Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان نظر تون راجبه اینا چیه ارزش دیدن دارن ؟
Darker than black , ergo proxy , akama ga kill
=======
چقدر این Fullmetal alchemist brotherhood خوبه :x :دی
بین اون سه انیمه اول، akama ga kill رو می تونی کاملاً فراموش کنی. فراموش کن همیچن چیزی وجود داره:biggrin1:
البته این نظر منه. ممکنه بعداً بری EP رو نگاه کنی و بگی: "این چه چرندی بود. خدا فلانی رو لعنت کنه:دی"

:| یعنی نگاه نکنم دیگه وقتی رو هوا میمونم ؟ :(:| شوخی نیست 148 قسمت هست :|
اره بابا ! کش میاد:دی
---
اخه هاردم داره پر میشه:(( :( اونطوری تا قسمت 11 که دیدم زیاد اکشن نداره پس مشکلی پیش نمیاد:دی مثلا AoT اره 480 حیف هست و باید 720 ببینی ولی این اخه زیاد وَرجه وورجه نداره :دی

رو هوا نمی مونه. آرک های هانتر در راستای یه هدف کلی نیست. یعنی مثلاً قرار نیست شخصیت اصلی دنیا رو نجات بده.
هر آرک یه ماجراجویی با حال و هوای خاصه. توی قسمت 148 هم داستان رو میشه تموم شده فرض کرد. چون وقتی مانگا هم توی قسمت 340 (همون جایی که انیمه تموم میشه) رفت روی هوا
خیلی ها عقیده داشتن توی قسمت 340 مانگا تموم شده و نویسنده دیگه ادامه اش نمیده:دی
-----
هانتر کش نداره که هیچ، خیلی هم سریع پیش میره. 340 قسمت مانگا، اونم مانگایی با محتوای بالا رو کردن 140 قسمت انیمه. اصلاً راه نداره کش بیاد.:دی
کیفیت انیمیشن هم توی آرک های بعدی مسحور کننده است:>

دوستان نظر تون راجبه اینا چیه ارزش دیدن دارن ؟
Darker than black , ergo proxy , akama ga kill
=======
چقدر این Fullmetal alchemist brotherhood خوبه :x :دی
بین اینا DTB به نظرم خیلی انیمه ی خوبیه :x
EP رو من ازش هیچی نفهمیدم:-"
AGK هم که چیز اصلا مهمی نیست! دیدن و ندیدنش هیچ فرقی نداره:-" مگر اینکه وقت بیخود برای تلف کردن زیاد داشته باشه و ندونی چی کار باید باهاش بکنی،کمبود انیمه ی خوب هم داشته باشی و بشینی این رو ببینی:-" :d (البته انقدرم بیخود نیست،ولی میگم، با ندیدنش هیچی از دست ندادی:-" )

:| یعنی نگاه نکنم دیگه وقتی رو هوا میمونم ؟ :(:| شوخی نیست 148 قسمت هست :|
اره بابا ! کش میاد:دی
---
اخه هاردم داره پر میشه:(( :( اونطوری تا قسمت 11 که دیدم زیاد اکشن نداره پس مشکلی پیش نمیاد:دی مثلا AoT اره 480 حیف هست و باید 720 ببینی ولی این اخه زیاد وَرجه وورجه نداره :دی
توضیحات کامل رو داد! ولی روی هوا هم که بمونه، هانتر 100% ارزش دیدنش رو داره! :d
میگیم نمیاد بگو چشم :| بعضی انیمه ها قرار نیست توی 12~14~100 قسمت تموم بشن! :-" برای همین از همون اول شروع میکنند یه دنیای درست و حسابی رو از پایه و اساس توضیح دادن! و همینه که من انیمه های بلند رو ترجیح میدم! :d :x در کل هانتر که اصلا کش نمیاد،اینجاهایی که هستی فقط یک مقدمه ایه برای دنیای هانتر:-" بشین ببین، غُر هم نزن :d
---
اینم محمدعلی گفت!:-" حالا جلوتر میری،خودت میگی غلط کردم که به 480P گرفتنش فکر میکردم:-"

بین اون سه انیمه اول، akama ga kill رو می تونی کاملاً فراموش کنی. فراموش کن همیچن چیزی وجود داره:biggrin1:
البته این نظر منه. ممکنه بعداً بری EP رو نگاه کنی و بگی: "این چه چرندی بود. خدا فلانی رو لعنت کنه:دی"

:>

آکامه فقط قسمت اولش خوبه بعدش میره تو در و دیوار

این قسمت آخرشو اگه میدیدی (اپیزود 6 ) این حرفو نمیزدی :d

قسمت 1 و 2ش رو دیدم برام کافی بود :| هیچ جذابیتی برام نداشت که هیچ اذیتم میشدم هی میخواستم زودتر تموم بشه. یه مشت آدم مریض رو نشون میده که آدمای مریض تر از خودشونو میارن و شکنجه تا حد مرگ میکنن و تازه برا اینکار با همدیگه رقابتم میکنن :| حالا هر دلیلی داشته باشن (که دلیلشم مسخره بود) به نظرم داغونیت تمامه نشون دادن همچین چیزی

قسمت 1 و 2ش رو دیدم برام کافی بود :| هیچ جذابیتی برام نداشت که هیچ اذیتم میشدم هی میخواستم زودتر تموم بشه. یه مشت آدم مریض رو نشون میده که آدمای مریض تر از خودشونو میارن و شکنجه تا حد مرگ میکنن و تازه برا اینکار با همدیگه رقابتم میکنن :| حالا هر دلیلی داشته باشن (که دلیلشم مسخره بود) به نظرم داغونیت تمامه نشون دادن همچین چیزی
البته e3 جو انیمش احساسی شده بود دیگه مثل 2 قسمت اول نبود...من که خوشم میاد.:d

آخرین ویرایش:

تازه میخواستم بگم کاریه که همه خوششون میاد حتما:-"

مریض و روانی و شکنجه گر؟ بشین قسمت سوم رو هم ببین پس:-" حتما ببین :| حتما :| 24ساعت بهت وقت میدم :-"

تازه میخواستم بگم کاریه که همه خوششون میاد حتما:-"

مریض و روانی و شکنجه گر؟ بشین قسمت سوم رو هم ببین پس:-" حتما ببین :| حتما :| 24ساعت بهت وقت میدم :-"

امکان نداره :| حجم و وقتمو بدم برا این :| از نظرم این انیمه هم از اون دسته انیمه هاست که تا 4 تا قطره خون و قیافه های جدی دیده میشه به صورت خودکار همه عاشقش میشن -___-

در حد Mirai Nikki و Mekaku City Actors ازش بدم اومد (بدترین انیمه هایی که تاحالا دیدم) پس هیچ راهی برا من نمیمونه که به این انیمه رو بیارم :d

امکان نداره :| حجم و وقتمو بدم برا این :| از نظرم این انیمه هم از اون دسته انیمه هاست که تا 4 تا قطره خون و قیافه های جدی دیده میشه به صورت خودکار همه عاشقش میشن -___-

در حد Mirai Nikki و Mekaku City Actors ازش بدم اومد (بدترین انیمه هایی که تاحالا دیدم) پس هیچ راهی برا من نمیمونه که به این انیمه رو بیارم :d
بشین این قسمت که گفتم رو ببین، بعدش تصمیم میگیریم قضیه چیه :| ببین :|

آقا این هانتر اخرش تموم میشه دیگه؟ یا بعد از 148 قسمت میمونیم رو هوا؟:|
الان قسمت 11 هستم :دی بعد یه ذره فکر میکنم خیلی هر قسمت کِش پیدا میکنه:|:دی بهتر میشه روند داستان و اینا ؟
------
یه سوال دیگه الان تا قسمت 50 ، 720 پیکسل دان کردم:دی میخوام از این به بعد رو 480 دانلود کنم ، مشکلی از لحاظ بصری زیاد پیش نمیاد؟:دی
نکن اینکارو:دی به آرک‌های بعدی برسی حسرت می‌خوری چرا 1080 نگرفتی:دی

این آدولف چقدر مرد بود! :(( هم از نظر قیافه،هم کارایی که کرد و هم قدرت ، من رو یاد رایدن MGS4/MGR انداخت :(( تا آخرین لحظه جنگید و از جون مایه گذاشت :((
اون اِوا هم چقدر...! :| هیچ غلطی نکرد :| حتی دارو هم مصرف نکرد و مشت بیخود میزد:| قدرتشم ندیدیم :| (البته اگر واقعا منفجر شده باشه...قاعدتا باید بشه،ولی یه کاراکتر مثلا مهم وارد داستان میکنند،قدرتشم نشون نمیدن حتی ؟ :| جفت دخترا هیچ و پوچ ترکیدن :| )

اون فرمانده ی سوسک ها هم مطمئن بودم برمیگرده فلان فلان شده :| اصلا جا نخوردم از برگشتش،ولی اعصابم ریخت بهم :| مگه گومو گومو نو می خورده این مردک :| :-"

فرمانده ی روسیه(اسمش رو یادم نیست:-" ) هم دوست میداریم>:) دلیلشم مشخصه >:)

مارکوس و الکس هم دوست میدارم،بقیه هم زیاد مهم نیستن:-" (فرمانده ی ژاپن هم بچه خوبیه! ولی با قدرتش...حداقل فعلا از نظر قیافه:-" اصلا حال نکردم:-" )

باز هم بگم...آدولف :(( :((

ویرایش :
13 قسمت بود؟ :| 12 تاش رو گرفته بودم ... الان... :|
فصل دومش کی میاد؟ این فصل که رسما فقط معرفی بود :-" :d

---
چرا هرچی دانلود میکنم لیست دانلود تموم نمیشه؟ :((
9قسمت فقط امروز قراره بزارم دانلود(چندتاش امشب تموم میشه:| ) + Big Hero 6 هم گویا اومده :-"
حالا چیزی مثل Akatsuki no Yona هم که چندین قسمته که عقبم هم بماند:-" فکر کنم 6-7 قسمتی هم فقط این باید دانلود کنم:-"
از انیمیشن های امسال هم فعلا 3تاش رو دیدم،3تا دیگه موندن،فکر کنم درست حسابی هاشون باشن همینا :-" (نمیدونم چیا نامزد اسکار شدن دقیقا:-" ) نظرم رو بعدا در مورد رده بندیشون میگن،فقط این رو بگم که مطمئنا Lego اوله :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or