Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت عالی:x بود.کلا یکی از بهترین قسمت های Kuroko no Basket بود.
بالاخره امپراطور اکاشی ساما^:)^:x قدرت خودشو نشون داد.
بااینکه مانگا خونده بودم ولی خیلی بهتر چیزی که فکر میکردم تونسته بودن چشم امپراطور رو نشون بدن.
اونجا که کاگامی رو انداخت دلم واسه اش سوخت! بیچاره تازه فهمید طرف حسابش کیه>:)
با اینکه فن میدوریما نبودم این قسمت خیلی ازش خوشم اومد:x علاقه واحترامش به تیمش خیلی قشنگ بود.
میدوریما بدبخت خشکش زده بود نمیدونست باید چیکار کنه:(( این اخرا با کمک هم تیم هاش به خودش اومد.
خفن ترین صحنه اونجا بود که اکاشی تو هوا با ارنجش پاس داد:x خدایش عجب پاسی بود=d>
خدا شکر قسمت بعدی هم آکاشی داره8->

پیشنهاد : اون انیمه هایی که تو هر دو سری 10 رأی یا بیشتر آوردن رو تو یه نظر سنجی کلی تک (یا حداکثر سه) گزینه‌ای نظر سنجی کنیم. فکر میکنم تعدادشون از 20 تا بیشتر نشه.

فکر بدی نیست، ولی خوب سیستم نظرسنجی فروم، گزینه ای برای حداکثر رای نداره و هیچ ضمانتی وجود نداره که کسی ناخواسته بیشتر رای نده و رای ها بهم بخوره.

تنها راه اینه که لیست محدودتر بشه و تک انتخابی باشه

@emperor 69

در مورد جمع کردن نیرو مطمئنی ؟ حالا درسته اینجا بچه ها خودی هستن و نظر سنجی عادلانه برگزار میشه ولی شک نکن چه اینجا چه انیمه ورلد انقدر نیرو دارم که مسیر یه همچین نظر سنجی با این تعداد شرکت کننده رو به راحتی عوض کنم کسانی که چشم بسته به گزینه ای که من بخوام رای بدن ولی چه فایده اینکه طرفداری از انیمه به حساب نمیاد مثل اجیر کردن طرافدارای انتخاباتی میمونه:d

از اون فن های ممنوعه بودشا، خو معلومه، بچه های AW اینجا رو درسته غورت میدن o:-)

حسن، دقیقاً همه چیزی که گفتی رو قبول دارم (یکی نیست بگه تو که قبول داری، پس چرا اینطور کردی LOL) ولی انتخابی های این نظرسنجی هیچ کاری به پایان داشتن و یا نداشتن انیمه نداش....فقط ملاک تاریخ پایان اون انیمه فصلی بوده...(اون مثال Death Note شاید باعث سوء تفاهم شد...اون رو از طرف کسی که میخواد رای بده، مثال زدم که آیا فلان انیمه با اون پایان، براش ارزش رای دادن رو داره یا نه)..چه کلاً یا آب بندی تموم شده، یا داستانش تموم شده و یا فقط اون فصلش تموم شده..

خوب الان یه سوالی دارم، به نظرتون درسته که انیمه های 2014ای مثل Parasyte - the maxim رو تو نظرسنجی قرار بدیم، Shigatsu wa Kimi no Uso چی؟
اگه حداقل مثل Log Horizon بودن، میگوفتیم اره، یه فصل تموم شده و فصل دومش هم جدا داره پخش میشه...ولی انیمه هایی که هنوز بلاتکلیف ـن، حتی پخشش ـشون تموم نشده مثل اون دوتا بالایی رو باید چی کار کرد...اگه بگیم خوب جزء نظرسنجی 2014 نباشن...و این چیزی که شما میگید، جزء نظرسنجی 2015 هم نباشن...خو باید چه خاکی تو سرشون بزنیم :d

در مورد اخرین مطلب بازم مشکل هست اگه میخواستید این کار بکنید باید یک حق یه انتخاب میدادید که با این تعداد انیمه غیر ممکن بوده و گرنه بهترین های هرسال تو زمینه های مختلف مخواستن به هرکی که دوست داشتن رای بدن که سنگ رو سنگ بند نمیشد و در رای گیری های نهایی فقط یه انتخاب وجود داره مثلآ بهترین بازیکن سال دنیا که در اخر سه نفر کاندید میشن و هر مربی و کاپیتانی فقط به یه بازیکن رای میده

برنامم فعلاً تا اینجا این بودش که یه سری کاندید برای بهترین ها پیدا کنیم...چون سیستم نظرسنجی فروم محدودیت هایی داره و باید لیست کوتاه میشد و خودم هم تا یه حدی لیست رو سانـسور کردم، ولی دیگه حذف بیشتر از اون، نظر شخصی ـم زیــــادی تو لیست تاثیر میذاشت. برای همین فعلاً نظرسنجی بهترین هاس.

حالا خدایش یکی نیست بگه..ماها بیکاریم، بخاطر اضافه شدن یه این همه تایپ کردیم....والا راست میگی، میشستم درباره ی اون چندتا فیلمی که قبلاً بهت گفته بودم....دو تا پراگراف تایپ میکردم، خیلی بهتر بودش :d نگو برای اون تاپیک، دلم میگیره ):

بالا بودن پرچم kill la kill به تو چه بذار انقدر بالا بمونه تا باد ببرتش :d

=))

- - -ویرایش - - -

Donten ni Warau

55270d1423406439-152027.jpg

نظرم تو یه خط: فقط میتونم بگم که مزخرف بودش، نه تنها پایانش....بلکه کل انیمه.
توضیح بیشتر: دوبلورهایی خوبی داشت، ولی کیفیت دوبله، واقعاً داغون بود...اصلاً هیچ حسی نداش. موسیقی که دیگه هیچی، معلوم نبود این یارو رو از کدوم خراب شده ای پیدا کرده بودن، این دو سه تا ترک آهنگ رو براشون ساخته بود.
داستان الکی، شخصیت پردازی آبکی..اگه میخواستم هفتگی نگاش کنم، بازم همون قسمت اول ولش میکردم.

P.S
ترافیکش فدای سرم، حیف وقت ):
P.SS
خوب تکمیل شد، منم رای هام رو دادم.

Attachments

• 152027.jpg
    152027.jpg
    66.9 KB · مشاهده: 236
silver spoon یه رای فاصله داره :d

10 تومن به کسایی که بهش رای بدن میدم :d (استفاده از حرکت های کثیف)

مانگای ماگی چقدر خفنه :d کف و خون قاطی کردم مخصوصا این حرفایی که تو مانگا و 6-7 چپتر بعد از تموم شدن فصل دوم میزنن نابود کنندست :d

- - -ویرایش - - -

آقای 110 فک کنم همون حرکت کشتار دسته جمعیمو باید راه بندازم

کسی که از Donten ni Warau انقدر بد بگه همون باید بره به Kill la Kill رای بده :d

بدون شک یکی از بهترین داستانایی که دیدم رو داشت Twist های داستانی معرکه بودن و تو هیچ انیمه ای اینجوری ندیده بودم

[MENTION=5371]police_110[/MENTION]
خوب نه اون بخش KlK آری یا خیر، من خودمم بهش رای مثبت میدم:-" همین علی دانته هم یه مدت رفتم رو مخش تا بشینه ببینه:-" ولی میگم تو این نظرسنجی، الکی بالاست:-" خدایی یعنی تو همین لیست انیمه بهتر نیست؟ :دی

به هر حال منتظر تک انتخابی دور بعد هستیم >:) :-"

پ.ن: کاش این قابلیت چند انتخابی با محدودیت به فروم اضافه میشد:( البته اگر امکانش باشه:-"

آخرین ویرایش:
من یه چیزی رو توصیه میکنم برا همه خوبه که مشکلی پیش نیاد

این مشکلم دقیقا مشکل چندروز پیش کاربر [MENTION=2484]Vaan[/MENTION]2 هست

خیلیامون از خیلی انیمه ها خوشمون میاد و براشون ارزش قائلیم و بعضیاشونم میایم تو این تاپیک میگیم مثلا من میام میگم: "وااااای دیوونه D.Gray-Manم" یا یکی میاد میگه: "عاشق Kill la Killم" و هزار خط هم از علاقش به این انیمه مینویسه

اما مشکل اینجاست تا یه نفر از این انیمه ها خوشش نمیاد به طرز واقعا بدی میاد انیمه رو میکوبه و میره و میگه: " مزخرف و آشغال به تمام معنا" - "چه داغون و بی معنی بود" - " گند زدن با این شخصیتا و داستانا" و . . .

فک نکنین اینو فقط برا پلیس تاپیکمون میگما :d نه اتفاقا من سلیقه ایشون رو خیلی خوشم میاد (غیر از KlK :d ) کلی میگم ^_^

سعی کنیم یکم به بقیه هم اهمیت بدیم. بفهمیم طرف مقابل چه حالی میشه وقتی میبینه این همه تو تاپیک گفته از فلان انیمه خوشم میاد اما یهو یکی اینجوری راجع به اون انیمه میگه

درسته هرکس سلیقه ای داره. اما اگه خوشمون نمیاد به این وحشتناکی داغونش نکنیم یکم آروم تر و ملایم تر بگیم مثلا: " من باهاش حال نکردم و داستانش برام جذاب نبود" و این حرفا

مثلا من خودم بارها گفتم از KlK خوشم نمیاد اما هیچ جا نگفتم مزخرفه و آشغاله این چیه یا امثال این جمله ها

بازم دم همین کاربر vaan گرم که وقتی دید من از KlK خوشم نمیاد گفت سلیقست و نمیشه کاریش کرد

همه اینارو میگم که مشکلی بین بچه ها پیش نیاد ^_^

وگرنه من خودم همه هم شاهد هستن خیلی برام پیش اومده که گفتم از فلان انیمه یا کاراکتر خوشم میاد اما پستای بعدی من همه تنفر و بد صحبت کردن راجع به اونا بوده (یوروسانای T^T ) خودتون تصور کنید آدم چه حالی میشه

درسته من زیاد به دل نمیگیرم (خیلی به دل میگیرم -___- ) و بعد از چند روز یادم میره (اصلا یادم نمیره تا ابد به یادم میمونید و نفرینتون میکنم >_<) ولی بازم رعایت کردنش بد نیست :d

دلخوری برا کسی پیش نیادا :d بازم دم همه گرم بهترین تاپیک این انجمنه :bighug:

فرشاد نترس اینجا هرچی هم گفته باشه کسی به دل نمیگیره! :d کلا بچه های خوبی هستیم و به نظر هم احترام میزاریم! :d
تا حالا دیدی کسی نظر منفی در مورد وان پیس نظر منفی بده و من واکنش خاصی نشون بدم ؟ :-" اصلا نظر منفی بدید ما که استقبال میکنیم در مورد نقاط قوت و ضعف انیمه هامون بحث کنیم :d

9zrdoard2mki4lnhsypl.png

فقط به این مورد توجه کنید که انیمه های محبوب من هیچ نقطه ضعفی ندارن! >:) :-" بله! :d

---
راستی...باکومن چپتر 16 میباشم! :-" دو روزه خواب نداشتم به خاطرش! :| هر دو روزم 6 صبح باید بیدار میشدم حرکت میکردم به سوی دانشگاه! :|

فرشاد نترس اینجا هرچی هم گفته باشه کسی به دل نمیگیره! :d کلا بچه های خوبی هستیم و به نظر هم احترام میزاریم! :d
تا حالا دیدی کسی نظر منفی در مورد وان پیس نظر منفی بده و من واکنش خاصی نشون بدم ؟ :-" اصلا نظر منفی بدید ما که استقبال میکنیم در مورد نقاط قوت و ضعف انیمه هامون بحث کنیم :d

9zrdoard2mki4lnhsypl.png

فقط به این مورد توجه کنید که انیمه های محبوب من هیچ نقطه ضعفی ندارن! >:) :-" بله! :d

---
راستی...باکومن چپتر 16 میباشم! :-" دو روزه خواب نداشتم به خاطرش! :| هر دو روزم 6 صبح باید بیدار میشدم حرکت میکردم به سوی دانشگاه! :|

آخه کسی جرات نداره از وان پیس بد بگه وگرنه کل تاپیک میریزن سرش میکشنش :)) جدا کسی هست که از وان پیس بدش بیاد؟ -_____-

من که این ترم کارآموزی دارم و تو کارآموزی هم وقت بسیار زیادی برا مانگا خوندن دارم :d هرچند انیمه نمیتونم ببینم >_<

آخه کسی جرات نداره از وان پیس بد بگه وگرنه کل تاپیک میریزن سرش میکشنش :)) جدا کسی هست که از وان پیس بدش بیاد؟ -_____-

من که این ترم کارآموزی دارم و تو کارآموزی هم وقت بسیار زیادی برا مانگا خوندن دارم :d هرچند انیمه نمیتونم ببینم >_<
وان پیس به این گلی و بلبلی :x اصلا چطور کسی میتونه بهش انتقادی وارد کنه :(

البته من باکومن رو انیمه رو پیشنهاد میدم! >:) مانگاش رو نزار تو لیست:-" به جاش چیزای دیگه.... برج خدا ، مرد تک مشتی و ... بخون! :d
توی اون زمانی که برای انیمه دیدن داری،یه وقتی هم برای باکومن رزرو کن:-" اگر ندیدی...! ( ندیدی؟ /:) )

راستی کوروکو هم که دیشب نت بسیار بهشتی بود با سرعت 10kb/s که فکر کنم همون یه قسمت Shigatsu هم یه مقداریش رفت بعد از ساعت شبانه! :| (دیگه بعضی وقتا باید فداکاری کرد و از حجممون برای انیمه بدیم:( )
اگر امشب بهتر باشه،کوروکو رو میگیرم:-"

وان پیس به این گلی و بلبلی :x اصلا چطور کسی میتونه بهش انتقادی وارد کنه :(

البته من باکومن رو انیمه رو پیشنهاد میدم! >:) مانگاش رو نزار تو لیست:-" به جاش چیزای دیگه.... برج خدا ، مرد تک مشتی و ... بخون! :d
توی اون زمانی که برای انیمه دیدن داری،یه وقتی هم برای باکومن رزرو کن:-" اگر ندیدی...! ( ندیدی؟ /:) )

راستی کوروکو هم که دیشب نت بسیار بهشتی بود با سرعت 10kb/s که فکر کنم همون یه قسمت Shigatsu هم یه مقداریش رفت بعد از ساعت شبانه! :| (دیگه بعضی وقتا باید فداکاری کرد و از حجممون برای انیمه بدیم:( )
اگر امشب بهتر باشه،کوروکو رو میگیرم:-"

باکومن رو دیدم :d

این برج خدا رو هم باید ببینم دارم اما نخوندم خلاصه وقت زیاده 40 روز کاراموزیه :| مدیر گروهمونم سادیسمه مطلقه مطمعنم سر میزنه و بپیچونم به فنا میرم (ولی بازم میپیچونم :d )

کوروکو رو حتما ببین اینجا متوجه میشی چرا من هی میگم بهترین مسابقه مانگا :d تازه کل این مسابقه هیجان انگیزه فقط این قسمتش نیست

راجع به آکاشی و ایزایا (از دورارارا) میتونید هرچقدر دلتون میخواید بهشون فحش بدین اتفاقا خوشحال میشم چون ایزایا رو دقیقا به خاطر کثافت بازیاش دوست دارم خیلی بیشعوره :d آکاشی هم که :d

این مانگا کوروکو جدیده چرا نمیاد :| ماهیانست یا دهه ایانه

به به جمع انیمه باز ها جمعه دوستان من زیاد انیمه ندیدم ولی خیلی دوست دارم چیزایی که تا الان دیدم خیلی خوشم امده افرو و دفترچه مرگ بوده دفترچه مرگ جز محبوب ترین چیزایی هست تو عمرم دیدم :D یاگامی لایت در کل اکر میشه دو سه تا انیمه خیلی خیلی خوب معرفی کنید ترجیحا خشن باشه و تو مایه های دفترچه مرگ طوری باشه ده قسمت پشت سر هم ببینی خسته نشی بلکه تشنه تر بشی :D

من یه حدیثی در مورد Kill La Kill بگم و برم توی افق محو بشم...:دی

ویژگی خاصی که Kill La Kill رو به عنوان انیمه ممتاز می کنه اینه که فقط در مدیوم انیمه قابل ارائه است.

یعنی نمیشه فیلم Kill La Kill رو ساخت یا حتی انیمیشن Kill La Kill رو ساخت. فقط و فقط میشه در قالب انیمه همچین چیزی پرورش داد.

اما مثلاً شاید بشه Ao Haru Ride رو به عنوان یه سریال Live Action هم تماشا کرد. یا حتی Magi رو شاید بشه به عنوان انیمیشن هم ساخت. (مثال زدم. مناقشه نکنید سرش:دی)

این داستان (کتاب/خواب) نمیدونم دقیقا میخواد به کجا برسه! ولی موقع تعریفش با این صدا من میرفتم که ... |-) ... رسما لالایی بود :d
مهمون ها که اومدن گفتم این قسمت از قسمت های خفن میشه :-" یک مرد و یک پسر بچه! :| آخه چجوری دلشون اومده یه بچه بیارن ؟ :((
اونجا هم که طرف یه چیزایی یادش اومد گفتم چه جلب! اصلا مگه میشه ؟:| اینا میگفتن تناسخ،نه برگشت به زندگی! :-" یعنی توی زندگی قبلش هم اومده اینجا ؟ :|
که خوب،اوضاع بهم ریخت و چیز دیگه ای شد متاسفانه...یا خوش بختانه! :-" بالاخره گینتی که از توی اپنینگ مشخص بود امیرپسند میباشد! وارد داستان شد >:) البته گرچه اینا فقط میان و میرن:( اما امیدوارم یه قسمت ببینیم گینتی چطوری قضاوت میکنه! :( حداقل اسپیشالی....OVAـی...چیزی :( فقط یه قسمت بهش بپردازن:(

در کل با اینکه این قسمت یه چیزای مشکوکی میگفتن،اما خوب به طور کلی تا روشن شدن حقیقت این قسمت هیچی نبود:-"
منتظر بازی بعد میباشم:-"

9zrdoard2mki4lnhsypl.png

---

چند وقت پیش نبود که مجبورت کردم اعلام کنی انیمه وان پیس داغونه؟:-"

باکومن رو دیدم :d

این برج خدا رو هم باید ببینم دارم اما نخوندم خلاصه وقت زیاده 40 روز کاراموزیه :| مدیر گروهمونم سادیسمه مطلقه مطمعنم سر میزنه و بپیچونم به فنا میرم (ولی بازم میپیچونم :d )

کوروکو رو حتما ببین اینجا متوجه میشی چرا من هی میگم بهترین مسابقه مانگا :d تازه کل این مسابقه هیجان انگیزه فقط این قسمتش نیست

راجع به آکاشی و ایزایا (از دورارارا) میتونید هرچقدر دلتون میخواید بهشون فحش بدین اتفاقا خوشحال میشم چون ایزایا رو دقیقا به خاطر کثافت بازیاش دوست دارم خیلی بیشعوره :d آکاشی هم که :d

این مانگا کوروکو جدیده چرا نمیاد :| ماهیانست یا دهه ایانه

متاسفانه ماهیانه نیست هر دوماه یکبار میاد:((

به به جمع انیمه باز ها جمعه دوستان من زیاد انیمه ندیدم ولی خیلی دوست دارم چیزایی که تا الان دیدم خیلی خوشم امده افرو و دفترچه مرگ بوده دفترچه مرگ جز محبوب ترین چیزایی هست تو عمرم دیدم :D یاگامی لایت در کل اکر میشه دو سه تا انیمه خیلی خیلی خوب معرفی کنید ترجیحا خشن باشه و تو مایه های دفترچه مرگ طوری باشه ده قسمت پشت سر هم ببینی خسته نشی بلکه تشنه تر بشی :D

Psycho-pass,code geass,attack on titan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or