Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.یه چیز جالب.داشتم همینجوری چرخ میزدم تو نت اینو پیدا کردم.من که فقط تونستم سه تاشو حدس بزنم ولی اینجا هم میزارم به عنوان یه مسابقه(که خودم هم جواباشو نمیدونم):d تا شاید بچه های خبره تر باهاش حال کنن.

خیلی سحته :d

بعضیا که ضایعن کیه اما بیشترشون تو همه انیمه ها کپی پیست میشن :d

مثلا برا ناروتو و لوفی و اون یارو تو دراگون بال (شرمنده ندیدم اسمشو نمیدونم اما از طراحیش معلومه) و کوروکو هم هستش و Allen Walker عزیز هم معلومه بقیه تو در و دیوارن برام :d

فک کنم بالا یکیش برا Tsuna هم هستش از Katekyo Hitman Reborn

گوشه بالا سمت راست چشم قرمزه برا کیه؟ :d چقدر قشنگه :d

Full metal Alchemist : B هم تموم شد
sigh.gif
10/10
good-sigh2-smiley.gif

دیگه فکر نکنم انیمه‌ای بتونه جای این دوتا رو بگیره
sigh.gif
در غم فراق S;G و FM:B چه کنم؟ چه کنم؟
sigh.gif
sigh.gif

شعری در وصف لحظات پایانی FMA:B
او سفر كرد و كس نمي داند **** من در اين خاكدان چرا ماندم

آتشي بعد كاروان ماند ****** من همان آتشم كه جا ماندم
sigh.gif

آکیبا کجاست که بیاد باز بگه این مسابقه کوروکو مسخره بود؟ :d

اونم نه به خاطر بد بودن بازی چون این بازی واقعا شاهکار بود (و از اینجا تا آخر کوروکو هر چی مسابقه هست یکی از اون یکی داغون تره) بلکه به خاطر اینکه نمیتونه ببینه کاراکتری که ازش متنفره در واقع خفن ترین کاراکتره :d

بابت بعضی اسکرین شات ها شرمنده چون MPCم قاطی کرده زیر نویسا رو تو اسکرین شات نشون نمیده مجبورم دستی اسکرین شات بگیرم

یادمه تو مانگا این صحنه بسی خفن بود :d تو انیمه یکم انگار داره مسخره بازی در میاره اما تو مانگا جو خیلی سنگین بود و واکنش بقیه هم به واقعی بودنش خیلی کمک میکرد

و از این به بعد بود که مادر بگریستندندی

یکی از خفن ترین شایدم خفن ترین صحنه کل مانگا بود فک کنم 2 صفحه هم کامل گرفته بود این صحنه تنهایی

اصلا نابودم کرد این جمله :d

و اتمام ^~^

حرکت میدوریما و تاکائو هم خیلی خوب درومده بود بسی حس Cool به شوتوکو دست داد

کل شوتوکو فقط با تاکائو خیلی حال میکنم :d

اگه درست یادم باشه...اخرین خبری که ازش دیدم، سال 2016 فصل دومش میاد D:

چقد دیر!:دی تو مانگاهاش توضیح اضافه ای درباری تایتن ها نمیده برم بخونم؟ چون الان یجورایی حس میکنم
ان تایتن نره غوله و ان آرنولده که دیوار نمود هم عین همون تایتن دختره هستن. مثلا خود امپراتور تایتن هست!:دی تئوری توطئه هستم من کلا!:دی

ویرایش:

ببخشید فکر کنم گند زدم و اسپویل کردم!:دی البته سعی کردم اسپویل نکنم و باقی هم حدس و گمان بود!:دی

آخرین ویرایش:
برای تظرسنجی

با توجه به دو سری نظرسنجی قبلی که جمعاً 40 عنوان انیمه بود، 13 انیمه که بهترین نتیجه ی نظرسنجی ها رو داشتن، برای دور نهایی نظرسنجی بهترین انیمه ی سال 2014 انتخاب شدن.

نتیجه ی سری قبلی هم به پست اول تاپیک اضافه شد.

P.S
این نظرسنجی آخره، تک انتخابی ـه، محدودیت زمانی نداره و تا نظرسنجی انیمه های فصل زمستون باز هست.

آخرین ویرایش:
چقد دیر!:دی تو مانگاهاش توضیح اضافه ای درباری تایتن ها نمیده برم بخونم؟ چون الان یجورایی حس میکنم
ان تایتن نره غوله و ان آرنولده که دیوار نمود هم عین همون تایتن دختره هستن. مثلا خود امپراتور تایتن هست!:دی تئوری توطئه هستم من کلا!:دی

ویرایش:

ببخشید فکر کنم گند زدم و اسپویل کردم!:دی البته سعی کردم اسپویل نکنم و باقی هم حدس و گمان بود!:دی
اگه تا 2016 تحمل نداری مانگا خوب جلو میره (البته من یه مدته دنبال نکردم) و به اونصورت فس فس نمیکنه مثل خیلی کارای دیگه. یه تم سیاسی هم بهش اضافه میشه. ولی اگه دیدن انیمه برات مهمه به نظرم مانگا رو نخونی بهتره. کیفیت انیمه، در عین اینکه اصلاً خوب نبود، فرسنگها از طراحیهای مانگا بهتره. به چشم من طراحیهای مانگا واقعاً پایینه.

با توجه به دو سری نظرسنجی قبلی که جمعاً 40 عنوان انیمه بود، 13 انیمه که بهترین نتیجه ی نظرسنجی ها رو داشتن، برای دور نهایی نظرسنجی بهترین انیمه ی سال 2014 انتخاب شدن.

نتیجه ی سری قبلی هم به پست اول تاپیک اضافه شد.

P.S
این نظرسنجی آخره، تک انتخابی ـه، محدودیت زمانی نداره و تا نظرسنجی انیمه های فصل زمستون باز هست.
زیاد نیست؟ :-" در مورد چیزای دیگه هم نظرسنجی بزاریم :( اصلا همین بهترین اپنینگ و اندینگای FMA که بحثش بود >:) :-"
کلا چیزایی بزاریم ملت با چندتا انیمه ی دیگه هم آشنا بشن و برن ببینند:-" ( مثال FMA خیلی ضایع و محبوب بود:-" ) یا مثلا بهترین های ورزشی، رومنس، فلان، بیسار و ... :-"
اگه تا 2016 تحمل نداری مانگا خوب جلو میره (البته من یه مدته دنبال نکردم) و به اونصورت فس فس نمیکنه مثل خیلی کارای دیگه. یه تم سیاسی هم بهش اضافه میشه. ولی اگه دیدن انیمه برات مهمه به نظرم مانگا رو نخونی بهتره. کیفیت انیمه، در عین اینکه اصلاً خوب نبود، فرسنگها از طراحیهای مانگا بهتره. به چشم من طراحیهای مانگا واقعاً پایینه.

من چرا برعکس این حس رو دارم؟ :-" البته تا اونجا که خوندم! ففط سوال ایجاد میکرد و به هیچی جواب نمیداد :| :-" یا اگر جواب میداد، به ازای هر جواب 50تا سوال ایجاد میکرد:-"
البته گویا بعد از دراپ کردن ما، بهتر شد اوضاع:-"
---
پرچم Barakamon بالاست، ولی خوب من ترجیح میدم پرچم Gin no Saji بالا باشه >:) :-" خدایی بهتر از Barakamon نبود؟ :-"

به دلیلی که توی اسپویلر می نویسم به جای Fate/SN به KlK رای دادم :دی
پایین آوردن شخصیت بانو سیبر و افزودن لحظات چندش آور به کارنامه‌ی این شخصیت بزرگوار :دی

زیاد نیست؟ :-" در مورد چیزای دیگه هم نظرسنجی بزاریم :( اصلا همین بهترین اپنینگ و اندینگای FMA که بحثش بود >:) :-"
کلا چیزایی بزاریم ملت با چندتا انیمه ی دیگه هم آشنا بشن و برن ببینند:-" ( مثال FMA خیلی ضایع و محبوب بود:-" ) یا مثلا بهترین های ورزشی، رومنس، فلان، بیسار و ... :-"

امیرحسین...همینی که هست :d

P.S
بهمن که تموم ـه...می مونه اسفند ماه...که اون هم تا چشم رو هم بزاری تموم میشه.
بعدش میریم برا تعطیلات، دیگه کی میاد نظرسنجی درست کنه و شرکت کنه...میره برای اواخر فروردین، که اون هم رزرو شده برای بهترین های فصل زمستون (:
یعنی تا اون موقعه، همین نظرسنجی پا برجاس D:
درضمن نظرسنجی زمان محدود کیف نداره (":

امیرحسین...همینی که هست :d

P.S
بهمن که تموم ـه...می مونه اسفند ماه...که اون هم تا چشم رو هم بزاری تموم میشه.
بعدش میریم برا تعطیلات، دیگه کی میاد نظرسنجی درست کنه و شرکت کنه...میره برای اواخر فروردین، که اون هم رزرو شده برای بهترین های فصل زمستون (:
یعنی تا اون موقعه، همین نظرسنجی پا برجاس D:
درضمن نظرسنجی زمان محدود کیف نداره (":
برای آینده ولی قول نظرسنجی های بیشتر بده بهمون:(
---
الان علی دانته اومد بهم گفت صدای ایشیدا خیلی آشناست! برو ببین صداپیشه هاش با فلانی و فلانی یکیه؟ :-"
رفتم چک کردم و لقب " The Worst Voice Actor Ever " رو بهشون اعطا میکنم! :|
ایشدا-بلیچ
ساسکه-ناروتو
شیرو- F/SN
:| :| :|
امیدوارم بره زیر تریلی :)

من حواسم نبود Mushishi هم هست به Gin no Saji رای دادم :| @Police _ 110 میشه رای من رو به Mushishi اضافه کنید؟:((

خوب، پس مشکلی نیست رای ـه Gin no Saji ـت حذف بشه!؟

برای آینده ولی قول نظرسنجی های بیشتر بده بهمون:(
نظرسنجی آزاد تاپیک میره برای اواخر اردیبهشت ماه....تا اون موقعه کلی وقت هست که رو یه چیز خوب برنامه ریزی کرد D:

داوود رو که چون یادم نمیومد قسمت رو تو پروفایل بهش گفتم... :-"
---
بریم سراغ انیمه های فصلی! >:)

=)) =)) =))
آرزوم چه زود بر آورده شد! :))همین قسمت قبل بود که گفتم میخوام یک قسمت که گینتی نقش قاضی رو داره ببینم! >:)
ولی چه قسمت "لول"ـی بود! =)) =))
دوتا خل و چل(مخصوصا دختره) اومده بودن پایین! :)) آخرشم که معلوم نشد چی شد:| موندگار شدن یعنی؟ :-" (دختره تو اپنینگ حضور زیادی داره :| )
کلا قسمت ولنتاینی دادن بیرون دیگه! =))

راستی اگر کسی هنوز شک داره کاراکتر امیرپسند چه خصوصیاتی داره! (فرشاد با توـَم:| ) :-" کافیه فقط به این عکس بنگره تا کاملا دستش بیاد>:)

فقط برام سؤاله که با این همه وجنات و خفن بودن و ... چرا تک چشم نیست:(

البته یک گروه دیگه ی امیرپسند هستن که رایدر F/Z جزو اون یکی گروهه :-"

قشنگی این قسمت فقط بخاطر Hosoya Yoshimasa بودش...تا الان هر چی ازش دیدم، واقعاً کیف کردم
اگه بخوام چهارتا از کارهای خیلی خوبش رو بگم، حمله به غول، کوروکو بسکت و کاتاناگاتاری...هستش.
جای گینتی هم کارش ردیف بودش D:

Shigatsu wa Kimi no Uso - E17
این قسمت به من خیلی خوش گذشت...چون نقش اول این قسمت Kayano Ai بودش...خیعلی خوب بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or