Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به نظرم 3D بودن انیمه و گرافیک سرد و خمودش (اگر ناشی از وسیع بازی استدیوی سازنده نباشه:biggrin1:) کاملاً با اتمسفر انیمه می خوند.
یه سری کاراکتر دختر شکل هم توی قسمت های اول بود که فکر می کردم ناشی از وسعت بی پایان استدیو و دو دره بازی شون بوده. اما بعداً فهمیدم انقدرها هم دیگه ... نیستن:-"

بعد از پایان فصل اول رفتم چند قسمت مانگا رو هم خوندم که خوشبختانه نوید فصل دوم طوفانی رو می داد.

پرچم بالاست.

@m.a.t

مشکل از منه، نمیتونم 3D Anime رو تحمل بیارم...حالا اگه کل محیط، کشتی، ربات ها، اون موجودات فضایی و.... همه 3D بودش، مشکلی نبود...این کارکترها بودش که بعضی اوقات اعصابم رو خراب میکرد (:

الان Haikyuu کجاست ؟؟ نه واقعا کجاست ؟؟
این انیمه اگه بهترین 2014 نباشه قطعا جزو ۳تای اوله. بدون هیچ شکی. اینو امتیازات و استقبال مردمی هم نشون میده. انیمه پینگ پنگم که توی لیست نیست !!! اینو دیگه کجای دلم بذارم.
از توی لیستم ( هر چند که قابل قبول نیست) کیلا کیل و سیلور اسپون فوریتهای من بودند.

اینطور که معموله، خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنی (": این نظر سنجی سری دوم (قسمت دوم) ـه
ده روز نظرسنجی سری اول بودش....نتیجه ـش هم تو پست اول تاپیک هست.

Haikyuu و پینگ پنگ هم توش هست

اینطور که معموله، خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنی (": این نظر سنجی سری دوم (قسمت دوم) ـه
ده روز نظرسنجی سری اول بودش....نتیجه ـش هم تو پست اول تاپیک هست.

Haikyuu و پینگ پنگ هم توش هست

ممنون بابت تذکر.
ولی خب نتایجش کجاست ؟؟ توی پست اول که نیست.

رسما معتاد میباشد:-" برعکس کاراکترهای باکومن :-" فکر کنم شوجین و سایکو قیافه هایی هستن که دوست داشتن،میداشتن =)) :d

و هیچکدوم اینا هم قرار نیست انیمه بشن ؟:(

آخه چرا! :(( این زوج عالی بودن! :(( با هم ادامه بدن دیگه! )x
تو هم اگه 20-30 سال روزی 12 ساعت کار کنی همین شکلی میشی:دی

قطعاً هیچ کدوم انیمه نمیشن. یکی شون که وان شاته و نیسیو ایشین جدیداً با طراح های مختلف وان شات داده. این هم مثل همونا.

اوباتا با خیلی ها کار کرده. هم قبل از کار مشترکش با اوبا و هم بعد از اون. منتهی معلوم نیست این اوبا واقعاً کیه.
برای همین هم نمیشه گفت بعدش هم کار مشترک نداشتن:دی

@m.a.t

مشکل از منه، نمیتونم 3D Anime رو تحمل بیارم...حالا اگه کل محیط، کشتی، ربات ها، اون موجودات فضایی و.... همه 3D بودش، مشکلی نبود...این کارکترها بودش که بعضی اوقات اعصابم رو خراب میکرد (:

نمی دونم. این یه چیز سلیقه ای و منم حرفی نمی تونم بزنم:دی
اما به نظرم 3D چندان هم بد نیست. مثلاً این اواخر فیلم Expelled from Paradise رو دیدم که اونم 3d بود اما زیبا.

پ.ن: پرچم بالاست.

به نظرم 3D بودن انیمه و گرافیک سرد و خمودش (اگر ناشی از وسیع بازی استدیوی سازنده نباشه:دی) کاملاً با اتمسفر انیمه می خوند.
یه سری کاراکتر دختر شکل هم توی قسمت های اول بود که فکر می کردم ناشی از وسعت بی پایان استدیو و دو دره بازی شون بوده. اما بعداً فهمیدم انقدرها هم دیگه ... نیستن:-"

بعد از پایان فصل اول رفتم چند قسمت مانگا رو هم خوندم که خوشبختانه نوید فصل دوم طوفانی رو می داد.

پرچم بالاست.

در مورد باکومن:
چهره استاد رو با چهره سایکو و شوجین مقایسه کن:دی
i179072.jpg

بعد All You Need is Kill (عجب مانگایی بود:x) یه مانگای سریالی جدید به نام Gakkyuu Houtei شروع کرده. یه وان شات هم با نیسیو ایشین (نویسنده ابر رمان های مونوگاتاری)
منتشر کرده که نخوندمش:دی

از "اوبا" که نویسنده بود هیچ خبری نیست. البته این اسم مستعارشه. شاید با یه اسم دیگه داره کار می کنه:دی

پرچم بالاست. :>

اول این که پرچم کماکان بالاست و یکی از فسیل هایی که 7-8 ماه نبود هم اومد و رای خودش رو انداخت. چند تا فسیل دیگه هم توی چنته دارم:>
----------------------

توی مانگا هاکوریو تونسته حد @#$ بودن رو به مرزهای جدیدی برسونه:دی
این اوباتاس؟:-o ببین بدبخت چی بوده، چی شده:-"
latest

شده مثل این عکس هایی که قبل و لعد اعتیاد رو مقایسه میکنن:))
----------------------
اگه به انیمه شدنه اول باید رمان نیسیو ایسین که برای دث نوت نوشته انیمه بشه:-"

در مورد kill la kill همچین از بالا بودن پرچمش یاد میکنید هرکی ندونه فکر میکنه قله انیمه های دنیا رو فتح کرده و جاش با Fullmetal Alchemist: Brotherhood عوض شده مثلآ جایگاه الانشم به خاطر چندگانه بودن انتخاب هست وگرنه همین میران رای رو هم نداشت میگید نه تو دور های بعدی ببینید :d

اصلآ یه موضوع دیگه که خیلی مشکوک شرکت داده شدن این انیمه تو سال 2014 هستش تا اونجایی که یادمه شروع این انیمه به 2013 برمیگرده و به نظر دست های پشت پرده در این امر دخیل بوده دیگه خودتون قضاوت کنید :d

ممنون بابت تذکر.
ولی خب نتایجش کجاست ؟؟ توی پست اول که نیست.

دقیقاً خود خود پست اول تاپیک....این هم نقل ـش

بهترین انیمه های سال 2014

قسمت اول

قسمت دوم
در حال اجرا

در مورد kill la kill همچین از بالا بودن پرچمش یاد میکنید هرکی ندونه فکر میکنه قله انیمه های دنیا رو فتح کرده و جاش با Fullmetal Alchemist: Brotherhood عوض شده مثلآ جایگاه الانشم به خاطر چندگانه بودن انتخاب هست وگرنه همین میران رای رو هم نداشت میگید نه تو دور های بعدی ببینید :d

اصلآ یه موضوع دیگه که خیلی مشکوک شرکت داده شدن این انیمه تو سال 2014 هستش تا اونجایی که یادمه شروع این انیمه به 2013 برمیگرده و به نظر دست های پشت پرده در این امر دخیل بوده دیگه خودتون قضاوت کنید :d

بله، سیاست های پشت برده ـس :d
درسته Kill La Kill تو پاییز 2013 شروع شد، ولی اخر زمستون 2014 تموم شد...دقیقاً مثل یه سری انیمه هایی 2014 پاییز گذشته، Shigatsu wa Kimi no Uso و Parasyte - the maxim و Shirobako و.... چون هنوز تموم نشدن، تو انتخابی های 2014 نذاشتم، دیگه میرن برای بهترین های فصل و سال 2015

اگه درست یادم باشه، Hajime no Ippo - Rising و Magi - The Kingdom of Magic وضعیت ـشون مثل Kill La Kill ـه...چرا به اونها توجه نمی کنید :d

ببیند، مو لا درز نظرسنجی نمیره :d پرچم بالاس

P.S
راستی مگه قراره که نظرسنجی سری بعدی هم داشته باشیم :d

- - -ویرایش - - -

این یارو چی مصرف میکنه!؟ LSD....!؟ D:

تو هم اگه 20-30 سال روزی 12 ساعت کار کنی همین شکلی میشی:دی

قطعاً هیچ کدوم انیمه نمیشن. یکی شون که وان شاته و نیسیو ایشین جدیداً با طراح های مختلف وان شات داده. این هم مثل همونا.

اوباتا با خیلی ها کار کرده. هم قبل از کار مشترکش با اوبا و هم بعد از اون. منتهی معلوم نیست این اوبا واقعاً کیه.
برای همین هم نمیشه گفت بعدش هم کار مشترک نداشتن:دی
البته ما همینجوریش هم دست کمی از اینا نداریم :-"
ولی این پولدارا اوضاعشون خیلی خوبه ها :-" اودا،کیشیموتو،کوبو :-" اینم قاعدتا مثل اونا باید پولدار باشه:-" :d
الان قیافش مثل سایکو ، و وقتایی که تحویل پروژه دیر میشد شده =)) زامبی....! :d

درسته Kill La Kill تو پاییز 2013 شروع شد، ولی اخر زمستون 2014 تموم شد...دقیقاً مثل یه سری انیمه هایی 2014 پاییز گذشته، Shigatsu wa Kimi no Uso و Parasyte - the maxim و Shirobako و.... چون هنوز تموم نشدن، تو انتخابی های 2014 نذاشتم، دیگه میرن برای بهترین های فصل و سال 2015

اگه درست یادم باشه، Hajime no Ippo - Rising و Magi - The Kingdom of Magic وضعیت ـشون مثل Kill La Kill ـه...چرا به اونها توجه نمی کنید :d

P.S
خلیل فکر کنم وقتی تو سایت آپلود بشه به کاربرای جدید نشون داده نمیشه،ایشون هم دقایقی پیش کاربر سایت شدن:-"
البته مطمئن نیستم بخش اول رو :d
---
نظرسنجی کلا مشکل داره! :-" نمیدونم چه مشکلی! ولی همینکه KlK توش اول شده یعنی مشکل داره! :-" :d

دور بعد نداریم؟ 10تای اول این سری+ 10تای اول سری بعد؟ :-"
و بعدش بهترین؟ :-" ( تک انتخابی بزارید ببینیم پرچمتون چقدر میتونه بره بالا! >:) )
البته فکر کنم اون موقع فاجعه ی بدتری رخ بده و F/SN اول بشه مثلا :| (خیلی ها هستن فقط F/SN رو دیدن اینجا :| )

P.S

- - -ویرایش - - -

این یارو چی مصرف میکنه!؟ LSD....!؟ D:

خب شما دقیقآ بر عکس همه جا عمل میکنید مهم شروع به کار نه ابنکه کی تموم میشه گیزیم اصلآ اون انیمه رو تا سال بعدشم نخواستن تموم کنن اونوقت نظر سنجیش میره سال 2015 بقیه انیمه هام همینجور ما هیچ تعصب خاصی رو هیچ انبمه ای نداربم ولی حیف که نداشتن یه کرسی مناسب در بین دست های پشت پرده اعتراض ما رو به جایی نمیرسونه و دل میلیون ها نفر ضد kill la killی رو بدرد میاره :d

این نظرسنجی شیشصد تیکست اونوقت قراره همبنجوری بهترینش انتخاب شه ؟ عیار نظرسنجی وقتی مشخص میشه که حداقل بهترین های هر گروه در اخر با تک انتخاب مشخص شن :d

به به مخالفان وجود KlK دارن زیاد میشن :d

یه کمپین مخالف بودن با KlK راه بندازیم شاید کاری تونستیم باهم بکنیم XD

البته فکر کنم اون موقع فاجعه ی بدتری رخ بده و F/SN اول بشه مثلا :| (خیلی ها هستن فقط F/SN رو دیدن اینجا :| )

:| :| چی بگم والا این جا هر چند وقت یه بار یه انیمه به شدت زیاد از حد Over Hype و overrate میشه نمیشه هم کاریش کرد اینم متاسفانه سردستشونه :|

آکیبا قسمت جدید کوروکو رو ببین یکم حرص بخور :d

بالاخره آکاشی درخشش خودش رو نشون داد :d تازه تو قسمت بعدی هم آره :d

بعضی تصاویر کاملا گویان و توضیح نمیخوان ^_^

یکی از خفن ترین صحنه های مانگا بود این تیکه که کاگامی رو مورد عنایت قرار میده :d

اهم اهم

جمله معروف آکا چین

یعنی ناموس پاس دادن بودا :d

اینجاست که میگن Kuroko no Basket crossover Naruto

میدوریما فن ها گریه نکنین :d (بماند که من خودم از میدوریما خوشم میاد اما از آکاشی بیشتر خوشم میاد :d )

از قدیم گفتن هر چیز خوب و موفقی ... دشمن زیاد داره ... ;;):d

اصلا همین که دشمن داره ... نشونه ای از موفق و شاهکار بودنه ... >:):bighug:

پرچم بالاست

b2e1s77ys9nki87k0m53.jpg

هللویا ... مثل خورشید ، میتابه به سال 2014 ... :x

zqtdu5o0n5s4rpb3nmn1.jpg

نظرسنجی کلا مشکل داره! :-" نمیدونم چه مشکلی! ولی همینکه KlK توش اول شده یعنی مشکل داره! :-" :d

دور بعد نداریم؟ 10تای اول این سری+ 10تای اول سری بعد؟ :-"
و بعدش بهترین؟ :-" ( تک انتخابی بزارید ببینیم پرچمتون چقدر میتونه بره بالا! >:) )

والا دقیقاً هیچ برنامه ای برای دور بعد ندارم :| (جدی میگم، ولی اگه میخواید، چشم)

ولی اصلاً یه کاری....برای اینکه هم برای شما اتمام حجت بشه، یه نظرسنجی میزنیم، kill la kill....بله یا خیر :d
شرط می بندم، هر چی نیرو دارید رو جمع کنید به 1/3 طرفدارهای KlK هم نمی رسید (:

خب شما دقیقآ بر عکس همه جا عمل میکنید مهم شروع به کار نه ابنکه کی تموم میشه گیزیم اصلآ اون انیمه رو تا سال بعدشم نخواستن تموم کنن اونوقت نظر سنجیش میره سال 2015 بقیه انیمه هام همینجور ما هیچ تعصب خاصی رو هیچ انبمه ای نداربم ولی حیف که نداشتن یه کرسی مناسب در بین دست های پشت پرده اعتراض ما رو به جایی نمیرسونه و دل میلیون ها نفر ضد kill la killی رو بدرد میاره :d

این نظرسنجی شیشصد تیکست اونوقت قراره همبنجوری بهترینش انتخاب شه ؟ عیار نظرسنجی وقتی مشخص میشه که حداقل بهترین های هر گروه در اخر با تک انتخاب مشخص شن :d

نه دیگه، حسن
چطور یه انیمه که تموم نشده رو بیام تو نظرسنجی بهترین ها قرار بدیم!!!....ممکنه که 12قسمت اول انیمه خفن باشه ولی 12قسمت بعدیش، با سر به تو دیوار...حالا اگه پرهام بودش، مثال Death Note رو میزد :d
و گرنه این موضوعی که میگید رو دقیقاً میدونم و تو نظرسنجی سایت های دیگه کاملاً مشخصه، برای همین هم تو اولین پست ای که برای شروع نظرسنجی زدم، اشاره کردم که انیمه هایی فصلی انتخاب شدن که تو 2014 تموم شدن و یا اون فصلشون تو 2014 تموم شده.

نه دیگه شونصد تیکه نیستش دیگه...انیمه ای که بیشتر از همه پرچم ـش بالاتره، میشه بهترین انیمه سال :d

از قدیم گفتن هر چیز خوب و موفقی ... دشمن زیاد داره ... ;;):d

اصلا همین که دشمن داره ... نشونه ای از موفق و شاهکار بودنه ... >:):bighug:

پرچم بالاست

b2e1s77ys9nki87k0m53.jpg

هللویا ... مثل خورشید ، میتابه به سال 2014 ... :x

zqtdu5o0n5s4rpb3nmn1.jpg
Kill la Kill حتی ارزش دشمنی هم نداره، باید بی تفاوت از کنارش عبور کرد :d
الا دقیقاً هیچ برنامه ای برای دور بعد ندارم
:|
(جدی میگم، ولی اگه میخواید، چشم)
پیشنهاد : اون انیمه هایی که تو هر دو سری 10 رأی یا بیشتر آوردن رو تو یه نظر سنجی کلی تک (یا حداکثر سه) گزینه‌ای نظر سنجی کنیم. فکر میکنم تعدادشون از 20 تا بیشتر نشه.

والا دقیقاً هیچ برنامه ای برای دور بعد ندارم :| (جدی میگم، ولی اگه میخواید، چشم)

ولی اصلاً یه کاری....برای اینکه هم برای شما اتمام حجت بشه، یه نظرسنجی میزنیم، kill la kill....بله یا خیر :d
شرط می بندم، هر چی نیرو دارید رو جمع کنید به 1/3 طرفدارهای KlK هم نمی رسید (:

نه دیگه، حسن
چطور یه انیمه که تموم نشده رو بیام تو نظرسنجی بهترین ها قرار بدیم!!!....ممکنه که 12قسمت اول انیمه خفن باشه ولی 12قسمت بعدیش، با سر به تو دیوار...حالا اگه پرهام بودش، مثال Death Note رو میزد :d
و گرنه این موضوعی که میگید رو دقیقاً میدونم و تو نظرسنجی سایت های دیگه کاملاً مشخصه، برای همین هم تو اولین پست ای که برای شروع نظرسنجی زدم، اشاره کردم که انیمه هایی فصلی انتخاب شدن که تو 2014 تموم شدن و یا اون فصلشون تو 2014 تموم شده.

نه دیگه شونصد تیکه نیستش دیگه...انیمه ای که بیشتر از همه پرچم ـش بالاتره، میشه بهترین انیمه سال :d

اول در مورد جوابی که به امیر دادید نظر سنجی که فقظ مختص kill la kill معلومه طرفداراش بیشتر هستن ولی در مقایسه با یه سری از انیمه های دیگه ی فصل و یک حق انتخاب شانس چندانی نخواهد داشت:d

در مورد جمع کردن نیرو مطمئنی ؟ حالا درسته اینجا بچه ها خودی هستن و نظر سنجی عادلانه برگزار میشه ولی شک نکن چه اینجا چه انیمه ورلد انقدر نیرو دارم که مسیر یه همچین نظر سنجی با این تعداد شرکت کننده رو به راحتی عوض کنم کسانی که چشم بسته به گزینه ای که من بخوام رای بدن ولی چه فایده اینکه طرفداری از انیمه به حساب نمیاد مثل اجیر کردن طرافدارای انتخاباتی میمونه:d

خب در مورد جوابی که به خودم دادی حالا این قانون این تاپیک هست و در کل مشکل خاصی هم نیست ولی انجور استدلال از پایه مشکل داره چون یه سری از انیمه ها هستن هیچ پایان مشخصی ندارند و حتی اینکه بعدآ هم فصل دومی براشون منتشر بشه یا نه مشخص نیست پس اینجور انیمه ها هیچ وقت اجازه شرکت تو هیچ مسابقه ای رو ندارن چرا چون ممکنه بعدآ اون چیزی نباشه که تو اون سه ماه نشون دادن

در کل ملاک سالی هر فیلم و سریال و انیمه ای تاریخ شروع اون کار و بعد که سال ها ازش میگذره میگن این کار مال سال مثلآ 2014 بود چون تو اون تاریخ شروع شده و ممکنه 10 سال بعد انیمه تموم شده باشه یا سال بعدش ولی خب به هر حال قانون اینجا اینجوریه و گفتم مشکل خاصی هم نیست و به شخصه هیچ مشکل خاصی با هیچ انیمه ای ندارم و طرفدارای هر انیمه ای قابل احترامن

در مورد اخرین مطلب بازم مشکل هست اگه میخواستید این کار بکنید باید یک حق یه انتخاب میدادید که با این تعداد انیمه غیر ممکن بوده و گرنه بهترین های هرسال تو زمینه های مختلف مخواستن به هرکی که دوست داشتن رای بدن که سنگ رو سنگ بند نمیشد و در رای گیری های نهایی فقط یه انتخاب وجود داره مثلآ بهترین بازیکن سال دنیا که در اخر سه نفر کاندید میشن و هر مربی و کاپیتانی فقط به یه بازیکن رای میده :d

توی این پست به انداره تمام عمرم مثال زدم یکی نیست بگه اگه وقت اضافه داری برو چهار تا نقد سریال بنویس تاپیک سریال خاک نخوره اخه نظرسنجی و بالا بودن پرچم kill la kill به تو چه بذار انقدر بالا بمونه تا باد ببرتش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or