دوستان من مانگاهای Attack on Titan رو از کجا گیر بیارم؟
http://manga.animworld.net/manga/shingeki_no_kyojin
P.S
فک کنم از چپتر 33به بعد رو باید بخونی...
P.SS
عضو هم بشی، چه بهتر
تفریبا ۶-۷ سال پیش جمعه ها یه انیمه/انیمیشن(به احتمال۹۹درصد انیمه)میداد که چند تا بچه یه چیزی عین ماشین اسباب بازی داشتن اینا رو میزاشتن تو یه میدون و این ماشینا با هم میجنگیدن!متاسفانه چیز دیگه ای ازش یادم نمیاد کسی نمیدونه اسمش چی بود؟:d
تفریبا ۶-۷ سال پیش جمعه ها یه انیمه/انیمیشن(به احتمال۹۹درصد انیمه)میداد که چند تا بچه یه چیزی عین ماشین اسباب بازی داشتن اینا رو میزاشتن تو یه میدون و این ماشینا با هم میجنگیدن!متاسفانه چیز دیگه ای ازش یادم نمیاد کسی نمیدونه اسمش چی بود؟:d
Crush Gear :d
من خیلی دوسش داشتم اونموقع و همیشه میدیدمش :d
حالا من بیخود و بی جهت ازش متنفر بودم!تنها انیمه ای که من تو تلوزیون دیدم و خوشم امد و تا تهشم ندیدم و حسرتش به دلم موند ببینم تهش چی میشه دیجیمون بود!
بدبختانه آریا هم نداشتش قاتی این انیمه هایی که لطف کرد بهم داد برام بریزه!
اصلا بچه که بودم دوست داشتم ان دیجیمونه بشم که شبیه دلقک بود (شایدم آدمک چوبی!
که به خونه داشت راه میرفت)!
![]()
منم هر چی منتظر می موندم ببینم بعد از اسکل گریمون قراره به چی تبدیل بشه نشون نمیدادن.......اصلا ببینم تا حالا شده این صدا سیما یه چیزی رو مثل آدم پخش کنهآخه اونموقع من گوگولیتی سن بیشتر نداشتم هرچی که کارتون بود یا 4 تا چرخ داشت خوشم میومد :d خوبیشم این بود که از اول تا آخرش بدون حذف قسمتی نشون داد برخلاف دیجیمون که هیچوقت مثل آدم نشونش ندادن. آخه از اولم نشون نمیداد یهویی شروع میشد تا یه قسمت میرفت بعد دوباره از اول میداد >_< همیشه دلم میخواست قسمت بعد از اسکارگریمون (انگلیسیشو نمیدونم چجوری میشه XD ) رو ببینم اما 2 بار تا اونجا پخش میکردن بعدش میرفت از اول
الانم دل و جرات ندارم برم ببینم که 100000000 قسمته :d
از الان خودتون رو آماده کنید و بشینید دو فصل اول دیجیمون رو ببینید! :d بهار سری جدید همراه با حضور کاراکترهای این دو فصل شروع میشه ها! :d
من خودمم باید ببینمهیچی یادم نیست
---
Yowamushi Pedal هم نشستم از قسمت 33 فصل قبل ، تا 6 فصل دوم(الان میخوام 7 رو ببینم) دیدم!:d توی این قسمت ها اون چیزی که رو اعصابم بود کمتر شده بود...یا شایدم چون فاصله افتاده بود،هنوز اون "رو اعصاب سنج"ـم به حداکثرش نرسیده :d
فقط مشکلی که با بدمن هاش دارم اینه که چرا انقدر بد طراحیشون میکنه!رو اعصابن!
نمیشه یه رقیبی باشه که نه انقدر خوب باشه که احساس کنی اصلا هم گروهیه
، و نه جوری باشه که حالت رو بهم بزنه؟ :d
امیدوارم این مشکل اگر فصل های بعدی هم در کار هست براش،درست بشه
ویرایش: اوپس! 7 قسمت بیشتر نداشتم:d نت هم که چند شبیه ترکیده
:d
ویرایش 2 : آهان! یافت شد! تا قسمت 13 دارمفقط اون موقع چون PC جا نداشت،زده بودم مستقیم روی هارد ذخیره بشه
به به! بقیشم ببینم...البته بعد از مقادیری تنفس
چند ساعته پای PCـم؟
---
این رو یه مدت بود فکر میکردم زیرنویسش متوقف شده!این معم جدید رو نمیشه به صورت فارسی تایپ کرد اسمش رو ؟
بچه ها رسما ترکوندنش با این اسمی که براش گذاشتن!نگو که تاپیکش با اسم ژاپنیش بود
:d