Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
داداش من از این bakabt چند سال پیش یه 20 گیگ گرفتم بنم کرد ، راه حلی داره بازم بگه ازش دانلود کرد؟
مثل این که سید ندی فقط دانلود کنی بنت میکنه.

والا من از 2012-01-05 عضوم و وضعیتم اینه R: 0.097 U: 26.75 GB D: 276.65 GB

از وقتی که یادمه رجیستر سایت باز بوده، برو یه اکانت دیگه درست کن.

به نظرم من که با no game no life شروع کن ... بعدش eureka 7 .. بعد toradora و بعدم هر کدوم از اینها که خواستی کوروزوکا . durarara .ا تیل اف مموری و ملودی ... گان اسلینگر گیلرز ... فیری تیل هم حتما بزار برای بعد از دیدن یه درام تراژیک ... یعنی کلی فان و مسخره بازیه ... شینسکای یوری هم تعریفش رو زیاد شنیدم .. خودم دو دفعه خواستم استارتش رو بزنم .. زیر نویسش مشکل داره

فقط cowboy bebop رو نبین حداقل حالا حالا ... چرا ؟؟؟ ... بهش به عنوان توت فرنگی کیک و یا اخرین لقمه که میخوای بخوری نگاه کن ... هر موقع حس کردی انیمه ها اون زیبایی و جذابیت رو نداره برات برو سراغ این انیمه ...

No Game No Life رو هفتگی تا قسمت چهارش دیدم...زیاد نتونستم باهاش کنار بیام، تا اونجا هم که نگاش کردم فقط بخاطر صدای Kayano Ai بودش...ولی خوب با تعریف های خوبه انیمه، حتماً تمومش میکنم.

Cowboy Bebop...دقیقاً من از اون ادم هایی هستش که چیزهای خشمزه رو همون اول میخورم :d

@Police _ 110

این shinsekai yori هم جز اون دسته انیمه هاست که با اینکه داشتم زجر میکیشدم اما تا آخرش دیدم :d بیشتر هم آخرش که تموم شد اعصابم خورد شد چون هیچی نفهمیدم حالا خوبه به قسمتای داغونش نرسیده دراپ کردی وگرنه یه سری قسمتاش هست میخوای خود کشی کنی

دورارارا هم فصل یک هم فصل دو قسمتای اولش خیلی کند پیش میره چون میخواد کاراکترا رو معرفی کنه که ماشالهه زیادم هستن همشونم تو داستان با همدیگه رابطه دارن و مهمن هرچی بری جلوتر باحالتر میشه من که دیوونه روایت داستانشم تو خیلی انیمه ها هرچی نشون میدن یه سری سوالا برا آدم پیش میاد که خب سر سری ازش میگزریم میگیم شده دیگه اما تو این انقدر دقیق و کامل و از چند دید مختلف و چند زمان مختلف نشون میده که انگار به عنوان freecam تو انیمه بودی خودت :d

راستی Eureka seven هم من تازه دانلود کردم دارم میبینم باحاله به نظرم (اولاشم) البته من مکا خیلییی کم دیدم نمیدونم در چه حدیه اما برا من جذابه کاراکتر خل و چل باحالم زیاد داره :d تقریبا همشون :|

راستی یه صیحت از من بشنوین : هیچ وقت به انیمه هایی که شخصیت اصلیشون یه پسر با موهای قهوه ایه و عاشقه اعتماد نکنین -____-

راجع به فیری تیل هم خودت ببین خودت پاکش میکنی اینجوری دلتم نمیسوزه که ندیده پاکش کردم :d البته تا قسمتای 30-40 انیمه خیلی خوبیه بعدشه که کم کم در و دیواری میشه. حیف یه سری کاراکترای معرکش

- - -ویرایش - - -

دوستان شرمنده من باز مشکل دانلود پیدا کردم اومدم اینجا :d

ولی اینبار خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد :d

نسخه بلوری فصل دوم ماگی رو میخوام. هیچ جا پیدا نکردم. یه جا جدا جدا 4-5 قسمت رو داشت ولی Seedش 0 بود و کامل هم نبود

هلپ می T^T

شین-سکای یوری، بعضی از قسمت هاش نمیدونم چرا یک هو گرافیکش داغون میشد...یعنی 180درجه تغییر میکرد.

قطعاً Durarara رو باید از اول ببینم، چون هیچی یادم نیست از اون چند قسمت اول...اصلاً حتی یادم نیست داستانش در مورد چی بودش (:

برای مگی هم نگا کردم، چیزی برای BD پیدا نکردم

الان که دوباره اندیشیدم به این نتیجه رسیدم که Ef- A Tale of Memories راست کار خودته:> یادمه یه بار گفتی که از فروپاشی روانی شخصیت های داستان خوشت میاد:-"

اتفاقاً ef - a ها رو برای همین دانلود کردم :d

@Police _ 110
خلیل ساما . این Shinsekai Yori داستان خیلی جالب و پر رمزورازی داره. حتما ببینش . من خودم دفعه ی اول تا قسمت 4 ک دیدم ولش کردم . ولی بعدش ک دوباره رفتم سراغش خیلی ازش خوشم اومد الانم جزء بهترین انیمه هایی هست ک دیدم:x. اخر انیمه هم هر سوالی داشتی میتونی بیای اینجا و از محمد علی ساما بپرسی:d رو منم ی کوچولو حساب کن
___
Hanamonogatari چرا فقط سه تا رای داره؟:(

والا چی بگم....باید خیلی حسش بیاد، چون تا الان دوبار ولش کردم ):

Hanamonogatari
منم جو گیر شدم، دارم کل سری monogatari رو دارم میارم، بیست گیگ خورده ای میشه.

راستی خلیل، Kaiji ندیدی؟ :-" عجیبه ها :-" اینجا هم خوب له میشن بندگان خدا :d حالا نمیدونم آرمان هات تا چه حد به این نزدیکه :-" ولی من که افسرده میشدم از له شدن اینا :| (افسرده ی رو اعصاب! نه غم و غصه :-" :( )

@Police _ 110

به نظرم توی لیستت اینا رو میشه گذاشت توی اولویت:
(البته توی اون لیست یه تعدادی رو هم ندیدم و نمی دونم چیه:دی)

Mawaru Penguin Drum
یه انیمه داستان محور خفن + شخصیت های خفن + له شدگی برخی شخصیت ها در حد شدید

Robotics;Note
اگه به چشم ادامه معنوی S;G بهش نگاه کنی ناامید میشی، اما به صورت مستقل انیمه نسبتاً خوبیه:دی

Shinsekai Yori
خودم تا یه قسمتی که واکنش های فیزیکی و شیمیایی شدیدی رخ داد نگاه کردم. بعدش انداختمش کنار. وقتی شروعش کردی خبر بده منم برم شروع کنم.

Rose of Versailles
احتمالاً بپسندی. نمیشه توضیح داد:دی

Colorful
یه فیلم سینمایی که از قسمت 2-3 میشه حدس زد داستان چیه و آخرش به کجا میرسه اما تا آخرش دیدنش لذت بخشه.
تا آخر هم نمیشه به کسی به صورت مطلق حق داد.

Ef
سری Ef برای کمی غصه خوردن و لوس بازی و اینا. این از دیدگاه کسی بود که Clannad رو دراپ کرده:>

Uchouten Kazoku
اینم مثل Kill La Kill از اون دیوانه بازی هایی ـه که فقط توی انیمه ها میشه ساختش.
به قول محمد علی-ساما بهترین انیمه در مورد خانواده هم هست.

Mardock Scramble
راست کار خودته:دی
البته اگر از معاشقه یه دلفین و یه پسر (با ویژگی های خاص!) شوکه نشی. (که قطعاً نمیشی:دی)

Kaiji
شخصیت ها از اول تا آخر در حال له شدن هستن. داستانی که در مورد قمار باشه، می تونه شاد هم بشه؟

Gankutsuou
نصفه نیمه دیدم اما دلم می خواد بقیه اش ببینم. شروع کردی خبرم کن، شروع کنم:دی

Planetes
من ذوب در انیمه ها و مانگاهای مربوط به فضا هستم (البته نه مکا). اینم یکی از بهترین هاشه.

Fullmetal Alchemist
دلیل می خواد؟

Texhnolyze
بذار توی الویت های اولت.
----------
پ.ن: پرچم....b-)

Ef
سری Ef برای کمی غصه خوردن و لوس بازی و اینا. این از دیدگاه کسی بود که Clannad رو دراپ کرده:>
محمدعلی:bighug:
@police_110 :shrewd:
---
محمدعلی اون مانگای(یا منهوا؟) سبیل پسند که میگفتی اسمش چی بود؟ :-"
---
برم کوروکو ببینم:-"

برعکس فرشاد،به نظرم تا الان بی خودترین بازی کل انیمه بوده:-" (مخصوصا این قسمت که واقعا بی خود بود:-" )
آکاشی هم منفورتر از دیروز! :bighug:
البته قسمت بعد شاید بهتر بشه،ولی چه میشه کرد که نتیجه مشخصه...بالاخره باید با همه نسل معجزه ها رو به رو بشن و فقط آکاشی مونده:-"

به هر حال،امیدوارم چنان تحقیر بشه آن سرش ناپیدا! گرچه میدونم اگر هم ببرن،آخرش خیلی گل و بلبل آکاشی رو در آغوش میگیرن :| کاش کاراکترهای اصلی یکم تحقیر کردن بلد بودن...هر از گاهی بد نیست8-|

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان لطفاً یه تعداد انیمه حال خوب کن معرفی کنید تا من از این emotional breakdown که توشم در بیام.خودم نظرم رو barakamon یا gin no sajiيه.حالا شما میگید کدومو اول نیگا کنم؟
پ.ن:یه خبر جالب.مثل اینکه سفارت ژاپن می خواد برای معرفی فرهنگ و از این حرف ها تو کتابخونه سفارت یه چند تا انیمه معروف پخش کنه.زمان شروعش هم از 30 بهمنه.لینک خبر

آخرین ویرایش:
سلام.دوستان لطفاً یه تعداد انیمه حال خوب کن معرفی کنید تا من از این emotional breakdown که توشم در بیام.خودم نظرم رو barakamon یا gin no sajiيه.حالا شما میگید کدومو اول نیگا کنم؟
پ.ن:یه خبر جالب.مثل اینکه سفارت ژاپن می خواد برای معرفی فرهنگ و از این حرف ها تو کتابخونه سفارت یه چند تا انیمه معروف پخش کنه.زمان شروعش هم از 30 بهمنه.لینک خبر
Binbougami ga! رو دیدی؟:-"

پ.ن: با زیرنویس انگلیسی؟:-" اونوقت 5Centimeters Per Second به عنوان کار فرهنگی؟:-" Kotonoha no Niwa رو هم پخش میکردن دیگه:-"

جفت اینا انیمه های خوبی برای تصفیه ی روح هستن و به نظرم gin no saji رو اولویت قرار بده:-"
اما از اینا بهتر بدون هیچ شک و شبهه ای Usagi Dropهه! :x

بالاخره مانگای Magi رو رسوندم به Ongoing ^_^

مشکل زیاد داره. داستانش جالبه بعضی چپترا خیلی با حرکات بعضیا حال کردم اما روایتش جالب نیست خیلی جاها آدم عصبی میشه که چقدر کند داره پیش میره یا چیزایی نشون میدن که هیچ دلیلی برا نشون دادن ندارن

بزرگترین مشکل Magi هم شخصیت منفیاشه که اصلا جالب نیستن.

یکی از بزرگترین نکات سری های بزرگ سبک شونن شخصیتای منفیشونه که تو اکثر انیمه ها (برا من 99 درصد اوقات) شخصیتای منفی خیلی باحال تر از شخصیتای اول یا مثبتن اما تو Magi شخصیت منفیاش اصلا چیز جالب و جذابی ندارن مخصوصا ارکای بعد از انیمه تو مانگا شصیت منفیا چندشن هیچ خاصیتی ندارن

یه مشکل دیگه احساسات شخصیتاست که یا 0ئه یا 1 در واقع اینجوریه:

یا Super Ultra Hyper Devilishن یا Perfectly pure and Holy یعنی غیر این دوتا نیست

حرفای مزخرفم توش زیاد زده میشه که اصلا خوشم نمیاد -____- ولی به هر حال جالب بود ^_^ فصل جدیدش بیاد حتما میبینمش :d

البته بیشتر یه آرکش بود که اینایی که گفتم از بعد اون آرک درست و حسابی میشه مثل قبل

@m.a.t

مانگا رو خوندم تا به هاکوریو رسید خیلی میخواستم بدونم چرا از ساسکه هم بیشتر منفوره برا تو (تصور کسی بدتر از ساسکه سخته) چندتا خوندم ولی دیدم بدتر نبود تا یه چپتر به بعد که کاملا درکت کردم :d

توی مانگا هاکوریو تونسته حد @#$ بودن رو به مرزهای جدیدی برسونه:دی

واقعا فکرشو نمیکردم کسی از ساسکه هم بیشعور تر باشه اما هاکوریو منو با سطح جدیدی از الاق بودن آشنا کرد :|

یه آدم تا چه حد میتونه خر باشه اصلا اعصابمو خورد کرده

ولی بازم شباهت به ناروتو داره. هاکوریو همون ساسکست به جای ایتاچی مامانشو میکشه

علی بابا اینا هم نازوتو هستن و این مسخره بازیا که " ما هاکوریو رو باید نجات بدیم دوستمونه" و این حرفا

واقعا هم نمیتونم درکشون کنم فک کنم داغون تر از این magi ندیدم که راجع به خدا و این چیزا اینجوری صحبت کنن درسته کلی انیمه دیدیم که چندتا خدا بوده یا اصلا نبوده یا یکی بوده که شبیه همه جی بوده غیر خدا :d بازم به اینا به چشم انیمه میبینیم نه چیز دیگه ای و زیاد روشون توجه نمیکنم و مسخره بازی در بیارم :d

اما نمیدونم شاید من زیادی Pure شدم این چند روزه اما فک میکنم زیاده روی داشتن میکردن دیگه

از این صفحه بود که من تنفرم نسبت به هاکوریو چند برابر شد:

آخرین ویرایش:
بسی با این FMA:B حال نمودیم من بیشتر طنز و اکشن این انیمه را دوست داشتم ولی فکر نمیکردم هر چی میره جلوتر داستان هم قشنگ میشه مخصوصا صحنه های درامی که اشک ادم را در میاره :((
Parasyte The Maxim ، Tokyo Goul و Death Parade همچنان صعودی میتازند و هر اپیزود قشنگ تر از قبل... :x

@Police _ 110

به نظرم توی لیستت اینا رو میشه گذاشت توی اولویت:
(البته توی اون لیست یه تعدادی رو هم ندیدم و نمی دونم چیه:biggrin1:)

Mawaru Penguin Drum
یه انیمه داستان محور خفن + شخصیت های خفن + له شدگی برخی شخصیت ها در حد شدید

Robotics;Note
اگه به چشم ادامه معنوی S;G بهش نگاه کنی ناامید میشی، اما به صورت مستقل انیمه نسبتاً خوبیه:biggrin1:

Shinsekai Yori
خودم تا یه قسمتی که واکنش های فیزیکی و شیمیایی شدیدی رخ داد نگاه کردم. بعدش انداختمش کنار. وقتی شروعش کردی خبر بده منم برم شروع کنم.

Rose of Versailles
احتمالاً بپسندی. نمیشه توضیح داد:biggrin1:

Colorful
یه فیلم سینمایی که از قسمت 2-3 میشه حدس زد داستان چیه و آخرش به کجا میرسه اما تا آخرش دیدنش لذت بخشه.
تا آخر هم نمیشه به کسی به صورت مطلق حق داد.

Ef

Uchouten Kazoku
اینم مثل Kill La Kill از اون دیوانه بازی هایی ـه که فقط توی انیمه ها میشه ساختش.
به قول محمد علی-ساما بهترین انیمه در مورد خانواده هم هست.

Mardock Scramble
راست کار خودته:biggrin1:
البته اگر از معاشقه یه دلفین و یه پسر (با ویژگی های خاص!) شوکه نشی. (که قطعاً نمیشی:biggrin1:)

Kaiji
شخصیت ها از اول تا آخر در حال له شدن هستن. داستانی که در مورد قمار باشه، می تونه شاد هم بشه؟

Gankutsuou
نصفه نیمه دیدم اما دلم می خواد بقیه اش ببینم. شروع کردی خبرم کن، شروع کنم:biggrin1:

Planetes
من ذوب در انیمه ها و مانگاهای مربوط به فضا هستم (البته نه مکا). اینم یکی از بهترین هاشه.

Fullmetal Alchemist
دلیل می خواد؟

Texhnolyze
بذار توی الویت های اولت.
----------
پ.ن: پرچم....b-)

Mardock Scramble
نمیدونم چرا قسمت سوم ـش زیرنویس فارسی نمیشه |:

Planetes
آخر، این اخوان فضا چی شد.... :d

خوب کلاً تصمیم این سه تا شد که همزمان پیش ببرم، روز ها Kaiji و cowboy bebop نگا میکنم، شب ها هم Mawaru Penguin Drum (":

چند قسمت از cowboy bebop رو نگا کردم، اینکه مثل Space Dandy ـه D: .... تا اخرش همینطور پیش میره!؟
Kaiji هم اخرای فصل اولم

اینها رو که تموم کردم، میام یه دور دیگه پست ها رو میخونم :x

---

پسر دقت کن ببین به کی Mention میدی :d
اخرین فعالیت اون بنده خدایی که Mention براش فرستادی، 8سال پیش بوده LOL

++++++++++++++++++++++++

تصمیم برای نظرسنجی دور بعدی رو گرفتم...میگم اگه موافق هستید، همین رو اجرایی کنیم.
به نظرم این روش بهتر از انجام دادن انتخاب هایی، مثلاً 5تای اول هست (چون به دلیل کم بودن رای ها، بعضی ها رای ها خیلی به هم نزدیک هستن و شانس شرکت کردن بعضی انیمه ها سوخت میشه) و یا اون هایی که مثلاً از یه تعداد رای بیشتر گرفتن (چون نظرسنجی تو دو سری بودش، هیچ اطمینانی برای توازن رای ها تو دو سری نیست. ) هستش

پیشنهادم:
تو هر سری، بیشترین انیمه ای که رای اورده، میزان درصدش تقسیم بر دو بشه، و انیمه هایی که بالاتر از این مقدار درصد، رای اورده باش، به همراه انیمه ی اول، برن برای دور بعدی.!
مثلاً تو سری اول، Barakamon با 49.02درصد رای، بیشترین آمار رو داره، باید بقیه ی انیمه ها حداقل نصف این مقدار درصد که 24.51درصد هست رو از رای ها رو بدست آورده باشن که به سری بعدی برن.

55226d1423131895-best-anime-2014-part.1-_a.png

همین روند هم برای سری دوم

---
محمدعلی اون مانگای(یا منهوا؟) سبیل پسند که میگفتی اسمش چی بود؟ :-"
اویاجی. همونی که اون ور بهت گفتم انگار که زاراکی شخصیت اول یه مانگا بشه. البته نسبت دادن یکی از شخصیت های بلیچ به اویاجی، توهین به اویاجی ـه:دی

Mardock Scramble
نمیدونم چرا قسمت سوم ـش زیرنویس فارسی نمیشه |:

Planetes
آخر، این اخوان فضا چی شد.... :d

خوب کلاً تصمیم این سه تا شد که همزمان پیش ببرم، روز ها Kaiji و cowboy bebop نگا میکنم، شب ها هم Mawaru Penguin Drum (":

چند قسمت از cowboy bebop رو نگا کردم، اینکه مثل Space Dandy ـه D: .... تا اخرش همینطور پیش میره!؟
Kaiji هم اخرای فصل اولم

اینها رو که تموم کردم، میام یه دور دیگه پست ها رو میخونم :x

پسر دقت کن ببین به کی Mention میدی :d
اخرین فعالیت اون بنده خدایی که Mention براش فرستادی، 8سال پیش بوده LOL

ما دو جور انیمه داریم که زیرنویس شون نصفه می مونه. یه جورش اونه که مترجم انیمه به هر دلیلی دیگه توی AW نیست (مثلاً وقت نمی کنه)
یه مدل دیگه اینه که مترجم ترجمه نمی کنه اما با پر رویی تمام بازم میاد جلوی چشم ملت رژه میره:>

مشکل اولی از نوع مثال توی خط اول و مشکل دومی از نوع مثال توی خط دومه:دی
-----------
انیمه دندی از قسمت اول تا آخر یه جوره اما کابوی قسمت اولش با قسمت آخرش فرق داره:دی
بهتر از این نمیشد فرقشون رو نشون داد. حالا چند قسمت بری جلو قشنگ معلوم میشه.
----------
توی نظر سنجی جدید قراره برگزیده انیمه های سری اول و دوم با هم بیان توی یه نظر سنجی؟

ما دو جور انیمه داریم که زیرنویس شون نصفه می مونه. یه جورش اونه که مترجم انیمه به هر دلیلی دیگه توی AW نیست (مثلاً وقت نمی کنه)
یه مدل دیگه اینه که مترجم ترجمه نمی کنه اما با پر رویی تمام بازم میاد جلوی چشم ملت رژه میره:>

مشکل اولی از نوع مثال توی خط اول و مشکل دومی از نوع مثال توی خط دومه:دی
-----------
انیمه دندی از قسمت اول تا آخر یه جوره اما کابوی قسمت اولش با قسمت آخرش فرق داره:دی
بهتر از این نمیشد فرقشون رو نشون داد. حالا چند قسمت بری جلو قشنگ معلوم میشه.
----------
توی نظر سنجی جدید قراره برگزیده انیمه های سری اول و دوم با هم بیان توی یه نظر سنجی؟

مشکل اینه که میگه زیرنویس میکنم، ولی خبری نمیشه :d
----------
که اینطور...حتماً ادامش میدم
----------
اره...به نظرم بهتره که کار رو یه سره کرد و کاندیدهای هر دو سری به یه جمع بندی برسن...نظرسنجی هم تک انتخابی باشه.

اگه سری دوم رو تموم شده فرض کنیم...لیست نهایی بین اینها میشن.

zankyou no terror
tokyo ghoul
barakamon
haikyu
no game no life
F/SN UBW
mushishi
aldnoah.zero
silver spoon
log horizon
kill la kill
magi
kuroko basketball

[MENTION=95]Police _ 110[/MENTION]
ایندفعه درست شد:-" ؟
البته مهم نفس عمل بود >:) و خدا رو چه دیدی...شاید بعد از 8سال اومد سایت و یکهو همین اشتباهم باعث انیمه بین شدنش شد:))

برا مرحله بعد هم هرجوری که کاندیداهای اصلی تو لیست باشن و پرچم KlK رو به آتیش بکشیم کافیه >:) :-"

---
[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]
تشکرات فراوان:-" ولی توهین به زاراکی نکنا:| ضد تبلیغ حساب میشه :|
اونی که رژه میره هم باید خفه کرد، حیف که دلمون نمیاد:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or