ce7en44
کاربر سایت
جذابیت اولیه ی داستان هر آرک نهایتش تا 20-30 قسمت ابتدایی اون آرک کشش داره و بعد از اون دیگه بیشتر شبیه زجر کش کردن بیننده اس:d مخصوصا اینکه از بعد از نامی، برای هر کدوم از خدمه که میخواستن به لوفی ملحق بشن حدود 100 قسمت داستان رو کش دادن و تا قسمت 400 که خدمه ی لوفی بلاخره تشکیل شد داستان اصلی رفته بود لای باقالی ها و الان هم بعد از 16 سال به اندازه ی 30 درصد بهش پرداخته نشده و بیشتر مثل این میمونه که خود مانگاکا فقط میخواد با آرک های فیلر ادامه اش بدهHunter X Hunter , Bleach رو میشه گفت خوشت میاد توی این سبک ! :d
One Piece !
یه دلیلش میتونه این باشه،ولی همون زمانا هم که انقدر کند پیش نمیرفت هم کشش 20 قسمتی رو داشت! (اگر بدن و چشم ها کشش داشته باشه،بیشترم جا داره) دلیل اصلیش هم جذابیته داستانه مطمئنا! نه آروم پیش رفتن داستان! :d
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
فیری تیل رو من تا پخش هفتگی دیدم و بعدش به خاطر اینکه رفت توی یه آرک فیلر بیمزه دارپش کردمفیری تیل کسی نگاه میکنه؟ ( آخراش یه خورده داستانش آبکی شده)
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
اینطوری که تو میگی، امیر آکیبا، فقط یه درصد کمی از انیمه بین ها باید برن سراغ گینتاما:d فقط یه قسمت هایی از گینتاما انیمه های بلند رو مسخره میکنه و باقیش رو میشه بدون دیدن اونا هم دیدگینتاما که عالیه!ولی خوب تا وقتی کسی همه انیمه های بلند رو ندیده باشه و رسما غرق نشده باشه تو دنیای انیمه،نبینه به نفع خودشه
برای همین زیاد به کسی معرفی نمیکنیم...چون تازه واردها که شرایطش رو ندارن،حرفه ای ها هم که حساب کار دستشون اومده و حتما دیدنش
:d
از بچه های قدیمی کسی هست که هنوز گینتاما ندیده باشه بزنیم ترورش کنیم؟![]()
![15 :> :>](/styles/default/xenforo/smilies/meep/15.gif)
![71 ;)) ;))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/71.gif)
![15 :> :>](/styles/default/xenforo/smilies/meep/15.gif)
من وان پیس رو حدودای قسمت 570 (آرک فیشمن ها) دراپ کردم و از اون موقع تا حالا 50-60 تا انیمه ی 12-13 قسمتی ، 22 تا انیمه ی 24-26 قسمتی حدود 12 تایی فیلم بلند و چیهایافورو و باکومان رو دیدم و همچنان از زندگیم لذت میبرمببین خودتم میدونی اینجام میگم من 500 قسمت وان پیس دیدم که واقعا نمیدونم به چه فکری اصلا داشتم میدیدم![]()
واقعا داستانش معلوم نبود به کجا میره اصلا داستان داشت آب دوغ خیاری میشد به نظره من
واقعا پشیمونم اگه این 500 تارو پای 23 تا انیمه دیگه میذاشتم الان راضی بودم و خوشحالتقصیر خودمم هست قبول دارم.
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
به غیر از این تیکه ها، قسمت های قشنگ دیگه و شخصیت های خیلی جالبتری هم داره:d اینقدر بچه های مردم رو گول نزن، آکیبا:d اینجوری که تو میگی هر کی میخواد بره گینتاما ببینه حتما باید قبلش تمام فاینال فانتزی ها ، دراگون کوئست ها ، مانستر هانترها ، و سنگوکو باسارا ها رو هم بازی کرده باشه، چرا؟... چون توی گینتاما یه اشاره هایی کوتاهی بهشون شده:dنچ! وقتش نیست! :d
یعنی بیشترین اشاره رو گینتاما به بلیچ و وان پیس و دراگون بال داره
اینا رو اگر نبینی،واقعا خیلی از قسمت های فوق العادش رو نمیفهمی چی شده اصلاالبته من خودمم دراگون بال رو ندیدم
ولی خوب،اطلاعاتی داشتم ازش
:d پس حتما ببینشون!
![]()
آخرین ویرایش: