Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کارگردان این آرک وان پیس رو باید بیارن ایران سریال درام آب بندی شده بسازه.داره حروم میشه تو ژاپن دلم براش میسوزه:(
طرف میخواد مشت بزنه تو مانگا 2 تا عکسه اینجا به اندازه 2 دقیقه طولش میده!
چرا نمیان عین بلیچ بگن فعلا این داستانو ول کنید بیاین براتون خاطره بگیم!یکم مانگا بیفتهجلو اینا راحت تر کار کنند:d
اوضاع مانگا رو که خودت میبینی...اختلاف هم همینطور داره کمتر میشه :-" (باز این هفته هم مانگا نداریم :| )
احتمالا بعد از این آرک حداقل 20 قسمتی وان پیس بره تو فیلر! :d البته 20 تا دردی رو دوا نمیکنه و باز وسط آرک بعدی اوضاع همینه :-" :d

تمومش کردم .................................:|:(
15 قسمت توی 8 ساعت:|

به جرات یکی از زشت ترین قیافه هایی که آدم ممکن هست ببینه!:|

وای یعنی دیگه این انیمه تموم شد؟:( نمیدونم از کجا شروع کنم؟:|
بهش عادت کرده بودم :( به "میسا میسا " گفتن آلفونس ، به فسقلی گفتن به ادوارد ، به دیدن اون ستاره کنار آرمسترانگ ، به "ستوان هاوک آی " گفتن ماستانگ و ...... :((
جدی و طنز رو کنار هم آوردن هنر میخواد! صحنه های : تبدیل شدن اون موجود تو قسمت دوم به عنوان مثلا مادر و مردنش ، کیمرا شدن نینا ، هیوز ، گریه الیشیا ، زجر کشیدن الفونس از نداشتن بدن و نچشیدن غذا و نداشتن خواب حتی! و...... و مرگ انوی ! و مرگ آلفونس و ....در کنار شوخی کلمه فسقلی ، مهربون بودن ارمسترانگ ، ضایع شدن ماستانگ از بارون اومدن :دی و .....
دو جا اشکم در اومد! من خیلی خیلی کم گریه میکنم ؛ اما واقعا این دوجا نشد که اشکم رو جاری نکنم:دی یکی وقتی که آلفونس روحش رو پس داد به ادوارد و دیگری وقتی که وینری ، اد و آل رو دید و گریه ش گرفت و پرید بغلشون! :(
دوبله های عالی : صدای آفونس ، بانو آرمسترانگ:دی ، اون پیری گرومن :دی ، گرید! ، می ، گلاتونی ، راث ، ماستانگ و ....
موسیقی متنش که چیزی کم نداشت! از اون تم "ها ها ها ها " هنگام جنگ بگیر تا بقیه! مخصوصا اهنگی که وقتی االفونس روحش رو پس داد، پخش شد .

این صحنه یکی از قشنگترین صحنه ها بود!
داستان رو هم باید بیشتر حلاجی کنم :biggrin1:
کاراکتر ها هم همه دوست داشتنی به جز کیمبلی :| یعنی متنفر بودم ازش . من از همه بیشتر ، آلفونس رو دوست دارم ! می و شائو می هم ناز بودن:دی بانو آرمسترانگ هم که عالی:دی
اصلا اون زره ـش با آدم حرف میزد!

وقتی اینطوری نگاه میکرد من رو قشنگ یاد انیمشین غول آهنی مینداخت!

چقدر این بشر دوست داشتنی بود :(
از بین 7 گناه هم به ترتیب : گرید ، پراید ، گلاتونی ، راث ، انوی ، لاست و در اخر اسلاث:|
اپننیگ و اندینگ هم واقعا سخته :biggrin1:
OP1
EN1
EN3:biggrin1:
EN2
OP4 هر دفعه گوش میدادم بهش! بد جور بهم انرژی میداد:biggrin1:
EN4
EN5
OP2 و OP3 و OP5 هم اون پائین مایینا به سر میبرن:biggrin1::|

در مورد دیالوگ ها هم به طور کلی هر چیزی یه پیامی میخواد به آدم بده! دیالوگ های جالبی تو انیمه بود مخصوصا قسمت های آخرش . دیالوگ های محبت امیز و انسانی رو جدا مد نظر گرفتم !:دی
مثلا دیالوگی که میگفت: حقیقت ( خدا) چیزی رو که ادم باهش مغرور میشه رو ازش میگیره ! . رو اینا به شخصه میخوام خیلی فکر کنم:دی
بین قسمت های 49 و تا 57 اینا هم خیلی داستان خر تو خری جلو رفت و خیلی روند تندی داشت!:دی

در اخر بگم که ای کاش ماهم یکی مثل وینری پیدا کنیم و دوتایی به خوبی و خوشی زندگی کنیم :love::دی

در کل عالی بود ! انیمه هایی که دیدم به ترتیب خوش اومدنم:دی
FMA:B
Fate/Zero
AoT
Claymore
Fate SN UBW که هنوز نیومده ادامش و DN هم هنوز گذاشتم تو قسمت 18 آب نمک بخوره:|:دی نمیدونم دست و دلم چرا دیگه به سمتش نمیره!:دی:|
قدم بعدی Chyhafuru :-/ :دی همچین چیزی هست که ناظم خلیل پیشنهاد دادن و میبینم و احتمالا هم همزمان یا gosick یا Hunter X Hunter میبینم فقط این Hunter یه ذره یه جوری میزد یه قسمتشو از وسط به صورت رندومی هی رد میکردم ببینم چی جوریه!:دی
دایره ژاپنی مون هم افزوده شد:دی
ژنرال = شو شو:دی
فهمیدم = سودِسکا
متاسفم= گومنناسای
تمام فلزی هم میشه = هانگاننئو:-/:دی فقط میدونم توش خیلی "گ" و "ن" داشت :-/:دی

آخرین ویرایش:
انیمه terra formars به کجا رسید؟تموم شد؟کامل تموم شد یا فصل بندی داره؟
بعد اصلا کسی اینجا در موردش بحث نمیکنه یعنی اینقدر مضخرف بود؟:d
اتفاقا من خیلی خوشم اومد:d تا یه جایی فلشبک هاش رو اعصابه و تقریبا بی مورده. ولی از قسمت 7-8 به بعد که به داستان ادولف میرسه عالی میشه:d شخصیت ها و موسیقی و طراحی و خشونت و داستان در سطح قابل قبولی برای من بود. واقعا حیفه نیمه کاره بمونه. ایرادش فقط اون فلشبک های قسمت های اول هست، یه کم هم شوخی هاش بی مزه بود.یعنی اصلا به فضا نمیخورد. وسط جنگ تو مریخ با سوسک های گولاخ و تیکه پاره کردن همدیگه اون شوخی ها دیگه چی بود.:d
شخصیت پردازی ادولف و داستانش که 3-4 قسمت رو پر کرده بود عالی بود. اصلا کل سری درباره ادولف رین هارت بود بهتر بود:d. اینکه اون اهرام تو مریخ چرا ساخته شده اند و چه بلایی سر باقی تیم میاد و کی اصلا خیانت کرده حیفه نیمه کاره بمونه.

به زور چماغ اسی:| رفتیمSteins;Gate دیدیم، لامصب عجب داستانی داشت !خیلی درگیر کننده بود، چند قسمت آخر رسما پاشیدم به دیوار. شاهکار کامل تو داستان نویسی هست.

واقعا فکر نمیکردم یه انیمه بتونه تو داستان انفدر فوق العاده در بیاد :| نویسندش معلومه ذهن خلاقی داشته :دی واقعا گذران زمان رو احساس نکردم.

اوضاع مانگا رو که خودت میبینی...اختلاف هم همینطور داره کمتر میشه :-" (باز این هفته هم مانگا نداریم :| )
احتمالا بعد از این آرک حداقل 20 قسمتی وان پیس بره تو فیلر! :d البته 20 تا دردی رو دوا نمیکنه و باز وسط آرک بعدی اوضاع همینه :-" :d

پس خوش به حال منه کخ هفتگی دنبال نمی کنم. اینطوری بهتره :دی

این Attack On Titan الان جز بهترین انیمه ای هست که دیدم.:biggrin1: مانگاش هم داره عالی پیش میره. امتیاز من به این انیمه " فزت و رب الکعبه" هست :biggrin1: دقیقا همون چیزی بود که از یه انیمه میخواستم، داستان جدی، خشونت کافی، صداهای خوب، موسیقی خوب.:biggrin1:

به زور چماغ اسی:| رفتیمSteins;Gate دیدیم، لامصب عجب داستانی داشت !خیلی درگیر کننده بود، چند قسمت آخر رسما پاشیدم به دیوار. شاهکار کامل تو داستان نویسی هست.

واقعا فکر نمیکردم یه انیمه بتونه تو داستان انفدر فوق العاده در بیاد :| نویسندش معلومه ذهن خلاقی داشته :دی واقعا گذران زمان رو احساس نکردم.

seqtxx22tmswwfd7xtju.jpg

نمیدونم کسی اینجا سری جدید TMNT رو میبینه یا نه فقط میخوام بگم شاهکار کردند:x
tmnt رو دوباره واسه من زنده کردند.
هرچند فصل دوم اومدند یه سری میوتنت خودساخته هر قسمت درست کردند (به خاطر فروش اکشن فیگورشون و این چیزا:d) اما واقعا از لحاظ داستانی و رابطه بین کاراکتر ها و... خوب جلو رفتند.
عشق من تو بچگی خنگ بازی های این دو تا کاراکتر بود که برگشتند:d
2591393-rocksteady_bebop_cartoon_laser_pistols.jpg

به این شکل!
Bebop%26Rocksteady.jpg

الان فقط منتظر این خرگوش دوست داشتنیم و دیگه تمام!دیگه هر اتفاقی بیفته مهم نیست این انیمیشن میره تو تاپ 10 من:d
UsagiArmor001V2.jpg

Death Parade - E04

عاااااااااااااااالی بودش...دقیقاً همون چیزی بود که میخواستم D: عاشق اینطور شخصیت های داغون تو انیمه ـم
قشنگ لِه شدن (:

شخصیت زنه خیلی بهتر بودش، دلیل بیشترش هم صدای خانم Yamaguchi Yuriko بودش، کارش رو با انرژی زیاد، عالی انجام داد.
مدت ها بودش که صداش رو به غیر از وان پیس (روبین) تو هیچ انیمه ی دیگه ای درست حسابی نشنیده بودم. خیلی خوب بودش.

Yowamushi Pedal Grande Road - E15

ناروکــــــــــــــو D:

من فقط صدای یکی از دوبلر ها رو خوب میتونم تشخیص بدم، اونم Miyuki Sawashiro ـه:-" دو تا از شخصیت هایی که صداگذاری کرده هم اولتیر توی فیری تیل و کانبارو توی سری مونوگاتاریه:-"

پ.ن: البته صدای آشنا زیاد شنیدم ولی این یکی خیلی صداش یونیکه:d
مهم تر از همه اینکه صداگذار Saeko Busujima تو Highschool of the Dead هم هست، صداش یاد آور خاطرات خوشه:x:d

ولی خداوکیلی بهترین صدای زن رو به نظرم Kana Hanazawa داره، خیلی نازه:d
بهترین صداگذار مرد هم با اخلاف زیادی واسم Mamoru Miyano هستش، کارش واسه لایت تو دث نوت و اوکابه تو اشتاینز گیت به قدری خوب بود که همون دوتا به تنهایی در نوک قله ی بهترین صداگذارها قرارش میدن:d
این Attack On Titan الان جز بهترین انیمه ای هست که دیدم.:biggrin1: مانگاش هم داره عالی پیش میره. امتیاز من به این انیمه " فزت و رب الکعبه" هست :biggrin1: دقیقا همون چیزی بود که از یه انیمه میخواستم، داستان جدی، خشونت کافی، صداهای خوب، موسیقی خوب.:biggrin1:
حاجی بیگ لایک:d همه جوره یکی از بهترین انیمه هایی که منم تو عمرم دیدم هست، مانگاش رو کاری ندارم ولی به انیمه ش کم لطفی میکنن باید تو MAL جزو ده تای اول میبود به نظرم:|:d

مهم تر از همه اینکه صداگذار Saeko Busujima تو Highschool of the Dead هم هست، صداش یاد آور خاطرات خوشه:x:d

ولی خداوکیلی بهترین صدای زن رو به نظرم Kana Hanazawa داره، خیلی نازه:d

Miyuki Sawashiro
مشکل اصلی میوکی، اینه که فقط یه صدا بیشتر نداره :d ولی همون یه صداش همیشه در هر حالی خفنه (":

کانا هانازاوا، همه چیزش درسته، بخصوص وقتی رو شخصیت های منفی دوبله میکنه، مثل توکیو غول...ولی، خدا اون روز رو نیاره که بخواد آواز بخونه، تو دیوار ـه....اصلاً خوانندگی بهش نمیاد ):
چیزه، به نظر من، بهترین صدا رو Kayano Ai چان داره...صداش آدم رو نابود میکنه...همین دیشب که Shigatsu wa Kimi no Uso - E15 رو داشتم نگا میکردم، جای یکی از شخصیت های جدید انیمه، صداش رو شنیدم، کلم کوبید به تاق.
این هم یه صدا بیشتر نداره، ولی کارش درسته...سر "مما" تو ano hana....ترکُند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or