Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من چرا برعکس این حس رو دارم؟ :-" البته تا اونجا که خوندم! ففط سوال ایجاد میکرد و به هیچی جواب نمیداد :| :-" یا اگر جواب میداد، به ازای هر جواب 50تا سوال ایجاد میکرد:-"
البته گویا بعد از دراپ کردن ما، بهتر شد اوضاع:-"
در این حد هم نبود شاید 40 درصد سؤالها رو جواب میداد اما 60 درصد سؤالهای جدید ایجاد میکرد :d نکته‌ش بیشتر این بود که این حس رو به من میداد که تو تک تک شماره ها داستان داشت جلو میرفت.بیشتر مانگاهای شونن طولانی‌ای که من دیدم هر 10 شماره یه بار داستان یه قدم میره جلو :| البته این احساس بیشتر به کندی ذاتی خود مانگاها برمیگرده و منی که پیش زمینه‌م کامیک بوکیه :d شینگکی تو ریتم خیلی به کارهای غربی نزدیکتره.

پ.ن.: اون شمارۀ قبل از شمارۀ یک مانگا که هیچ ربطی به داستان اصلی نداره عملاً اطلاعات تا حدود شمارۀ 30-40 رو لو میده و حتی یه سری چیزایی میگه که تا اونجایی که من خوندم هنوز مطرح نشدن (همون اولش هم این کار رو میکنه!)

همچنان به نظرم مسخره ترین مسابقه ی کوروکو بود:-" بخش اول این قسمت باز خوب بود،ولی بعدش باز مسخره شد:-" :d
و همچنان امیدوارم آکاشی رو بشونند سر جاش! >:) این بشر مثلا با آئومینه ای که بی قاعده بازی میکرد هم اگر بازی میکرد میتونست اینطوری نقشه بریزه؟ :p عمرا :-"

ببینیم تو مسابقه ی باقی مونده ی جام چی میشن! >:) >:)
جای آئومینه هم توی جام خالیست :(( آخه به این زودی باید به هم میخوردن... :((

آها یادم رفت بگم:-" این آهنگی که این قسمت پخش میشد و حماسی بود خیلی خوب بود، ولی این کاراکتر در حد این آهنگا نیست :p
بازم میخوام بشینم انیمه ببینما،ولی باید 6 بیدار بشم:( دو روز اخیر،فقط دو قسمت دیدم :((
---

و ناگهان اوکیتاکه و مرض :|
قراره شاه ارواح درش حلول کنه؟ :-" :|

آخرین ویرایش:
همچنان به نظرم مسخره ترین مسابقه ی کوروکو بود:-" بخش اول این قسمت باز خوب بود،ولی بعدش باز مسخره شد:-" :d
و همچنان امیدوارم آکاشی رو بشونند سر جاش! >:) این بشر مثلا با آئومینه ای که بی قاعده بازی میکرد هم اگر بازی میکرد میتونست اینطوری نقشه بریزه؟ :p عمرا :-"

ببینیم تو مسابقه ی باقی مونده ی جام چی میشن! >:) >:)
جای آئومینه هم توی جام خالیست :(( آخه به این زودی باید به هم میخوردن... :((

آها یادم رفت بگم:-" این آهنگی که این قسمت پخش میشد و حماسی بود خیلی خوب بود، ولی این کاراکتر در حد این آهنگا نیست :p
بازم میخوام بشینم انیمه ببینما،ولی باید 6 بیدار بشم:( دو روز اخیر،فقط دو قسمت دیدم :((
---

و ناگهان اوکیتاکه و مرض :|
قراره شاه ارواح درش حلول کنه؟ :-" :|

اهم اهم دقیقا همینی که گفتم رو گفت :))

آکیبا کجاست که بیاد باز بگه این مسابقه کوروکو مسخره بود؟ :d

اونم نه به خاطر بد بودن بازی چون این بازی واقعا شاهکار بود (و از اینجا تا آخر کوروکو هر چی مسابقه هست یکی از اون یکی داغون تره) بلکه به خاطر اینکه نمیتونه ببینه کاراکتری که ازش متنفره در واقع خفن ترین کاراکتره :d

بابت بعضی اسکرین شات ها شرمنده چون MPCم قاطی کرده زیر نویسا رو تو اسکرین شات نشون نمیده مجبورم دستی اسکرین شات بگیرم

یادمه تو مانگا این صحنه بسی خفن بود :d تو انیمه یکم انگار داره مسخره بازی در میاره اما تو مانگا جو خیلی سنگین بود و واکنش بقیه هم به واقعی بودنش خیلی کمک میکرد

و از این به بعد بود که مادر بگریستندندی

یکی از خفن ترین شایدم خفن ترین صحنه کل مانگا بود فک کنم 2 صفحه هم کامل گرفته بود این صحنه تنهایی

اصلا نابودم کرد این جمله :d

و اتمام ^~^

حرکت میدوریما و تاکائو هم خیلی خوب درومده بود بسی حس Cool به شوتوکو دست داد

کل شوتوکو فقط با تاکائو خیلی حال میکنم :d

آکیبا تو مانگای بلیچ رو میخونی؟؟؟؟ :| من فقط عکسارو نگاه میکنم میرم چون خیلی مسخره شده یعنی در مفایسه با یه شونن بزرگ دیگه ای مثل ناروتو که من انیمش رو ول کردم مانگا رو خوندم مانگای ناروتو خیلی بهتر از این آرک آخر بلیچ بود :| این آرک آخریه مسخره به تمام معناست همه چیز داره الکی الکی میره اصلا معلومه انگار مانگاکا همینجوری داره میکشه و انگار مست کرده و مانگا رو درست میکنن XD

امیدوارم هستم 10 سال طول نکشه همین 1 ساله تموم بشه آرکش باو -_____-

من در واقع فقط برا یه چیز دارم مانگاشو میبینم:

همچنان منتظرم اسپادا ها رو نشون بده :d

گریمیجو که تایید شدست :d هالیبل (هاریبل) هم آزاد کنن بندازنش کنار توشیرو زوج خوبی میشن :d

اولوکیورا هم جون مادرشون یه ادو تنسه بزنن بیاد :| (الان میای میگی بدم میاد ازش و این حرفا :d )

اهم اهم دقیقا همینی که گفتم رو گفت :))

آکیبا تو مانگای بلیچ رو میخونی؟؟؟؟ :| من فقط عکسارو نگاه میکنم میرم چون خیلی مسخره شده یعنی در مفایسه با یه شونن بزرگ دیگه ای مثل ناروتو که من انیمش رو ول کردم مانگا رو خوندم مانگای ناروتو خیلی بهتر از این آرک آخر بلیچ بود :| این آرک آخریه مسخره به تمام معناست همه چیز داره الکی الکی میره اصلا معلومه انگار مانگاکا همینجوری داره میکشه و انگار مست کرده و مانگا رو درست میکنن XD

امیدوارم هستم 10 سال طول نکشه همین 1 ساله تموم بشه آرکش باو -_____-

من در واقع فقط برا یه چیز دارم مانگاشو میبینم:

همچنان منتظرم اسپادا ها رو نشون بده :d

گریمیجو که تایید شدست :d هالیبل (هاریبل) هم آزاد کنن بندازنش کنار توشیرو زوج خوبی میشن :d

اولوکیورا هم جون مادرشون یه ادو تنسه بزنن بیاد :| (الان میای میگی بدم میاد ازش و این حرفا :d )

دقیقا بدم میاد و از این حرفا :-"
گریموجو هم احتمال داده میشد! ولی گم و گور شد:| ننه با ایچیگو اینا رفت، نه با اوراهارا :|

کلا هم که آره! گند زده این آرک :)) من فقط به تمید مبارزات بچه های بخش 11 و گریموجو و دیگر کاراکترهای امیرپسند میباشم :دی

البته اگر انیمه بود فکر نمیکنم دراپش میکردم:-" بازم حال میده:-"

دقیقا بدم میاد و از این حرفا :-"
گریموجو هم احتمال داده میشد! ولی گم و گور شد:| ننه با ایچیگو اینا رفت، نه با اوراهارا :|

کلا هم که آره! گند زده این آرک :)) من فقط به تمید مبارزات بچه های بخش 11 و گریموجو و دیگر کاراکترهای امیرپسند میباشم :دی

البته اگر انیمه بود فکر نمیکنم دراپش میکردم:-" بازم حال میده:-"

آخه چند چپتر پیش که اوراهارا رفته بو هکو موندو اونجا با ایچیگو تماس گرفتن یکی به صورت لاتی و دعوایی با ایچیگو حرف زد خب اون مطمعنا باید گریمیجو باشه حتما برمیگرده خود کوبو هم گفته بود گریمیجو هنوز هست

دقیقا تنها جای جالبش برا من مبارزه زاراکی بود که بانکای بود یا شیکای یادم نیست اونم زد زانپاکتوش دقیقا بهش میومد :d

اگه انیمه بود که من دراپش میکردم یعنی هفته ای 300 و خورده ای مگ حجم بدم و هر قسمت غیر OP و اینا 20 دقیقه چیزی ببینم که زجرم بده؟؟؟؟ :|

لااقل آیزن بیاد یکم هیجان انگیز بشه

فک کن آیزن Soul King بشه XD

77693.jpg

خب بالاخره ما هم دیدیمش:
داستان زیبا همراه با شوخی های بامزه و شخصیتهای به یاد موندنی.فقط تنها اشکالی که میشه بهش گرفت اینه که برای پیش برد صحنه های اکشنش"بند تنبون رو به لاهاف ملا ربط میدادن که مبارزه ادامه پیدا کنه.بیشتر اوقات توی سکانسهای اکشن(مخصوصا قسمتهای آخرش) برای پیروزی یا شکست طرف و یا ادامه مبارزه(چه مثبت و چه منفی) از یه ناکجا آباد" یه وسیله یا یه نیرویی بوجود میومد که هیچ دلیلی نمیشد براش پیدا کرد و این مقدار کمی به تمام نکات مثبتش ضربه میزد.در مجموع fullmetal alchemist brotherhood مطمئنا جزء چند انیمه برتر تاریخ هست. 9.8/10 فکر کنم براش مناسب باشه
Tokyo Ghoul √A رو هم با این اوضاع سانسورش بیخیال دیدنش شدیم تا اومدن BD

آخرین ویرایش:
این منهوا Tower Of God عجب چیزیه!!:-o رسما یک هفته بکوب خوندمش داستان,کاراکتر,.....همه و همه 20/20 واقعا از خوندش هیچ وفت خسته یا زده نمی شدم حیف مانگا نیست که ازش انیمه بسازن!!هرکی دنبال یه داستان با پیچیدگی زیاد و.... می گرده از دست نده Tower Of God!!
میگم درصد انیمه شدنش چقدر!!!؟؟؟حیفه اینجور چیزا فقط از طریق نت منتشر بشه و فقط با حسرت صبر کنیم که تبدیل به انیمه بشه!!!

این منهوا Tower Of God عجب چیزیه!!:-o رسما یک هفته بکوب خوندمش داستان,کاراکتر,.....همه و همه 20/20 واقعا از خوندش هیچ وفت خسته یا زده نمی شدم حیف مانگا نیست که ازش انیمه بسازن!!هرکی دنبال یه داستان با پیچیدگی زیاد و.... می گرده از دست نده Tower Of God!!
میگم درصد انیمه شدنش چقدر!!!؟؟؟حیفه اینجور چیزا فقط از طریق نت منتشر بشه و فقط با حسرت صبر کنیم که تبدیل به انیمه بشه!!!
Tower of God اصلاً مانگا نیست که بخواد انیمه بشه.

درصد احتمال انیمه شدنش دقیقاً صفر ـه:دی

توی AW یه سری پست های طولانی در این مورد هست. اما خلاصه اش اینه که چون کره ای ـه، طبیعتاً ژاپنی ها نمیان ازش انیمه بسازن.:دی
----------------------------------------------
عجب نظرسنجی خونباری شده. به هر گزینه ای می خوام رای بدم یه چشمم اشک آلود و چشم دیگرم خونین میشه.

اما موشیشی همیشه یه جای ثابت گوشه ی قلبم داره:دی

این گینتاما واقعا بعضی صحنه هاش حماسی هست پشیمون هستم چرا زودتر شروع نکردمش :d
چپتر 18 یکی از خنده دار ترین هاش بود تا حالا مخصوصا این صجنه پاره شدم از خنده ! :))
[

این گینتاما واقعا بعضی صحنه هاش حماسی هست پشیمون هستم چرا زودتر شروع نکردمش :d
چپتر 18 یکی از خنده دار ترین هاش بود تا حالا مخصوصا این صجنه پاره شدم از خنده ! :))
[

گینتاما یه نسخه سافت ساب هم داره:دی

Tower of God اصلاً مانگا نیست که بخواد انیمه بشه.

درصد احتمال انیمه شدنش دقیقاً صفر ـه:دی

توی AW یه سری پست های طولانی در این مورد هست. اما خلاصه اش اینه که چون کره ای ـه، طبیعتاً ژاپنی ها نمیان ازش انیمه بسازن.:دی
میدونم ولی خدایش به ادم فشار میاره چیزی مثل این منهوا رو ادم انیمه اش رو نبینه(کره انیمه نداره اینو میدونم:d) ولی انیمه مثلBinan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love! و امسالش بی هدف همینطور پخش بشن و بودجه ساخت یه انیمه توپ رو خراب کنند!! بماند که چطور این مانگا هارو انتخاب کردن که انیمه بشه!!!!:| یبار فقط یبار این انیمه بالایی رو فقط 1 قسمت تحمل کنید ببیند بعد می فهمید من چی میگم!!

آخییییی Kill la Kill چرا یهو اینجوری شد؟ :d

آخه فک میکردم طرفدار زیاد داره XD

>:) >:) >:)

ولی Gin no Saji کم رای اورده :( البته موشیشی رو نباید دست کم گرفت :دی میدونستم بزرگان تاپیک همه بهش رای میدن :-"

اما خوب حالا که رقابت اولی بین موشیشی و باراکامون هست، با اینکه جفتشون انیمه های عالیی هستند! اما حمایت خودم رو از باراکامون اعلام میکنم:-" به گروه خونیم بیشتر میاد :دی

من بالاخره Ergo Proxy رو کامل و درست حسابی دیدم :|
سر این چند قسمت آخر واقع اسردرد گرفتم و مغزم مدام error میداد :d چیزی که در موردش زیاد شنیده بودم این بود که کلا انیمه پیچیده ای هست،نمیدونستم چقدر قراره پیچیده باشه :d
لعنتی فکر کنم از اپیزود 10-11 به بود دیگه به آدم رحم نمیکرد :d
البته....... :d
خود کلیت داستان و... بهنظرم به اون صورت پیچیدگی خاصی نداشت و این طرز روایت و اینکه بیننده رو یهو پرت میکرد وسط اتفاقات باعث میشد 25 برابر پیچیده تر از حد معمول دیده بشه :| :d
دفعه اول که کامل انیمه رو دیدم فکر کنم در حد 60% متوجه اتفاقات و .... داستان شدم :| بعد دیدم جواب نمیده یه چند بار دیگه اپیزود های مهم رو دیدم و حدود 5-6% دیگه از داستان رو فهمیدم :d همچنان گیج بودم و رفتم گوگل :d اول این لینک خیلی توضیحات خوبی داشت :
Ergo Proxy Explained
بعدشم این:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081022155949AAjSLJj

در کل شخصیت ها و داستان جالبی داشت،مخصوصا اینکه به جزییات و ... فکر کنید همینطور موارد بیشتری برای ادم روشن میشه.پراکسی ها،Dome ها و اون انسان های اولیه و برنامه های که از اول داشتن و .....
همچنان بهشون فکر میکنم سردرد میگیرم :d
در کل انیمه ی خوبی بود،هر چی داستان ها و انیمه های اینجوری بیشتر باشه ازشون استقبال میکنم :d
8/10 :|
+
توی نظرسنجی هم به mushishi رای دادم،هرچند کلا 6 تا از انیمه های لیست رو دیدم ولی موشی شی عالی بود :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or