Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مشکل اینه که میگه زیرنویس میکنم، ولی خبری نمیشه :d
----------
که اینطور...حتماً ادامش میدم
----------
اره...به نظرم بهتره که کار رو یه سره کرد و کاندیدهای هر دو سری به یه جمع بندی برسن...نظرسنجی هم تک انتخابی باشه.

اگه سری دوم رو تموم شده فرض کنیم...لیست نهایی بین اینها میشن.

zankyou no terror
tokyo ghoul
barakamon
haikyu
no game no life
F/SN UBW
mushishi
aldnoah.zero
silver spoon
log horizon
kill la kill
magi
kuroko basketball
او فردی است که پر رویی رو به حد نهایت رسونده:>
------
لیست رضایت بخشیه اما تک انتخابی بودنش خیلی دردناکه:دی

@Police _ 110
ایندفعه درست شد:-" ؟
البته مهم نفس عمل بود >:) و خدا رو چه دیدی...شاید بعد از 8سال اومد سایت و یکهو همین اشتباهم باعث انیمه بین شدنش شد:))

برا مرحله بعد هم هرجوری که کاندیداهای اصلی تو لیست باشن و پرچم KlK رو به آتیش بکشیم کافیه >:) :-"

---
@m.a.t
تشکرات فراوان:-" ولی توهین به زاراکی نکنا:| ضد تبلیغ حساب میشه :|
اونی که رژه میره هم باید خفه کرد، حیف که دلمون نمیاد:(

یعنی اگه F/SN بیاد پرچم KLK رو پایین بکشه خوشحال میشی؟:|

احتمالش خیلی زیاده:-"
-----
فقط بگم مانگا یه سری چیزای خیلی مردونه داره:-"
بده بنده خدا به جای 31 شهریور 365 روز سال رو داره براتون رژه میره؟:-"

بحث زیرنویس شد میخواستم بدونم این زیرنویس کردنا چطوریه؟من خودم خیلی دوست زیرنویس بنویسم (دو تا آهنگ Vocaloid و یه قسمت Nostalgia critic در رزومه موجوده:d) ولی اصلا حال و حوصله تنظیم کردن و زمانبندی رو ندارم.
میخواستم بدونم فایل تکست آماده زیرنویس انگلیسی گیر میاد که فقط به فارسی ترجمه بشه و تمام؟

او فردی است که پر رویی رو به حد نهایت رسونده:>
------
لیست رضایت بخشیه اما تک انتخابی بودنش خیلی دردناکه:دی

یعنی اگه F/SN بیاد پرچم KLK رو پایین بکشه خوشحال میشی؟:|

احتمالش خیلی زیاده:-"
-----
فقط بگم مانگا یه سری چیزای خیلی مردونه داره:-"
بده بنده خدا به جای 31 شهریور 365 روز سال رو داره براتون رژه میره؟:-"
در این صورت تاپیک رو رسما پاک میکنیم جوری که هیچ اثری ازش نمونه:-"
---
یعنی چه چیزایی؟ :-"
:)) :)) :))

بحث زیرنویس شد میخواستم بدونم این زیرنویس کردنا چطوریه؟من خودم خیلی دوست زیرنویس بنویسم (دو تا آهنگ Vocaloid و یه قسمت Nostalgia critic در رزومه موجوده:d) ولی اصلا حال و حوصله تنظیم کردن و زمانبندی رو ندارم.
میخواستم بدونم فایل تکست آماده زیرنویس انگلیسی گیر میاد که فقط به فارسی ترجمه بشه و تمام؟
با برنامه ها، ویدیوهایی که زیرنویس سافت ساب رو دارن میدی، اونم زیرنویس رو میکشه بیرون و دردسر زمان بندی نداره دیگه:-"
Aegisub بود اسم برنامه ی مورد استفاده برای زیرنویس های $$ a. ، راهنماش هم توی بخش زیرنویس AW هست:-"

برای انیمه های جدید معمولآ زیرنویس انگلیسی و زمان بندیشون رو از ورژن های سافت ساب اون انیمه استخراج میکنن و برای کار های قدیمی تر فایل های زمانبندی موجوده البته قبلآ ها که فایل زمانبندی و ترجمه انگلیسی یه جا پیدا نمیشد زمان بندی زیرنویس های روسی یا عربی رو برمیداشتن و از روی هارد ساب انیمه ترجمه میکردن

در کل الان انیمه ای نیست که فایل زمانبندیش پیدا نشه :d

Death note رو تموم کردم :دی
آخیـــــــــش دلم خنک شد:دی نیئر و ملو انتقام ال رو گرفتن :(( اخر قسمت قبل وقتی میکامی اومد تو ثانیه هارو شمرد قلبم داشت تاپ تاپ میزد! نمیخواستم نیئر بمیره:دی ولی چه پایانی داشت
من دو جا از لایت متنفر شدم :| یکی اونجایی که اون زن پلیس رو کشت و مجبور کرد خودکشی کنی و دومین جا هم کشتن واتاری و ال بود!:|:(
از طراحی رم هم خیلی خوشم اومد! برعکس ریوک :|
latest
اصلا با ادم جرف میزنه انگار ، بیچاره مرد:دی:|
میسا میسا هم عالی بود:دی بدبخت عمرش دوبار نصف شد =)):دی
در کل انیمه خوبی بود:دی
خب بریم سراغ اصل مطلب یعنی موسیقی متن Fullmetal Alchemist :Brotherhood ، کل موسیقی متن انیمه نزدیک 80-90 track هست که از 3 آلبوم تشکیل میشه که خب من همشونو دانلود کردم:دی ولی لازم نیست همه دانلود کنن . اینجا لیست اهنگ های خوبشو میزارم تا دانلود کنید :bighug:
موسیقی متن رو میتونید از این سایت با کیفیت خیلی خوب دانلود کنید و چون گذاشتن لینک خلاف هستن من بدون www میزارم:دی anime.thehylia.com/soundtracks
لیست رو تو اسپویلر میزارم چون میخوام در مورد اهنگ ها توضیح بدم و متنش حاوی اسپویل هست
Main Theme ~The Fullmetal Alchemist~ ( البوم اول )
خب این تم اصل انیمه هست و یکی از جاهایی که این موسیقی رو میشنویم جایی هست که الفونس اخر روحشو برمیگردونه تا ادوارد دستش برگرده که تو این لحظه اهنگ با پرتاب اون چاقو:-/ های می به جایی که دست ادوارد هست شروع میشه و ..... خیلی عالی هست تو لحظه ! :x

Clash of the Alchemists(البوم اول)
اینم تم جنگی داره و اکثر تو شورع لحظات اکشن میزاشت

Lurking
(البوم اول )

One is All, All is One
(البوم اول)

Requiem of the Brigadier General (البوم اول )
این خیلی خوبه! :(( بیشتر مال وقتی هست که ادوارد و الفونس با هم تو اوج ناامیدی تصمیم به کاری میگرفتن و حرف میزدن!:((

Trisha's Lullaby
(البوم اول )
تریشیا:(( خیلی خوبه

Lapis Philosophorum (البوم اول )
اینم خیلی عالیه :x:((این وقتی پخش شد که تو قسمت اول وقتی اون کیمیاگر اولش فهمید اینا تبدیل انسان انجام دادن و ادوارد یه فلش بک زد و جای دیگه هم وقتی که اون کشیش لتو:-/ مرد و رز بی هدف بود و اخرش ادوارد باهش حرف زد !

Happiness ~Requiem from 'The Blind Alchemist'~ (البوم اول )
اینم عالیه ، حتما گوش کنید
Xing Symphony ~Overture~
(البوم دوم )این هم من دوسش دارم :دی

Anticipation
( البوم دوم )
این هم زمانی میزاشت که یه معمایی داشت حل میشد یا به وجود میومد:دی

Desolation
(البوم دوم )

The FUllmetal Alchemist ~Legato~
(البوم دوم )
این هم از اون اشک دربیار ها هست!:((

Nocturne of Amestris ~Duet~ (البوم دوم )
این خوبه فک کنم بیشتر زمانی پخش میشد که وینری حرف میزد:دی

Entr'acte (البوم دوم )
یه تم مرموزی داره /:)

Lapis Philosophorum ~Piano Solo~(البوم دوم )
خوبه

Far East Suite ~Pizzicato
(البوم دوم )
اهنگ گوگولی مگولی و بامزه ای هست :دی

To Be King (البوم دوم)
وای این اهنگ غوغا هست!:دی عالیه! یه شور و هیجانی داره که نگو! یه موسیقی حماسی به نظرم:دی دوجا یادمه پخش شد! 1 : اونجایی که ادوارد و الفونس پدر رو دیدن و اسکار و می رسیدن و موقع جنگ این اهنگ پخش شد!( همون موقع عاشقش شدم:دی) 2: وقتی که بریگز اسلاث ظاهر شد و بانو ارمسترانگ :x:دی با تانک اون رو انداختن تو اسانسور و ...... عالیه!

Crime and Punishment (البوم سوم )
خب این هم جیگر ادمو میسوزونه :((

Sorrowful Stone (البوم سوم)این عالیه ، تو انیمه اونجایی که گرید و لینگ داشتن از هم جدا میشدن و اخرش گرید حرف میزد ، پخش شد :((

Lapis Philosophorum ~Chant~ (البوم سوم )
این عالیه عالیه عالیه!:| باید گوش کنید تا منظورمو بفهمید

Resembool's Lullaby (البوم سوم)
خب از بین 75 تا Track اینا شد:دی
اونهایی که زیرشون خط داره دانلودشون واجب هست :دی و اگر دانلود نکنید حلالتون نمیکنم :|:دی بقیه هم دانلودشون احتیاط واجب:دی

• Love
Reactions: Straw Hat Luffy
این چپتر وان پیس عالی بود! >:)
ولی خوب...همینطور که میدونیم با اینکه میشه ازش یه قسمت خیلی خفن در اورد،اینا گند میزنند توش! :|
کاش یک ذره از این خین و خین ریزی مانگا رو انیمه هم داشت:(

---
اه! :| چه بد موقع قسمتام تموم شد :| دوتا دیگه مونده بود:( امشبم که نمیتونم دانلود کنم:(
به این گوثر بس امیدوار بودم،ولی آخر این قسمت بس ناامیدم کرد:|
بان هم از این کاراکترهای امیرپسند میباشد! >:)
کلا از قسمت9-10 ، یکهو خیلی خفن شد انیمه >:)
و ... توی 10 قسمت دیگه که نمیخوان تمومش کنند؟ :( میخوان؟ :(
حداقل یه فصل دیگه هم داشته باشه! :( اینجوری احساس میکنم همینجوری الکی میخوان پرونده ـش رو ببندن:|
از انیمه های فصل قبل فکر کنم فقط Terra Formers مونده که میخوام ببینم( و دارمشون :-" )

آخرین ویرایش:
Barakamon جزو معدود انیمه هاییه که تو یه روز نشستم نصفشو دیدم :دی (اگه وقت داشتم تو یه روز تمومش می کردم :دی) چقدر خوبه :x یه حس خوب به آدم دست میده موقع دیدنش :x :دی

بشتابید شبکه آموزش! :دی
بحث انیمه ایه:-"

تموم شد...چیز جالبی بود،گرچه نشد درست گوش بدیم:-"
من که در حال دیدن بودم،ملت داشتن مسخرم میکردن :)) ، یکی میگفت امیر فردا میره کاور پاندای کنگفو کار میگیره برای موبایلش! 8-| (اگر ملت فهمیدن انیمه چیه و انیمیشن های آشغال چین :| ) ، یکی دیگه میگفت آخه انیمه چی داره میبینید...یه بازیگر معروفی چیزی...نمیفهمه ما برای دوبلرها جون میدیم(خدا رو شکر [MENTION=95]Police _ 110[/MENTION] اینجا نبود،وگرنه الان پلیس سایتمون به علت قتل عمد تو زندان بود:-" ) بعد میگن حتی همون پاندا بهتره چون حداقل بازیگرهای معروف صداپیشگیش رو دارن! :))

در کل اینکه رو اعصاب بودن دیگه :[ داشت یه بخش The Garden of Words رو میزاشت،گفتن شما دیوونه ها،اینا رو میبینید؟ :| (آقا من عضرخواهی میکنم:-" ) ولی خاک تو سر برنامه ی گرام که به جای اون آهنگ خفن خود انیمه:x ، اومدن یه آهنگ آشغال گذاشتن روش :|

حیف بازپخش بود خودش:( وگرنه مینشستم از اول میدیدمش :(

آخرین ویرایش:
وای این Chihayafuru چقدر ناز و دوست داشتنی هست:(( :bighug: قسمت 5 هستم :دی
مرسی از ناظم خلیل برای پیشنهاد این :bighug:
شک کردم که صدای تایچی ، صدای یاگامی لایت باشه ها! اما نگو واقعا خودشه:دی نه کم کم دارم خِبره میشم تو تشخیص صدا:دی:-"

آخرین ویرایش:
بشتابید شبکه آموزش! :دی
بحث انیمه ایه:-"

تموم شد...چیز جالبی بود،گرچه نشد درست گوش بدیم:-"
من که در حال دیدن بودم،ملت داشتن مسخرم میکردن :)) ، یکی میگفت امیر فردا میره کاور پاندای کنگفو کار میگیره برای موبایلش! 8-| (اگر ملت فهمیدن انیمه چیه و انیمیشن های آشغال چین :| ) ، یکی دیگه میگفت آخه انیمه چی داره میبینید...یه بازیگر معروفی چیزی...نمیفهمه ما برای دوبلرها جون میدیم(خدا رو شکر @Police _ 110 اینجا نبود،وگرنه الان پلیس سایتمون به علت قتل عمد تو زندان بود:-" ) بعد میگن حتی همون پاندا بهتره چون حداقل بازیگرهای معروف صداپیشگیش رو دارن! :))

در کل اینکه رو اعصاب بودن دیگه :[ داشت یه بخش The Garden of Words رو میزاشت،گفتن شما دیوونه ها،اینا رو میبینید؟ :| (آقا من عضرخواهی میکنم:-" ) ولی خاک تو سر برنامه ی گرام که به جای اون آهنگ خفن خود انیمه:x ، اومدن یه آهنگ آشغال گذاشتن روش :|

حیف بازپخش بود خودش:( وگرنه مینشستم از اول میدیدمش :(
سلام.من اینی که میگی رو ندیدم ولی الان تو سایت kotaku به یه مقاله بر خوردم به اسم ده چیزی که مردم معمولاً از انیمه اشتباه برداشت میکنن.اصلش یه سخنرانیه تو animefest 2012 کاملش تو خود مقاله هست ولی تو همونجا یه خلاصه نوشته که خیلی از موارد رو پوشش میده.ای کاش اینایی که این حرفها رو تو تلویزیون میزنن یکم هم از این چیزا بخونن.
لینک مقاله.سخنرانی کامل watch?v=BevPFBmOdig

آخرین ویرایش:
سلام.من اینی که میگی رو ندیدم ولی الان تو سایت kotaku به یه مقاله بر خوردم به اسم ده چیزی که مردم معمولاً از انیمه اشتباه برداشت میکنن.اصلش یه سخنرانیه تو animefest 2012 کاملش تو خود مقاله هست ولی تو همونجا یه خلاصه نوشته که خیلی از موارد رو پوشش میده.ای کاش اینایی که این حرفها رو تو تلویزیون میزنن یکم هم از این چیزا بخونن.
لینک مقاله.سخنرانی کامل watch?v=BevPFBmOdig

خیلی مقاله بی خودی بود. بیشتر به درد انیمه بین ها می خورد تا کسی که انیمه ندیده رو ترغیب کنه بیاد انیمه ببینه.

فکر کنم بچه های انیمه باز حرفه ای اینجا ناروتو رو قبول ندارن:دی جدا چرا من نمیبینم کسی درموردش پست بده یا بحث کنه؟:دی
ناروتو بین ها ، اکثرشون مانگا رو خوندن و تموم شد:-" برای همین بحث هاشون هم تموم شد! :-"
یه سری هم که گذاشتن کنار تموم بشه دوباره ببینند به خاطر فیلرهای زیبا...در نتیجه زیاد کسی نمونده که هفتگی دنبال کنه:-" :d

البته یه بار اومدیم یه بحث ناروتویی راه بندازیم،هیچکی نیمد تو بحث :( ملت روانی شدن از دست پایان(ماجراهای قبل از پایان:-" ) و فیلرها :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or