Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Hunter X Hunter , Bleach رو میشه گفت خوشت میاد توی این سبک ! :d
One Piece ! >:)

یه دلیلش میتونه این باشه،ولی همون زمانا هم که انقدر کند پیش نمیرفت هم کشش 20 قسمتی رو داشت! (اگر بدن و چشم ها کشش داشته باشه،بیشترم جا داره:-" ) دلیل اصلیش هم جذابیته داستانه مطمئنا! نه آروم پیش رفتن داستان! :d
جذابیت اولیه ی داستان هر آرک نهایتش تا 20-30 قسمت ابتدایی اون آرک کشش داره و بعد از اون دیگه بیشتر شبیه زجر کش کردن بیننده اس:d مخصوصا اینکه از بعد از نامی، برای هر کدوم از خدمه که میخواستن به لوفی ملحق بشن حدود 100 قسمت داستان رو کش دادن و تا قسمت 400 که خدمه ی لوفی بلاخره تشکیل شد داستان اصلی رفته بود لای باقالی ها و الان هم بعد از 16 سال به اندازه ی 30 درصد بهش پرداخته نشده و بیشتر مثل این میمونه که خود مانگاکا فقط میخواد با آرک های فیلر ادامه اش بده:-"
فیری تیل کسی نگاه میکنه؟ ( آخراش یه خورده داستانش آبکی شده :دی)
فیری تیل رو من تا پخش هفتگی دیدم و بعدش به خاطر اینکه رفت توی یه آرک فیلر بیمزه دارپش کردم:-" مانگاش رو هم تا آخر تارتاروس بیشتر نخوندم;;)
گینتاما که عالیه! >:) ولی خوب تا وقتی کسی همه انیمه های بلند رو ندیده باشه و رسما غرق نشده باشه تو دنیای انیمه،نبینه به نفع خودشه:-" برای همین زیاد به کسی معرفی نمیکنیم...چون تازه واردها که شرایطش رو ندارن،حرفه ای ها هم که حساب کار دستشون اومده و حتما دیدنش>:) :d
از بچه های قدیمی کسی هست که هنوز گینتاما ندیده باشه بزنیم ترورش کنیم؟ /:)
اینطوری که تو میگی، امیر آکیبا، فقط یه درصد کمی از انیمه بین ها باید برن سراغ گینتاما:d فقط یه قسمت هایی از گینتاما انیمه های بلند رو مسخره میکنه و باقیش رو میشه بدون دیدن اونا هم دید:-" اون قسمت ها رو هم اکثرا توی زیرنویس فارسی نوشته چی به چیه:-" تازه به جای اینکه اول انیمه های دیگه رو ببینن و بعد گینتاما رو، میتونن بعد از دیدن گینتاما برن سراغ انیمه هایی که مسخره شون کرده بودن:> مثلا من خودم اول قسمت 150 گینتاما رو دیدم و بعدش NGE رو تموم کردم;)) پ.ن: کلا گینتاما دهمین انیمه ای بود که من شروع به دیدنش کردم:> (بعد از دورانی رو میگم که به صورت جدی شروع به انیمه دیدن کردم:-")
ببین خودتم میدونی اینجام میگم من 500 قسمت وان پیس دیدم که واقعا نمیدونم به چه فکری اصلا داشتم میدیدم:|
واقعا داستانش معلوم نبود به کجا میره اصلا داستان داشت آب دوغ خیاری میشد به نظره من
واقعا پشیمونم اگه این 500 تارو پای 23 تا انیمه دیگه میذاشتم الان راضی بودم و خوشحال :| تقصیر خودمم هست قبول دارم.
من وان پیس رو حدودای قسمت 570 (آرک فیشمن ها) دراپ کردم و از اون موقع تا حالا 50-60 تا انیمه ی 12-13 قسمتی ، 22 تا انیمه ی 24-26 قسمتی حدود 12 تایی فیلم بلند و چیهایافورو و باکومان رو دیدم و همچنان از زندگیم لذت میبرم;;)

نچ! وقتش نیست! :d
یعنی بیشترین اشاره رو گینتاما به بلیچ و وان پیس و دراگون بال داره:-"
اینا رو اگر نبینی،واقعا خیلی از قسمت های فوق العادش رو نمیفهمی چی شده اصلا:-" البته من خودمم دراگون بال رو ندیدم:-" ولی خوب،اطلاعاتی داشتم ازش:-" :d پس حتما ببینشون! :-"
به غیر از این تیکه ها، قسمت های قشنگ دیگه و شخصیت های خیلی جالبتری هم داره:d اینقدر بچه های مردم رو گول نزن، آکیبا:d اینجوری که تو میگی هر کی میخواد بره گینتاما ببینه حتما باید قبلش تمام فاینال فانتزی ها ، دراگون کوئست ها ، مانستر هانترها ، و سنگوکو باسارا ها رو هم بازی کرده باشه، چرا؟... چون توی گینتاما یه اشاره هایی کوتاهی بهشون شده:d

آخرین ویرایش:
جذابیت اولیه ی داستان هر آرک نهایتش تا 20-30 قسمت ابتدایی اون آرک کشش داره و بعد از اون دیگه بیشتر شبیه زجر کش کردن بیننده اس:d مخصوصا اینکه از بعد از نامی، برای هر کدوم از خدمه که میخواستن به لوفی ملحق بشن حدود 100 قسمت داستان رو کش دادن و تا قسمت 400 که خدمه ی لوفی بلاخره تشکیل شد داستان اصلی رفته بود لای باقالی ها و الان هم بعد از 16 سال به اندازه ی 30 درصد بهش پرداخته نشده و بیشتر مثل این میمونه که خود مانگاکا فقط میخواد با آرک های فیلر ادامه اش بده:-"

فیری تیل رو من تا پخش هفتگی دیدم و بعدش به خاطر اینکه رفت توی یه آرک فیلر بیمزه دارپش کردم:-" مانگاش رو هم تا آخر تارتاروس بیشتر نخوندم;;)

اینطوری که تو میگی، امیر آکیبا، فقط یه درصد کمی از انیمه بین ها باید برن سراغ گینتاما:d فقط یه قسمت هایی از گینتاما انیمه های بلند رو مسخره میکنه و باقیش رو میشه بدون دیدن اونا هم دید:-" اون قسمت ها رو هم اکثرا توی زیرنویس فارسی نوشته چی به چیه:-" تازه به جای اینکه اول انیمه های دیگه رو ببینن و بعد گینتاما رو، میتونن بعد از دیدن گینتاما برن سراغ انیمه هایی که مسخره شون کرده بودن:> مثلا من خودم اول قسمت 150 گینتاما رو دیدم و بعدش NGE رو تموم کردم;)) پ.ن: کلا گینتاما دهمین انیمه ای بود که من شروع به دیدنش کردم:> (بعد از دورانی رو میگم که به صورت جدی شروع به انیمه دیدن کردم:-")

من وان پیس رو حدودای قسمت 570 (آرک فیشمن ها) دراپ کردم و از اون موقع تا حالا 50-60 تا انیمه ی 12-13 قسمتی ، 22 تا انیمه ی 24-26 قسمتی حدود 12 تایی فیلم بلند و چیهایافورو و باکومان رو دیدم و همچنان از زندگیم لذت میبرم;;)

به غیر از این تیکه ها، قسمت های قشنگ دیگه و شخصیت های خیلی جالبتری هم داره:d اینقدر بچه های مردم رو گول نزن، آکیبا:d اینجوری که تو میگی هر کی میخواد بره گینتاما ببینه حتما باید قبلش تمام فاینال فانتزی ها ، دراگون کوئست ها ، مانستر هانترها ، و سنگوکو باسارا ها رو هم بازی کرده باشه، چرا؟... چون توی گینتاما یه اشاره هایی کوتاهی بهشون شده:d
بخش اول رو کاملا مخالفم! :d اتفاقا همین که به صورت سر سری وارد یه جایی نمیشن،همه چی به صورت سرسری حل و فصل نمیشه و همینجوری به صورت سر سری بار و بندیل رو جمع نمیکنند برند هست که وان پیس رو جذاب میکنه! :d وان پیس ماجراجوییه! اتفاقای وسطش مهمه نه تنها مبارزاتش(که مثلا مثل بلیچ بزنند همدیگه رو فقط پشت سر هم نفله کنند :-" ) مثل اینه بگیم آنچارتد فقط باس فایتش جذابه یا همچین چیزی :-"

بخش دوم که هیچ، بخش سوم و آخر ! درسته میشه بدون دیدن این ها هم دید،و درسته خیلی قسمت های جذاب دیگه هم داره! :d اما خیلی از نکات جالب به همین ها مربوط میشه! علاوه بر بخش اصلی انیمه، اون بخش گینپاچی سنسه هم هست:-" مثلا اون Cross Overـی که با Sket Dance داشتن فوق العاده بود! :)) یا فکر کنم قسمت 100 یا 50 ! :-" یا خیلی های دیگه! :d من خودم بخوام TOP 10 قسمت های بلیچ رو بگم، اون Cross Over و اون قسمت خیلی بلیچیه(دقیق یادم نیست شماره قسمت:-" ) مطمئنا جزو لیستم خواهند بود :-"

بازم میگم،میشه به عنوان اولین انیمه هم اصلا دید(اگر دراپ نکنه به خاطر عجیب بودنش:-" ) ولی هرچی اطلاعات انیمه ای، ژاپنی،حتی هالیوودی!!! ( Star Wars ... Saw... وای Saw !!! :x ) بیشتر باشه،مطمئنا خیلی بیشتر لذت میبره:-" مخالفی؟ :d بالاخره منم به عنوان یکی از بچه های این تاپیک،پیشنهادم خودم رو برای دیدنش اینجوری میگم >:) :-"

در مورد بخش 4 ، من هم وان پیس رو دیدم(+ یک دور دیگه هم تا 500 :-" ) و هم همینطور انیمه های هفتگی و غیر هفتگی و ... رو دیدم :-" تو فکرش هستم ناروتو و بلیچ هم ببینم دوباره :d :d :d
---
سلام

امری بود ؟
اوه! تو رو یادم نبود :|
شرایطش رو داری،گینتاما ندیدی هنوز؟ :| برو ببین لذت دنیا و آخرت رو ببر! :d از خنده روده بر میشی:=))

سلام
اوه! تو رو یادم نبود
:|
الان یادت اومد دیگه ؟ :دی
شرایطش رو داری،گینتاما ندیدی هنوز؟
:|
برو ببین لذت دنیا و آخرت رو ببر!
:d
از خنده روده بر میشی:
=))
15 قسمت دیدم فکر کنم . اینقدر خنک بود به نظرم که نتونستم تحمل کنم و بیشتر ادامه بدم .
کلاً کمدی وقتی خندت نندازه خیلی غذاب آور میشه .

دوستان عزیز کسی لینک دانلود انیمیشن فروزن با دوبله ژاپنی رو نداره ... ؟؟؟

حتماً از این چیزها دیدی که میخوای دوبله ی ژاپنی نگا کنی
watch?v=KdPigN3mqOI

تو سایت های تورنت..فایل Extract شده ی دوبله ی ژاپنی ـش هست که میشه با MKVtoolnix به هر نسخه ی دانلودی فیلم اضافش کرد و فیلم رو دو زبانه کرد و اگه Sync نبودش..با Audio ReSync پلیر KM Player زمانش رو درست کرد.....تو سه تا سایت Rapid ژاپنی هم دیدم...فقط تو یکی بود که مشخص نکرده بود که چه زبونی هست..4.5گیگی فک کنم حجمش بود.

در هر حال هر دوتا رو برات PM میکنم.

سلام

الان یادت اومد دیگه ؟ :دی

15 قسمت دیدم فکر کنم . اینقدر خنک بود به نظرم که نتونستم تحمل کنم و بیشتر ادامه بدم .
کلاً کمدی وقتی خندت نندازه خیلی غذاب آور میشه .
بلی:-"

منم بعضی قسمت هاش رو زیاد دوست ندارم و احساس خاصی دوست ندارم:-" ولی بعضی قسمت هاش نابودت میکنه! اصلا دیوانه واره طنزش! :-"
پیشنهاد : بشین 148 و 149 رو ببین! :-"

خیلی جالبه که انیمه های کوتاه رو با انیمه ای مثل وان پیس مقایسه میکنید و تاره خیلی شیک هم میگید صد تا انیمه کوتاه بهتر از وان پیس هست دمتون گرم حق با شماست ولی دقیقآ با چه متری یه انیمه 700 فسمتی رو با یه انیمه 12 و 24 فسمتی مقایسه میکنید ؟ کدوم یکی از این انیمه های کوتاه توانایی اینو دارن که نه 700 فست 50 قسمت جلو برن ریتم و داستان خودشون رو جذاب نگه دارن ؟ همین 12 و 24 قسمتی که ازشون پخش میشه 4و 5 قسمت ازشون تو در و دیوار و کسل کنندست اونوقت یه انیمه بلند قراره چجوری ضرب اهنگش رو تو همه فسمت ها جذاب نگه داره ؟

در کل انیمه های بلند مثل ناروتو و بلیچ و وان پیس و ...... قابل مقایسه با هیچ انیمه کوتاهی نیستن نه از لحاظ داستانی نه کشش و گرافیک و خیلی چیزای دیگه

در مورد اینکه بیشتر دوستان هم میگن من 40 تا انیمه کوتاه ببینم خیلی بهتر از اینه که یه انیمه 400 فسمتی ببینم این کاملآ یه چیر سلیقه ای من به شخصه کار های بلند رو خیلی میپسندم و الان که تقریبآ هیچ کار بلندی که دوست داشته باشم وجود نداره که ببینم ناراحتم:d

حتماً از این چیزها دیدی که میخوای دوبله ی ژاپنی نگا کنی
watch?v=KdPigN3mqOI

تو سایت های تورنت..فایل Extract شده ی دوبله ی ژاپنی ـش هست که میشه با MKVtoolnix به هر نسخه ی دانلودی فیلم اضافش کرد و فیلم رو دو زبانه کرد و اگه Sync نبودش..با Audio ReSync پلیر KM Player زمانش رو درست کرد.....تو سه تا سایت Rapid ژاپنی هم دیدم...فقط تو یکی بود که مشخص نکرده بود که چه زبونی هست..4.5گیگی فک کنم حجمش بود.

در هر حال هر دوتا رو برات PM میکنم.

تا حدودی

watch?v=QZ1poicuB2s

تازه may j خونده روش دیگه دلیل بهتر از این که بخوام دوبله ژاپنیش رو ببینم ..

بابت لینک ها هم ممنون

آخرین ویرایش:
تا حدودی

watch?v=QZ1poicuB2s

تازه اندینگشم که may j خونده دیگه دلیل بهتر از این که بخوام دوبله ژاپنیش رو ببینم ..

بابت لینک ها هم ممنون

اون لینکه، که شکی توش نیست، ستاره ی انیمیشن، Matsu Takako چان ـه با اون Insert Song عالیش D:
یه هنرمند عالی از یه خانواده ی هنرمند

خیلی جالبه که انیمه های کوتاه رو با انیمه ای مثل وان پیس مقایسه میکنید و تاره خیلی شیک هم میگید صد تا انیمه کوتاه بهتر از وان پیس هست دمتون گرم حق با شماست ولی دقیقآ با چه متری یه انیمه 700 فسمتی رو با یه انیمه 12 و 24 فسمتی مقایسه میکنید ؟ کدوم یکی از این انیمه های کوتاه توانایی اینو دارن که نه 700 فست 50 قسمت جلو برن ریتم و داستان خودشون رو جذاب نگه دارن ؟ همین 12 و 24 قسمتی که ازشون پخش میشه 4و 5 قسمت ازشون تو در و دیوار و کسل کنندست اونوقت یه انیمه بلند قراره چجوری ضرب اهنگش رو تو همه فسمت ها جذاب نگه داره ؟

در کل انیمه های بلند مثل ناروتو و بلیچ و وان پیس و ...... قابل مقایسه با هیچ انیمه کوتاهی نیستن نه از لحاظ داستانی نه کشش و گرافیک و خیلی چیزای دیگه

در مورد اینکه بیشتر دوستان هم میگن من 40 تا انیمه کوتاه ببینم خیلی بهتر از اینه که یه انیمه 400 فسمتی ببینم این کاملآ یه چیر سلیقه ای من به شخصه کار های بلند رو خیلی میپسندم و الان که تقریبآ هیچ کار بلندی که دوست داشته باشم وجود نداره که ببینم ناراحتم:d
[2]
:bighug: :d
خوبه تو 90% مواقع من با نظرات حسن موافقم:bighug: :d

البته من هنوز یه انیمه ی بلند دارم که ندیدم...البته ندارم...باید بگیرمش:-" هاجیمه! >:) به به! به به! >:) گرچه اونقدرا هم بلند نیست فکر کنم! :(

بخش اول رو کاملا مخالفم! :d اتفاقا همین که به صورت سر سری وارد یه جایی نمیشن،همه چی به صورت سرسری حل و فصل نمیشه و همینجوری به صورت سر سری بار و بندیل رو جمع نمیکنند برند هست که وان پیس رو جذاب میکنه! :d وان پیس ماجراجوییه! اتفاقای وسطش مهمه نه تنها مبارزاتش(که مثلا مثل بلیچ بزنند همدیگه رو فقط پشت سر هم نفله کنند :-" ) مثل اینه بگیم آنچارتد فقط باس فایتش جذابه یا همچین چیزی :-"

بخش دوم که هیچ، بخش سوم و آخر ! درسته میشه بدون دیدن این ها هم دید،و درسته خیلی قسمت های جذاب دیگه هم داره! :d اما خیلی از نکات جالب به همین ها مربوط میشه! علاوه بر بخش اصلی انیمه، اون بخش گینپاچی سنسه هم هست:-" مثلا اون Cross Overـی که با Sket Dance داشتن فوق العاده بود! :)) یا فکر کنم قسمت 100 یا 50 ! :-" یا خیلی های دیگه! :d من خودم بخوام TOP 10 قسمت های بلیچ رو بگم، اون Cross Over و اون قسمت خیلی بلیچیه(دقیق یادم نیست شماره قسمت:-" ) مطمئنا جزو لیستم خواهند بود :-"

بازم میگم،میشه به عنوان اولین انیمه هم اصلا دید(اگر دراپ نکنه به خاطر عجیب بودنش:-" ) ولی هرچی اطلاعات انیمه ای، ژاپنی،حتی هالیوودی!!! ( Star Wars ... Saw... وای Saw !!! :x ) بیشتر باشه،مطمئنا خیلی بیشتر لذت میبره:-" مخالفی؟ :d بالاخره منم به عنوان یکی از بچه های این تاپیک،پیشنهادم خودم رو برای دیدنش اینجوری میگم >:) :-"

در مورد بخش 4 ، من هم وان پیس رو دیدم(+ یک دور دیگه هم تا 500 :-" ) و هم همینطور انیمه های هفتگی و غیر هفتگی و ... رو دیدم :-" تو فکرش هستم ناروتو و بلیچ هم ببینم دوباره :d :d :d
---

اوه! تو رو یادم نبود :|
شرایطش رو داری،گینتاما ندیدی هنوز؟ :| برو ببین لذت دنیا و آخرت رو ببر! :d از خنده روده بر میشی:=))
الان همین دو خط اولی رو که نوشتی بیش از ده بار توی خود همین وان پیس اتفاق افتاده:d یعنی هر دفعه رفتن توی یه جزیره، اونجا از هم دیگه جدا شدن و گروههای دو سه نفری تشکیل دادن، بعدش لوفی مثل همیشه یه گندی بالا آورده که بقیه خدمه رو هم درگیر کرده، نهایتا هر کدوم با یکی از آدم بد های جزیره درگیر میشن و بعد از اینکه حسابی کتک خوردن یکی یکی شکستشون میدن (جالب اینجاست همشون موقع جنگیدن که میرسه به یه طریقی یه مشکلی پیدا میکنن که نمیتونن از تمام قدرتشون استفاده کنن) ، آخر سر هم لوفی از کوره در میره و میره بالای یه بلندی و داد میزنه که "به ناکاماهای من کاری ندشاته باشین" و بقیه هم یه جوری با چشمان اشکبار نگاهش میکنن انگاری که مسیح برای نجات بشریت از آسمون ظهور کرده. نهایتا بعد از 10-15 قسمت مبارزات که پر از صحنه های تکراری و ریکشن های وقت تلف کنه، لوفی میزنه کله گنده شون رو شکست میده و یه 4 قسمت هم جشن گرفتن دارن و اگه یه خدمه ی جدید هم قرار باشه اضافه بشه برای اونم بین 4-6 قسمت گذشته میزارن و میرن برای جزیره ی بعدی و این داستان همچنان تکرار میشود، و جالب اینجاس که اتفاقاتی که توی هر آرک میافته کاملا جدا از آرک بعدیه و کمترین تاثیری روی شخصیت خدمه و یا تصمیم گیری های لوفی نداره و لوفی همچنان همون اشتباهات رو تکرار کرده، میکنه و خواهد کرد:-" (اوپسی!! فکر کنم الان 90 درصد وان پیس رو اسپویل کردم:-":p) فقط توی آرک ایمپل داون و مارینفورد روال داستان یه ذره عوض شد، وگرنه بعدش دوباره همون آش و همون کاسه (که اونجا هم از بین همه ی بزرگان دنیا، همچنان همه چشم امیدشون به لوفی بود8-|)
الان نکته ی مثبت شخصیت پردازی های وان پیس اینه که خدمه همون اول کاری درست و حسابی معرفی میشن و به گذشته شون هم، هر چند بیش از حد، ولی به قدر کافی پرداخته میشه، ولی مشکل اینجاس که همش همینه، یعنی بیشترشون (به غیر از اوسوپ) خارج از آرک داستانی مختص خودشون دیگه هیچ نقشی توی داستان ندارن و صرفا فقط برای مبارزه کردن و تعریف کردن جک های صد بار تکراری ازشون استفاده میشه:-" از همه بدتر، نامی و روبین هستن که تنها نقششون فن سرویسه:-"

خب پس یعنی قبول داری که بدون دونستن این چیزا هم میشه ازش لذت برد؟:d پس دیگه از این بعد هر کی گفت میخواد گینتاما ببینه، رایش رو نمیزنی؟:d
اون اطلاعات رو که هر چی هم جمع آوری کنی بازم کمه، چون مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی ژاپن و خیلی چیزای دیگه هم توی گینتاما مطرح میشه که فقط خود ژاپنی ها ممکنه متوجه شون بشن:-" چون این پیشنهاد رو تا حالا 20 بار بیشتر مطرح کرده بودی، گفتم یه بار هم برای تنوع باهات مخالفت کنم:>

تا جایی که من میدونم کسی وان پیس رو با انیمه های کوتاه مقایسه نکرد، فقط بحث این بود که به جای دیدن 700 قسمت وان پیس میشه از وقت گرانبها برای دیدن انیمه های کمتر هایپ شده استفاده کرد:-" الان اینکه وان پیس 700 قسمت کش اومده یعنی خیلی انیمه ی خوبیه؟:-" غیر از اینه که بیشترش آب بندی و تکرار مکرراته؟:-" در برابر همون انیمه های بلند درست و حسابی هم (منظورم ناروتو و بلیچ و فیری تیل نیست) وان پیس حرفی برای گفتن نداره:-" :>

راستی حرف از انیمیشن شد....من این سه ژاپنی ها رو دیدم...چیز دیگه ای خاطرم نیست

Space Pirate Captain Harlock
Tekken Blood Vengeance
Final Fantasy VII: Advent Children سال ها پیش

به غیر از این doraemon جدیده و اون Resident Evil قدیمیه، چیز بدردبخوری هست که بشه دید؟!

الان همین دو خط اولی رو که نوشتی بیش از ده بار توی خود همین وان پیس اتفاق افتاده:d یعنی هر دفعه رفتن توی یه جزیره، اونجا از هم دیگه جدا شدن و گروههای دو سه نفری تشکیل دادن، بعدش لوفی مثل همیشه یه گندی بالا آورده که بقیه خدمه رو هم درگیر کرده، نهایتا هر کدوم با یکی از آدم بد های جزیره درگیر میشن و بعد از اینکه حسابی کتک خوردن یکی یکی شکستشون میدن (جالب اینجاست همشون موقع جنگیدن که میرسه به یه طریقی یه مشکلی پیدا میکنن که نمیتونن از تمام قدرتشون استفاده کنن) ، آخر سر هم لوفی از کوره در میره و میره بالای یه بلندی و داد میزنه که "به ناکاماهای من کاری ندشاته باشین" و بقیه هم یه جوری با چشمان اشکبار نگاهش میکنن انگاری که مسیح برای نجات بشریت از آسمون ظهور کرده. نهایتا بعد از 10-15 قسمت مبارزات که پر از صحنه های تکراری و ریکشن های وقت تلف کنه، لوفی میزنه کله گنده شون رو شکست میده و یه 4 قسمت هم جشن گرفتن دارن و اگه یه خدمه ی جدید هم قرار باشه اضافه بشه برای اونم بین 4-6 قسمت گذشته میزارن و میرن برای جزیره ی بعدی و این داستان همچنان تکرار میشود، و جالب اینجاس که اتفاقاتی که توی هر آرک میافته کاملا جدا از آرک بعدیه و کمترین تاثیری روی شخصیت خدمه و یا تصمیم گیری های لوفی نداره و لوفی همچنان همون اشتباهات رو تکرار کرده، میکنه و خواهد کرد:-" (اوپسی!! فکر کنم الان 90 درصد وان پیس رو اسپویل کردم:-":p) فقط توی آرک ایمپل داون و مارینفورد روال داستان یه ذره عوض شد، وگرنه بعدش دوباره همون آش و همون کاسه (که اونجا هم از بین همه ی بزرگان دنیا، همچنان همه چشم امیدشون به لوفی بود8-|)
الان نکته ی مثبت شخصیت پردازی های وان پیس اینه که خدمه همون اول کاری درست و حسابی معرفی میشن و به گذشته شون هم، هر چند بیش از حد، ولی به قدر کافی پرداخته میشه، ولی مشکل اینجاس که همش همینه، یعنی بیشترشون (به غیر از اوسوپ) خارج از آرک داستانی مختص خودشون دیگه هیچ نقشی توی داستان ندارن و صرفا فقط برای مبارزه کردن و تعریف کردن جک های صد بار تکراری ازشون استفاده میشه:-" از همه بدتر، نامی و روبین هستن که تنها نقششون فن سرویسه:-"

خب پس یعنی قبول داری که بدون دونستن این چیزا هم میشه ازش لذت برد؟:d پس دیگه از این بعد هر کی گفت میخواد گینتاما ببینه، رایش رو نمیزنی؟:d
اون اطلاعات رو که هر چی هم جمع آوری کنی بازم کمه، چون مسائل فرهنگی، اقتصادی، سیاسی ژاپن و خیلی چیزای دیگه هم توی گینتاما مطرح میشه که فقط خود ژاپنی ها ممکنه متوجه شون بشن:-" چون این پیشنهاد رو تا حالا 20 بار بیشتر مطرح کرده بودی، گفتم یه بار هم برای تنوع باهات مخالفت کنم:>

تا جایی که من میدونم کسی وان پیس رو با انیمه های کوتاه مقایسه نکرد، فقط بحث این بود که به جای دیدن 700 قسمت وان پیس میشه از وقت گرانبها برای دیدن انیمه های کمتر هایپ شده استفاده کرد:-" الان اینکه وان پیس 700 قسمت کش اومده یعنی خیلی انیمه ی خوبیه؟:-" غیر از اینه که بیشترش آب بندی و تکرار مکرراته؟:-" در برابر همون انیمه های بلند درست و حسابی هم (منظورم ناروتو و بلیچ و فیری تیل نیست) وان پیس حرفی برای گفتن نداره:-" :>
نچ! مخالفم! :d همینایی که گفتی،خیلیاش فرق میکنه! مثلا اینایی که گفتی،اصلا اینجوری نیست که توی همه ی آرک ها شبیه هم باشه! :d
اینکه میگی به دلیلی نمیتونند از تمام قدرتشون استفاده کنند،کجا اتفاق افتاده مثلا ؟ :d توی مبارزات زورو، مثلا توی آراباستا کل قدرتش رو استفاده نکرده؟ یا واتر7 ؟ یا فیشمن؟ یا پانک هازارد؟ یا فلان و بیسار؟ :-" یا مثلا سانجی کجاها این مشکل رو داشته؟ :d بعضی جاها مشکل داشتن،بعضی جاها هم نه! :d
این دوباره بحث طولانی شدن مبارزات شد! :d این بحث فکر کنم دو سال پیش هم اتفاق افتاد! گفتن مبارزات وان پیس خیلی طولانیه :-" طولانی ترین مبارزه ی لوفی توی انیس لابی بود! که نصف مبارزه ی ساکورا با یکی از اعضای آکاتسوکی بود! :-"
ایمپل داون و مارینفورد ، همون آرک هایی هستن که کمترین حس وان پیسی رو دارن! :p و هیچوقت به همون دلایلی هم که قبلا گفتم نمیتونند برام بهترین وان پیسی بشن! :d توی همین مارینفورد هم لوفی رو فرستادن خط مقدم،ولی هیچ غلطی نکرد! چندان هم امید ملت نبود و همه تعجب میکردن! فقط برای باز کردن قفل ایس بود که همه بهش امیدوار شدن! که اونم قبلش مارکو رفت خیلی شیک مشت خورد شوت شد پایین :-" به طور کلی هم که لوفی اونجا فقط له شد! یعنی مشخص شد که از نظر قدرت اصلا در حد هیچکدوم از اسم و رسم دارهای داستان نیست و هنوز راه زیاده! :d (اینایی هم که میگن الان لوفی بعد از 2 سال غولی شده برای خودش و راحت باید بزنه یونکو بیاره پایین انقدر زورم میگیره:-" چون جوکه! با توجه به دنیای وان پیس،چنین اتفاقاتی بخواد انقدر سریع بره جلو، از نظر من گند میزنه به توازن قدرت دنیا:-" و اصلا منطقی نیست که داستان با اون سرعت بره جلو! :d )
اتفاقاتی که توی هر آرک میفته شاید کمترین تاثیر رو توی آرک بعدی داشته باشه! (شایدم نداشته باشه! مثلا کجا عکس سانجی رو تحویل دادن برای پوستر تحت تعقیب؟ کجا نتیجه ـش رو دیدیم؟ :-" برو فقط بشمار تعداد قسمت رو:-" ) خیلی از اتفاقاتی که توی وان پیس میفته،مربوط به آرک نهاییه! :d قرار نیست مثلا رفتن فلان جزیره متحد شدن، از همونجا همراه همیشگی باشن! :d اصلا نمیشه،چون مسیر لوفی رو به جلو هست! نه یک جای ساکن که مثل بازی های استراتژیک نوبتی، به هر طرف نقشه حرکت کنند و متحدها رو با خودشون اینطرف و اونطرف ببرن همیشه! (فرض کن از آراباستا یه کشور رو سوار کنند،ببرن درسروزا! :-" )

روبین هم دو آرکه که اودا به بخش فن سرویس اضافه کردتش! :|
مثلا گفتی طرف میخواد عضو کلاه حصیری ها بشه،فلش بک میخوره فلان قسمت و ... توی آرک و ... ! روبین آراباستا کلاه حصیری شد! آرک بعدیش هیچ خبری نبود! واتر7 هم خبری نبود، تا اواسط انیس لابی! :d اینم یک مثال نقض! >:) فلش بکش هم 1 قسمت بیشتر نبود:-" (نهایتا 2تا:-" ) یا همین آرک فقط شانس بیاری بارت کلاه حصیری نشه! کاراکتری که فقط با 4 پنل فلش بک، کلا 1 دقیقه فلش بک انیمه، جماعتی دارن خودشون رو براش میکشن! و کاراکتری که همین الانش جزو محبوب ترین کاراکترها و شاید حتی کلاه حصیری ها:-" شده! :)) :d

یا همین آرک فعلی! نصف خدمه نیستن! لاو اصلا جزو خدمه نیست و نمیشه و فلش بک خورده! همون خدمه ای هم که هستن همشون مبارزه نداشتن! خیلی از مبارزات اصلا ربطی به کلاه حصیری ها ندارن! مسیح موعود هم که اصلا لوفی نیست! :d
آرک قبلی هم باز نصف اعضا اصلا مبارزه نداشتن! آرک قبلش بعد از 2 سال بود مثلا خواستن یه چشمه هایی ازشون نشون بدن! (که اونم بعد از 100 و خورده ای قسمت بی کلاه حصیری بیا و نشون ندن :| ) چند آرک قبل که هیچ! ای داد توی شابوندی هم که این روندی که میگی نبود! باز قبلشم فقط 3تا مبارزه تک نفره بود+جزو معدود مبارزات گروهی وان پیس! :x و ...! :d

همینطور که حسن هم گفت،مطمئنا اگر وان پیس تکراری شده بود! داستانش پیش نمیرفت! الان 700 قسمت ادامه نداشت :-" خیلی شیک هم اون وسط ها یه بلایی سر مانگاش یا حتی انیمه ـش میومد! :-"
الان بیا این آرک رو بگو ببینم، چقدر منتظر کاراکتری مثل بارت،کاوندیش،سابو،بیگ مام، آدمیرال جدید،خدایگان اسوپ، گذشته ی این مدلی کاراکترها! یک سال نبود بخشی از کلاه حصیری ها توی داستان ،یا حتی کاراکترهایی مثل سای و بیبی5 بودی؟ :d

بالاخره 90% وان پیس مگه این مدلی نیست؟ پس چرا هیچکدوم اینا قابل پیشبینی نبود؟ :d این در مورد تمام آرک های قبل صدق میکنه! فقط به خاطر اینکه رد شده الان اینجوری بهش نگاه میکنی که آره همیشه اینجوری بوده! :d که نبوده :-" (میخوای بازم آرک ها رو بریم عقب تر! :-" )

---
در مورد گینتاما من هنوزم روی نظر خودم هستم! طرف وقتی نفهمه خیلی از قسمت ها یعنی چی، چرا باید بره ببینه؟ :d یک سری از بهترین قسمت ها رو که میشه فهمید رو هم ، بزاره در کنار اون بخش های کاملا اختصاصی ژاپنی و نفهمه و به بقیه ی طنزهای خود گینتاما بپردازه فقط؟ :-"
تازه یه عالمه هم بحث آب بندی به انیمه هست توی گینتاما که تا ناروتو و وان پیس و بلیچ رو با آب بندی های اختصاصی خودشون نبینند،عمرا نمیفهمن این حرکات برای چیه:-"
ولی خوب گفتم، هرکی میتونه یه پیشنهادی بده :-" تو بیا بگو 10 تا انیمه دیدی،آماده ای برای گینتاما! من میگم اول تو انیمه ها غرق شو،مخصوصا اینا که اشاره هاشون خیلی زیاده، بعد برو گینتاما ببین >:) :d
حتی منم که انیمه های زیادی قبلش دیدم،خیلی شوخی هاش رو شاید نفهمیده باشم :d
---
حالا خوبه خود حسن هم همیشه میاد یه سری انیمه ی خوب کمتر دیده شده معرفی میکنه! :دی
منم خودم در کنار وان پیس:-" اگر سبک خاصی رو بخوان انیمه های دیگه ای معرفی میکنم :-"
یا اصلا همین اخوی ها، انقدر گفتیم ببینید ، چند نفر دیدن اینجا واقعا :( ، یا مانگای مرد تک مشتی تبلیغ کردیم ، چند نفر خوندن؟ :-" چیزتی کمتر هایپ شده رو هرچی میگیم کسی گوش نمیده و دقیقا چون هایپ نشدن اصلا نمیبینید:-" فقط این وسطا اسمای شناخته شده رو میبینید فکر میکنید که فقط بحث همیناست:-" بچه هایی هم که معمولا توی PM یا پروفایل انیمه میخوان، تو سبکای مختلف انیمه های مختلفی معرفی میکنم هشون و به وان پیس و F/Z ختم نمیشه جان خودم:-"

بحث ناروتو و وان پیس شد گفتم بد نیست منم به عنوان یکی از بزرگترین مخالفای سابق وان پیس و عشاق ناروتو بیام نظرم رو در موردشون بگم :دی

والا بین این انیمه های بلند من کارم رو با ناروتو شروع کردم و خیلی هم ازش خوشم اومد (Uchiha to the end >:)) بعدش به اصرار بسیار زیاد امیر رفتم سروقت وان پیس (:دی) و بعد هم هانتر رو کامل دیدم و الان هم که در خدمت بلیچ هستم :دی البته یه 20-30-40.... تایی هم انیمه کوتاه دیدم (زیر 100 قسمت = کوتاه) ولی خب چون بحث در مورد انیمه های بلنده کاری به اونا ندارم :دی

اگه بعد از دیدن ناروتو ازم میپرسیدن به نظرت انیمه دیگه ای هست که بتونه روی دست ناروتو بلند بشه، یا بهم میگفتن فلان انیمه بلند از ناروتو بهتره، مطمئنا خرخره طرف رو میجویدم و تا جایی که میشد از ناروتو دفاع میکردم :دی ولی خب الان که وان پیس (و هانتر) رو کامل دیدم به نظرم ناروتو واقعا اونقدری که فکر میکردم شاهکار و دست نیافتنی نیست و انیمه های دیگه ای هم هستن (خصوصا وان پیس) که در سطح خیلی بالاتری نسبت به اون قرار دارن :دی

نمیخوام سرتون رو درد بیارم پس یه راست میرم سر اصل مطلب :دی اگه الان بخوام انیمه های بلند رو رتبه بندی کنم یه چیزی میشه توی این مایه ها:

One Piece >>>>> Hunter X Hunter >>> Naruto

البته در کل همه این حرفا سلیقه ایه و خب ممکن یکی با یه سری چیزای ناروتو حال کنه که توی هیچ انیمه دیگه ای معادلش پیدا نشه ولی خب بشخصه برای منی که هنوز روی ناروتو خیلی تعصب دارم(فکر کنم توی AW این مورد کاملا مشخصه) و اولین انیمه ام هم بوده، وان پیس کار خیلی خیلی لذت بخش تریه. خوبی وان پیس (حداقل از دید من) اینه که به بهترین صورت ممکن تونسته انواع سبک ها رو در هم ترکیب کنه، طوری که هم کمدیش فوق العاده خنده داره و هم تراژدیش اشک بیننده رو در میاره.
---
به اون دوست عزیز چند صفحه قبلمون ( [MENTION=65880]rezi_71[/MENTION]) هم توصیه میکنم اگه وان پیس رو ندیده حتما اون رو توی برنامه اش قرار بده، مطمئنم از دیدنش پشیمون نمیشه ;)

در مورد بخش اول که در مورد صحبت های امیر بود هم دوست داشتم در موردش بحث کنم که به دلیل اینکه دیگه مثل قبلنا جوون نیستم و وفت و حوصله کافی ندارم و کلآ تعصب خاصی هم رو وان پیس ندارم فقط یه اشاره کوچیک میکنم:d

وان پیس ارک هایی مثل ایمپل دان و لی لی امازون و مارینفورد و شابودی و .... هم داشت که هیچکدوم از این اتفاق هایی که شما مثال زدی توش نمیفته

در مورد کاراکتر ها هم کدوم انیمه شونن بلندی مثل وان پیس نیست بر اساس رفاقت و نیرو گرفتن اینجور چیزا جلو نمیره ؟ از مثال زدن هانتر جدآ خود داری فرمایید :d)

در مورد نقل قول خودم :

حتمآ مقایسه شد که همچین پستی فرستادم در مورد اینکه وان پیس انیمه خیلی خوبی هم نه خیلی ولی انیمه خوبی:d و حتمآ لیاقتش رو داشته که تا ابنجا پیش اومده

در مورد اب بندی هم یا باید به انیمه اب بست یا فیلر داد بیرون اگه فیلر باشه به سرنوشت بلیچ و ناروتو دچار میشه که فحش و دری وری تعدادی زیادی از غلاقه مندان و دوستان و اشنایان و کسبه و .... به همراه داره ولی اگه مثل وان پیس اب ببندی حداقل با توهین های گاه بی گاه ختم به خیر میشه یه راه دیگه هم داره که انیمه رو 6 ماه تا یه سال متوقف کنن بعد دوباره پخش کنن اگه راه دیگه ای سراغ دارید قطعآ دوستان ژاپنی ازش استقبال میکنن

در مورد این انیمه های بلند که میگید مشه جندتاشون رو معرفی کنید من برم ببینم همونجوری که تو پست قبل گفتم بدجور تو کف انیمه درست حسابی بلندم :d

در مورد معرفی انیمه های کوتاه هم که امیر گفت یادش بخیر سال های قبل با چه ذوق و شوقی میومدم از انیمه ای که دیدم تعریف میکردم اواتار و امضا میذاشتم حداقل دو نفر ادم انیمه رو ببینه بیاد در موردش صحبت کنیم انگار نه انگار اونوقت 2 سال بعد همون انیمه چنان بورس میشد با صف میلیونی که نگو ولی چه فایده اونموقع دیگه نه یادم میومد چی دیدم نه حال و حوصله ای برای صحبت مونده بود :d

یه پیشنهاد ویژه هم برای امیر : برو World Trigger رو ببین تو یکی ضرر نمیکنی برو عکس جین رو از این انیمه سرچ کن کاراکتر محبوبی برات خواهد بود:d

بحث ناروتو و وان پیس شد گفتم بد نیست منم به عنوان یکی از بزرگترین مخالفای سابق وان پیس و عشاق ناروتو بیام نظرم رو در موردشون بگم :دی

والا بین این انیمه های بلند من کارم رو با ناروتو شروع کردم و خیلی هم ازش خوشم اومد (Uchiha to the end >:)) بعدش به اصرار بسیار زیاد امیر رفتم سروقت وان پیس (:دی) و بعد هم هانتر رو کامل دیدم و الان هم که در خدمت بلیچ هستم :دی البته یه 20-30-40.... تایی هم انیمه کوتاه دیدم (زیر 100 قسمت = کوتاه) ولی خب چون بحث در مورد انیمه های بلنده کاری به اونا ندارم :دی

اگه بعد از دیدن ناروتو ازم میپرسیدن به نظرت انیمه دیگه ای هست که بتونه روی دست ناروتو بلند بشه، یا بهم میگفتن فلان انیمه بلند از ناروتو بهتره، مطمئنا خرخره طرف رو میجویدم و تا جایی که میشد از ناروتو دفاع میکردم :دی ولی خب الان که وان پیس (و هانتر) رو کامل دیدم به نظرم ناروتو واقعا اونقدری که فکر میکردم شاهکار و دست نیافتنی نیست و انیمه های دیگه ای هم هستن (خصوصا وان پیس) که در سطح خیلی بالاتری نسبت به اون قرار دارن :دی

نمیخوام سرتون رو درد بیارم پس یه راست میرم سر اصل مطلب :دی اگه الان بخوام انیمه های بلند رو رتبه بندی کنم یه چیزی میشه توی این مایه ها:

One Piece >>>>> Hunter X Hunter >>> Naruto

البته در کل همه این حرفا سلیقه ایه و خب ممکن یکی با یه سری چیزای ناروتو حال کنه که توی هیچ انیمه دیگه ای معادلش پیدا نشه ولی خب بشخصه برای منی که هنوز روی ناروتو خیلی تعصب دارم(فکر کنم توی AW این مورد کاملا مشخصه) و اولین انیمه ام هم بوده، وان پیس کار خیلی خیلی لذت بخش تریه. خوبی وان پیس (حداقل از دید من) اینه که به بهترین صورت ممکن تونسته انواع سبک ها رو در هم ترکیب کنه، طوری که هم کمدیش فوق العاده خنده داره و هم تراژدیش اشک بیننده رو در میاره.
---
به اون دوست عزیز چند صفحه قبلمون ( @rezi_71) هم توصیه میکنم اگه وان پیس رو ندیده حتما اون رو توی برنامه اش قرار بده، مطمئنم از دیدنش پشیمون نمیشه ;)

در ادامه صحبت های علی میگم که کاملا اعتقادم بر اینه که دیدن حداقل یه انیمه بلند از واجباته. وقتی یه انیمه بلند رو میبینی واقعا می تونی به نبوغ نویسنده پی ببری که چطور تونسته داستان رو اون قدر گسترده کنه که این همه مدت ادامه پیدا کنه. بحث آب بستن رو کاری ندارم ولی در هر صورتادامه پیدا کردن یه انیمه برای 10 15 سال کار ساده ای نیست. مثلا شما دراگون بال رو هم ببینین همینطوریه. مثلا تو Z شاید یه مبارزه 20 قسمت طول بکشه ولی کاملا میبینی که آب بهش نبستن! این کار مثلا مانگکای Death Note نمی تونه انجام بده به جاش نبوغش رو گذاشته تو یه داستان خیلی خوب (الکی مثلا خیلی خوب بود! :دی) و سر و تهش رو تو 30 قسمت هم آورده.

در کل این ترازویی که اینمه بلندا رو با انیمه کوتاه ها مقایسه می کنین رو اگر ببرین ژاپن میلیاردها پول میدن واسش چون فقط شمایید که می تونین از این روش ها استفاده کنین :دی

منظورا از هاجیمه Hajime No Ippo هستش؟ اگه اونه که سریع برو تو کارش. اصلا هم لازم نیست از اول ببینیش. از New Challenger هم ببینی کلی خوشت میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or