونین که عمرآ به Kill La Kill رای نمیدم :d

بدم نمیاد ازش اما به نظرم (نظرم) به هیچ وجه شایسته بهترین انیمه سال شدن رو نداره :d

واقعا یه نگاهی به لیست بنداز ببین چیا هست توش واقعا به نظرت میشه این انیمه ها سطح پایین تر از Kill la Kill باشن؟ T^T

مثلا من به Silver Spoon #season 2 هم رای دادم (فک میکردم خودم تنها باشم اما نه انگاز هستن بقیه :d )

یا مثلا کلیا اومدن سر و صدا کردن سر Baby Steps اما تعداد رای هارو نگاه

Donten ni Warau که به نظرم با اختلاف زیادی از Kill بهتر بود از نظر انیمه بودن واقعا انیمه بهتری بود و بهترین انیمه 2014 من شد به جز پایانش که بیخیال مانگارو بچسب

بماند که اون وسط به Kuroshitsuji: Book of Circus هم رای دادم که 90 درصد بیشتر به خاطر فن کوروشیتسوجی بودنم بود :d ولی بازم صدبار به Kill la Kill ترجیح میدمش :d

ماگی و کوروکو هم انیمه های معرکه ای بودن مخصوصا ماگی چون کوروکو هیجان انیمش اصلا به مانگاش نرسید اون جاهایی که فصل دو رو پوشش میدادن

خلاصه انیمه خوب کم نبود امسال درسته انیمه مزخرف زیاد داشتیم اما خوب هم کم نداشتیم (عجب چیزی گفتم :d )

البته اینا نظر من بودن ولی بازم نمیتونم با اول بودن Kill کنار بیام که اصلا جاش شایستش نیست :d و فک کنم تنها جا تو کل نت باشیم که بهترین انیمه 2014 رو این انتخاب میکنیم :| شینه

- - -ویرایش - - -

یه رای گیری داغون ترین انیمه سال هم بزارین من به Mekaku City Actors رای بدم خیالم راحت بشه :d
حالا که هنوز شایسته ترین نشده:d هنوز 25 نفر دیگه (طبق نظرسنجی قبلی) باید رای بدن و تازه اگه اول بشه میشه میره برای دور بعد (احتمالا:-")

رای های من به ترتیب Knights of Sidonia و Kill La Kill و Kuroko's Basketball S2 ـن:> باقی انیمه ها رو هم که یا هنوز کامل ندیدم و یا زیاد ازشون خوشم نیومد:-" مثلا Magi - The Kingdom of Magic خیلی سرسری و هول هولکی بود و کلا با شخصیت هایی مثل علی بابا مشکل اساسی دارم:-" (حالا فکرشو بکن دو نفر دیگه مثل علی بابا توی داستان بودن) Hanamonogatari هم با اینکه فن سریش هستم ولی به نظرم خیلی حوصله سربر بود:-" پ.ن: راستی خلیل این Tsukimonogatari اولین روز سال 2015 پخش شده ها:>
حالا هنوز برای ناامید شدن زوده:>
بابا Gurren Lagann خیلی خر تو خر بود که ...از اول تا اخر داستان هم داستان فقط داره میره جلو ... بدون هیچ توجیهی برای حوادث ... به جای یه سکانس احساسی بیشتر لج بیننده رو در اوردن بود ...
ولی کیل لا کیل ... وقتی همه چیز رو میزاره کنار هم و از ازل دنیا تا اخرش رو با دلایل قابل قبول توضیح میده ... ادم کیف میکنه ... فراز و نشیب داستانیش هم بدون قرار دادن تو موقعیت های پیچیده (موضوعات سیاسی مذهبی) به نظرم بهتر بود نسبت به داستان خودش

اگه یه پایان پر مرگ و میر مسترپیسه و یه هپی اندینگ ضعیف به حساب میاد ... پس حق با شماست من حرفی ندارم ...

از نظر من که ایماشی هیروکی هر کمبودی که تو گرون لاگان داشت تو کیل لا کیل کاملا برطرف کرد ...
حالا خوبه از کیل لا کیل تعریف کردما:d بله شما درست میفرمایین ولی بازم از روال گورن لاگان بیشتر خوشم اومد چون Character Development ـش خیلی خوب بود و
خیلی روون و در طی 27 قسمت چگونگی تبدیل شدن شخصیت اصلی (سیمون) از یه پسربچه ضعیف و خجالتی (که حتی نمیتونست از خودش دفاع کنه) رو به مرد جوانی که زمین و نژاد اسپیرال رو از دست قدرت جهانی نجات داد، رو نشون میده:>

آره حق با شماست، پر مرگ و میر بیخودی هم زیاد خوب نیست و میشه مثل آکامه گا کیل:-" ولی خب اکثر هپی اندینگ ها هم خیلی مصنوعی درست میشن و اصلا هیچ حسی خاصی به بیننده نمیدن:-" من بیشتر پایان تلخ و شیرین رو دوست دارم، یعنی پیروزی حاصل بشه وبراش فداکاری هم انجام شده باشه و راحت بدست نیاد:>

بدم نمیاد ازش اما به نظرم (نظرم) به هیچ وجه شایسته بهترین انیمه سال شدن رو نداره :d

واقعا یه نگاهی به لیست بنداز ببین چیا هست توش واقعا به نظرت میشه این انیمه ها سطح پایین تر از Kill la Kill باشن؟ T^T

مثلا من به Silver Spoon #season 2 هم رای دادم (فک میکردم خودم تنها باشم اما نه انگاز هستن بقیه :d )

یا مثلا کلیا اومدن سر و صدا کردن سر Baby Steps اما تعداد رای هارو نگاه

Donten ni Warau که به نظرم با اختلاف زیادی از Kill بهتر بود از نظر انیمه بودن واقعا انیمه بهتری بود و بهترین انیمه 2014 من شد به جز پایانش که بیخیال مانگارو بچسب

بماند که اون وسط به Kuroshitsuji: Book of Circus هم رای دادم که 90 درصد بیشتر به خاطر فن کوروشیتسوجی بودنم بود :d ولی بازم صدبار به Kill la Kill ترجیح میدمش :d

ماگی و کوروکو هم انیمه های معرکه ای بودن مخصوصا ماگی چون کوروکو هیجان انیمش اصلا به مانگاش نرسید اون جاهایی که فصل دو رو پوشش میدادن

خلاصه انیمه خوب کم نبود امسال درسته انیمه مزخرف زیاد داشتیم اما خوب هم کم نداشتیم (عجب چیزی گفتم :d )

البته اینا نظر من بودن ولی بازم نمیتونم با اول بودن Kill کنار بیام که اصلا جاش شایستش نیست :d و فک کنم تنها جا تو کل نت باشیم که بهترین انیمه 2014 رو این انتخاب میکنیم :| شینه

- - -ویرایش - - -

یه رای گیری داغون ترین انیمه سال هم بزارین من به Mekaku City Actors رای بدم خیالم راحت بشه :d

شرمنده ... ولی جوایز newtype امسال رو درو کرده

Kill la Kill, Idolm@ster Movie Win Top Prizes in Newtype Awards - News - Anime News Network

از توکیو اوارد هم طراحی بهترین کارکتر و بهترین موسیقی متن رو برده

Tokyo Anime Award (2014)

تو کوبه اوارد چیزی نصیبش نشد ... ولی animage هنوز مونده که بهترین هاش رو اعلام کنه ... البته ناگفته هم نماند که kill la kill بین 2 سال تقسیم شد ...

- - -ویرایش - - -

حالا که هنوز شایسته ترین نشده:d هنوز 25 نفر دیگه (طبق نظرسنجی قبلی) باید رای بدن و تازه اگه اول بشه میشه میره برای دور بعد (احتمالا:-")

رای های من به ترتیب Knights of Sidonia و Kill La Kill و Kuroko's Basketball S2 ـن:> باقی انیمه ها رو هم که یا هنوز کامل ندیدم و یا زیاد ازشون خوشم نیومد:-" مثلا Magi - The Kingdom of Magic خیلی سرسری و هول هولکی بود و کلا با شخصیت هایی مثل علی بابا مشکل اساسی دارم:-" (حالا فکرشو بکن دو نفر دیگه مثل علی بابا توی داستان بودن) Hanamonogatari هم با اینکه فن سریش هستم ولی به نظرم خیلی حوصله سربر بود:-" پ.ن: راستی خلیل این Tsukimonogatari اولین روز سال 2015 پخش شده ها:>
حالا هنوز برای ناامید شدن زوده:>

حالا خوبه از کیل لا کیل تعریف کردما:d بله شما درست میفرمایین ولی بازم از روال گورن لاگان بیشتر خوشم اومد چون Character Development ـش خیلی خوب بود و
خیلی روون و در طی 27 قسمت چگونگی تبدیل شدن شخصیت اصلی (سیمون) از یه پسربچه ضعیف و خجالتی (که حتی نمیتونست از خودش دفاع کنه) رو به مرد جوانی که زمین و نژاد اسپیرال رو از دست قدرت جهانی نجات داد، رو نشون میده:>

آره حق با شماست، پر مرگ و میر بیخودی هم زیاد خوب نیست و میشه مثل آکامه گا کیل:-" ولی خب اکثر هپی اندینگ ها هم خیلی مصنوعی درست میشن و اصلا هیچ حسی خاصی به بیننده نمیدن:-" من بیشتر پایان تلخ و شیرین رو دوست دارم، یعنی پیروزی حاصل بشه وبراش فداکاری هم انجام شده باشه و راحت بدست نیاد:>

منم با این چیزی که گفتید موافقم ...

هر چند ریوکو و ساتسکی هم همچین بدون هزینه کارشون تموم نشد ... هر چی نباشه جفت پدر مادرشون کشته شدن ...

در مورد Mahouka Koukou no Rettousei بی انصافی اگه از اکشن فوق العادش ( منظور نوع اکشن و برخورد هاست ) چشم پوشی کرد به نظر من از خیلی از انیمه ها تو این زمینه یه سر و گردن بالاتر بود و همینم از انیمه های هم زمان خودش متمایزش میکرد Tokyo Ghoul √A هم فکر نکنم سانسور داشته یاشه من چیز خاصی یادم نمیاد
Mahouka Koukou no Rettousei حسن، اکشن ـش خوب بود و متفاوت از بقیه ی انیمه ها بودش...ولی خوب اینجاست که سلیقه ها با هم فرق میکنه، اکشن، جزء المان هام هست، ولی تایین کننده نیست. (دقیقاً برعکس همیم :d) Tokyo Ghoul √A که اینطور، امشب میزارم بالای لیستم
راستی منم هنوز رای ندادم تقریبآ هم تمام انیمه های بالا رو دیدم و قرار نیست دیگه چیزی ببینم حالا چرا تا الان رای ندادم پیدا کنید پرتقال فروش را ولی میدونین که عمرآ به Kill La Kill رای نمیدم :d
خوب اینکه مشخصه چرا رای ندادی!!!، چون پرچم Kill La Kill بالاس :d شده به بقیه ی انیمه ها رای نمیدم، تا فقط Kill La Kill بالاتر بیاد >:)
مثلا Magi - The Kingdom of Magic خیلی سرسری و هول هولکی بود و کلا با شخصیت هایی مثل علی بابا مشکل اساسی دارم:-" (حالا فکرشو بکن دو نفر دیگه مثل علی بابا توی داستان بودن) Hanamonogatari هم با اینکه فن سریش هستم ولی به نظرم خیلی حوصله سربر بود:-" پ.ن: راستی خلیل این Tsukimonogatari اولین روز سال 2015 پخش شده ها:>
منم با مگی، مشکلات بنیادی داشتم، فصل اول، چهار قسمت دیگه تموم میشد، درآپ کردم
Tsukimonogatari والا، من که دیدم 31Dec پخش Airـش بود...حالا Fansub ها فرداش انیمه رو بیرون دادن، یه داستان دیگس.

- - -ویرایش - - -

خلیل جان تو این 4 قسمت Tokyo Ghoul √A تقریبآ هیچ خبری از سانسور نبود ولی قسمت 5 که الان دیدم یه چشمه هایی داشت:d

ای بابا ):
بیخالش پس

شرمنده ... ولی جوایز newtype امسال رو درو کرده

Kill la Kill, Idolm@ster Movie Win Top Prizes in Newtype Awards - News - Anime News Network

از توکیو اوارد هم طراحی بهترین کارکتر و بهترین موسیقی متن رو برده

Tokyo Anime Award (2014)

تو کوبه اوارد چیزی نصیبش نشد ... ولی animage هنوز مونده که بهترین هاش رو اعلام کنه ... البته ناگفته هم نماند که kill la kill بین 2 سال تقسیم شد ...

- - -ویرایش - - -

منم با این چیزی که گفتید موافقم ...

هر چند ریوکو و ساتسکی هم همچین بدون هزینه کارشون تموم نشد ... هر چی نباشه جفت پدر مادرشون کشته شدن ...

Who cares ?????

آره خب خیلی از فیلما هم هستن جایزه زیاد میگیرن اما مزخرف به تمام معنا هستن :d

موسیقیش که خیلی خوب بود عالی بود اما به نظرم تنها چیز خوبش بود

هرچی هم بگی به نظرم انیمه درست و حسابی نبود اصلا و به هیچ وجه :d

دارم تصور میکنم تعداد رای هاش از باراکامون هم بیشتر بشه :| خودم به شخصه پول میدم فروم هک بشه و نابود کنن :| :d

Who cares ?????

دارم تصور میکنم تعداد رای هاش از باراکامون هم بیشتر بشه :| خودم به شخصه پول میدم فروم هک بشه و نابود کنن :| :d

Who cares ?????

سلیقه است دیگه ... من که نمیتونم کسی رو مجبور کنم یا بهش تلقین کنم نه این انیمه خوبه ... اتفاقا من خودم میخواستم KILL LA KILL قسمت اول دراپ کنم ... تو AW مشاوره گرفتم یه دلیل بهم بدن که بقیه انیمه رو هم ببینم ... هر جوری بود دیدم ... الان تو TOP 10 .. هفتمه ...

انصافا انیمه شاخیه ...

در مورد اندینگ Ergo P ro x y مطلبی برای مطالعه هست؟ یا اگه میشه یه توضیحی میدید. خیلی پیچیده بود. 50% انیمه رو نفهمیدم :d
خوبه فقط 50%ـش رو نفهمیدی :-" من که ...! :-" :d
هیچکی هم جوابگو نبود:-"
---
خوب منم بالاخره رای دادم،فقط میخواستم چک کنم ببینم انیمه ای نباشه که مثلا اسم انگلیسی و ژاپنیش رو قاطی کنم :-" :d
کلا 4تا رای دادم، به ترتیب بخوام بگم :
1. Silver Spoon ! :x ولی رای هاش انقدر کمه ؟ :( نفرینتون میکنم :( از نظر من بهترین انیمه ی 2014 هست! بعدشم Barakamon ! :-"
2. Log Horizon ... زیاد ازش گفتیم :d
3. Kouroko no Basket ... توی فصل دوم بود مسابقه ی محبوب من دیگه؟ :-" حالا نبود هم فرقی نمیکنه! کلا همه ی مسابقاتش به من حال داده! >:)
4. Magi S2 ... چهارم شد چون :
و کلا با شخصیت هایی مثل علی بابا مشکل اساسی دارم:-"
علی باباـش کم بود! :( اگر حضور پررنگ تری داشت،میرفتم چک میکردم ببینم اون مسابقه ی محبوب کوروکوـم توی فصل دوم بود یا نه، و اگر نبود میومد سوم :-"

در مورد Kill la Kill هم اگر بهترین OSTـها بود رای میدادم! :d ولی به طور کلی با اینکه خوب بود،اونقدری خوب نبود که بگم وااااااو! من بازم KlK میخوام :-" یا زود تموم شد :( و ...! :d صرفا خوب بود :d
خوب اینکه مشخصه چرا رای ندادی!!!، چون پرچم Kill La Kill بالاس :d شده به بقیه ی انیمه ها رای نمیدم، تا فقط Kill La Kill بالاتر بیاد >:)
البته رای های زیادش هم تاثیر گذار بود:-" اگر در حقش ظلم شده بود و کمتر از حقش رای میورد،بهش رای میدادم :d ولی الان :| آخه KlK توی نظرسنجیی که Gin no Saji توشه،باید اول باشه ؟ :(( اونم 2 برابر رای بیاره ؟ :| امیدوارم بیان ببرنتون توی اون کلوپ فن های گاوهایی که قسمت اول فصل اول نشونشون دادن :-" :d

@Akiba

منم به Silver Spoon رای دادم :d کلا از این انیمه هاییه که هرکسی نمیره سراغش چون با دوتا عکس قضاوت میکنن >_< این انیمه رو آریا بهم داد و گفت ببین و منم دیدم و خیلییییییی خوشم اومد میخواستم برم تو روستا و تو گاو داری کار کنم :d

امیر مانگای کوروکو رو خوندی دیگه؟؟ از شوتوکو هم که مطمعنا خوشت میاد چون کاملا میشه حدس زد که میدوریما امیر پسنده :d خداییش با این بازی الانش تو انیمه حال نکردی؟ :d

الان از علی بابا خوشت میاد؟ چون همه دیدم ازش بدشون میاد :( من خوشم میاد ازش :( (البته نه در حدی که شخصیت محبوبم باشه خیلی) اگه یکی باشه ازش که بدم بیاد اونم هاکوریو هست :| هرچند تو بعضی قسمتا خیلی خوب بود اما تو بیشترش اعصاب خورد کن بود :| ساسکه Magiیه این بشر

خب آکیبا هم به KlK رای نداده خیلی دوست دارم بدونم کیا بهش رای دادن :d (کمپین نفرت ورزی به KLK)

@Akiba

منم به Silver Spoon رای دادم :d کلا از این انیمه هاییه که هرکسی نمیره سراغش چون با دوتا عکس قضاوت میکنن >_< این انیمه رو آریا بهم داد و گفت ببین و منم دیدم و خیلییییییی خوشم اومد میخواستم برم تو روستا و تو گاو داری کار کنم :d

امیر مانگای کوروکو رو خوندی دیگه؟؟ از شوتوکو هم که مطمعنا خوشت میاد چون کاملا میشه حدس زد که میدوریما امیر پسنده :d خداییش با این بازی الانش تو انیمه حال نکردی؟ :d

الان از علی بابا خوشت میاد؟ چون همه دیدم ازش بدشون میاد :( من خوشم میاد ازش :( (البته نه در حدی که شخصیت محبوبم باشه خیلی) اگه یکی باشه ازش که بدم بیاد اونم هاکوریو هست :| هرچند تو بعضی قسمتا خیلی خوب بود اما تو بیشترش اعصاب خورد کن بود :| ساسکه Magiیه این بشر

خب آکیبا هم به KlK رای نداده خیلی دوست دارم بدونم کیا بهش رای دادن :d (کمپین نفرت ورزی به KLK)
خدایی از روی عکسا هم میشه فهمید Gin no Saji عشقه :-" :x اونایی هم که بهش شک دارن،با شنیدن اینکه خالق FullMetal Alchemist و این یکیه،باید با کله برن ببینند! :|
دقیقا حس خیلی خوبی داشت مدرسه ی کشاورزیشون :x مخصوصا اگر یکی مثل میکاگه هم اونجا باشه :-"

نچ نخوندم :-" اشتباه حس میکنی:-" نه شوتوکو،نه میدوریما امیرپسند نیستن:-" یعنی بین تیم های نسل معجزه ها انتخاب کنم،4ـم و هم رده با این بنفشا(چی بود اسمشون؟ :-" ) میباشند! آخر هم که 100% آکاشیه:-" اصلا داد میزنه امیرپسند نیست! :d

من شخصیت محبوبم توی Magi همین علی بابا میباشد! :( بخش های علی بابا هم عالی بود:x

---
اوضاع Gin no Saji تو نظرسنجی خرابه! :| 3تا 6 رایی هست و اینم که 7 رای میباشد! احتمال اینکه نره مرحله ی بعد خیلی زیاده :|
بیا همون کاری که گفتی رو بکنیم! یکی رو بیابیم سایت رو هک کنه :-" :d

خدایی از روی عکسا هم میشه فهمید Gin no Saji عشقه :-" :x اونایی هم که بهش شک دارن،با شنیدن اینکه خالق FullMetal Alchemist و این یکیه،باید با کله برن ببینند! :|
دقیقا حس خیلی خوبی داشت مدرسه ی کشاورزیشون :x مخصوصا اگر یکی مثل میکاگه هم اونجا باشه :-"

نچ نخوندم :-" اشتباه حس میکنی:-" نه شوتوکو،نه میدوریما امیرپسند نیستن:-" یعنی بین تیم های نسل معجزه ها انتخاب کنم،4ـم و هم رده با این بنفشا(چی بود اسمشون؟ :-" ) میباشند! آخر هم که 100% آکاشیه:-" اصلا داد میزنه امیرپسند نیست! :d

من شخصیت محبوبم توی Magi همین علی بابا میباشد! :( بخش های علی بابا هم عالی بود:x

---
اوضاع Gin no Saji تو نظرسنجی خرابه! :| 3تا 6 رایی هست و اینم که 7 رای میباشد! احتمال اینکه نره مرحله ی بعد خیلی زیاده :|
بیا همون کاری که گفتی رو بکنیم! یکی رو بیابیم سایت رو هک کنه :-" :d

Eeeee ؟؟؟؟ میدوریما دوست نمیداری؟ :d عجیب . . . . . . . . .

آکاشی که عشقه و شینه :d از کاراکترای این تیریپی خیلی خوشم میاد انیمه رو جذاب تر میکنن با حضورشون :d بهتر از کسایی مثل آئومینن که وحشی بازی در میارن فقط :d

علی بابا خیلی خوب درخشید تو این فصل هرچند تو همه قسمتا نبود

Sphintus هم باحال بود مخصوصا داستان زندگی تعریف کردناش XD

این فصل ماگی زیادی فن سرویس برا دخترا داشت لباس علی بابا و کل وجود Titus و XD Kouha

آریا فک کنم هنوز رای نداده وگرنه مطمعنا به رای میده بهش

هکرم نشدیم این جاها یه کار مفیدی بکنیم >_< تعداد رای های Gin no Saji رو با Kill la Kill عوض کنیم خیلی عادلانه میشه XD

آخرین ویرایش:
Eeeee ؟؟؟؟ میدوریما دوست نمیداری؟ :d عجیب . . . . . . . . .

آکاشی که عشقه و شینه :d از کاراکترای این تیریپی خیلی خوشم میاد انیمه رو جذاب تر میکنن با حضورشون :d بهتر از کسایی مثل آئومینن که وحشی بازی در میارن فقط :d

علی بابا خیلی خوب درخشید تو این فصل هرچند تو همه قسمتا نبود

Sphintus هم باحال بود مخصوصا داستان زندگی تعریف کردناش XD

این فصل ماگی زیادی فن سرویس برا دخترا داشت لباس علی بابا و کل وجود Titus و XD Kouha

آریا فک کنم هنوز رای نداده وگرنه مطمعنا به رای میده بهش

هکرم نشدیم این جاها یه کار مفیدی بکنیم >_< تعداد رای های Gin no Saji رو با Kill la Kill عوض کنیم خیلی عادلانه میشه XD
بلیچ که دیدی؟ هرکی بهش میخوره تو گوته 11 باشه،اون کاراکتر امیرپسنده! :d نمونش آئومینه! :x بهترین کاراکتر کوروکو! :-" انشاالله تو گوته11 محشور بشه:-"

علی بابا لباسش کجا دختر پسند بود؟ :-" خیلی هم خوب بود به طور کلی:-" :-" :d پسر پسند هم بود :-" :))
---
حیف ... حیف :( (این صفحه رو رسما تسخیر کردیم:-" )

@Akiba

اون تیکه ای که قرمز کردم حس من هم بعد از دیدن انیمه بود:d واقعا که همه جوره عالی بود:love:

بلیچ که دیدی؟ هرکی بهش میخوره تو گوته 11 باشه،اون کاراکتر امیرپسنده! :d نمونش آئومینه! :x بهترین کاراکتر کوروکو! :-" انشاالله تو گوته11 محشور بشه:-"

علی بابا لباسش کجا دختر پسند بود؟ :-" خیلی هم خوب بود به طور کلی:-" :-" :d پسر پسند هم بود :-" :))
---
حیف ... حیف :( (این صفحه رو رسما تسخیر کردیم:-" )

لباس همیشگیش رو نمیگم اون حالت آخرای انیمه رو میگم :d

نمونش:

latest

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or