Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بهترین صدا اول Kazuya Nakai ، بعدشم Akio Otsuka :d
در مورد بقیه ی صداپیشه ها هیچ نظر خاصی ندارم! :-" :d

آها خلیل گفت صداپیشه ی بانو روبین هم گویا توی قسمت اخیر DP حضور داشته(هنوز ندیدم:-" ) ، این رو بگم به علت اینکه بانو روبین یکدانه ـست! :x (البته تو خود وان پیس یک نقش دیگه هم هست که البته منافاتی با تکدانه بودن بانو نداره :-" :d ) تا حالا نرفتم ویکی اصلا ببینم صداپیشگی چه کاراکترهایی رو داشته:-"

صدا پیشه فقط Aki Tyosaki و yoko Hikasa دیوونشونم ... خیلی از انیمه هایی که دیدم به خاطر این بود که اینها صدا پیششون بودن ...

به نظر صدا پیشه ارزا اسکارلت هم خیلی خفنه ... رزومش رو که نگاه کردم ... انیمه و کارکتر هایی که کار کرده یکی از خفن ترین رزومه هاست ...

این rie kugimiya هم خیلی عالیه ... 10 تا صدا داره ...

خب بریم سراغ سوال های داستانی :دی
1: تو انیمه هومنوکلوس رو به عنوان نامیرا معرفی کرد که خودش رو بهبود میده اما وقتی به اون توده سیاه:دی میگه هومونکلوس ، یعنی چی؟:-/ چی هست؟ که اونطوری رو فلاسک بود؟ از کجا اومده بود؟
2:یه جا خود اون هومونکلوس میگه که : حقیقت شکلی از ناامیدی رو به ادم میده تا غرورش رو از دست بده! و بعد از اینکه خودش هم وارد حقیقت شد ، خود حقیقت این رو بهش گفت! و گفت تو مغرور شدی و چیزی رو ازت میگیریم! چی رو ازش گرفت؟:-/
3: همونجا خود هومونکلوس به حقیقت گفت ، خب باید چیکار میکردم؟ بعد حقیقت گفت فک کنم خودت جوابشو بدونی! به نظرتون چیه؟:-/:دی
4: تو صحبت هاش حقیقت میگفت فکر کردی با ازاد کردن هفت احساس میتونی از انسان سر تر بشی؟ ، من خودم این رو اینطوری برداشت کردم که مثلا منظورش این هست که ادم باید با همه این احساس ها ادم کاملی بشه ! و خودش رو به کمال برسونه! درسته؟
5: به نظرم یکی از چیز هایی که انیمه میخواست بگه این بود که مغرور نشیم! چون باز علاوه بر همون دیالوگ که تو "2" گفتم ، وقتی ادوارد برای برگردوندن بدن ال میاد تو حقیقت ، میگه من مغرور شده بودم و فکر میکردم که میتونم با کیمیا گری هر کاری بکنم! به نظرتون درسته؟
این حرف ها و سوال ها خیلی برام مهم هست و فکرم خیلی مشغول کردهکسی هست جوابی داشته باشه یا با نظرم موافق باشه؟:دی

یه نفر میتونه بیاد روشن کنه اینکه افراد به کجا میرن رو توی لحظه ی آخر دقیقاً از کجا میشه فهمید؟:-/
بالای درِ هرکدوم از اسانسور ها ی ماسک هست ک فکر کنم اون ماسک شیطانی نشونه ی جهنم باشه و اون یکی نشونه ی بهشت. این برداشت من برمیگرده ب قسمت اول . اونجایی ک داشت اصل و بنای کویین‌دکیم رو توضیح میداد . زمانی ک گفت انسان ها در پی مرگ ب بهشت و جهنم میرن اون دوتا ماسکو نشون داد . شاید اشتباه بکنم
درضمن این اپیزودش بنظرم عالی بود :x. اشک تو چشمام جمع شد موقع دیدنش

یه نفر میتونه بیاد روشن کنه اینکه افراد به کجا میرن رو توی لحظه ی آخر دقیقاً از کجا میشه فهمید؟:-/
ماسک سفید به معنی تناسخ( و فرصت زندگی دوباره) هست و ماسک شیطانی هم یعنی روحشون نابود میشه! (به قول خودشون ناکجا آباد! :d )
قسمت 2 یا 3 این رو توضیح داد :-" :d

خب بریم سراغ سوال های داستانی :دی
Challenge accepted
:d
البته من پارسال FMA:B رو دیدم و اتفاقات‌اش درست یادم نیست، ضمن اینکه شخصا با قسمت‌های آخرش خیلی ارتباط برقرار نکردم؛ ولی بدم نمی‌یاد یه بحثی در موردش داشته باشیم. این هم چندتا پاسخ که طبیعتا بر مبنای «نظرهای شخصی» بنده هست:
تو انیمه هومنوکلوس رو به عنوان نامیرا معرفی کرد که خودش رو بهبود میده اما وقتی به اون توده سیاه:biggrin1: میگه هومونکلوس ، یعنی چی؟:-/ چی هست؟ که اونطوری رو فلاسک بود؟ از کجا اومده بود؟
از اونجایی که این توده سیاه تو فضای آزمایشگاهی بود، منظور از اون موجود باید علم، آگاهی، انسان ایده‌آل (البته از لحاظ تئوری) و یه چیزی تو همین مایه‌ها باشه:d این‌ها هم که توسط خود انسان کشف یا تعیین می‌شن.
پ.ن: ظاهرا واژه همونکلوس در کیمیاگری به معنی انسان کوچک یا مصنوعی بوده و در علم امروز هم به مدل‌هایی گفته می‌شه که به نوعی نشون‌دهنده ویژگی‌های شخصیتی انسان باشن.
یه جا خود اون هومونکلوس میگه که : حقیقت شکلی از ناامیدی رو به ادم میده تا غرورش رو از دست بده! و بعد از اینکه خودش هم وارد حقیقت شد ، خود حقیقت این رو بهش گفت! و گفت تو مغرور شدی و چیزی رو ازت میگیریم! چی رو ازش گرفت؟:-/
گمون‌ام فرصت زندگی رو :d همونکلوس حدش رو نشناخته بود و حقیقت هم جایگاه‌اش رو ازش گرفت
همونجا خود هومونکلوس به حقیقت گفت ، خب باید چیکار میکردم؟ بعد حقیقت گفت فک کنم خودت جوابشو بدونی! به نظرتون چیه؟:-/:biggrin1:
نمی‌دونم راست‌اش! این از سوال‌های خودم هم هست.
یه بحثی هست مبنی بر اینکه هرکسی در هر شرایطی از ته دل‌اش می‌دونه که کاری که انجام می‌ده درسته یا غلط. شخصا چنین چیزی رو قبول ندارم و فکر نمی‌کنم قضیه به این سادگی باشه، ولی خب اگه این رو درست بدونیم، خود همونکلوس قلبا می‌دونسته باید چکار کنه و این حس‌اش رو ندیده گرفت و انکار کرد. حالا این توده سیاه باید چکار می‌کرد؟ شاید نباید می‌خواست انسان و فراتر از اون ابرانسان باشه و تنها باید در بهبود وضع زندگی اون‌ها نقشی ایفا می‌کرد.
تو صحبت هاش حقیقت میگفت فکر کردی با ازاد کردن هفت احساس میتونی از انسان سر تر بشی؟ ، من خودم این رو اینطوری برداشت کردم که مثلا منظورش این هست که ادم باید با همه این احساس ها ادم کاملی بشه ! و خودش رو به کمال برسونه! درسته؟
برداشت من هم همین بود. این هفت احساس به خودی خود بد نیستن، بلکه نمادی از «افراط» در احساسات هستن که این عدم تعادل می‌تونه زمینه‌ساز بروز شرارت بشه. کم نبوده و نیست تلاش‌هایی که در قالب‌های مختلف (علم، مکتب و طرزفکر و ...) در جهت از بین بردن احساسات انجام شده تا انسان «ایده‌آل» بسازه و نتیجه‌اش اونی نبوده که انتظار می‌رفته:d هرچی باشه انسان بدون احساسات اصلا انسان نیست؛ ماشینه!
به نظرم یکی از چیز هایی که انیمه میخواست بگه این بود که مغرور نشیم! چون باز علاوه بر همون دیالوگ که تو "2" گفتم ، وقتی ادوارد برای برگردوندن بدن ال میاد تو حقیقت ، میگه من مغرور شده بودم و فکر میکردم که میتونم با کیمیا گری هر کاری بکنم! به نظرتون درسته؟
بله؛ اون غرور بیش از حد و تک‌بعدی بودنی که می‌تونه ما رو از تعادل خارج کنه. انیمه کلا تاکید خاصی به این داشت که هرکسی جایگاه خودش رو داره و به عنوان یک جزء مجموعه باید نقش خودش رو بی‌کم‌وکاست ایفا کنه: «یکی همه‌اس و همه یکیه»

سلام

نظرسنجی سری اول تاپیک، فردا همین موقعه تموم میشه و باید سری دوم رو شروع کنیم.
فعلاً این لیست نهایی ـه سری دوم هستش، که اگر نظری دارید و یا انیمه ای جا مونده رو تا فردا بگید تا توی لیست جا بدم.
Code:
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Knights of Sidonia 
Silver Spoon #season 2 
Yowamushi Pedal 
Noragami 
Hajime no Ippo - Rising
Baby Steps 
Sword Art Online II 
Nobunaga the Fool 
Chaika - The Coffin Princess 
Donten ni Warau
Log Horizon #season 1 
Ao Haru Ride
Mahouka Koukou no Rettousei
Kuroshitsuji: Book of Circus
Hanamonogatari
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! Ren
Kill La Kill
Magi - The Kingdom of Magic
Kuroko's Basketball S2

این هفته فقط وان پیس نداریم یا کلا شونن جامپ منتشر نمیشه ؟ :|
حالا وان پیس نداریم،منتظر خبرهای بازیش که بودیم! ( + بلیچ و خبرهای ناروتو)، یعنی این هفته رسما هیچ و پوچ؟ :|
آخه توی مانگای بلیچ اشاره ای نشده بود به نداشتن چپتر توی این هفته ! ولی تاپیک اسپویل این هفته هم که خبری نیست هنوز ازش....!
---
ویرایش : خوب گویا مشکلی نیست و مجله میاد! :d ولی آخه معمولا 4شنبه ها یه خبری از اسپویل میشد،این هفته خیلی سوت و کور بود مشکوک شدم:-"

اما این رو ولش... الان داشتم Shigatsu .... میدیدم،معمولا کم پیش میاد که وسط انیمه بیام پست بدم! ولی ایندفعه ...! :-"

آقا نابودم کرد این قسمت! :(( آهنگی که آریما از دیقه ی 8 شروع کرد، یکی از آهنگای مورد علاقه ـم میباشد! :((
آهنگی که توی بازی Rain هم ازش استفاده شده بود! :x (یعنی همینجا شنیدمش اولین بار:-" ) و آهنگی که باهاش با Coniie Talbot ( آواتارم،خواننده! ی محبوبم:-" ) آشنا شدم :d
و در کل خود بازی هم که بسی حس عشقولی و البته غمگینی داشت... :(( :(( :(( هیچی دیگه....نابود شدم ! :((

حالا که پست دادم، در مورد انیمه هم بگم! :d انیمه که خیلی خوبه! حرفی درش نیست:-"
تو نظرسنجی بهترین این فصل بهش رای میدم :-"

آریما هم که بدبخت:( تازه امید به زندگی پیدا کرده بود که گویا دوباره... :(
و البته بگم که امیدوارم آخرش به زوجی آریما و سوباکی ختم بشه :-" البته آخر قسمت قبل یه چیزی دیدم (بعد از اندینگ که هیچوقت نمیبینم و ایندفعه از دستم در رفت! :| )
این دخترک ـه استادشه که بزرگ شده بود ؟ :| به جان خودم بخواد قضایای Nagi no Asukara پیش بیاد دراپش میکنم! :|

شخصیت محبوب منم که در کل عشق است واتاری! =)) یعنی تهشه این بشر! :d بی خیال و از هفت دولت آزاد! :)) :d
اون یارو پیانو زنه(پسره) که اسمشم یادم نیست هم کاراکتر امیرپسندی بود! :-" >:)

برم ادامه ی انیمه :-"

ویرایش 2 :

آآآآآآآآآآآآآآآ! :| :-o:((
نگو ALS که .... :| ... توی فلان انیمه خیلی از دستش کشیدیم و زد نابودمون کرد! :(( ... دوباره!؟ :((

اون مورد اسپویل در اسپویل بالایی هم خدا رو شکر نبود:-" گفتم الان یه چند سال بعد و فلان و بیسار میزنند به فنا میریم:| (البته گفت از اینجا نمیرم! ولی خوب...هرچیزی ممکن بود:-" )

در کل گویا قراره بزنند اشکمون رو در بیارن آخر انیمه! :(( به صورت کاملا خلیل پسند! :| :(( :-"

آخرین ویرایش:
در مورد Nanatsu no Taizai پست ندادم؟ :-" تو 3 صفحه اخیر که خبری نیست، ولی احساس میکنم اولین باری نیست که تایپ کردمش! :)) :d
چیز خاصی نیست که بگم،غیر از اینکه طراحی کاراکترهاش خیلی کلاسیکه... و من از این نوع طراحی خوشم نمیاد! :d یه موردم تو اسپویل...:-"
آقا مسخرمون کردن ؟ :| پوسترها به این خفنی :(( یعنی یه انیمه بسازن که کاراکترهاش طراحی های این پوستر رو داشته باشن... من نابود میشم! همشون امیر پسند! :(( (غیر از 2تاشون:-" اون چاقه و یکی از بانوان)
بعد خود کاراکتر... :| خاک بر سر نقاش گرام:|
و از اپنینگ هم مشخصه کاراکتر محبوب من کیه :)) گرچه لباسش دیگه خیلی ضایعه یک دست قرمز:| :دی
---
این وفور ALS توی انیمه های ژاپنی هم ما رو داغون کرده. آخه اینا چه مرضی دارن انقدر با احساسات ما ...؟:|
عنوان اسپویل من رو کشته! :-" :d (قوانین خدایی بعضی وقتا نمیزارن در مورد چندتا انیمه بحث کنیم،باید اینجوری پست داد:-" )
دقیقا با محتوای اسپویل موافقم :(

امیر من از فصل قبل تا الان حداقل ماهی به بار از خوبی های این انیمه Shigatsu Wa Kimi No Uso تعریف کردم و نامزد بهترین انیمه سال میدونستمش اونوقت تازه میری سراغش ؟ :|برو همون Durarara ببین بابا :d

Nanatsu No Taizai بهترین شخصیت انیمه همون بان بوده و البته من از کینگ هم بدم نمیاد که احتمالآ هنوز هیچ کدوم رو ندیدی :d( اینا اسامی هستش و حاوی اسپویل نمیباشد )

Yowamushi Pedal - Grande Road قسمت های 15 و 16 عجب قسمت هایی بودش هیجان رو واقعآ تزریق میکرد به ادم اگه بخوام فصل اول و دوم رو تعریف کنم :

فصل اول : یکی برای همه
فصل دوم : همه برای یکی

آخرین ویرایش:
شیگاتسو اتفاقا تو لیستم بود! ولی نمیدونم چرا ندیدمش:| شاید از چند ضلعی های عشقی خسته شده بودم:-" مخصوصا بعد از اون Nagi no Asukara و بعدشم اون...اون...اسمش رو یادم رفت...همون که شیشه ساز بودن:-" گفتم شاید اینم مثل اون بشه:-" ولی خوب پاییز که تموم شد اومدم پرسیدم و خودت پیشنهاد دادی و دانلودش کردم:دی فقط این وسط امتحانات+ یک عدد سفر داشتم که نشد زودتر:دی

ناناتسو تموم بشه فکر کنم باید برم سراغ یواموشی دوباره:-"
قسمت 4 Aldnoah.Zero هم دیدم و فقط میخواستم با سرم بزنم دیوار رو بیارم پایین! :| خود نویسنده ها حالشون بهم نمیخوره؟ :-"

برای تظرسنجی

نظر سنجی بهترین انیمه های 2014 قسمت دوم به مدت 10 روز فعاله.
نتایح سری قبلی هم به پست اول تاپیک اضافه شد

آخرین ویرایش:
بالاخره این انیمه اشکمو در آورد:(( خوب فک کنم دیگه بخش اول انیمه با ازدواج ایبوکی سنسی تموم شد و داستان برمیگرده به همون روال قبلی خودش برم بقیه قسمتارو ببینم ! :دی ولی انصافا این قسمت فوق العاده بود یعنی خیلی حس عجیب غریبی به آدم میداد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or