Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
گیوتین مال من نیستا :-" مال پرهامه! من با کاتانا گردن میزنم :d >:)
---
از این نظر میگم حی پوچی،چون قهرمان افسانه ای زمین،توی دو ثانیه هر کسی رو زمین گیر میکنه! ناامیدیش کجا بود:-"
اشکل نداره، اگه مهارت کافی داشته باشی کاتانا هم کفاف میده:d
اتفاقا یکی از دلایلی که من از پایان فصل اول خوشم اومد همین مردن ایناهو:> اگه مرده میموند اونوقت ناامیدی واقعی رو احساس میکردی:>

Last edited by a moderator:
WOW داستان تا این قسمت خیلی کند داشت پیش میرفت ولی یهویی بوم ترکید این 5 عجب مارموزه ولی ! 12 هم که عاشق لیسا شده ! کاش یکم رومنس قاطیش میکردن فقط دراما کاریرو پیش نمیبره lol

:">

Last edited by a moderator:
پرچم بالاست:d
c0adba9137fb7a8b6f3279f03cbce27adf78229f.jpg

در یک کلام این قسمت خارق العاده بود!:d این قسمت داستان بسیار زیبا تری نسبت به داستان قسمت اول داشت. فقط این قسمت تمامی معادلات رو به هم زد تا اینجا فکر میکردم یکی به زندگی دوباره فرستاده میشه و یکی به نا کجا ولی الان با دیدن این قسمت فهمیدم اصلا مسئله این نیست و ممکنه هر دو نفر به زندگی دوباره یا نا کجا فرستاده بشه.
فقط ناراحتم چرا انیمه اینقدر قسمت هاش کمه و فقط 9 قسمت دیگه مونده :( واقعا جا داشت یه 20 قسمتی بشه.

این openingـه Death parade شاهکاره :d :|
دقیقا هیچ ربطی به خود انیمه نداره و نقطه مقابل داستان،کاراکتر ها و جو انیمه هست :|
ولی عالیه :| نمیدونم چرا،فقط میدونم خیلی دوسش دارم :| :d
+
تیکه everybody put your hands up رو خیلی خوشم اومد ازش :d

+

Yoru no Yatterman E2-3 رو ه مدیدم :|
این چرا رفت تودیوار؟! :|
دراپ :|
موقع دیدن اپیزود1 از انیمه خیلی خوشم اومد ولی بعدش افتضاح شد به نظرم :|
تنها نکته مثبتش
ah ha ha ha ha ha ha
بود :| :d

+

خب ممنونم برای راهنمایی ، رفتن تو لیست دانلود
biggrin1.gif

فقط میتونم بگم WTF
yahoo_22.gif
یعنی بابای اد و ال همین بابای هفت گناه هست؟ اگه گفتنش لذت داستان رو کم میکنه نگین
biggrin1.gif
بعد یه چیزی الان اینجا 6 گناه معلوم شدن! 1 : لاست 2 : گلاتونی 3 :رث 4 : گرید 5: انوی
yahoo_7.gif
6:اسلات 7 : ؟؟

سوالات خطرناکنTبه هیچکدوم نمیشه جواب داد اسپویل خفن داستانی میشه :| :d

آخرین ویرایش:
خب ممنونم برای راهنمایی ، رفتن تو لیست دانلود :دی
فقط میتونم بگم WTF :| یعنی بابای اد و ال همین بابای هفت گناه هست؟ اگه گفتنش لذت داستان رو کم میکنه نگین :دی بعد یه چیزی الان اینجا 6 گناه معلوم شدن! 1 : لاست 2 : گلاتونی 3 :رث 4 : گرید 5: انوی:-/ 6:اسلات 7 : ؟؟

ویرایش :
فک کنم گناه هفتم اون یارو باشه که تو زندون قسمت اول بود! اسمش چی بود؟ خون چی چی؟:-/ :دی

آخرین ویرایش:
@Akiba
بهترین انیمه دنیا Gintama ـه حرفی هم نداریم!>:)
امضات تو حلقت :-"
صداپیشه ی آواتارت،نقشش توی وان پیس هم بزنه 3 تیکه ـت کنه انشاالله>:) :d
---
خوب الان یادم اومد Assassination Classroom هم داریم این فصل :-"
پس کوروکو میره بعد از این! :d
ولی چقدر انیمه خوب داریم این فصل:-" انقدر انرژی منفی میدید کچله :-" :d

و... آقا این Vuze واقعا تنظیم ساعت دانلود نداره ؟ :((
---
اشکل نداره، اگه مهارت کافی داشته باشی کاتانا هم کفاف میده:d
اتفاقا یکی از دلایلی که من از پایان فصل اول خوشم اومد همین مردن ایناهو:> اگه مرده میموند اونوقت ناامیدی واقعی رو احساس میکردی:>
دقیقا منم با هدشات شدنش بسی کیف کردم! >:) >:)
ولی خوب...جمله ـت هم اسپویل داشتا :| البته پوسترای فصل دومم اسپویل داشت:-" ولی به هر حال:-"
من خودم هنوز فصل دوم رو شروع نکردم:-"

آخرین ویرایش:
امضا از عشق به وان پیسه نه اون انیمه داغونش، تو این آرک چطوری انیمه رو تحمل میکنید؟!:-"
مانگا و انیمه رو مکمل میدونیم :-" :d
درسته کند داره پیش میره، ولی همین که دوبله ی خفن ملت رو میشنویم خودش بس نکته مثبتیه :-" قسمت هفته ی پیش هم که عالی بود >:) >:) :d
دنیا و داستان هم که همون مانگاست و از این نظر،از همه سرتره >:) >:)

دقیقا منم با هدشات شدنش بسی کیف کردم! >:) >:)
ولی خوب...جمله ـت هم اسپویل داشتا :| البته پوسترای فصل دومم اسپویل داشت:-" ولی به هر حال:-"
من خودم هنوز فصل دوم رو شروع نکردم:-"
نه دیگه به قول خودت این چیزی بود که روی پوسترها هم نشونش دادن:-" الان اگه من میگفتم که چطور و چجور اسپویل به حساب می اومد:-"
منم فقط یه قسمت دیدم و منتظرم کامل بشه تا ادامه اش بدم:>

tokyo ghoul رو دیدم.از این به بعد عمرا نسخه سانسور شده یه انیمه رو نگاه کنم"صبر میکنم تا بلوریش بیاد.تا حالا ندیده بودم یه انیمه ای اینقدر سانسور داشته باشه.در مجموع داستان خیلی خوبی داشت و مطمئنا یکی از برترین انیمه های 2014 میتونه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or