Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما one piece نگاه کن از ناروتو هم بهتره، خیلی خیلی خوبه
معتادش شدم بدجور، یه قسمت که نگاه میکنی هی میخوای بدونی قسمت بعدش چیه؟ میخواد چی بشه؟ چرا اینجوری شد؟
دیوانه ش میشی :دی
( تا قسمت 682 اومده :دی )
این به خاطر اینه که توی یه قسمت میزان پیشرفت داستان به حدی کمه که ناخودآگاه احساس میکنی باید بیشتر نگاه کنی:-" برای همینم هست که هر کی وان پیس رو شروع کرده، روزی 20 قسمت پشت سر هم نگاه میکرده.

این به خاطر اینه که توی یه قسمت میزان پیشرفت داستان به حدی کمه که ناخودآگاه احساس میکنی باید بیشتر نگاه کنی:-" برای همینم هست که هر کی وان پیس رو شروع کرده، روزی 20 قسمت پشت سر هم نگاه میکرده.
البته شروعش خوبه ولی بعدش خیلی کند میشه...

چندتا انیمه یا مانگا حداقل در سطح ناروتو یا بهتر(داریم؟:-/) از اون بهم معرفی کنید اگر سبک و فضاشون هم نزدیک بهش باشن که چه بهتر:d
Hunter X Hunter , Bleach رو میشه گفت خوشت میاد توی این سبک ! :d
One Piece ! >:)

یه دلیلش میتونه این باشه،ولی همون زمانا هم که انقدر کند پیش نمیرفت هم کشش 20 قسمتی رو داشت! (اگر بدن و چشم ها کشش داشته باشه،بیشترم جا داره:-" ) دلیل اصلیش هم جذابیته داستانه مطمئنا! نه آروم پیش رفتن داستان! :d

Hunter X Hunter , Bleach رو میشه گفت خوشت میاد توی این سبک ! :d
One Piece ! >:)

یه دلیلش میتونه این باشه،ولی همون زمانا هم که انقدر کند پیش نمیرفت هم کشش 20 قسمتی رو داشت! (اگر بدن و چشم ها کشش داشته باشه،بیشترم جا داره:-" ) دلیل اصلیش هم جذابیته داستانه مطمئنا! نه آروم پیش رفتن داستان! :d

یادی بکنیم از این پست تاریخی:-":دی درست ترین جمله که در این چند سال شنیدم:|

ساعت 2 صبح، اگر از خواب بپرم، مشکل گوارشی هم داشته باشم، باز می تونم 23 تا انیمه نام ببرم که به شدت از وان پیس بهتر هستن:biggrin1:

یادی بکنیم از این پست تاریخی:-":دی درست ترین جمله که در این چند سال شنیدم:|
نظر محمدعلی محترمه(نظر تو خیر:-" حالا خوبه خودت با همین وان پیس معتاد شدی :p ) ، ولی میتونه به خاطر نظرش سرش رو بکوبه دیوار >:)
تو هم کلا کاسه کوزه ـت رو جمع کن برو رد کارت >:) + گفت انیمه بهتر از ناروتو اگر داریم معرفی کنیم بهش،معرفی کردم! تو اصلا ناروتو دیدی که مخالفت کردی؟ :)

فیری تیل کسی نگاه میکنه؟ ( آخراش یه خورده داستانش آبکی شده :دی)
گینتاما رو دیدید؟ ( این یکی عالیه :دی )
FT تا یه جاهایی دیدم،اما اصلا حس نمیداد :| یک سری انتظاراتی هم از کاراکترها داشتم! گند زدن کلا :| (نمونش اون یاروی سطح S که صورتش همیشه پوشیده بود...توضیحات بیشتر نمیدم اسپویل نشه:-" )
گینتاما که عالیه! >:) ولی خوب تا وقتی کسی همه انیمه های بلند رو ندیده باشه و رسما غرق نشده باشه تو دنیای انیمه،نبینه به نفع خودشه:-" برای همین زیاد به کسی معرفی نمیکنیم...چون تازه واردها که شرایطش رو ندارن،حرفه ای ها هم که حساب کار دستشون اومده و حتما دیدنش>:) :d
از بچه های قدیمی کسی هست که هنوز گینتاما ندیده باشه بزنیم ترورش کنیم؟ /:)

---
m.a.t جان نام ببر ببینیم چیا هستن:d
به محمدعلی باشه، از 23تا ، 13تاش همین نظرسنجی بالا خواهند بود:-"
---
امیر من یکی دو ساله ساله انیمه بین شدم الان باید گینتاما رو دیده باشم یا نه؟
yahoo_4.gif
لیست انیمه هایی که دیدی رو میتونی بگی؟ :-" آخه نمیشه دقیق گفت اوضاع چطوره:-"
ولی کم کم وقتشه! اطلاعاتت حداقل در مورد انواع سبک ها و ...،مخصوصا با توجه به پیشنمایش های آریا باید در حد مطلوبی باشه:-"

آخرین ویرایش:
این بحثا رو بیخیال بشید و برید Gate of Steiner گوش بدید:d یعنی زندگیه این اهنگ :x. ی مدت فراموشش کرده بودم ولی امروز ک رفتم قسمت 22 Steins Gate رو دیدم(:((:x) یادم اومد ی مدته بهش گوش ندادم. چندتا ورژنشم اپلود کرده بودم ک بزارم . بعدش یادم اومد لینک گذاشتن خلاف قوانینه:d

- - -ویرایش - - -

گینتاما که عالیه! >:) ولی خوب تا وقتی کسی همه انیمه های بلند رو ندیده باشه و رسما غرق نشده باشه تو دنیای انیمه،نبینه به نفع خودشه:-" برای همین زیاد به کسی معرفی نمیکنیم...چون تازه واردها که شرایطش رو ندارن،حرفه ای ها هم که حساب کار دستشون اومده و حتما دیدنش>:) :d
از بچه های قدیمی کسی هست که هنوز گینتاما ندیده باشه بزنیم ترورش کنیم؟ /:)

---
به محمدعلی باشه، از 23تا ، 13تاش همین نظرسنجی بالا خواهند بود:-"
امیر من یکی دو ساله ساله انیمه بین شدم الان باید گینتاما رو دیده باشم یا نه؟:d
__
لیست انیمه هایی که دیدی رو میتونی بگی؟
yahoo_65.gif
آخه نمیشه دقیق گفت اوضاع چطوره
yahoo_65.gif

ولی کم کم وقتشه! اطلاعاتت حداقل در مورد انواع سبک ها و ...،مخصوصا با توجه به پیشنمایش های آریا باید در حد مطلوبی باشه
yahoo_65.gif
انیمه های بلند ک ب جزء ناروتو و هانتر هیچکدومو ندیدم:">:d (تازه هانتر هم فقط 30 قسمت دیدم:d) ولی اره سبک های مختلفو میشناسم . انیمه کوتاه هم ی تعدادی دیدم:d + تو دنیای انیمه هم کامل غرق شدم. فکر میکنم دیگه وقتشه:d
_____
یعنی این کیبورد اخرشم منو سکته میده. هر پستو ده بار باید ویرایش بزنم:|

آخرین ویرایش:
نظر محمدعلی محترمه(نظر تو خیر:-" حالا خوبه خودت با همین وان پیس معتاد شدی :p ) ، ولی میتونه به خاطر نظرش سرش رو بکوبه دیوار >:)
تو هم کلا کاسه کوزه ـت رو جمع کن برو رد کارت >:) + گفت انیمه بهتر از ناروتو اگر داریم معرفی کنیم بهش،معرفی کردم! تو اصلا ناروتو دیدی که مخالفت کردی؟ :)
ببین خودتم میدونی اینجام میگم من 500 قسمت وان پیس دیدم که واقعا نمیدونم به چه فکری اصلا داشتم میدیدم:|
واقعا داستانش معلوم نبود به کجا میره اصلا داستان داشت آب دوغ خیاری میشد به نظره من
واقعا پشیمونم اگه این 500 تارو پای 23 تا انیمه دیگه میذاشتم الان راضی بودم و خوشحال :| تقصیر خودمم هست قبول دارم.
---
دوست عزیزمون گفت بهتر از ناروتو داریم؟ که تو گفتی وان پیس:| منم اشاره کردم از وان پیس قشنگ ترم داریم:) ( الان میاد میگه خب بگو چیه تا منم برم ببینم:|)

m.a.t جان نام ببر ببینیم چیا هستن:d

الآن نه ساعت 2 صبحه و نه من مشکل گوارشی دارم. توانایی گیر دادن به امیر آکیبا رو هم ندارم. در نتیجه نمی گم:دی
(همه اش دروغه، حال ندارم فکر کنم:>)

ولی توی همین لیست نظر سنجی بالای این صفحه، هستن انیمه هایی که دیدن شون از دیدن وان پیس واجب تره.

انیمه های بلند ک ب جزء ناروتو و هانتر هیچکدومو ندیدم:">:d (تازه هانتر هم فقط 30 قسمت دیدم:d) ولی اره سبک های مختلفو میشناسم . انیمه کوتاه هم ی تعدادی دیدم:d + تو دنیای انیمه هم کامل غرق شدم. فکر میکنم دیگه وقتشه:d
نچ! وقتش نیست! :d
یعنی بیشترین اشاره رو گینتاما به بلیچ و وان پیس و دراگون بال داره:-"
اینا رو اگر نبینی،واقعا خیلی از قسمت های فوق العادش رو نمیفهمی چی شده اصلا:-" البته من خودمم دراگون بال رو ندیدم:-" ولی خوب،اطلاعاتی داشتم ازش:-" :d پس حتما ببینشون! :-"

--- [MENTION=98135]jack daw[/MENTION]
من نمیدونستم:p چون یه روز در میان فازت عوض میشه! :d یعنی نمودارهای مثلثاتی هم انقدر طول موجشون کوتاه نیست :p
لول! داستان آبدوغ خیاری میشد تهشه ها! :)) اون ان قسمتای 500 ، که اون آرک خفنه(البته برای من جزو TOP3 نیست) حدود 480 تموم شد و اتفاقات زیادی افتاد! :d
---
حالا بیا چندتا بهتر از وان پیس توی این فضاهای شبیه به ناروتو و ... بگو ما هم لذت ببریم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or