Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فرشاد، خوب این چیزی که میگی درسته...ولی خوب از اون طرف هم پس باید بگیم که کسی برای احترام به منتقدها و مخالف های یه انیمه، نباید برای یه انیمه مدیحه سرایی کنه و باید میانه رو پست بزنه.... به نظرم واقعاً نمیشه اینطوری.
دیگه خودمون میدونیم، اینجا که جمع کوچیک چند ده نفری ـه که چند ساله به سلیقه های هم کم کم آشنا شدن...کسی از کسی خُرده نمیگیره.

+++++++++

اینها رو بیخال، امروز DVDRiP عزیز دلم Little Forest: Summer & Autumn امد (:

55272d1423423629-23801.jpg

داستان فیلم برگرفته از مانگای Gekkan Afternoon اثر Daisuke Igarashiـه البته تا اونجا که متوجه شدم تماماً از داستان مانگا نیست، البته تو اینطور Live-Action ها خیلی مطلب نمیخونم، چون راحت داستان رو اسپویل میکنن.

ماجرای فیلم خیلی خیلی ساده و بدون پیچیدگی خاصی هست که تو trailer هم خود شخصیت زن اصلی داستان Ichiko، میگه که مادرش اون رو رها کرده و حالا باید خودش زندگی ـشون رو اداره کنه.

داستان تو یه روستای کوچیک با دهاتی های مهربونی روایت میشه که Ichiko بین اونها زندگی رو تجربه میکنه.

این رو هم بگم که فیلم دو بخشه که قسمت اول Little Forest: Summer & Autumn تابستون و پاییز ـه و قسمت دوم که Little Forest: Winter & Spring زمستون و بهاره، شنبه ی هفته ی دیگه میره رو پرده های ژاپن و باید 6ماه صبر تا DVDRiPـش بیاد ):

55273d1423423639-27697.jpg

نقش ایجیکو رو خانوم Hashimoto Ai بازی میکنه که نظر خاصی درباره ی بازیش ندارم، کلاً دربارش خنثی ـم.

و اما قسمت جالب کار برام اینه که بند FLOWER FLOWER که YUI چان لیدر و Vocal اون هست...یه مینی آلبوم برای Little Forest خونده که چهارتا آهنگ اصلی داره که برای هر فصل فیلم استفاده شده. که تا اخر این ماه میره رو فروشگاه های دیجیتال (":
اخیش، دیگه اینقدر Toumei na uta رو گوش کردم، مغزم پوکید :q

++++++++++++++++++++++

این تصویر بخشی از انیمه هایی هست که ندیدم...کدوم رو پیشنهاد میکنم که همین امشب شروع کنم!؟ فقط یکی باشه (:

55271d1423421276-lsit.png

Attachments

• lsit.png
    lsit.png
    32.6 KB · مشاهده: 114
  • 23801.jpg
    23801.jpg
    90.5 KB · مشاهده: 119
  • 27697.jpg
    27697.jpg
    101.5 KB · مشاهده: 122
این تصویر بخشی از انیمه هایی هست که ندیدم...کدوم رو پیشنهاد میکنم که همین امشب شروع کنم!؟ فقط یکی باشه (:

من هروقت Shinsekai yori رو تو هر لیستی میبینم یاد اون دوران سخت دیدنش برا خودم میوفتم :d

حالا الان که نه اما بعدا دیدی اگه چیزی فهمیدی ازش بیا به منم بگو چون تقریبا هیچیییییی ازش نفهمیدم :|

برا من تو لیستت Durarara درخشید :d و اینکه فولد Fairy Tail رو هم پاک کن :|

کار خیلی سختیه، الان بین چند تا انتخاب که یکیشون رو بهت پیشنهاد بدم موندم:-"
Mawaru Penguindrum (چند ساله که این تو نوبته؟:-")
Shinsekai Yuri (شدید پیشنهاد میشه:>)
Ef- A Tale of Memories (خیلی پیشنهاد میشه:>)
Lucky Star (احتمالش هست که اوایلش خوابت بگیره ولی کم کم خوشت میاد:>)
Jinrui wa Suitai Shimashita (نسخه ی رقیق تر Mawaru Penguindrum از نظر سبک روایت:-")
Ayakashi Japanese Classic Horror و Mononoke (خوراک خودم: فولکور ژاپنی:>)
Toradora (حدس میزنم از نیمه ش به بعد رو بپسندی:-")

البته انیمه ی خوب توی لیستت زیاده ولی فکر کنم اینا با سلیقه ات بخورن:-"

Cowboy Bebop
بعدش One Outs

سینا، اتفاقاً Cowboy Bebop، این نسخه ای BD با کیفیتی که دو سه سال پیش بیرون دادن رو هم دانلود کردم.

در عجبم پرهام هنوز به عشقش Kill la Kill رای نداده! :-/ :biggrin1:

اخرین باری که ازش خبر دارم، فک کنم چهارشنبه ی دو هفته ی پیش بود D:
حتی تو نظرسنجی قبلی هم شرکت نکرد

من هروقت Shinsekai yori رو تو هر لیستی میبینم یاد اون دوران سخت دیدنش برا خودم میوفتم :d

حالا الان که نه اما بعدا دیدی اگه چیزی فهمیدی ازش بیا به منم بگو چون تقریبا هیچیییییی ازش نفهمیدم :|

برا من تو لیستت Durarara درخشید :d و اینکه فولد Fairy Tail رو هم پاک کن :|

والا فرشاد چی بگم!!!

Shinsekai yori رو پخش هفتگی نگا میکردم که سر دو سه قسمت، دیدنش درآپ کردم...بعد از اینکه تموم شد، تا قسمت شش رو هم نگا کردم، بازم درآپ کردم D: فعلاً هم تو On-hold هامه D:
Durarara والا خیلی وقت پیش، اصلاً که تو حسش نبودم، نشستم سه قسمت ـش رو دیدم، اصلاً نتونستم با انیمه کنار بیام، منو نگرفت..ولش کردم. الان هم هنوز بلاتکلیفه ):
الان دنبال یه تجربه ی جدیدم.

Fairy Tail، پسر میدونی چقدر وقت گذاشتم تا دانلود شد #:-s فصل دومش رو هفتگی دارم میارم..نزدیک به 66گیگ رو اخه چطور پاک کنم (":

کار خیلی سختیه، الان بین چند تا انتخاب که یکیشون رو بهت پیشنهاد بدم موندم:-"
Mawaru Penguindrum (چند ساله که این تو نوبته؟:-")
Shinsekai Yuri (شدید پیشنهاد میشه:>)
Ef- A Tale of Memories (خیلی پیشنهاد میشه:>)
Lucky Star (احتمالش هست که اوایلش خوابت بگیره ولی کم کم خوشت میاد:>)
Jinrui wa Suitai Shimashita (نسخه ی رقیق تر Mawaru Penguindrum از نظر سبک روایت:-")
Ayakashi Japanese Classic Horror و Mononoke (خوراک خودم: فولکور ژاپنی:>)
Toradora (حدس میزنم از نیمه ش به بعد رو بپسندی:-")

البته انیمه ی خوب توی لیستت زیاده ولی فکر کنم اینا با سلیقه ات بخورن:-"

Mawaru Penguindrum دقیقاً از وقتی که شروع شده، تو Plan to watch هام گیر کرده (: خیلی دوست دارم نگاش کنم.
Jinrui wa Suitai Shimashita تو Currently watching هامه..تا قسمت 8ـش رو قبلاً دیدم...عشقم Nakahara Mai دوبله کرده
خوب شد یادم انداختی که برم تمومش کنم (":

+++++++++++

P.S
تشکر برای پیشنهادها

آخرین ویرایش:
[MENTION=5371]police_110[/MENTION]
واقعا Mawaru Penguindrum رو ندیدی؟ :-" من فکر کردم انقدر محمدعلی ازش تعریف کرد تا الان دیگه 100% دیدیش! :d :-"
من خودمم شروعش کردم که... نمیدونم چرا یکهو حسش رفت و الان حتی نمیدونم تا قسمت چند دیده بودم:-"
مشکل اینه که الان بخوام ادامش رو ببینم،عمرا یادم نمیاد چی به چی بود اصل قضیه :-"

بین این ها به نظر من Bang ! ببخشید Cowboy Bebop رو اول ببین :d
بقیشم که ... خیلی هاش رو من ندیدم ... اونایی که دیدم هم فکر نکنم اونقدر خلیل پسند باشن :d ... حالا Darker than Black ممکنه کمی خوشت بیاد :d

این Hajime رو منم باید بگیرم:( ولی حیف یا یادم میره،یا وقت نمیشه...زیادم هست ، گرفتاریه گرفتنش :d

@police_110
واقعا Mawaru Penguindrum رو ندیدی؟ :-" من فکر کردم انقدر محمدعلی ازش تعریف کرد تا الان دیگه 100% دیدیش! :d :-"
من خودمم شروعش کردم که... نمیدونم چرا یکهو حسش رفت و الان حتی نمیدونم تا قسمت چند دیده بودم:-"
مشکل اینه که الان بخوام ادامش رو ببینم،عمرا یادم نمیاد چی به چی بود اصل قضیه :-"

بین این ها به نظر من Bang ! ببخشید Cowboy Bebop رو اول ببین :d
بقیشم که ... خیلی هاش رو من ندیدم ... اونایی که دیدم هم فکر نکنم اونقدر خلیل پسند باشن :d ... حالا Darker than Black ممکنه کمی خوشت بیاد :d

این Hajime رو منم باید بگیرم:( ولی حیف یا یادم میره،یا وقت نمیشه...زیادم هست ، گرفتاریه گرفتنش :d

بنده خدا فک کنم زبونش مو در آورد..از، که هی من گفتم قشنگه؟ اون گفت اره، بشین ببین (":
سر Cowboy Bebop هم همین داستان بودش (: هی بهون

Darker than Black رو همین تازگی ها دانلود کردم، به نظرم یه خورده ظلمه در حق انیمه های خاک خورده D:

Hajime یه 36گیگی میشه...طنبلی نکن، همش تو bakabt هست

Hajime یه 36گیگی میشه...طنبلی نکن، همش تو bakabt هست

داداش من از این bakabt چند سال پیش یه 20 گیگ گرفتم بنم کرد ، راه حلی داره بازم بگه ازش دانلود کرد؟
مثل این که سید ندی فقط دانلود کنی بنت میکنه.

فرشاد، خوب این چیزی که میگی درسته...ولی خوب از اون طرف هم پس باید بگیم که کسی برای احترام به منتقدها و مخالف های یه انیمه، نباید برای یه انیمه مدیحه سرایی کنه و باید میانه رو پست بزنه.... به نظرم واقعاً نمیشه اینطوری.
دیگه خودمون میدونیم، اینجا که جمع کوچیک چند ده نفری ـه که چند ساله به سلیقه های هم کم کم آشنا شدن...کسی از کسی خُرده نمیگیره.

+++++++++

اینها رو بیخال، امروز DVDRiP عزیز دلم Little Forest: Summer & Autumn امد (:

55272d1423423629-23801.jpg

داستان فیلم برگرفته از مانگای Gekkan Afternoon اثر Daisuke Igarashiـه البته تا اونجا که متوجه شدم تماماً از داستان مانگا نیست، البته تو اینطور Live-Action ها خیلی مطلب نمیخونم، چون راحت داستان رو اسپویل میکنن.

ماجرای فیلم خیلی خیلی ساده و بدون پیچیدگی خاصی هست که تو trailer هم خود شخصیت زن اصلی داستان Ichiko، میگه که مادرش اون رو رها کرده و حالا باید خودش زندگی ـشون رو اداره کنه.

داستان تو یه روستای کوچیک با دهاتی های مهربونی روایت میشه که Ichiko بین اونها زندگی رو تجربه میکنه.

این رو هم بگم که فیلم دو بخشه که قسمت اول Little Forest: Summer & Autumn تابستون و پاییز ـه و قسمت دوم که Little Forest: Winter & Spring زمستون و بهاره، شنبه ی هفته ی دیگه میره رو پرده های ژاپن و باید 6ماه صبر تا DVDRiPـش بیاد ):

55273d1423423639-27697.jpg

نقش ایجیکو رو خانوم Hashimoto Ai بازی میکنه که نظر خاصی درباره ی بازیش ندارم، کلاً دربارش خنثی ـم.

و اما قسمت جالب کار برام اینه که بند FLOWER FLOWER که YUI چان لیدر و Vocal اون هست...یه مینی آلبوم برای Little Forest خونده که چهارتا آهنگ اصلی داره که برای هر فصل فیلم استفاده شده. که تا اخر این ماه میره رو فروشگاه های دیجیتال (":
اخیش، دیگه اینقدر Toumei na uta رو گوش کردم، مغزم پوکید :q

++++++++++++++++++++++

به نظرم من که با no game no life شروع کن ... بعدش eureka 7 .. بعد toradora و بعدم هر کدوم از اینها که خواستی کوروزوکا . durarara .ا تیل اف مموری و ملودی ... گان اسلینگر گیلرز ... فیری تیل هم حتما بزار برای بعد از دیدن یه درام تراژیک ... یعنی کلی فان و مسخره بازیه ... شینسکای یوری هم تعریفش رو زیاد شنیدم .. خودم دو دفعه خواستم استارتش رو بزنم .. زیر نویسش مشکل داره

فقط cowboy bebop رو نبین حداقل حالا حالا ... چرا ؟؟؟ ... بهش به عنوان توت فرنگی کیک و یا اخرین لقمه که میخوای بخوری نگاه کن ... هر موقع حس کردی انیمه ها اون زیبایی و جذابیت رو نداره برات برو سراغ این انیمه ...

سلام.نمیدونم کی بود این ano hana رو معرفی کرده بود ولی هر کی بود دمش گرم.الان که دارم اینو مینویسم تازه انیمه تموم شده و با آهنگ پس زمینه مرحوم هایده (شانه هایت را) نمیدونم گریه کنم یا بخندم:(. تو چشام اشکه رو لبام لبخند:cry:.منم برم تو افق محو شم.

@Police _ 110

این shinsekai yori هم جز اون دسته انیمه هاست که با اینکه داشتم زجر میکیشدم اما تا آخرش دیدم :d بیشتر هم آخرش که تموم شد اعصابم خورد شد چون هیچی نفهمیدم حالا خوبه به قسمتای داغونش نرسیده دراپ کردی وگرنه یه سری قسمتاش هست میخوای خود کشی کنی

دورارارا هم فصل یک هم فصل دو قسمتای اولش خیلی کند پیش میره چون میخواد کاراکترا رو معرفی کنه که ماشالهه زیادم هستن همشونم تو داستان با همدیگه رابطه دارن و مهمن هرچی بری جلوتر باحالتر میشه من که دیوونه روایت داستانشم تو خیلی انیمه ها هرچی نشون میدن یه سری سوالا برا آدم پیش میاد که خب سر سری ازش میگزریم میگیم شده دیگه اما تو این انقدر دقیق و کامل و از چند دید مختلف و چند زمان مختلف نشون میده که انگار به عنوان freecam تو انیمه بودی خودت :d

راستی Eureka seven هم من تازه دانلود کردم دارم میبینم باحاله به نظرم (اولاشم) البته من مکا خیلییی کم دیدم نمیدونم در چه حدیه اما برا من جذابه کاراکتر خل و چل باحالم زیاد داره :d تقریبا همشون :|

راستی یه صیحت از من بشنوین : هیچ وقت به انیمه هایی که شخصیت اصلیشون یه پسر با موهای قهوه ایه و عاشقه اعتماد نکنین -____-

راجع به فیری تیل هم خودت ببین خودت پاکش میکنی اینجوری دلتم نمیسوزه که ندیده پاکش کردم :d البته تا قسمتای 30-40 انیمه خیلی خوبیه بعدشه که کم کم در و دیواری میشه. حیف یه سری کاراکترای معرکش

- - -ویرایش - - -

دوستان شرمنده من باز مشکل دانلود پیدا کردم اومدم اینجا :d

ولی اینبار خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد :d

نسخه بلوری فصل دوم ماگی رو میخوام. هیچ جا پیدا نکردم. یه جا جدا جدا 4-5 قسمت رو داشت ولی Seedش 0 بود و کامل هم نبود

هلپ می T^T

Mawaru Penguindrum دقیقاً از وقتی که شروع شده، تو Plan to watch هام گیر کرده (: خیلی دوست دارم نگاش کنم.
Jinrui wa Suitai Shimashita تو Currently watching هامه..تا قسمت 8ـش رو قبلاً دیدم...عشقم Nakahara Mai دوبله کرده
خوب شد یادم انداختی که برم تمومش کنم (":
الان که دوباره اندیشیدم به این نتیجه رسیدم که Ef- A Tale of Memories راست کار خودته:> یادمه یه بار گفتی که از فروپاشی روانی شخصیت های داستان خوشت میاد:-"

@Police _ 110
خلیل ساما . این Shinsekai Yori داستان خیلی جالب و پر رمزورازی داره. حتما ببینش . من خودم دفعه ی اول تا قسمت 4 ک دیدم ولش کردم . ولی بعدش ک دوباره رفتم سراغش خیلی ازش خوشم اومد الانم جزء بهترین انیمه هایی هست ک دیدم:x. اخر انیمه هم هر سوالی داشتی میتونی بیای اینجا و از محمد علی ساما بپرسی:d رو منم ی کوچولو حساب کن
___
Hanamonogatari چرا فقط سه تا رای داره؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or