Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ضمن اینکه اپنیگ اول AoT>>>>>>>>>>> اپنینگ دومش :|
اولین بار که سینا یک حرف درست حسابی زد! :-" :d
---
کوروکو هم دیده شد! اینکه قسمت اول رو به فلش بک اختصاص دادن خیلی خوب بود،فلش بک ها هم بسی هیجان داشتن! مخصوصا فلش بک دوم که به نظرم بهترین بازی سری تا الان بوده(و به نظرم خواهد موند! :d ) :x
هیچی دیگه...منتظریم فقط! :d

واای بر کسانی که با لینگ و مخصوصا اپنینگ دوم حال نکردن!! :|
@Dinosaur
تو اندینگ سوم رو ببینی که خودکشی میکنی!!:دی
خودم هم اپنینگ اول AoT رو بیشتر از دومی دوست داشتم. :دی منظورم این بود که اپنینگ دومش هم بد نبود و افت زیادی نکرده بود. :دی
بدترین اپنینگ ها به نظرم برای Code Geass بودن! :| خیلی خر تو خر و شلوغ بودن و آوازها هم روی اعصابم بود! :| برعکس بعضی از اندینگ هاش که آهنگ های خیلی قشنگی داشتن.

چقدر خوبه FullMetal Alchemist Brotherhood! حیف که نمیرسم سریع ببینم وگرنه تا الآن تمومش کرده بودم.
اپنینگ اول و هر دو اندینگ تا اینجا خیلی خوب بودن. اپنینگ اول که از هر لحاظ عالی بود، اندینگ اول هم طراحی های جالبی داشت و اندینگ دوم هم اوایلش و Let it All Out محشره!! چقدر هم خوب به بعضی از سکانس های پایانی اپیزودها میخوره، مثل اونجا که Edward اون یارو Hohenheim رو میبینه و آهنگ شروع میشه و به اندینگ ختم میشه. فقط اپنینگ دوم زیاد جالب نیست به نظرم. کلاً نمیدونم این چه قضیه ای هست که نصف انیمه هایی که دیدم، یه دفعه اپنینگ دومشون افت شدیدی نسبت به قبل میکنه. به جز Fate/Zero و تا حدودی هم Attack on Titan.
واقعاً کاراکترهای جالبی داره این انیمه. از کاراکترهای خوب گرفته تا جبهه شر. :دی اون گناهان کبیره به شدت جالب هستن، حیف که Greed انقدر سریع مُرد. :| خیلی باحال بود و تازه داشتم باهاش حال میکردم. Lust هم که فکر میکردم یکی از اصل کاری ها باشه، ولی بنده خدا بدجوری ترکید! Mustang در چند نوبت قشنگ باهاش پخت و پز راه انداخت و چیزی ازش باقی نموند! :دی عجب حس تعلیقی داشت اون صحنه. هر لحظه منتظر بودم اون عوضی از پشت بیاد و کار Mustang رو تموم کنه ولی بخیر گذشت. اون چاقه که با ساطور این طرف اون طرف میرفت هم پدیده جالبی بود با اون صدای باحالش! :دی
بعد از اون صحنه جانسوز تبدیل دختره و سگه به اون موجوده، مرگ Hughes هم بدجوری سوزناک بود. :(( مثل اینکه کلاً سازنده های FMA خیلی دوست دارن آدم رو افسرده کنن. دخترش چقدر مظلوم بود و از اون بدتر هم Mustang که سر قبرش اون طوری اشک ریخت. :( بعدش هم جایی که دو برادر و Winry قضیه رو فهمیدن و هرکدوم توی تنهایی خودشون بودن، صحنه به شدت تأثیرگذاری بود.
خوشبختانه هنوز عزیز دل من Armstrong سالم و سلامت هست. :x ولی براش مرگ تلخی رو پیش بینی میکنم. :( به قیافه ـش میخوره در مبارزه ای شرافتمندانه با Bradley شهید بشه. :(
لطفاً چیزی از انیمه لو ندین که مثلاً فلانی نمرده و اون یکی فلان طور میشه و ... :دی
آرمسترانگ که خیلی گله :biggrin1: منم براش مرگ دلسوازنه ای رو پیش بینی میکنم :| من همش نگران ستوان های ووک :-/ همون زنه هستم:(( یهو نمیره :(( ولی واقعا چرا لاست مرد ؟ اه :| دوست داشتم هی اینا بیاین با این بجنگن!:| خیلی مهره خوبی بود

واای بر کسانی که با لینگ و مخصوصا اپنینگ دوم حال نکردن!! :|
@Dinosaur
تو اندینگ سوم رو ببینی که خودکشی میکنی!!:دی
من اولش که لینگ اومد باهاش حال نکردم ولی
سر جایی که با راث جنگید خیلی خیلی خوشم اومد ازش! خیلی فرز بود:دی اهنگی که اونجا گذاشته بود هم خیلی خوب بود :دی من مطمئنم که دیگه هوهنهایم ، پدر هست:| دلم به حال وینری خیلی میسوزه :(( همش داره گریه میکنه :| اون دیالوگش که گفت : گریه میکنم چون شما گریه نمیکنید . خیلی زجر دار بود :((
اندینگ اول که خیلی عالی بود :دی اپننیگ هم عالی تر :دی
اپنینگ اول اصلا باهش حال نکردم :| <<<<< اندینگ دوم :دی
در مورد اپنینگ AoT راست میگی سینا:دی
در عرض 42 ساعت اینا ، 16 قسمت دیدم:| این چه وضعشه اخه؟:| کار رو زندگی داریم ما :((

خودم هم اپنینگ اول AoT رو بیشتر از دومی دوست داشتم. :دی منظورم این بود که اپنینگ دومش هم بد نبود و افت زیادی نکرده بود. :دی
بدترین اپنینگ ها به نظرم برای Code Geass بودن! :| خیلی خر تو خر و شلوغ بودن و آوازها هم روی اعصابم بود! :| برعکس بعضی از اندینگ هاش که آهنگ های خیلی قشنگی داشتن.
نچ!!! دقیقا رفته بود تو دیوار :-" یعنی اون حس خشن و ناامیدانه ای که اپنینگ اول داشت....توی دومی خیلی حس امیدوارانه ای شده بود! اصلا برای AoT خوب نبود :| :-"
CG که ندیدم،ولی اپنینگ های دفترچه مرگ هم خیلی افتضاح بود به نظرم :-" با اینکه خود انیمه رو خیلی دوست دارم،ولی هیچوقت آهنگاش رو گوش ندادم! :|

---
Meh ... 8-| میخواید اینجوری ادامه بدید،واقعا لازم بود انقدر مسخره بازی در بیارید قسمت آخر؟ 8-|
(تنها)نکته مثبت این قسمت : مثل همیشه آهنگ های خفن! :x
----
سخته یکم این فصل بهترین ها رو انتخاب کردن(بر اساس همین 2-3 قسمتی که از هر کدوم دیدم:-" ) ولی فکر کنم مقام بهترین رو بدم به Death Parade ! امیدوارم همچنان انقدر خوب و خفن و جذاب پیش بره! :d

Zankyou no Terror داستان انیمه خوب بود ولی ایندینگ خیلی غم انگیز بود :((

Tokyo Ghoul از پایان فصل اولش زیاد راضی نبودم شخصیت پردازی جالبی کارکتر ها خوب نبود ولی اوپنینگ خیلی فوق العاده ای داشت الانم دارم فصل دومشو میبینم :d
Akame ga Kill! بهتره به کارکتر هاش علاقه مند نشی همین میتونم بگم :d:))

ولی خوب ولی من در اخر به Tokyo Ghoul رای دادم خودم نمی دونم چرا فکر کنم به خاطر اینکه به انیمه امیدوارم :d:x

چه قدر این قسمت خر تو خر بود:دی نگو این هوهنهایم همش خواب بود :|
اپنینگ سوم ، همون اولش که صداش رو شنیدم خندم گرفت:دی:دی :| چرا صداش اینطوری بود؟:دی
اندینگ سوم >>>>> اپنینگ سوم :دی
اندینگ هم بعضی جاهاش مثل این رپ های ایرانی میشد :|:دی

کل کاراکترها یه طرف، این یارو یه طرف:

=)) پدیده عجیبی هست با اون صدای خوشگلش! :دی

این تیکه هم عالی بود! =)) بنده خدا دچار بحران هویت شد! :دی

نچ!!! دقیقا رفته بود تو دیوار :-" یعنی اون حس خشن و ناامیدانه ای که اپنینگ اول داشت....توی دومی خیلی حس امیدوارانه ای شده بود! اصلا برای AoT خوب نبود :| :-"
CG که ندیدم،ولی اپنینگ های دفترچه مرگ هم خیلی افتضاح بود به نظرم :-" با اینکه خود انیمه رو خیلی دوست دارم،ولی هیچوقت آهنگاش رو گوش ندادم! :|
آره از اون نظر اولی خیلی بهتر بود. :دی کلاً من با آهنگ و تصاویرش هم بیشتر حال میکردم. ولی دومی هم حس نظامی جالبی داشت. :دی
من از اپنینگ اول Death Note خوشم می اومد، مخصوصاً یه تیکه ای که Shinigamiها رو نشون میداد و آهنگ خفنی میزد. ولی اپنینگ دوم خیلی داغون بود با اون آهنگش! :|

ینده عاشق هر پنج اوپنینگ FMA:B هستم و به نظرم بعد از ناروتو و فیت زیرو و شینگکی بهترین اوپنینگ ها رو داره

امّا اگه بخوام رتبه بندی کنم
OP1>OP3>OP2>OP5>OP4

اندیدنگ ها هم به غیر از اندینگ دّوم بقیشون تعریفی نداشتن :دی

خب فیلم Rurouni Kenshin The Legend Ends رو هم دیدم:-" خوب بود ولی میتونست بازم بهتر باشه:-"
داستان فیلم خیلی با انیمه متفاوت بود و فقط مبارزه ی پایانیش رو مشابه ی انیمه ساخته بودن. بیشتر قشنگی آرک کیوتوی انیمه به نیمه ی دومش بود که توی این فیلم کلا عوضش کرده بودن:-" پایانش هم با اینکه تقریبا شبیه بود ولی به نظرم اگه توی فیلم هم مبارزه شون توی یه میدان نفتی اتفاق میافتاد خیلی بهتر بود و پایان پر معنی تر به وجود میومد:-"
از نظر شخصیت پردازی هم خیلی افتضاح بود و روی هیچکدوم از شخصیت ها عمیق نمیشد و همه شون سطحی بودن:-" مخصوصا شخصیت پردازی آئوشی خیلی دیگه بیخود شده بود:-" جوپونگاتانا هم که حتی به اندازه ی شخصیت های فرعی بهشون پرداخته نشده بود، لااقل سوجیرو و انجی رو درست و حسابی در میوردن:-"
یه مورد دیگه هم هست، این ژاپنیا برای انتخاب بازیگر به قیافه ی طرف نگاه میکنن یا واقعا ازشون تست استعداد سنجی میگیرن؟:-" چون موقع دیدن فیلم بازی هیچکدومشون (به غیر شیشیو، اونم آخرای داستان) به آدم احساس خاصی نمیده و خیلی مصنوعی بازی میکنن:-" قبلا هم فیلم لایو اکشن اول دث نوت رو دیدم و توی اونم ال و لایت رو خیلی بد در آورده بودن:-" مخصوصا ال که شبیه عقب مونده ها شده بود:-" (میسا که دیگه بماند:-")

در کل به نظرم انیمه اش از خیلی جنبه ها نسبت به فیلمش بهتر بود:>

آخرین ویرایش:
:(:(
49174947569147147568.jpg

آقا صدای لینگ تو FMA:B چقدر شبیه لایت توی Death Note هست! :biggrin1: دوبلورش یکیه؟:-/

بله، یکی هست...Miyano Mamoru دوبلور یاگامی لایت و لینگ ـه.

+++++++++++++++++++

سریال Nobunaga Concerto که پاییز تو 11قسمت پخش شد رو تموم کردم.

55094d1422529839-nyrj.jpg

سریال خوبی بودش، ازش راضی ـم....الان هم قراره برم سراغ انیمه ـش، ولی فقط نمیدونم انیمه تا کجای داستان رو پوشش میده، سریال جزئیات زیادی داشت و قراره که فصل بعدیش Dec2015 بیاد.

نمیدونم، اسپویل بزنم، یا نزنم :-/

Attachments

• NYRJ.jpg
    NYRJ.jpg
    110.9 KB · مشاهده: 174

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or