the dark knight
کاربر سایت
آخه اونموقع من گوگولیتی سن بیشتر نداشتم هرچی که کارتون بود یا 4 تا چرخ داشت خوشم میومد :d خوبیشم این بود که از اول تا آخرش بدون حذف قسمتی نشون داد برخلاف دیجیمون که هیچوقت مثل آدم نشونش ندادن. آخه از اولم نشون نمیداد یهویی شروع میشد تا یه قسمت میرفت بعد دوباره از اول میداد >_< همیشه دلم میخواست قسمت بعد از اسکارگریمون (انگلیسیشو نمیدونم چجوری میشه XD ) رو ببینم اما 2 بار تا اونجا پخش میکردن بعدش میرفت از اول
الانم دل و جرات ندارم برم ببینم که 100000000 قسمته :d
اتفاقا من سری اصلی رو همون 14 سال پیش دیدم ... از پرتاب شدنشون به اون دنیا ... تا غول اخرش ... ولی چه فایده به زبان عربی بود ... دلم میخواد یه بار دیگه به ژاپنی با زیر نویس ببینمش ... اون موقع که 13 سالم بود یه قسمتشم از دست نمیدادم ... از همین انیمه ، انیمه بین شدم
game one نبود احیانا؟ منم از همونجا میدیدم. دراگون بال و چندتا انیمه ی دیگه هم پخش میکرد. اگه درست یادم باشه:dمن اصلا یادم نمیادشون :d ولی یادمه یه فیلمشونو داشتم هر روز میدیدم :d فقطم اول فیلم رو یادمه :d
من از ناروتو انیمه بین شدم تازه تو یکی از کانال های خارجکی نشون میداد (فرانسوی بود فک کنم) منم هیچی نمیفهمیدم اما برام خیلییی جالب بود
game one نبود احیانا؟ منم از همونجا میدیدم. دراگون بال و چندتا انیمه ی دیگه هم پخش میکرد. اگه درست یادم باشه:d
دیشب چقدر تو برنامه ی دانلودهام جلو افتادمفقط 150 مگ دانلود شد
سرعت هم حدود 10kb/s بود
---
فرشاد 24ساعتت تموم شدا![]()
شما one piece نگاه کن از ناروتو هم بهتره، خیلی خیلی خوبهچندتا انیمه یا مانگا حداقل در سطح ناروتو یا بهتر(داریم؟)