Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو بین ها ، اکثرشون مانگا رو خوندن و تموم شد:-" برای همین بحث هاشون هم تموم شد! :-"
یه سری هم که گذاشتن کنار تموم بشه دوباره ببینند به خاطر فیلرهای زیبا...در نتیجه زیاد کسی نمونده که هفتگی دنبال کنه:-" :d

البته یه بار اومدیم یه بحث ناروتویی راه بندازیم،هیچکی نیمد تو بحث :( ملت روانی شدن از دست پایان(ماجراهای قبل از پایان:-" ) و فیلرها :|
فیلرهاش واقعا رو اعصابن!:| البته من خودم تازه شروع کردم. ناروتو 1 ep صدم.:|

دروود رفقا
بعد شیش ماه باز اومدم یه سلامی بکنم و بگم
آغااااااااا
خبری از ادامه هانتر نیست؟ بدجور من رو عاشق خودش کرد و بی وفا گذاشت و رفت و الان دارم از داغش میسوزم :-s
اگرم فعلا باید منتظر موند ممنون میشم تو سمین سبک ناروتو یا هانتر یه انیمه بهم معرفی کنید
سپاس

دروود رفقا
آغااااااااا
خبری از ادامه هانتر نیست؟ بدجور من رو عاشق خودش کرد و بی وفا گذاشت و رفت و الان دارم از داغش میسوزم :-s
اگرم فعلا باید منتظر موند ممنون میشم تو سمین سبک ناروتو یا هانتر یه انیمه بهم معرفی کنید
سپاس
هانتر که مُرد و کلا از بین رفت.از قسمتی که انیمه تموم شد فکر کنم حدودا 10 چپتر بیشتر نیومد و چندین ماهه که خبری نیست ازش.با این وضع اصلا نمیشه به ادامه انیمه امیدوار بود.
مثل هانتر و ناروتو هم بلیچ رو ببین.فیلر زیاد داره ولی جالبه کلا.

رفتم دوبله گلوری فروزن رو دیدم با سر میخواستم برم تو میز!!!:|
ترجمه کار خوب بود.صدای هانس کار خود رییسی بود عالی بود.صدای السا و آنا هم خوب-متوسط بود ولی بقیه انگار بار اول دوبلشون بود مخصوصاً اولاف که همه چیش افتضاح درومده بود.ولی همین که اومدن یه اثر موزیکال فارسی شده درست کردند دستشون درد نکنه.
==============
فصل اول Hajime no Ippo رو دیدم بالاخره.کار فوق العاده ای بود.همون انرژی و اتمسفر مانگا رو منتقل می کرد.یه نکته فوق العاده کار شوخی های کاملا اورجینال و خط قرمزی کار هست:d
حالا برم واسه فصل دوم
=============
Parasyte دیگه تحملم طاق شد.میخوام برم مانگا رو بخونم (از 64 قسمت باید طرفای قسمت 35 باشه)بعدشم میام اینجا چنتا اسپویل توپ میذارم انیمش حرومتون بشه:d

================
WTF Humble Bundle:|

This saucy little number of a pillowcase is 1.5 meters long (approximately 4.9 feet) and .5 meters (approximately 1.6 feet) wide. With the human version of Ryouta on one side and the pigeon version on the other, it's only natural to be completely aflutter over the prospect of this being the newest edition to your bedroom.

(Keep in mind, though, that this is only a pillowcase. You've gotta bring your own pillow!)

Note: Worldwide shipping is included! Because these pillowcases are being made to order, shipping may take a while but is expected to occur within 3-6 monthsfor qualifying transactions. To help ensure this shipping date, you must provide shipping information through your download page before March 1, 2015. Images are mockups, and final product is subject to change. Please see your download page for redemption details
این همه Visual Novel خوب،این همه کاراکتر خوب.این کبوتره چیه آخه شرف آدم میره:d.این همه Visual Novel خوب رفتن چی برداشتند!
قیمت هم 35 دلار

آخرین ویرایش:
WTF Humble Bundle:|

This saucy little number of a pillowcase is 1.5 meters long (approximately 4.9 feet) and .5 meters (approximately 1.6 feet) wide. With the human version of Ryouta on one side and the pigeon version on the other, it's only natural to be completely aflutter over the prospect of this being the newest edition to your bedroom.

(Keep in mind, though, that this is only a pillowcase. You've gotta bring your own pillow!)

Note: Worldwide shipping is included! Because these pillowcases are being made to order, shipping may take a while but is expected to occur within 3-6 monthsfor qualifying transactions. To help ensure this shipping date, you must provide shipping information through your download page before March 1, 2015. Images are mockups, and final product is subject to change. Please see your download page for redemption details
این همه Visual Novel خوب،این همه کاراکتر خوب.این کبوتره چیه آخه شرف آدم میره:d.این همه Visual Novel خوب رفتن چی برداشتند!
قیمت هم 35 دلار

اینجوری نیست که هر شونصد سال یه بار از اینا درست کنن که :d پس سر اینکه چرا این شخصیت قاطی نکن چون اونجا بری از بقال سر کوچتون هم عکسشو روبالشتی میکنن بهت میدن :d

هر کاراکتری که فکروش بکنی از این چیزا داره

ولی کلا راجع به بازیش تاحالا به ذهنمم نرسیده بود که Bird Dating ببینم :| واقعا WTF داره

دروود رفقا
آغااااااااا
سپاس

هانتر از جایی که انیمه تموم شده، 9 قسمت مانگا اومده. یه نکته خوب داره و یه نکته بد.

نکته خوب اینه که این 9 قسمت یه آرکی رو داره نشون میده که در مقایسه با اون کل قسمت های قبلی هانتر شبیه کارهای گروه سنی الف به نظر میاد:>

نکته بد ماجرا اینه که در سه سال گذشته فقط 9 قسمت اومده. این توگاشی #$%$%&%^*&**&)#$$^^** %&%^&^&* دو سال که هیچ قسمت جدیدی نداده بود بیرون.
بعد هم 9 قسمت کشید و رفت توی باقالی ها. 7-8 ماه ـه که خبری هم ازش نیست.

انقدر انتشار مانگا کند ـه که اگر روزی به حد کافی مانگا پیش بره که بتونن انیمه ازش بسازن، دوباره مجبور میشن کل انیمه رو از اول بسازن.
-----------------
خالی از لطف نیست بگم یه منهوای چینی هست که تقریباً همزمان با کار قبلی توگاشی شروع شده. هفتگی میاد. تمام رنگی ـه (و چه کیفیتی! در حد کمیک های آمریکایی)
فکر کنم تمام قسمت هاش هم بالای 30 صفحه باشه.

تا حالا 900 قسمت ازش اومده.

هر وقت این هیرامارو (Bakuman) رو میبینم یاد توگاشی (مانگاکای هانتر) میافتم :-" اونم تا ولش میکردن از زیر کار در میرفت:)) کلا بیس شخصیت پردازیش همون توگاشی بوده:))

اگرم فعلا باید منتظر موند ممنون میشم تو همین سبک ناروتو یا هانتر یه انیمه بهم معرفی کنید
در کنار شوننهای طولانی اصلی، من Kateikyoushi Hitman Reborn رو پیشنهاد میدم که هم تعداد قسمتهاش خیلی زیاد نیست و هم فیلرهاش خیلی کمن.

دوباره دارم Death Note رو نگاه میکنم، افتی که این انیمه از قسمت 17 به بعد میکنه رو میشه جز بزرگترین افت های یک سری انیمه در تاریخ نام برد.

کیفیت سریال اضلا از این رو به اون رو میشه! جو و فضا و قالب کاراکتر ها و همه به کل عوض میشه.

ناروتو بین ها ، اکثرشون مانگا رو خوندن و تموم شد:-" برای همین بحث هاشون هم تموم شد! :-"
یه سری هم که گذاشتن کنار تموم بشه دوباره ببینند به خاطر فیلرهای زیبا...در نتیجه زیاد کسی نمونده که هفتگی دنبال کنه:-" :d

البته یه بار اومدیم یه بحث ناروتویی راه بندازیم،هیچکی نیمد تو بحث :( ملت روانی شدن از دست پایان(ماجراهای قبل از پایان:-" ) و فیلرها :|

کدوم بحث رو میگی کسی نیومد ؟ :دی

داوود رو که چون یادم نمیومد قسمت رو تو پروفایل بهش گفتم... :-"
---
بریم سراغ انیمه های فصلی! >:)

=)) =)) =))
آرزوم چه زود بر آورده شد! :))همین قسمت قبل بود که گفتم میخوام یک قسمت که گینتی نقش قاضی رو داره ببینم! >:)
ولی چه قسمت "لول"ـی بود! =)) =))
دوتا خل و چل(مخصوصا دختره) اومده بودن پایین! :)) آخرشم که معلوم نشد چی شد:| موندگار شدن یعنی؟ :-" (دختره تو اپنینگ حضور زیادی داره :| )
کلا قسمت ولنتاینی دادن بیرون دیگه! =))

راستی اگر کسی هنوز شک داره کاراکتر امیرپسند چه خصوصیاتی داره! (فرشاد با توـَم:| ) :-" کافیه فقط به این عکس بنگره تا کاملا دستش بیاد>:)

فقط برام سؤاله که با این همه وجنات و خفن بودن و ... چرا تک چشم نیست:(

البته یک گروه دیگه ی امیرپسند هستن که رایدر F/Z جزو اون یکی گروهه :-"

سلام.یه چیز جالب.داشتم همینجوری چرخ میزدم تو نت اینو پیدا کردم.من که فقط تونستم سه تاشو حدس بزنم ولی اینجا هم میزارم به عنوان یه مسابقه(که خودم هم جواباشو نمیدونم):d تا شاید بچه های خبره تر باهاش حال کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or