Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام!:d

دوستان نظرتون درمورد Aoi Bungaku چیه؟
دیدم سازنده انیمه MADHOUSE است واسه همین درموردش کنجکاو شدم.
اگه توی حس و حال افسردگی باشی گزینه ی خلی خوبیه:d چون داستانش رو از چند تا از داستان های معاصر معروف ژاپنی نوشتن و اون موقع ها هم نویسنده های ژاپنی زیادی روی مد افسردگی و خودکشی بودن:-"
دوستان انیمه جدید کمدی درام در حد Kaichu wa maid sama چیزی اومده ؟ زیرنویس هم داشته باشه من اینو خیلی دوست داشتم
توی سبک کمدی درام شوجو Skip Beat و Ouran Koukou Host Club هم خیلی معروفن:d
جدید هم Ookami Shoujo to Kuro Ouji همین فصل قبل اومدش:-"
البته اگه بیشتر دنبال کمدی هستی تا عشق های آبکی Gekken Shojou Nozaki-kun هم خیلی خوبه;)

نامرداااااااا:((:((:((چرا آخه!لنسر رو کشتن:((:((
در مورد سرونت مورد علاقتم:
ah ha ha ha ha ha ha ha ha xD :|
:|
+
این قسمت لحظه ای بود که سر تعظیم رو جلوی کیریتسوگو فرود آوردم :d هرچند کارش افتضاخ بود :| یعنی به نظرم میکنم کثیف ترین راه ممکن برای کشتن یه فردی مثل لنسر بود :|
ولی خوب جنگ اینجور چیزا حالیش نمیشه دیگه :|

:|
+
این قسمت لحظه ای بود که سر تعظیم رو جلوی کیریتسوگو فرود آوردم :d هرچند کارش افتضاخ بود :| یعنی به نظرم میکنم کثیف ترین راه ممکن برای کشتن یه فردی مثل لنسر بود :|
ولی خوب جنگ اینجور چیزا حالیش نمیشه دیگه :|

و دقیقا این لحظه، لحظه ای بود که من حالم از کریتسوگو بهم خورد:| کثیف ترین کاری که میتونست بکنه:|
مث کثیف کاری های زوکن یا توکیومی که بچه ش رو به زوکن داد:| و یا خیانت کیره :|
خیلی این حرکت کثیف بود:(( آخه این کار رو با لنسر باید میکردن :((
و بدتر از این، بعد اینکه لنسر هم کشتن، کینث و زنش رو هم کشت :|
نفرین بر کریتسوگو :((

آخیش هیچی بهتر از این صحنه نبود!:دی :x زنیکه کثافت:دی از بین هفت ها از این بیشتر متنفر بودم من! ولی جسور بودنش خوب بود:دی

من وقتی این کرم :دی اومد بیرون گفتم وای این حتما میره سراغ یوکی! اما وقتی با می رفت خیالم راحت شد ولی بازم احتمال بدم بیاد تو داستان!:|
ولی کلا من تو شخصیت این و سلیم موندم! یعنی اصلا نمیتونم شخصیت پردازی انوی رو یه شخص حسود ببینم! در حالی که بیشتر شخصیتش رو مغرور میدونم!
سلیم هم فک کنم حسود باشه بهتر هست:دی بقیه خوب تو شخصیتشون نشتن نسبت به اسمشون ولی این دوتا!:-/

این تلفظ کلمه "Greed" رو دوبلورش خیلی باهال درمیاره! هر وقت میگه من " گریدُ ! " هستم ، حال میکنم :دی مخصوصا با اون صدای ـُ آخرش :دی

بنابر گفته دوستان رفتم انیمه steins gate رو هم دیدم ... جالب بود اولاش میخواستم ولش کنم و یکی دو روز یه بار یه قسمت میدیدم اما از وسطاش بهتر شد و دو روزه تمومش کردم ! فهمیدم وان پیس یه چیز دیگس :)

دیشب یه دو قسمت Shakugan no Shana رو دیدم .. اصلا نتونستم ادامه بدم نه به خاطر خود انیمه ... بیشتر به خاطر اینکه این چند وقت کلی انیمه در مورد رقابت عشقی و این مسائل دیدم رو دل کردم .

به جاش رفتم Danganronpa The Animation رو دیدم به طرز وحشتناکی سوپرایز شدم ... یه شاهکار بود تو مخلوطی از زمینه ها crime,detective,murder,survival و ترکیب کردنش با school life و سادیسمی که پشت قضیه بود

واقعا انیمه اینطوری خیلی کم داریم ... چه برسه اینکه یه کار خوش ساخت هم از اب در بیاد ... رمز الودیه انیمه هم به بهترین شکل ممکن بود ... کاری میکنه که اخرش ببننده از خودش بپرسه تو این جهنم دره چه خبره ... من که خیلی خوشم اومد ...طراحی کارکتر و سبک گرافیکیش هم عالی بود ... فقط دو تا مشکل داشت ... از 16 تا کاکتر چند تاشون واقعا بی خاصیت بودن و شخصیت پردازیشون هم سطحی بود ... یکی اینکه علت به وجود اومدن اون شرایط رو به خوبی توضیح نمیده ....

ولی این فضای رمز الود و طراحی لوکیشنش منو دقیقا برد تو فاز رزیدنت اویل 2-3 ...

جالبیش اینه که من انیمه رو گرفتم ببینم داستان و باقی چیزاش از چه قراره ... به خاطر بازیش که ارزش داره 40 دلار بدی پاش یا نه ... ولی اصلا فکر نمیکردم همچین انیمه خوبی باشه ...

eb7jmfdfau3jo095dpao.jpg

آخرین ویرایش:
بنابر گفته دوستان رفتم انیمه steins gate رو هم دیدم ... جالب بود اولاش میخواستم ولش کنم و یکی دو روز یه بار یه قسمت میدیدم اما از وسطاش بهتر شد و دو روزه تمومش کردم ! فهمیدم وان پیس یه چیز دیگس :)
الان وان پیس چه نکته مشترکی با اشتاین گیت داره که با هم مقایسشون کردی؟:-/

دیشب یه دو قسمت Shakugan no Shana رو دیدم .. اصلا نتونستم ادامه بدم نه به خاطر خود انیمه ... بیشتر به خاطر اینکه این چند وقت کلی انیمه در مورد رقابت عشقی و این مسائل دیدم رو دل کردم .

به جاش رفتم Danganronpa The Animation رو دیدم به طرز وحشتناکی سوپرایز شدم ... یه شاهکار بود تو مخلوطی از زمینه ها crime,detective,murder,survival و ترکیب کردنش با school life و سادیسمی که پشت قضیه بود

واقعا انیمه اینطوری خیلی کم داریم ... چه برسه اینکه یه کار خوش ساخت هم از اب در بیاد ... رمز الودیه انیمه هم به بهترین شکل ممکن بود ... کاری میکنه که اخرش ببننده از خودش بپرسه تو این جهنم دره چه خبره ... من که خیلی خوشم اومد ...طراحی کارکتر و سبک گرافیکیش هم عالی بود ... فقط دو تا مشکل داشت ... از 16 تا کاکتر چند تاشون واقعا بی خاصیت بودن و شخصیت پردازیشون هم سطحی بود ... یکی اینکه علت به وجود اومدن اون شرایط رو به خوبی توضیح نمیده ....

ولی این فضای رمز الود و طراحی لوکیشنش منو دقیقا برد تو فاز رزیدنت اویل 2-3 ...

جالبیش اینه که من انیمه رو گرفتم ببینم داستان و باقی چیزاش از چه قراره ... به خاطر بازیش که ارزش داره 40 دلار بدی پاش یا نه ... ولی اصلا فکر نمیکردم همچین انیمه خوبی باشه ...

eb7jmfdfau3jo095dpao.jpg

الان تا آخرش دیدی ؟ چون این چیزی که من یادمه خیلی انیمه مضخرفی بود. Plot خیلی خوبی داشت ولی در کل گند زده بودن توش.

آخیش هیچی بهتر از این صحنه نبود!:دی :x زنیکه کثافت:دی از بین هفت ها از این بیشتر متنفر بودم من! ولی جسور بودنش خوب بود:دی

من وقتی این کرم :دی اومد بیرون گفتم وای این حتما میره سراغ یوکی! اما وقتی با می رفت خیالم راحت شد ولی بازم احتمال بدم بیاد تو داستان!:|
ولی کلا من تو شخصیت این و سلیم موندم! یعنی اصلا نمیتونم شخصیت پردازی انوی رو یه شخص حسود ببینم! در حالی که بیشتر شخصیتش رو مغرور میدونم!
سلیم هم فک کنم حسود باشه بهتر هست:دی بقیه خوب تو شخصیتشون نشتن نسبت به اسمشون ولی این دوتا!:-/

این تلفظ کلمه "Greed" رو دوبلورش خیلی باهال درمیاره! هر وقت میگه من " گریدُ ! " هستم ، حال میکنم :دی مخصوصا با اون صدای ـُ آخرش :دی

مگه Envy زن بود ؟ :-/

Nobunaga Concerto

158514.jpg

انیمه ی Nobunaga Concerto رو تموم کردم. البت انیمه ی قشنگی ـه، تا زمانی که سریال ـش رو ندیده باشی...در مقابل داستان سریال، هیچ حرفی برای گفتن نداشت!
داستان انیمه و سریال....یه داستان مشترک ـه، ولی تو دو خط داستانی (دنیای موازی ـه) با تقریباً همون شخصیت ها که شخصیت ـشون بین هر دو داستان متفاوت ـه، حتی خود نبوناگا-ساما..!! روایت میشه.

یه چیزی در مورد خود انیمه هم بگم که من مشکل ریشه ای به 3D Anime دارم....ولی خوب تو این انیمه خیلی Levelـش بالا نبود و راحتر تونستم باهاش کنار بیام.
برخلاف روال همیشگی که قبل از دیدن انیمه میرم دوبلورها رو نگا میکنم، این دفعه نگا نکردم و یه کله رفتم برای دیدن انیمه D:
خوف ناک سوپرایز شدم Miyano Mamoru جای سابُرو حرف میزد و خود Oguri Shun سان که تو سریال نقش سابُرو رو بازی میکرد، راوی داستان بود!!!
Yuuki Aoi هم جای خواهر نبوناگا بود، والا خیلی وقت بود صداش رو نشنیده بودم...کف کرده بودم D:
از اون طرف نانا میزوکی جای همسر نبوناگا دوبله میکرد (فک کن، نانا میزوکی!!) و یه دو جین دوبلور مرد خفن، جزء افراد نبوناگا بودن که اگه بخوام اسم ببرم، باید همشون رو لیست کنم (":

قشنگی کار برام ED انیمه بود، یعنی هنگ کردم!!!!!!! :|
وقتی ED کار رو شنیدم، گفتم که صدای Moriuchi Takahiro از بند One OK Rock ـه!!! خیلی تعجب کردم، این بند به غیر از انیمه سینمایی Space Pirate Captain Harlock برای هیچ انیمه ای، آهنگ نخوندن، چون معمولاً فعالیت هاشون رو دنبال میکنم، ولی خوب ED انیمه تقریباً و یا شاید دقیقاً همون صدا و همون سبک "تاکاهیرو" بودش.
رفتم یه سرچی زدم، دیدم که کار از طرف بند My First Story ـه که Vocal بند، "هیروکی" برادر کوچیکتر "تاکاهیرو" ـه بودش :d تا حالا صدای "هیروکی" ـشون رو نشنیده بودم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or