داداش من از این bakabt چند سال پیش یه 20 گیگ گرفتم بنم کرد ، راه حلی داره بازم بگه ازش دانلود کرد؟
مثل این که سید ندی فقط دانلود کنی بنت میکنه.
والا من از 2012-01-05 عضوم و وضعیتم اینه R: 0.097 U: 26.75 GB D: 276.65 GB
از وقتی که یادمه رجیستر سایت باز بوده، برو یه اکانت دیگه درست کن.
به نظرم من که با no game no life شروع کن ... بعدش eureka 7 .. بعد toradora و بعدم هر کدوم از اینها که خواستی کوروزوکا . durarara .ا تیل اف مموری و ملودی ... گان اسلینگر گیلرز ... فیری تیل هم حتما بزار برای بعد از دیدن یه درام تراژیک ... یعنی کلی فان و مسخره بازیه ... شینسکای یوری هم تعریفش رو زیاد شنیدم .. خودم دو دفعه خواستم استارتش رو بزنم .. زیر نویسش مشکل داره
فقط cowboy bebop رو نبین حداقل حالا حالا ... چرا ؟؟؟ ... بهش به عنوان توت فرنگی کیک و یا اخرین لقمه که میخوای بخوری نگاه کن ... هر موقع حس کردی انیمه ها اون زیبایی و جذابیت رو نداره برات برو سراغ این انیمه ...
No Game No Life رو هفتگی تا قسمت چهارش دیدم...زیاد نتونستم باهاش کنار بیام، تا اونجا هم که نگاش کردم فقط بخاطر صدای Kayano Ai بودش...ولی خوب با تعریف های خوبه انیمه، حتماً تمومش میکنم.
Cowboy Bebop...دقیقاً من از اون ادم هایی هستش که چیزهای خشمزه رو همون اول میخورم :d
@Police _ 110
این shinsekai yori هم جز اون دسته انیمه هاست که با اینکه داشتم زجر میکیشدم اما تا آخرش دیدم :d بیشتر هم آخرش که تموم شد اعصابم خورد شد چون هیچی نفهمیدم حالا خوبه به قسمتای داغونش نرسیده دراپ کردی وگرنه یه سری قسمتاش هست میخوای خود کشی کنی
دورارارا هم فصل یک هم فصل دو قسمتای اولش خیلی کند پیش میره چون میخواد کاراکترا رو معرفی کنه که ماشالهه زیادم هستن همشونم تو داستان با همدیگه رابطه دارن و مهمن هرچی بری جلوتر باحالتر میشه من که دیوونه روایت داستانشم تو خیلی انیمه ها هرچی نشون میدن یه سری سوالا برا آدم پیش میاد که خب سر سری ازش میگزریم میگیم شده دیگه اما تو این انقدر دقیق و کامل و از چند دید مختلف و چند زمان مختلف نشون میده که انگار به عنوان freecam تو انیمه بودی خودت :d
راستی Eureka seven هم من تازه دانلود کردم دارم میبینم باحاله به نظرم (اولاشم) البته من مکا خیلییی کم دیدم نمیدونم در چه حدیه اما برا من جذابه کاراکتر خل و چل باحالم زیاد داره :d تقریبا همشون
راستی یه صیحت از من بشنوین : هیچ وقت به انیمه هایی که شخصیت اصلیشون یه پسر با موهای قهوه ایه و عاشقه اعتماد نکنین -____-
راجع به فیری تیل هم خودت ببین خودت پاکش میکنی اینجوری دلتم نمیسوزه که ندیده پاکش کردم :d البته تا قسمتای 30-40 انیمه خیلی خوبیه بعدشه که کم کم در و دیواری میشه. حیف یه سری کاراکترای معرکش
- - -ویرایش - - -
دوستان شرمنده من باز مشکل دانلود پیدا کردم اومدم اینجا :d
ولی اینبار خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد :d
نسخه بلوری فصل دوم ماگی رو میخوام. هیچ جا پیدا نکردم. یه جا جدا جدا 4-5 قسمت رو داشت ولی Seedش 0 بود و کامل هم نبود
هلپ می T^T
شین-سکای یوری، بعضی از قسمت هاش نمیدونم چرا یک هو گرافیکش داغون میشد...یعنی 180درجه تغییر میکرد.
قطعاً Durarara رو باید از اول ببینم، چون هیچی یادم نیست از اون چند قسمت اول...اصلاً حتی یادم نیست داستانش در مورد چی بودش (:
برای مگی هم نگا کردم، چیزی برای BD پیدا نکردم
الان که دوباره اندیشیدم به این نتیجه رسیدم که Ef- A Tale of Memories راست کار خودتهیادمه یه بار گفتی که از فروپاشی روانی شخصیت های داستان خوشت میاد
![]()
اتفاقاً ef - a ها رو برای همین دانلود کردم :d
@Police _ 110
خلیل ساما . این Shinsekai Yori داستان خیلی جالب و پر رمزورازی داره. حتما ببینش . من خودم دفعه ی اول تا قسمت 4 ک دیدم ولش کردم . ولی بعدش ک دوباره رفتم سراغش خیلی ازش خوشم اومد الانم جزء بهترین انیمه هایی هست ک دیدم. اخر انیمه هم هر سوالی داشتی میتونی بیای اینجا و از محمد علی ساما بپرسی:d رو منم ی کوچولو حساب کن
___
Hanamonogatari چرا فقط سه تا رای داره؟![]()
والا چی بگم....باید خیلی حسش بیاد، چون تا الان دوبار ولش کردم ):
Hanamonogatari
منم جو گیر شدم، دارم کل سری monogatari رو دارم میارم، بیست گیگ خورده ای میشه.