در این حد هم نبود شاید 40 درصد سؤالها رو جواب میداد اما 60 درصد سؤالهای جدید ایجاد میکرد :d نکتهش بیشتر این بود که این حس رو به من میداد که تو تک تک شماره ها داستان داشت جلو میرفت.بیشتر مانگاهای شونن طولانیای که من دیدم هر 10 شماره یه بار داستان یه قدم میره جلومن چرا برعکس این حس رو دارم؟البته تا اونجا که خوندم! ففط سوال ایجاد میکرد و به هیچی جواب نمیداد
![]()
یا اگر جواب میداد، به ازای هر جواب 50تا سوال ایجاد میکرد
البته گویا بعد از دراپ کردن ما، بهتر شد اوضاع![]()
بازم میخوام بشینم انیمه ببینما،ولی باید 6 بیدار بشمهمچنان به نظرم مسخره ترین مسابقه ی کوروکو بودبخش اول این قسمت باز خوب بود،ولی بعدش باز مسخره شد
:d
و همچنان امیدوارم آکاشی رو بشونند سر جاش!این بشر مثلا با آئومینه ای که بی قاعده بازی میکرد هم اگر بازی میکرد میتونست اینطوری نقشه بریزه؟
عمرا
ببینیم تو مسابقه ی باقی مونده ی جام چی میشن!![]()
جای آئومینه هم توی جام خالیستآخه به این زودی باید به هم میخوردن...
آها یادم رفت بگماین آهنگی که این قسمت پخش میشد و حماسی بود خیلی خوب بود، ولی این کاراکتر در حد این آهنگا نیست
دو روز اخیر،فقط دو قسمت دیدم
---
و ناگهان اوکیتاکه و مرض
قراره شاه ارواح درش حلول کنه؟![]()
آکیبا کجاست که بیاد باز بگه این مسابقه کوروکو مسخره بود؟ :d
اونم نه به خاطر بد بودن بازی چون این بازی واقعا شاهکار بود (و از اینجا تا آخر کوروکو هر چی مسابقه هست یکی از اون یکی داغون تره) بلکه به خاطر اینکه نمیتونه ببینه کاراکتری که ازش متنفره در واقع خفن ترین کاراکتره :d
بابت بعضی اسکرین شات ها شرمنده چون MPCم قاطی کرده زیر نویسا رو تو اسکرین شات نشون نمیده مجبورم دستی اسکرین شات بگیرم
یادمه تو مانگا این صحنه بسی خفن بود :d تو انیمه یکم انگار داره مسخره بازی در میاره اما تو مانگا جو خیلی سنگین بود و واکنش بقیه هم به واقعی بودنش خیلی کمک میکرد
و از این به بعد بود که مادر بگریستندندی
یکی از خفن ترین شایدم خفن ترین صحنه کل مانگا بود فک کنم 2 صفحه هم کامل گرفته بود این صحنه تنهایی
اصلا نابودم کرد این جمله :d
و اتمام ^~^
حرکت میدوریما و تاکائو هم خیلی خوب درومده بود بسی حس Cool به شوتوکو دست داد
کل شوتوکو فقط با تاکائو خیلی حال میکنم :d
اهم اهم دقیقا همینی که گفتم رو گفت
آکیبا تو مانگای بلیچ رو میخونی؟؟؟؟من فقط عکسارو نگاه میکنم میرم چون خیلی مسخره شده یعنی در مفایسه با یه شونن بزرگ دیگه ای مثل ناروتو که من انیمش رو ول کردم مانگا رو خوندم مانگای ناروتو خیلی بهتر از این آرک آخر بلیچ بود
این آرک آخریه مسخره به تمام معناست همه چیز داره الکی الکی میره اصلا معلومه انگار مانگاکا همینجوری داره میکشه و انگار مست کرده و مانگا رو درست میکنن XD
امیدوارم هستم 10 سال طول نکشه همین 1 ساله تموم بشه آرکش باو -_____-
من در واقع فقط برا یه چیز دارم مانگاشو میبینم:
همچنان منتظرم اسپادا ها رو نشون بده :d
گریمیجو که تایید شدست :d هالیبل (هاریبل) هم آزاد کنن بندازنش کنار توشیرو زوج خوبی میشن :d
اولوکیورا هم جون مادرشون یه ادو تنسه بزنن بیاد(الان میای میگی بدم میاد ازش و این حرفا :d )
دقیقا بدم میاد و از این حرفا
گریموجو هم احتمال داده میشد! ولی گم و گور شدننه با ایچیگو اینا رفت، نه با اوراهارا
![]()
کلا هم که آره! گند زده این آرکمن فقط به تمید مبارزات بچه های بخش 11 و گریموجو و دیگر کاراکترهای امیرپسند میباشم
البته اگر انیمه بود فکر نمیکنم دراپش میکردمبازم حال میده
Tower of God اصلاً مانگا نیست که بخواد انیمه بشه.این منهوا Tower Of God عجب چیزیه!!:-o رسما یک هفته بکوب خوندمش داستان,کاراکتر,.....همه و همه 20/20 واقعا از خوندش هیچ وفت خسته یا زده نمی شدم حیف مانگا نیست که ازش انیمه بسازن!!هرکی دنبال یه داستان با پیچیدگی زیاد و.... می گرده از دست نده Tower Of God!!
میگم درصد انیمه شدنش چقدر!!!؟؟؟حیفه اینجور چیزا فقط از طریق نت منتشر بشه و فقط با حسرت صبر کنیم که تبدیل به انیمه بشه!!!
این گینتاما واقعا بعضی صحنه هاش حماسی هست پشیمون هستم چرا زودتر شروع نکردمش :d
چپتر 18 یکی از خنده دار ترین هاش بود تا حالا مخصوصا این صجنه پاره شدم از خنده !
میدونم ولی خدایش به ادم فشار میاره چیزی مثل این منهوا رو ادم انیمه اش رو نبینه(کره انیمه نداره اینو میدونم:d) ولی انیمه مثلBinan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love! و امسالش بی هدف همینطور پخش بشن و بودجه ساخت یه انیمه توپ رو خراب کنند!! بماند که چطور این مانگا هارو انتخاب کردن که انیمه بشه!!!!Tower of God اصلاً مانگا نیست که بخواد انیمه بشه.
درصد احتمال انیمه شدنش دقیقاً صفر ـه
توی AW یه سری پست های طولانی در این مورد هست. اما خلاصه اش اینه که چون کره ای ـه، طبیعتاً ژاپنی ها نمیان ازش انیمه بسازن.![]()
آخییییی Kill la Kill چرا یهو اینجوری شد؟ :d
آخه فک میکردم طرفدار زیاد داره XD