Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت در یک کلام فوق العاده بود , خیلی نفس گیر و لذت بخش بود!تک تک صحنه ها خارق العاده بود و لحظه ای که اعضای ائوگیری میومدن پایین هم خارق العاده بود در کل این قسمت خیلی به ادامه انیمه امیدوارم کرد و مطمئنن قسمت بعد مبارزه های نفس گیری خواهیم دید :d و بلاخره یه جورایی دلیل عضو شدن کانکی در ائوگیری هم معلوم شد که برای قدرتمند شدن در ائوگیری عضو شده و فکر کنم ایاتو هم به این دلیل عضو شده. هر چقدر اپنینگ رو اعصابه ولی این موسیقی های اخر هر قسمت قشنگ جبران میکنه اپنینگ رو. فقط این اخر من متوجه نشدم چه بلایی صورت کانکی اومد که تغییر کرد.

@ خلیل-سنپای

نوبوناگا کنسرتو، بعید می دونم باعث اسپویل شدن سریالش بشه. (البته سریال رو ندیدم:دی)
اول این که تا آخر سرگذشت نوبوناگا رو نشون نمیده. تا یه جای خاصی ـه که البته از نظر داستانی جای مهمی نیست:دی
و دومین مورد هم اینه که سرگذشت نوبوناگا یک میلیون بار توی انیمه/مانگا/بازی/فیلم و ... تعریف شده:دی

--------
@ بردیا

سیدونیا انیمه ی خیلی خوبیه. به نظرم سبک گرافیکیش خیلی با اتمسفر انیمه سازگار باشه. حالت سرد و بی روحش کاملاً روی داستان نشسته.
خود داستان هم پر کشش بود. ممکنه من Drop کن خوبی نباشم. اما به راحتی On Hold می کنم. این که سیدونیا رو تا آخر دیدم، یعنی برام کشش داشته.

البته احتمالش هست، کیفیت گرافیکی عمدی نبوده و از روی بی حالی اون جوری ساخته باشن:>

البته که قابل مقایسه با اونگلیون نیست. NGE یه دونه بود، اونم برای نمونه بود. مگه چند بار پیش میاد یه مشت آدم افسرده و ملول دور هم بنشینن و انیمه بسازن؟:دی
------
نشستم این دو روز Garo دیدم. از چیزی که انتظار داشتم بهتر بود.
داستانش که قابل عرض نیست:دی (خیلی آبگوشتی ـه) اما کلیشه ها رو تر و تمیز دور هم چیدن.:دی

خب یه فصل Fate/Zero رو دیدم و به نظرم اصلا در اون حد که ازش تعریف میشد و میگفتید بهترین انیمه ی کوتاهه،نیست:dالبته شاید فصل دو و UBW رو ببینم نظرم عوض شه:dبهترین سرونت هم آقامون لنسر هست:bighug::x

خب یه فصل Fate/Zero رو دیدم و به نظرم اصلا در اون حد که ازش تعریف میشد و میگفتید بهترین انیمه ی کوتاهه،نیست:dالبته شاید فصل دو و UBW رو ببینم نظرم عوض شه:dبهترین سرونت هم آقامون لنسر هست:bighug::x

به نظر منم بهترین انیمه کوتاه نیست ولی فصل دومش بهتر میشه :d

در مورد سرونت مورد علاقتم:
ah ha ha ha ha ha ha ha ha xD :|

آخرین ویرایش:
نظر دز مورد انیمه های فصلی :

Absolute Duo-E3 : کلآ چیز خاصی برای گفتن نداشته یه انیمه کاملآ تکراری بوده

Ace of Diamond- E66 : با توجه به روند داستان انتظار کند شدن و افت داستان رو تو این قسمت ها داشتم که زیاد این اتفاق احساس نشد و روند داستان همچنان روان پیش میره

Akatsuki no Yona-E15 : انیمه به یه جایی رسیده که خیلی بالا پایین نداره و محور کلی داستان بر پایه داستان شخصیت های دیگه میچرخه خیلی مستقیم پیش نمیره

Aldnoah Zero 2 - E3 : قبلآ هم گفتم اونجوری که فکر میکردم شروع نشد خیلی سریع همه چیز برگشت سر جاش و به سوالات پاسخ داده شد در کل بهترین قسمت پخش شده از سری دوم همین قسمت این هفته قسمت سوم بود که یه تکونی خورد

Assassination Classroom- E2 : انیمه از لحاظ گرافیکی کار خوش ساخت و خوش اب و رنگیه و در مورد داستان هم با اینکه یه داستان کلی داره ولی بیشتر یه کار اپیزودیک به شمار میره

Death Parade-E3 : بازم یه کار خوش ساخت دیگه از این فصل که گذر زمان رو توش احساس نمیکنید ( شبیه تبلبغات تلوزیون شد :d)

Durarara!! X2-E2 : من قبلآ هم در مورد این انیمه نظرم رو گفتم و هیچ تغییری هم نکرده نمیپسندم اقا زور مگه

ISUCA-E1 : یه قسمت ملاکی برای تصمیم گیری هیچ انیمه ای نیست ولی یه کار کاملآ معمولی به نظر میرسه فعلآ

Kiseijuu Sei no Kakuritsu- E16 : روند داستان با اینکه یکم عوض دارک بودن به خشک بودن میزنه ولی همچنان جذاب پیش میره فقط موندم چجوری قراره این داستان به نتیجه برسه جون هرچی حساب کتاب میکنم اخر کار جور در نمیاد

Kuroko's Basketball 3- E3 : همچنان محبوب برای دوستدارانش

Nanatsu No Taizai- E15 : روند این چند هفته اخیرش واقعآ خوب بوده و کاملآ بیننده رو با خودش میکشه

Shigatsu Wa Kimi No Uso- E14 : با یه پایان خوب بی شک انیمه رو بهترین انیمه سال 2014 میدونم و جزء 10 انیمه برتری که دیدم جای خواهد گرفت

Tokyo Ghoul √A - E3 : همین چند روز پیش گفتم ای کاش همون مانگا رو ادامه میداد اتفاقات مانگا بی شک جذاب تر از اینی هست که داریم میبینیم هرچند که شباهت هایی هم دارند

World Trigger- E15 : اگه این انیمه رو به خاطر گرافیکش کنار گذاشتید بدونید که در حق انیمه بی انصافی کردید و این قسمت ها چند وقت اخیر گواه این موضوع هستش

Yowamushi Pedal - Grande Road - E14 : این انیمه کاملآ دیدتون رو نسبت به دوچرخه سواری مسابقاتش عوض میکنه تا اینجا کار خیلی خوب پیش اومده و شگفتی هم کم نداشته

همین نیم ساعت پیش، یه مقدار به مخم فشار وارد کردم و معنی اسم Tokyo Ghoul √A رو فهمیدم:دی

Tokyo Ghoul √A

Tokyo Ghoul Root A

Tokyo Ghoul - Route A

اونایی که مانگا رو خوندن، احتمالاً فهمیدن که ماجرا چیه!

داستان رو می شد دو حالت در جلو برد. توی مانگا یه حالتی جلو رفت و رسید به اونجا که آن طور شد.
و توی انیمه یه انتخاب دیگه رخ داد.

تمام اتفاقاتی که به کانکی مربوط میشه عوض شدن، اما هر چیزی که مربوط به دیگرانه، تغییری نکرده.
یعنی اگر قرار بوده فلانی به دست کانکی بمیره، نمرده اما اگر فلانی قرار بوده به دست بهمانی بمیره، میمیره:دی

از صحنه های فایتینگش خوشم نیمد خیلی بیش از تخیلی شده بود
2.gif
یعنی الان کانکی قوی تری شد ! فکر رفت تو حالت مانگاکیو کاگونه
21.gif

بعضی انیمه ها از همون قسمت اول،چند دیقه ی اول یا اصلا اپنینگشون مشخصه کار خوبی میشن! :d
Shigatsu wa Kimi no Uso مشخصه از ایناست :d :-" از همون اپنینگش به دلم نشست! :d
الان برم سراغ قسمت دوم :d

عجب صحنه لذت بخشی بود! :x بدجوری از این مرتیکه بدم می اومد!

بانو Armstrong هم مثل داداشش خیلی زود دلم رو بدست آورد. :دی برعکس داداشش که با اون هیکل پهلوونی قلب مهربونی داره، بانو با این قیافه دلربا (!) خیلی لات و خشنه! :دی

سلام :دی
میخواستم 2 سری جدید شر.ع کنم به نظرتون بین Mirai Nikki/Elfen Lied/Hellsing کدوماشون رو بیینم ؟ :-/

=================
Tokyo Ghoul √A هم تا اینجا خیلی خوب بوده به نظرم :x

میخواستم 2 سری جدید شر.ع کنم به نظرتون بین Mirai Nikki/Elfen Lied/Hellsing کدوماشون رو بیینم ؟ :-/

=================

2 تا نمیخواد ببینی یکی ببین اونم فقط Hellsing Ultimate :d

Elfen که فقط خونه تو انیمه هیچ چیز هیجان انگیزی نداره هرکی هم دیدم میخواد ازش تعریف کنه فقط میگه خون

Mirai هم فقط و فقط یه کاراکتر قابل تحملش میکنه اونم تا نیمه انیمه چون نیمه دوم انیمه آنچنان مسخره و داغون میشه که گینتوکی هم میزاشتن توش درست نمیشد :d

Mirai Nikki با Guilty Crown فک کنم کپی پیست هم درست شدن دقیقا اتفاقای تو انیمه یکیه

=================

بدون شک Hellsing :x
Mirai Nikki هم انیمه متوسطی هست. دیدن یا ندیدنش فرق زیادی نداره. بنظرم بجاش انیمه های دیگه رو ببین.
Elfen Lied هم بنظرم اشغال ترین :-& انیمه ای که دیدم(البته طرفدار های خاص خودش رو هم داره.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or