Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
و... آقا این Vuze واقعا تنظیم ساعت دانلود نداره ؟
:((
چرا داره.فقط باید دو تا پلاگین واسش دانلود کنی.یکیش یه تسک منیجره اون یگیش هم یه تنظیم کننده سرعت واسه ساعت هایی که دانلود نامحدوده.اون تسک منیجره اسمش Azcorn و از اینجا میتونی دانلودش کنی.واسه دانلود رو اینستالر کلیک کن یه فایل با پسوند vuze. بهت میده که با vuze بازش کن تا نصب شه.بعد از نصب کردن از تو برنامه منو tools-->plugins-->azcorn رو انتخاب کن و اونجا دیگه به سلیقه خودت یه تسک بساز.
اون یکی speed scheduler هم واسه به در کسی میخوره که 24 ساعته دان کنه وگر نه همون azcorn کارشو راه میندازه.دانلود از اینجا.مراحل دانلود و نصبش هم مثل قبلیه.

اوف تو 24 ساعت 9-10 قسمت دیدم :دی:|
اوف عجب قسمتی بود ! قسمت قبل از از شدت تنفر از موستانگ داشتم میترکیدم که رز رو کشت اما الان فهمیدم:دی هر شعله ای که به لاست میزد میگفتم الان هست که این رث بیاد و این کلنل رو دو شقه کنه که خدارو شکر نکرد :دی ولی کلا از شروع فصل دوم یهو چند شخصیت جدید اضافه شدن که من اینطوری بودم 8-| اون دختر بچه هه ، اون لینگ .... یه جوری بود! بعد داستان یه ذره تو قسمت های 16 اینا یه ذره خر تو خر شد :دی مثلا همین قسمت قبل یا همین قسمت که تو منطقه زرزرس:-/ که ادوارد رو بردن یهو این ایشیبالی ها پیداشون شد و .....

اپنینگ فصل دوم به نظرم یه جوریه :| :دی اما اندینگ مثل لالایی میمونه خیلی خوبه :دی
حالا درسته هر 12 قسمت توی یک فصل تقویمی پخش میشه! ولی هر 12 قسمت رو نمیگن یک فصل :-" :d

---
Assassination Classroom هم دیدم! بس جلب میزند! >:) خدایی این ایده ها ... =))
برم قسمت آخره نوراریهیون رو هم ببینم و بعد کوروکو :-" :d

خب به این 12 قسمت دوم چی میگن؟:دی وقتی اپننیگ و اندینگ عوض میشه چی باید بگیم خب؟:دی:-/
هیچی نمیگن! به کلش میگن FMA:B ، به اپنینگ و اندینگ دوم هم میگن" اپنینگ و اندینگ دوم" :d
حالا یه انیمه مثل FMA:B مثلا هر 12 قسمت عوض میکنه، یه انیمه مثل وان پیس(و اکثر انیمه های بلند دیگه) هر آرک که ممکنه این آرک 30 قسمت باشه تا +100 قسمت :-" عوض کنه... :-" ممکنه هم یه انیمه اصلا عوض نکنه :d

حتی انیمه هایی مثل F/Z و A.Z هم بین علما اختلافه که اینا دو فصلن یا نه:-" چون خود انیمه که خیلی شیک مثلا میزنه قسمت 14...15...16 و ... :-"

The Last: Naruto the Movie

55089d1422437860-162599.jpg

یه (اولین) نسخه CAM از آخرین فیلم ناروتو امده، که واقعاً کیفیت داغونی داره D:
Code:
[B]
The Last: Naruto The Movie (2014) 360p HC HDCAM x264-lnvoker18
----------------------------
[B]RELEASE INFO[/B]
FORMAT: Matroska(MKV)
[B][COLOR=red]SIZE: 549.64 MiB[/COLOR][/B]
DURATION: 01:49:04
AVG. BITRATE: 705 kb/s
[B]AUDIO:[/B] aac, 44100 Hz, stereo, s16 (jpn)
[B]VIDEO:[/B] h264, yuv420p, 640x360, 29.97 fps(r) (jpn)
[B]SUBTITLES:[/B] English(Hardcoded)
[B]SOURCE:[/B] Facebook(THANKS)
[B][COLOR=red]ENCODER'S NOTES:[/COLOR][/B] 4 parts video  file combined. Changed aspect ratio. Changed resolution. Converted to  smaller size. The end was good, but I have hella complaints about the  beginning and middle and will probably make a post bitching about it  later this week. Also, the camera is shakey at times....especially in  the beginning where you couldn't see the subtitles, but you could see  them for the vast majority of the movie.
[/B]
اسکرین شات ـش رو صورت rar پیوست کردم

Attachments

• 162599.jpg
    162599.jpg
    89.6 KB · مشاهده: 132
  • WwWpfU6.rar
    WwWpfU6.rar
    268 KB · مشاهده: 22
مانگا و انیمه رو مکمل میدونیم :-" :d
درسته کند داره پیش میره، ولی همین که دوبله ی خفن ملت رو میشنویم خودش بس نکته مثبتیه :-" قسمت هفته ی پیش هم که عالی بود >:) >:) :d
دنیا و داستان هم که همون مانگاست و از این نظر،از همه سرتره >:) >:)

مانگا به تنهایی برای وان پیس کافیه:-"
کند پیش میره که هیچی،گرافیکش به شدت داغونه و کلی هم آب میبندن به انیمه و از خودشون ابتکار میزنن که چطوری انیمه رو کش بدن،موسیقیش هم نسبت به بقیه به نظرم افتضاحه! برو ببین MadHouse از چه مانگایی هانتر رو ساخته،بعد به این حرفم میرسی:-" طراحی های توگاشی کجا انیمه کجا،یه مثال دیگه ـش گینتاما که عالی ساخته شده و از مانگا بیشتر حال میده:-"در ضمن میتونی صداها رو مثل من تو مانگا هم تصور کنی:))در کل قبول کن میتونستن وان پیس رو خیلی بهتر از این بسازن.

مانگا به تنهایی برای وان پیس کافیه:-"
کند پیش میره که هیچی،گرافیکش به شدت داغونه و کلی هم آب میبندن به انیمه و از خودشون ابتکار میزنن که چطوری انیمه رو کش بدن،موسیقیش هم نسبت به بقیه به نظرم افتضاحه! برو ببین MadHouse از چه مانگایی هانتر رو ساخته،بعد به این حرفم میرسی:-" طراحی های توگاشی کجا انیمه کجا،یه مثال دیگه ـش گینتاما که عالی ساخته شده و از مانگا بیشتر حال میده:-"در ضمن میتونی صداها رو مثل من تو مانگا هم تصور کنی:))در کل قبول کن میتونستن وان پیس رو خیلی بهتر از این بسازن.

اینا رو همش رو قبول دارم :دی انیمه اصلا در سطح اسم وان پیس نیست، پرفروش ترین مانگای 10-15 سال اخیر باشی و انیمه ت اینجوری باشه :|
اما بازم لذت دیدن انیمه ی وان پیس یه چیز دیگست >:) :x

دوستان اینجا جاش نیست اما کسایی که تو این تاپیک هستن فیلم های شرقی هم حتما دیدن یه فیلم بود زمان بچگی من از ویدیو کلوپ میگرفتم اسمه فارسیش ملخ نقابدار بود ! یه شخضیتی که یه نقاب مثل ملخ میزد به صورتش و بدنش مثل ملخ میشد و مبارزه میکرد فک کنم ژاپونی بود فیلمش کسی اگه دیده اسمه اصلیش را میدونه ؟
...
یه عکس تو نت پیدا کردم فک کنم همین بود ! زده kamen rider
url

چند وقته یادم که اومده ذهنما مشغول کرده ! :d

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا جاش نیست اما کسایی که تو این تاپیک هستن فیلم های شرقی هم حتما دیدن یه فیلم بود زمان بچگی من از ویدیو کلوپ میگرفتم اسمه فارسیش ملخ نقابدار بود ! یه شخضیتی که یه نقاب مثل ملخ میزد به صورتش و بدنش مثل ملخ میشد و مبارزه میکرد فک کنم ژاپونی بود فیلمش کسی اگه دیده اسمه اصلیش را میدونه ؟
...
url

ای پویا آدم رو یاد چه فیلمهایی میندازی‌ ! :دی زمان مدرسه ما رو سه-چهار بار بردند یه نیمه فرهنگسرا مانندی و توی یه نوبتش یادمه این فیلم Kamen Rider رو کنار یه فیلم دیگه برامون گذاشتن ...

Kamen-Rider-ZO-1993.jpg

یعنی فانتزی و جلوه های ویژه اون زمان توی حلقم ! :دی خیلی حال می کردیم با این حال با مرد ملخ نما ...

توی ویکی پدیا هم سرچ بزنی می بینی چقدر نسخه فیلم تلویزیونی و سینمایی زیادی براش ساخته اند توی ژاپن.

ای پویا آدم رو یاد چه فیلمهایی میندازی‌ ! :دی زمان مدرسه ما رو سه-چهار بار بردند یه نیمه فرهنگسرا مانندی و توی یه نوبتش یادمه این فیلم Kamen Rider رو کنار یه فیلم دیگه برامون گذاشتن ...

یعنی فانتزی و جلوه های ویژه اون زمان توی حلقم ! :دی خیلی حال می کردیم با این حال با مرد ملخ نما ...

توی ویکی پدیا هم سرچ بزنی می بینی چقدر نسخه فیلم تلویزیونی و سینمایی زیادی براش ساخته اند توی ژاپن.
اره تحقیق کردم دربارش همونه که میدیدیم:d زمان خودش کفا خون قاطی میشد از جلوه های ویژه ولی مطمئن باش الان اگه بگیری ببینی به :-& حالت در میای :d

چقدر خوبه FullMetal Alchemist Brotherhood! حیف که نمیرسم سریع ببینم وگرنه تا الآن تمومش کرده بودم.
اپنینگ اول و هر دو اندینگ تا اینجا خیلی خوب بودن. اپنینگ اول که از هر لحاظ عالی بود، اندینگ اول هم طراحی های جالبی داشت و اندینگ دوم هم اوایلش و Let it All Out محشره!! چقدر هم خوب به بعضی از سکانس های پایانی اپیزودها میخوره، مثل اونجا که Edward اون یارو Hohenheim رو میبینه و آهنگ شروع میشه و به اندینگ ختم میشه. فقط اپنینگ دوم زیاد جالب نیست به نظرم. کلاً نمیدونم این چه قضیه ای هست که نصف انیمه هایی که دیدم، یه دفعه اپنینگ دومشون افت شدیدی نسبت به قبل میکنه. به جز Fate/Zero و تا حدودی هم Attack on Titan.
واقعاً کاراکترهای جالبی داره این انیمه. از کاراکترهای خوب گرفته تا جبهه شر. :دی اون گناهان کبیره به شدت جالب هستن، حیف که Greed انقدر سریع مُرد. :| خیلی باحال بود و تازه داشتم باهاش حال میکردم. Lust هم که فکر میکردم یکی از اصل کاری ها باشه، ولی بنده خدا بدجوری ترکید! Mustang در چند نوبت قشنگ باهاش پخت و پز راه انداخت و چیزی ازش باقی نموند! :دی عجب حس تعلیقی داشت اون صحنه. هر لحظه منتظر بودم اون عوضی از پشت بیاد و کار Mustang رو تموم کنه ولی بخیر گذشت. اون چاقه که با ساطور این طرف اون طرف میرفت هم پدیده جالبی بود با اون صدای باحالش! :دی
بعد از اون صحنه جانسوز تبدیل دختره و سگه به اون موجوده، مرگ Hughes هم بدجوری سوزناک بود. :(( مثل اینکه کلاً سازنده های FMA خیلی دوست دارن آدم رو افسرده کنن. دخترش چقدر مظلوم بود و از اون بدتر هم Mustang که سر قبرش اون طوری اشک ریخت. :( بعدش هم جایی که دو برادر و Winry قضیه رو فهمیدن و هرکدوم توی تنهایی خودشون بودن، صحنه به شدت تأثیرگذاری بود.
خوشبختانه هنوز عزیز دل من Armstrong سالم و سلامت هست. :x ولی براش مرگ تلخی رو پیش بینی میکنم. :( به قیافه ـش میخوره در مبارزه ای شرافتمندانه با Bradley شهید بشه. :(
لطفاً چیزی از انیمه لو ندین که مثلاً فلانی نمرده و اون یکی فلان طور میشه و ... :دی

...
url

سوار نقابدار! :دی ما اون زمان (شاید 16،17 سال پیش) یکی دو قسمتش رو از "رسانه های تصویری" کرایه کردیم و بسی لذت بردیم! :دی توی ماهـــواره هم چند قسمتی دیدم، ولی بعدش دیگه فراموشش کردم. بعدها یه بازی Fighting توی PS2 بر اساس این سری اومد که زیاد بازی نکردم، زبونش هم ژاپنی بود و حال و حوصله نداشتم توی منوها بگردم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or