Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در راستای بحث دیجیمون جدید :

attachment.php
attachment.php

Yowamushi Pedal: Grande Road تاره ازقسمت 15 رو میاد این هفته های اخیر هم که ترکونده ادامه بدی میفهمی چیه :d

الانم داشتم تریلر انیمه Kekkai Sensen) Blood Blockade Battlefront's ) رو میدیدم که کاملآ بهش امیدوار شدم کار خوش ساختی به نظر میرسه منتظر اومدنش در فصل بهار باشید

attachment.php
طراحیشون نمیدونم چرا انقدر Durararaی شده:( حالا اون به کنار! چیکار به رنگ موهای مت داشتن:((
ولی با این حال، بازم منتظرشم:x امیدوارم بسی حال بده:x

فعلا چند شبه نت ترکیده! یک قسمت Nanatsu هم نتونستم دانلود کنم حتی:| اوضاع وخیمه :| آخه 10kb/s ؟ :|

بهش میخوره پر از کاراکترهای امیرپسند باشه! >:)

سلام :)
انیمه Usagi Drop رو به پیشنهاد آقا خلیل ( پلیس 110 ) دیدم . خیلی خوب بود:x . حس فوق العاده ای با دیدنش بهم دست میداد :d گرچه اون شیطنتهای انیمه barakamon رو نداشت اما اینم عالی بود:) بازم اگر سراغ دارن دوستان معرفی کنن لطفا

محض دیدن یه سبک دیگه انیمه Kaichou wa Maid sama رو دیدم. رسما تو دیوار بودما :| ( با تمام احترام به طرفداران سبک شوجو این فقط نظر شخصیه)

موفق باشین دوستان

قضیه دیجیمون جدیده چیه؟ زبان اصلیش اول ژاپنیه دیگه ؟ چون من دو فصلش رو دوبله انگلیسی دارم.
گویا ادامه ای بر فصل اول و دوم...و کلا با اون شیوه ی قدیمیه :d
آره زبان اصلیش هم ژاپنیه:-"
کلا این دیجیمون رو هرکسی به یک زبونی دیده :-" الان محمدعلی استکبار میاد میگه اینم با روسی دیدم :-" :d
منم که دو سری اول رو عربی، سری چهارمم آلمانی :-" (سری سوم هم با تشکر از شبکه ی 5 تهران و چرا و چیه و ... گرام :-" کلا 4-5 قسمت بیشتر ندیدم! :| )

این چپتر مانگا احتمالا قسمت بعدی یا دو قسمت بعدی انیمه هست.
یک اسپویل بسیار خفن توشه:(
41acc4897c955a76eb1c677bb9cbf8301a7f8c5c.jpg

اینم قاتل نامرد:(
565493c19613b540275061b9a4a82e040a1878fd.jpg

:d

در کل انیمه ی خوبی بود،هر چی داستان ها و انیمه های اینجوری بیشتر باشه ازشون استقبال میکنم :d
حالا برو Neon Genesis Evangelion رو ببین:> البته احتمال اینکه بعد از تموم کردنش سر حرف رو بگیری به عوامل سازنده و نویسنده خیلی زیاده:-" ولی در کل خود داستان و شخصیت هاش خیلی جالبن:d
ویرایش: قبلش یه دوره عهد عتیق و انجیل و کتاب های روانشناسی و اومانیستی هم بخونی برای فهم بهتر داستان کمکت میکنه:> پ.ن: در حد اطلاعات عمومی هم کفایت میکنه:-"

آخرین ویرایش:
death Parade و Barakamon چه سبکی هستن ؟ یه توضیح مختصر در موردشون میدین ؟
DP هوم...سخته توضیح دادنش کل انیمه تو یک فضای بسته اتفاق میفته که باعث میشه ادم بشدت تحت جوش قرار بگیره انیمه داستانش درباره ی 2 فرد هست که تو زندگیشون به نوعی باهم در ارتباط بودن و بعد از مرگشون رو روایت میکنه و هدف قضاوت در موردشون هست که چه بلایی سرشون بیاد...همون قسمت اول رو ببینی چندوچون کار دستت میاد.
باراکامون هم ساده ترین روش توضیحش 'برشی از زندگی' هست داستان درباره ی یک خطاط ژاپنی هست که بعد از این که یک استادی به اثر تو نمایشگاه ایراد 'معمولی' بودن میگیره عصبانی میشه و یک مشت ناقابل تو صوتش میزنه و ادامه ماجرا طنز هست البته این انیمه زیبا.:d

آقا این هانتر اخرش تموم میشه دیگه؟ یا بعد از 148 قسمت میمونیم رو هوا؟:|
الان قسمت 11 هستم :دی بعد یه ذره فکر میکنم خیلی هر قسمت کِش پیدا میکنه:|:دی بهتر میشه روند داستان و اینا ؟
------
یه سوال دیگه الان تا قسمت 50 ، 720 پیکسل دان کردم:دی میخوام از این به بعد رو 480 دانلود کنم ، مشکلی از لحاظ بصری زیاد پیش نمیاد؟:دی

آخرین ویرایش:
DP هوم...سخته توضیح دادنش کل انیمه تو یک فضای بسته اتفاق میفته که باعث میشه ادم بشدت تحت جوش قرار بگیره انیمه داستانش درباره ی 2 فرد هست که تو زندگیشون به نوعی باهم در ارتباط بودن و بعد از مرگشون رو روایت میکنه و هدف قضاوت در موردشون هست که چه بلایی سرشون بیاد...همون قسمت اول رو ببینی چندوچون کار دستت میاد.
باراکامون هم ساده ترین روش توضیحش 'برشی از زندگی' هست داستان درباره ی یک خطاط ژاپنی هست که بعد از این که یک استادی به اثر تو نمایشگاه ایراد 'معمولی' بودن میگیره عصبانی میشه و یک مشت ناقابل تو صوتش میزنه و ادامه ماجرا طنز هست البته این انیمه زیبا.:d
DP هنوز تموم نشده انیمه اش ولی رنکش 130 میذارم تموم بشه قشنگ نظر مردم (+ اینجایی ها) رو بخونم ببینم چی میگن ولی Barakamon رنکش 61 هست. امشب میذارمش دانلود بشه فردا بیکارم میبینمش میام نظرم رو میگم.

آقا این هانتر اخرش تموم میشه دیگه؟ یا بعد از 148 قسمت میمونیم رو هوا؟:|
الان قسمت 11 هستم :دی بعد یه ذره فکر میکنم خیلی هر قسمت کِش پیدا میکنه:|:دی بهتر میشه روند داستان و اینا ؟
------
یه سوال دیگه الان تا قسمت 50 ، 720 پیکسل دان کردم:دی میخوام از این به بعد رو 480 دانلود کنم ، مشکلی از لحاظ بصری زیاد پیش نمیاد؟:دی
از هر چیزی که توی عمرت دیدی بدتر میمونی روی هوا! چون مانگاش هم روی هواست :-"
کِش ؟ هانتر؟ :d هانتر که اوضاعش خیلی خوبه اتفاقا:-" مشکلی نداره :d
---
خجالت بکش:| همون 720P بگیر:|

DP هنوز تموم نشده انیمه اش ولی رنکش 130 میذارم تموم بشه قشنگ نظر مردم (+ اینجایی ها) رو بخونم ببینم چی میگن ولی Barakamon رنکش 61 هست. امشب میذارمش دانلود بشه فردا بیکارم میبینمش میام نظرم رو میگم.
DP خدایی خیلی انیمه ی خوبیه! :x فکر نمیکنم کاری باشه که کسی بدش بیاد! :-"

---
قضیه چیه جدیدا این مانگاکاها خوششون میاد انسان ها رو له کنند :-" شینگکی،توکیو غول ، ترافورمرز! (و شاید چیزای دیگه که ندیدم:-" )
همون مبارزه ی انسان ها با هم بهتر بود :-" :d

از هر چیزی که توی عمرت دیدی بدتر میمونی روی هوا! چون مانگاش هم روی هواست :-"
کِش ؟ هانتر؟ :d هانتر که اوضاعش خیلی خوبه اتفاقا:-" مشکلی نداره :d
---
خجالت بکش:| همون 720P بگیر:|
:| یعنی نگاه نکنم دیگه وقتی رو هوا میمونم ؟ :(:| شوخی نیست 148 قسمت هست :|
اره بابا ! کش میاد:دی
---
اخه هاردم داره پر میشه:(( :( اونطوری تا قسمت 11 که دیدم زیاد اکشن نداره پس مشکلی پیش نمیاد:دی مثلا AoT اره 480 حیف هست و باید 720 ببینی ولی این اخه زیاد وَرجه وورجه نداره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or