Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
WORDS TO LIVE BY
62am97uwhj8zxcycb4ci.jpg
ینی کمرم شکست زیر بار این جمله.

این Tokyo Ghoul Root A دیگه واقعا شورشو دراورده .بازم فصل اول خیلی بهتر بود. فقط صحنه های ک خشونت زیادی داشت رو سانسور میکرد. این یکی دیگه ترکونده.
این از این فسمت ک معلوم نشد چ اتفاقی بین امون و دختر ِ مادو افتاد:|
این قسمت هم بعد ی مبارزه خیلی مسخره بین کانکی و توکا. معلوم نیست بعد از اینکه توکا اروم شد چی بینشون رد و بدل شد ک کانکی دستشو گذاشت رو لباش و خندید.:|
فقط باید منتظر نسخه ی BD موند. اینجوری دیدنش اصلا فایده نداره

سلام.نمیدونم میدونستید یا نه ولی دیروز 22 فوریه روز ملی نینجا بود تو ژاپن و اینجا میتونید ببینید که یه سری کارمند پا شدن با لباس های نینجا رفتن سر کار:d.و از اونجایی که من به لیست (هر لیستی:d) علاقه خاصی دارم یه چندتا لیست آماده کردم امیدوارم خوشتون بیاد.
اگه می خواستید اسم بچه تونو از روی شخصیت های مانگا انتخاب کنید چه اسم هایی انتخاب می کردید؟
این یه نظر سنجی بوده که توسط یه شرکت ژاپنی پخش آنلاین مانگا انجام شده و نتیجه هاش به این صورت بود.
راستی یادمفت شرکت کننده های نظرسنجی 171 مرد و 530 زن بودن تو بازه 20 تا 30سال
اسم های برتر برای پسران انتخاب شده توسط بانوان
3.Shota از مانگای kimi ni kotode
2.Ren از مانگای Nana
1.Ko از مانگای Blue spring ride

اسم های برتر برای پسران انتخاب شده توسط مردان
3.Jotaro از مانگای JoJo`s bizarre adventure
2.Kaede از مانگای Slam Dunk
1.Tsubasa از مانگای Captain Tsubasa

اسم های برتر برای دختران انتخاب شده توسط بانوان
3.ّFuaba از مانگای Blue Spring Ride
2.Chihaya از مانگای Chihayafuru
1.Sawako از مانگای Kimi no kotode

اسم های برتر برای دختران انتخاب شده توسط مردان(این خیلی جالبه)
3.Sakura از مانگای Naruto
2.Chihaya از مانگای Chihayafuru
1.Minami از مانگای Touch
لینک
انیمه های هفتگی Assassination Classroom

Last edited by a moderator:
آخه اونموقع من گوگولیتی سن بیشتر نداشتم هرچی که کارتون بود یا 4 تا چرخ داشت خوشم میومد :d خوبیشم این بود که از اول تا آخرش بدون حذف قسمتی نشون داد برخلاف دیجیمون که هیچوقت مثل آدم نشونش ندادن. آخه از اولم نشون نمیداد یهویی شروع میشد تا یه قسمت میرفت بعد دوباره از اول میداد >_< همیشه دلم میخواست قسمت بعد از اسکارگریمون (انگلیسیشو نمیدونم چجوری میشه XD ) رو ببینم اما 2 بار تا اونجا پخش میکردن بعدش میرفت از اول

الانم دل و جرات ندارم برم ببینم که 100000000 قسمته :d

اتفاقا من سری اصلی رو همون 14 سال پیش دیدم ... از پرتاب شدنشون به اون دنیا ... تا غول اخرش ... ولی چه فایده به زبان عربی بود ... دلم میخواد یه بار دیگه به ژاپنی با زیر نویس ببینمش ... اون موقع که 13 سالم بود یه قسمتشم از دست نمیدادم ... از همین انیمه ، انیمه بین شدم

اتفاقا من سری اصلی رو همون 14 سال پیش دیدم ... از پرتاب شدنشون به اون دنیا ... تا غول اخرش ... ولی چه فایده به زبان عربی بود ... دلم میخواد یه بار دیگه به ژاپنی با زیر نویس ببینمش ... اون موقع که 13 سالم بود یه قسمتشم از دست نمیدادم ... از همین انیمه ، انیمه بین شدم

من اصلا یادم نمیادشون :d ولی یادمه یه فیلمشونو داشتم هر روز میدیدم :d فقطم اول فیلم رو یادمه :d

من از ناروتو انیمه بین شدم تازه تو یکی از کانال های خارجکی نشون میداد (فرانسوی بود فک کنم) منم هیچی نمیفهمیدم اما برام خیلییی جالب بود

من اصلا یادم نمیادشون :d ولی یادمه یه فیلمشونو داشتم هر روز میدیدم :d فقطم اول فیلم رو یادمه :d

من از ناروتو انیمه بین شدم تازه تو یکی از کانال های خارجکی نشون میداد (فرانسوی بود فک کنم) منم هیچی نمیفهمیدم اما برام خیلییی جالب بود
game one نبود احیانا؟ منم از همونجا میدیدم. دراگون بال و چندتا انیمه ی دیگه هم پخش میکرد. اگه درست یادم باشه:d

دیشب چقدر تو برنامه ی دانلودهام جلو افتادم :x فقط 150 مگ دانلود شد :|
سرعت هم حدود 10kb/s بود:|
---
فرشاد 24ساعتت تموم شدا :|

دیشب چقدر تو برنامه ی دانلودهام جلو افتادم :x فقط 150 مگ دانلود شد :|
سرعت هم حدود 10kb/s بود:|
---
فرشاد 24ساعتت تموم شدا :|

امروز خیلی سرم شلوغ بود دانشگاه هم بودم الان خستم :( فردا هم از امروز بدتره :(

تو این هفته میبینم :d که بعدش بیام بگم "این چی بود؟ خیلی داغون بود" و این حرفا :d

به عنوان کسی که الان هم مانگای توکیو غول رو جلو میره و هم انیمه باید بگم انیمه داره اتفاقات مانگا رو به صورت هچل هفت و عجیب جلو میبره. شاید این روت داستان واقعاً اشتباه باشه حتی دیدنش.
همون مانگا خوبه. اتفاقات متوالی و بی دردسر جلو میرن.
امیداورم سال دیگه یا هر وقتی ببینم که سیزن دو انیمه (قسمت 12 به بعد) با روت اصلی ساخته بشه.

منم زمانی که سن و سالم خیلی کم بود(فنچ بودم:d) ناروتو نگاه میکردم مثله خیلیاتون با همون کانال Game One باهاش اشنا شدم و تقریبا بعد از دیدن سری اول بعد از چندباری که نشون داد دیگه تقریبا میفهمیدم چی به چیه و بعضی از اصطلاحات فرانسوی میفهمیدم منظورش چیه یا حتی تا 10 میتونستم فرانسوی بشمارم!:d وقتی رفتم زبان اصلی(ژاپنی) انیمه گرفتم و با زیرنویس دیدم خیلی خورد تو ذوقم! و خیلی طول کشید تا با صداشون کنار بیام ... چون واقعا دوبله فرانسوی انیمه عالی بود و تمام کاراکترها صداشون مخصوصه خودشون بود مخصوصا ناروتو و ساسوکه که عالی بودن!:d .... درکل خاطرات زیادی با این سری دارم:x
چند وقت پیش نشستم انیمه Persona نگاه کردم که فضا و سبک خاصی داشت و درکل ازش خوشم اومد:d حالا میخواستم بپرسم به غیر از 2تا سری انیمه Persona 4 The Animation و Persona 4 TGA دیگه هیچ انیمه ایی چیزی ازش نیست؟!
اگر مانگا یا کلا کارهایی که درباره ی این سری هست بهم معرفی کنید ممنون میشم
چندتا انیمه یا مانگا حداقل در سطح ناروتو یا بهتر(داریم؟:-/) از اون بهم معرفی کنید اگر سبک و فضاشون هم نزدیک بهش باشن که چه بهتر:d

به به عجب اپیزودی بود دو بار پشت سرهم دیدمش:x
از هلبرام هم تو این قسمت خیلی خوشم اومد. داستان خیلی تاریکی پشتش بود. خوب شد ک کینگ کشتش... اگه ب راه راست هدایت میشد(البته راهش درست بود دیگه میخواست انتقام مرگ خانوادشو بگیره) و تو مبارزه با شوالیه های مقدس کشته میشد ک حرفای خودش درباره انتقام از انسان هارو نقض میکرد زنده موندشم دیگه دلیلی نداشت . تو اوج مُرد و رفت تو لیست شخصیت های مورد علاقه‌م:x
از گینگ هم خیلی خوشم اومد . کاری ک باید انجام میداد رو بدون هیچ تردیدی انجام داد . هم تو گذشته ک با هلبرام روبه رو شد هم تو مبارزه ی این قسمت.
فقط. چجوری میخوان تو 24 قسمت تمومش کنن؟:| حتما باید ی ادامه ی داشته باشه

چندتا انیمه یا مانگا حداقل در سطح ناروتو یا بهتر(داریم؟:-/)
شما one piece نگاه کن از ناروتو هم بهتره، خیلی خیلی خوبه
معتادش شدم بدجور، یه قسمت که نگاه میکنی هی میخوای بدونی قسمت بعدش چیه؟ میخواد چی بشه؟ چرا اینجوری شد؟
دیوانه ش میشی :دی
( تا قسمت 682 اومده :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or