Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حالا که بحث ماگی شد...:دی

اینا رو احتمالاً قبلاً به امیر آکیبا گفته بودم...

اول این که مانگاش n برابر بهتر از انیمه اشه. طراحی های عجیب مانگا و داستان پردازی تصویریش کلاً توی انیمه نابود شده.

دوم این که اگر یه نفر باشه که از ساسکه هم منزجر کننده تر باشه (البته برای من:دی) اون هاکوریو خواهد بود.

پ.ن: پرچم Kill La Kill هم که کماکان بالاست:>

Knights of Sidonia

55258d1423260876-145720.jpg

اوف، عجب چیزی بود :|
اگه اینجا پیشنهادش نمیکردن، عمراً نگاش میکردم (:

بزرگترین عیجب انیمه، 3D Anime بودنشه که مثل همیشه نمیتونم باهاش کار بیام...ولی به هر زوری که بود تحملش کردم...واقعاً ارزشش رو داشت..حتماً بهش رای میدم

P.S
پرچم بالاس (:

Attachments

• 145720.jpg
    145720.jpg
    93.7 KB · مشاهده: 152
آخرین ویرایش:
پرچمتون رو باید آتیش :-" :دی
---
خوب بی خوابه زده به سرم( دو ساعت دیگه باید بیدار شم برم دانشگاه :| ) و وقتی بخوای بخوابی و خوابت نره، کارای عجیب غریبی ممکنه سر بزنه:دی

این کار امشب منم این بود که نشستم چپتر اول باکومن رو خوندم :( یادش بخیر...اینن رو 2011 خونده بودم اولین بار و باعث بازگشت دوباره و ایندفعه حرفه ایه من به دنیای انیمه ( و البته مانگا! ) شد:(

از امضای یکی از بچه های همین جا وارد سایتی شدم و با انیمه پارادایس و AW خودمون آشنا شدم ، یکی دو روزی توی AP فعالیت میکردم:-" ( یکی از بچه های قدیمی دارینوس رو هم پیدا کردم! :دی ) و نشستم یه سری مانگا مثل باکومن و بلزباب و ... رو یه نگاهی کردم ، ولی فقط این باکومن بود که جذبم کرد و 7-8 چپتری که تا اون موقع اومده بود( یا ترجمه شده بود ) رو خوندم و بسی خوشم اومد:((
همون موقع هم بود که فهمیدم انیمه چیه و این حرفا و گفتم ای کاش اینم انیمه بشه.... و چندماه بعد هم خبرش اومد که انیمه میشه و ...:((
شاید یکی از بهترین خبرهای زندگیم :دی

دلم میخواد وقتش جور بشه و بشینم دوباره ببینمش:( :( :(

حالا که این همه تعریف کردم، برید Bakuman رو ببینید! واقعا عالیه! در مورد دو نفره که میخوان مانگاکا بشن و مانگاشون هم انیمه بشه و ...
اطلاعات خیلی خوبی هم از پشت صحنه ی مانگاها و زندگی مانگاکاها میده! و واقعا عالیه:x

اینم نمیدونم تبلیغه یا ضد تبلیغ:-" ولی مانگاکا ( ها! چون دو نفر:-" )ی باکومن و دفترچه مرگ یکی هستن! اما شباهتی به اون نداره، توی قسمت/چپتر اول هم حتی اشاره ای میشه که این دفترچه مرگ نیست:-"
اون قضیه ی سقوط آزاد رو هم نداره و داستان واقعا عالی پیش میره! :x

در کل هرکی ندیده ببینه که مطمنم جزو بهترین انیمه هاتون میشه:-"

--- [MENTION=547]m.a.t[/MENTION]
خبری از مانگاکاها نیست؟ :( نامردا نمیخوان چیز دیگه ای بکشن؟ :(
All you need is kill چی؟ :( نه انیمه ای...نه OVAی...نه فیلم سینمایی؟ :(

پرچمتون رو باید آتیش
حالا که بحث ماگی شد...:دی

اینا رو احتمالاً قبلاً به امیر آکیبا گفته بودم...

اول این که مانگاش n برابر بهتر از انیمه اشه. طراحی های عجیب مانگا و داستان پردازی تصویریش کلاً توی انیمه نابود شده.

دوم این که اگر یه نفر باشه که از ساسکه هم منزجر کننده تر باشه (البته برای من:دی) اون هاکوریو خواهد بود.

پ.ن: پرچم Kill La Kill هم که کماکان بالاست:>

هی هر صفحه بیایید همتون بگید پرچم بالاست منو عصبانی کنینا >_<

به قول آکیبا: "پرچمتون رو باید آتیش"

هاکوریو و ساسکه که عین همن برا من هر جفتشون در یه حد منفورن :d ولی خداییش:

آخراش دقیقا اتفاقا کپی پیست ساسکه بود حتی Judal هم نقش اوروچیمارو رو داره

منم آرا ام رو در صندوق مشخص شده انداختم. تا به این نحو کمکی هرچند اندک به بالا تر بردن پرچم Kill la Kill کنم >:)

اما بعد

یا حضرت Tokyo Ghoul
وقتی شروعش کردم توقع داشتم یه کار تیکه پاره کنی معمولی باشه (مانگاش رو نخونده بودم) بعد دیدم یا علی! این چیه؟ من دارم جداً همچین کار خفنی رو میبینم؟ آیا قراره انیمه ی دومم به توکیو غول تغییر کنه؟ ولی بدجا تموم شد! اگه کل مانگاش رو بسازن به راحتی با رد میاد توی لیست بهترین انیمه هام!
مگه میشه همچین داستان خفنی رو ساخت!

بزارید تا شب یه متن از پیش درآمد مانگا تا پس در آمدش بنویسم و بفرستم تا قلبم از تپش بیوفته:دی

Knights of Sidonia

55258d1423260876-145720.jpg

اوف، عجب چیزی بود :|
اگه اینجا پیشنهادش نمیکردن، عمراً نگاش میکردم (:

بزرگترین عیجب انیمه، 3D Anime بودنشه که مثل همیشه نمیتونم باهاش کار بیام...ولی به هر زوری که بود تحملش کردم...واقعاً ارزشش رو داشت..حتماً بهش رای میدم

P.S
پرچم بالاس (:
به نظرم 3D بودن انیمه و گرافیک سرد و خمودش (اگر ناشی از وسیع بازی استدیوی سازنده نباشه:دی) کاملاً با اتمسفر انیمه می خوند.
یه سری کاراکتر دختر شکل هم توی قسمت های اول بود که فکر می کردم ناشی از وسعت بی پایان استدیو و دو دره بازی شون بوده. اما بعداً فهمیدم انقدرها هم دیگه ... نیستن:-"

بعد از پایان فصل اول رفتم چند قسمت مانگا رو هم خوندم که خوشبختانه نوید فصل دوم طوفانی رو می داد.

پرچم بالاست.
پرچمتون رو باید آتیش :-" :biggrin1:

--- @m.a.t
خبری از مانگاکاها نیست؟ :( نامردا نمیخوان چیز دیگه ای بکشن؟ :(
All you need is kill چی؟ :( نه انیمه ای...نه OVAی...نه فیلم سینمایی؟ :(
در مورد باکومن:
چهره استاد رو با چهره سایکو و شوجین مقایسه کن:دی
i179072.jpg

بعد All You Need is Kill (عجب مانگایی بود:x) یه مانگای سریالی جدید به نام Gakkyuu Houtei شروع کرده. یه وان شات هم با نیسیو ایشین (نویسنده ابر رمان های مونوگاتاری)
منتشر کرده که نخوندمش:دی

از "اوبا" که نویسنده بود هیچ خبری نیست. البته این اسم مستعارشه. شاید با یه اسم دیگه داره کار می کنه:دی

پرچم بالاست. :>
پرچمتون رو باید آتیش

هی هر صفحه بیایید همتون بگید پرچم بالاست منو عصبانی کنینا >_<

به قول آکیبا: "پرچمتون رو باید آتیش"

هاکوریو و ساسکه که عین همن برا من هر جفتشون در یه حد منفورن :d ولی خداییش:

آخراش دقیقا اتفاقا کپی پیست ساسکه بود حتی Judal هم نقش اوروچیمارو رو داره
اول این که پرچم کماکان بالاست و یکی از فسیل هایی که 7-8 ماه نبود هم اومد و رای خودش رو انداخت. چند تا فسیل دیگه هم توی چنته دارم:>
----------------------

توی مانگا هاکوریو تونسته حد @#$ بودن رو به مرزهای جدیدی برسونه:دی

اول این که پرچم کماکان بالاست و یکی از فسیل هایی که 7-8 ماه نبود هم اومد و رای خودش رو انداخت. چند تا فسیل دیگه هم توی چنته دارم:>
----------------------

توی مانگا هاکوریو تونسته حد @#$ بودن رو به مرزهای جدیدی برسونه:دی

:| :| :| :| :((

من یه بلایی سر خودم یا کسایی که بهش رای دادن میارم >_<

مانگاشو امروز شروع مردم به دیدن ببینم در چه حد گند میزنه که از ساسکه بدتره :))

در مورد توکیو غول
در مورد حرم غذایی حتمن همه میدونید.
ولی بهش دقت کنید، توش هیچ جای مناسبی برای آدما نمیشه پیدا کرد. مثالی میزنم:
خرگوش ها و موش ها موجودات بومی استرالیا نبودن و و قتی رفتن اونجا چون هیچ دشمن طبیعی در استرالیا نداشتن به شدت جمعیتشون زیاد شد و بعد به شدت به طبیعت و محیط زیست استرالیا صدمه زدند. اگه از استرالیا حذف شون کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه اوضاع بهبود پیدا می کنه.
بعد مقایسه کنیم با انسان. آدم ها جمعیتشون داره زیاد میشه، محیط زیست رو آلوده می کنند. باعث افزایش دمای زمین شدن. لایه اوزون رو تخریب کردن و همه جور بلایی سر خودشون و گونه های جانوری آوردن. اما اگه حذفشون کنیم چی؟
هیچی نمیشه!! تازه موجوداتی مثل فوک توی کانادا یا پلنگ توی ایران یا مشابه های این موجودات به خاطر اینکه دیگه شکار نمیشن از خطر انقراض رها میشن. چون دیگه هوا آلوده نمیشه پس اوزون ترمیم میشه و چون آلاینده ای به هوا وارد نمیشه دمای عمومی زمین هم افزایش پیدا نمی کنه.
خوب در یک بستر فانتزی میشه با قرار دادن موجودی به اسم " غول" که از قضا اون هم هیچ جایی در هرم غذایی نداره، یه دشمن طبیعی برای انسان در نظر می گیریم پس عدم توازن طبیعت تا حدی جبران میشه.
مثل رها کردن گربه و سگ شکاری توی استرالیا برای شکار موش و خرگوش که نسبتاً جواب داد.

اسپویل بالا فقط به بیس داستانی می پردازه و نکته خاصی از مانگا یا انیمه رو بر ملا نمیکنه.

یکی از عجیب ترین و بی نظیر ترین تغییرات ممکن در شخصیت رو توی آخرین قسمت انیمه میبینیم! تبدیل شدن کانکی از اون شخصیت ضعیف و مهربون به یه کارکتر دو شخصیتی که دارای دو وجه بی رحم و قوی و همون شخصیت مهربونه به شدت بی نقص انجام میشه. یه شکنجه ی جسمی روانی با ریز ترین نکات رو میبینیم و میفهمیم که قوی ترین شخصیت انیمه هم همین شکلی تبدیل شده.
این روند قدرت گرفتن بعد در مانگا (چون سیزن دوم رو هنوز ندیدم و میدونم خط مانگا رو کامل ادامه نمیده و از نظر دیگه ای اون رو جلو می بره) در مبارزه ی کانکی و آیاتو جنبه های دیگه رو نشون میده و شخصیت پخته شده ی کانکی رو میبینیم که دیگه از نگاه خود نگر بالاتر رفته و حالا با توجه به شکنجه هایی که شده و اطمینانی که از نمیر بودن خودش پیدا کرده و قدرت محاسباتی اون یهو با چنان شخصیتی رو به رو میشیم که ما رو به حد خفه شدن میبره. شکل شکست دادن آیاتو به قدری بی نظیره که تا الان هیچ انیمه و مانگایی حتی نزدیک این موضوع رو هم ندیدم. دقیق و پر از اطلاعات.

اسپویل بالا فقط تا پایان مبارزه در ساختمان بخش 22 بین انسان ها و غول ها رو شامل میشه.

حتمن خیلی ها مثل من از شخصیت مادائو بدشون میاد. یه کسی که به نظر روانیه و از کشتن و شکنجه کردن غول ها لذت میبره!
اما صبر کنیم! بهتر نکاه کنیم! انسان ها دارن به وسیله غول ها خورده میشن و موفقت ترین مبارز این جنگ تقریباً مادائو. از دید یه انسان مادئو یه سوپر هیروئه کسیه که امید میده. بهترین شیوه ی درس دادن رو برای زیر دستش آمون داره و همه ازش به نیکی یاد می کنن!
همین شکل نگرش به شخصیت ها واقعاً داستان رو جالب می کنه!
جغد یک چشم برای غول ها همین حکم رو داره! یه ابر قهرمان و برای انسان ها اون فقط یه غول بیماره! کسی که الکی دوبار کلی مامور رو کشته!

[MENTION=32679]slipkboy[/MENTION]
در مورد اون اسپویلر سومی:تو TG هم مگه مادائو داشتیم؟:d من فقط یه مادائو میشناسم که اونم هاسگاوا تایزو مادر مرده تو گینتاما بود:d
latest

(این پست از توکیو غول یا گینتاما اسپویلی نداره)

الان Haikyuu کجاست ؟؟ نه واقعا کجاست ؟؟
این انیمه اگه بهترین 2014 نباشه قطعا جزو ۳تای اوله. بدون هیچ شکی. اینو امتیازات و استقبال مردمی هم نشون میده. انیمه پینگ پنگم که توی لیست نیست !!! اینو دیگه کجای دلم بذارم.
از توی لیستم ( هر چند که قابل قبول نیست) کیلا کیل و سیلور اسپون فوریتهای من بودند.

در مورد باکومن:
چهره استاد رو با چهره سایکو و شوجین مقایسه کن:دی
i179072.jpg

بعد All You Need is Kill (عجب مانگایی بود:x) یه مانگای سریالی جدید به نام Gakkyuu Houtei شروع کرده. یه وان شات هم با نیسیو ایشین (نویسنده ابر رمان های مونوگاتاری)
منتشر کرده که نخوندمش:دی

از "اوبا" که نویسنده بود هیچ خبری نیست. البته این اسم مستعارشه. شاید با یه اسم دیگه داره کار می کنه:دی
رسما معتاد میباشد:-" برعکس کاراکترهای باکومن :-" فکر کنم شوجین و سایکو قیافه هایی هستن که دوست داشتن،میداشتن =)) :d

و هیچکدوم اینا هم قرار نیست انیمه بشن ؟:(

آخه چرا! :(( این زوج عالی بودن! :(( با هم ادامه بدن دیگه! )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or