Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام من Attack on Titan رو شروع کردم نسخه 720p , میشه این زیرنویس انگلیسی رو برداشت ؟

اگر اونی که دانلود کردی هاردساب باشه، نمیشه:دی
-------------- [MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
من نمی دونم بهترین انیمه دنیا چیه، اما مطمئنم وان پیس نیست:دی
-------------
@ همه

یعنی هیشکی از Nobunaga Concerto خوشش نیومدی؟:دی

هی میخوام نظزم زو در مورد انیمه های فصلی بگم ولی وقت نمیشه ولی دیگه ایشالا تا اخر هفته طلسم رو میشکنم:d

در مورد Tokyo Ghoul √A واقعآ درک نمیکنم چه مرضی بود این انیمه رو اینجوری پیش میبرن یه تیکه از مانگا به تیکه از خودشون یکی نیست بگه که تو که نمبتونی از خیر وقایع و شخصیت ها مانگا بگذری غلط میکنی نو اوری به خرج میدی میدونم دیگه الان بازم 10 قسمت سرکاری شاید دو قسمت درست حسابی از توش در بیاد:d

کاور جدبد Baby Steps 2 هم منتشر شد که در زیر به اضافه شخصیت جدید میبینید و اینکه سیرن دوم انیمه هم 25 قسمتی خواهد بود:bighug:

attachment.php

attachment.php
attachment.php

Attachments

• 20854-ojmYcYs8YlnM.jpg
    20854-ojmYcYs8YlnM.jpg
    38.3 KB · مشاهده: 124
  • alex.jpg
    alex.jpg
    20.4 KB · مشاهده: 121
  • marcia.jpg
    marcia.jpg
    14.3 KB · مشاهده: 122
-------------- @Akiba
-------------
@ همه

من نمی دونم بهترین انیمه دنیا چیه، اما مطمئنم وان پیس نیست:biggrin1: ×2

والا، محمدعلی، Nobunaga Concerto دقیق نمیدونم چرا انیمه ـش رو ندیدم، اینجا هم فک کنم، تو بودی یا آریا سنپای، که یک سری در موردش بحث شد.......همون یکبار، دیگه ندیدم حرفش پیش بیاد.
ولی سریال ـش که همین فصل پیش تموم شد رو دنبال میکردم که خوردم به امتحانات، ولش کردم، و الان میخوام دوباره ادامش بدم...تا همون جایی که نگا کردم، قشنگ بودش (:

AsaraymA@
آریا، انتظار داشتم که به Ping Pong the Animation رای بدی ):

- - -ویرایش - - -

کاور جدبد Baby Steps 2 هم منتشر شد که در زیر به اضافه شخصیت جدید میبینید و اینکه سیرن دوم انیمه هم 25 قسمتی خواهد بود:bighug:

این دوتا شخصیت جدید، عجب دوبلورهایی داره :d
Kamiya Hiroshi و Han Megumi....بخاطر ندارم که صدای این دوتا رو تو یه انیمه شنیده باشم (:

حسن، به نظرت دانلودش کنم، به گروه خونی ـم، میخوره!؟

- - -ویرایش - - -

Jojo بر خلاف توکیو غول ، من اصلا با سانس/ورش مشکل نداشتم! :d چون بعضی جاها انقدر حال بهم زن بود که همون بهتر سیاه میشد! :d ولی برعکس توکیو غول رو اعصاب بود این حرکتش! یعنی مسخره ترین موارد رو هم سان/سور میکردن :|

از چیزی که بدم میاد، همینه D:
قبلاً که نمیدونستم این طوریه، چند قسمت اول رو نسخه Web اورده بودم، بعد اتفاقی پخشش نمیدونم کدوم قسمت بودش، دهن یه مردی بودش که یه چیزهایی تو دهن ـش لول میخوردن، همش سیاه بازار بود....
رفتم یه سرچی زدم، دیدم بله، سانســـوری داره، رفتم سراغ BDـش (":

اگر اونی که دانلود کردی هاردساب باشه، نمیشه:دی
-------------- @Akiba
-------------
@ همه

اتفاقاً منم همین الان رفتم تعداد رای‌هارو دیدم و در کمال تعجب متوجه شدم که Nobunaga Concerto فقط 2 تا رای داره!! :| (خودم و خودت :d)

degl0e9e2vhq3c6af07c.jpg

بدون شک و با اختلاف خرکی‌ای بهترین انیمه‌ای هست که تا حالا از نوبوناگا ساخته شده (Hyper Ultimate Super FACT) :d
هر کی ندیده بدونه که چیز خیلی شاخی رو از دست داده... حتماً ببینید، نگاه به ظاهر ساده و غلط‌ اندازش نکنید... کار خیلی خیلی خوبیه... من که در سطح تیم ملی باهاش حال کردم.
Ending خیلی شاخی هم داره (البته یکجورایی اُپنینگ هم حساب میشه :d)

czxs0092vibfaaqa4l0y.jpg

wr4p2kh1qx6yot5s5rf6.jpg

ik6f7s9fcbpfcu31pzff.jpg

nbxgt767u0lhqy6poy9i.jpg

8kzsqhwahjv3jurv0wqs.jpg

AsaraymA@
آریا، انتظار داشتم که به Ping Pong the Animation رای بدی ):

من یه سوتی جالبی دادم سر رای دادن!
yahoo_4.gif

فکر کردم طبق اون قانون نانوشته‌ای که قبلاً راجع بهش بحث کردیم فقط قراره به 5 تا انیمه رای بدیم... بعد از اینکه رای دادم متوجه شدم که این رای‌گیری با اون قدیمیا فرق میکنه و جا تره و بچه نیست!
yahoo_4.gif

وگرنه میخواستم به Ping Pong و Gekkan Shojo Nozaki-kun هم رای بدم
Gekkan Shoji Nozaki-kun که با فاصله خیلی زیادی بهترین انیمه شوجو 2014 بود... تا حالا 3 بار کامل دیدمش... خداست انیمه
yahoo_4.gif

برعکس باقی کارهای شوجو... شخصیتها خیلی جذابن و انیمه اصلاً حالت ناله نداره و خبری هم از این عشق‌های مزخرف و یکطرفه توش نیست
yahoo_6.gif

کلاً جزو شاخ‌ترین کارهای 2014 بود... PingPong هم که قبلاً راجع بهش حرف زدیم و نیازی به توضیحات اضافه نیست... کیفیت کار عالیه.
چند نفر بیان بهش رای بدن، بلکه یکمقدار حفظ آبرو بشه.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
اتفاقاً منم همین الان رفتم تعداد رای‌هارو دیدم و در کمال تعجب متوجه شدم که Nobunaga Concerto فقط 2 تا رای داره!! :| (خودم و خودت :d)

بدون شک و با اختلاف خرکی‌ای بهترین انیمه‌ای هست که تا حالا از نوبوناگا ساخته شده (Hyper Ultimate Super FACT) :d
هر کی ندیده بدونه که چیز خیلی شاخی رو از دست داده... حتماً ببینید، نگاه به ظاهر ساده و غلط‌ اندازش نکنید... کار خیلی خیلی خوبیه... من که در سطح تیم ملی باهاش حال کردم.
Ending خیلی شاخی هم داره (البته یکجورایی اُپنینگ هم حساب میشه :d)

czxs0092vibfaaqa4l0y.jpg

wr4p2kh1qx6yot5s5rf6.jpg

ik6f7s9fcbpfcu31pzff.jpg

nbxgt767u0lhqy6poy9i.jpg

8kzsqhwahjv3jurv0wqs.jpg

من یه سوتی جالبی دادم سر رای دادن! :d
فکر کردم طبق اون قانون نانوشته‌ای که قبلاً راجع بهش بحث کردیم فقط قراره به 5 تا انیمه رای بدیم... بعد از اینکه رای دادم متوجه شدم که این رای‌گیری با اون قدیمیا فرق میکنه و جا تره و بچه نیست! :d

وگرنه میخواستم به Ping Pong و Gekkan Shojo Nozaki-kun هم رای بدم
Gekkan Shoji Nozaki-kun که با فاصله خیلی زیادی بهترین انیمه شوجو 2014 بود... تا حالا 3 بار کامل دیدمش... خداست انیمه :d
برعکس باقی کارهای شوجو... شخصیتها خیلی جذابن و انیمه اصلاً حالت ناله نداره و خبری هم از این عشق‌های مزخرف و یکطرفه توش نیست :bighug:
کلاً جزو شاخ‌ترین کارهای 2014 بود... PingPong هم که قبلاً راجع بهش حرف زدیم و نیازی به توضیحات اضافه نیست... کیفیت کار عالیه.
چند نفر بیان بهش رای بدن، بلکه یکمقدار حفظ آبرو بشه. :d

Nobunaga Concerto
ای بابا، یعنی اینقدر انیمه ـش قشنگه...!!
بزار امشب سریالش رو جلو میبرم، بعد میرم انیمه ـش رو دانلود میکنم.

ای آقا، میگم چرا اینطوری هچل هفتی رای دادی :d
بزار تو آرای دست ببرم، به حساب ـت به Ping Pong و Gekkan Shojo Nozaki-kun الان رای اضافه میکنم (:

راستی آریا، Gekkan Shojo Nozaki-kun رو همون فصل من قسمت اولش رو دیدم، حالم نافُرم بد شد...!! همون قسمت اول شوت شد تو Dropped هام.
بعداً محمدعلی (استکبار، نه ـا، oops که نیستش) ازش کلی تعریف کرد، منم هی انکار (: ...... دیگه حرفی جدی ازش تو تاپیک نشد، تا الان D:
داستانش رو که تقریباً با دیدن قسمت اول میدونم، بعداً توش غم و قصه توش داره؟ :d به درد گروه خونی ـم میخوره!؟

همین حالا Sidonia no Kishi رو دیدم:. باتشکر از استکبار بابت معرفی این انیمه ی زیبا:x

خیلی چیزا بود که میخواستم در موردش بگم ولی وقتی دست به کیبورد شدم بیشترشون رو فراموش کردم:d
اول از همه بگم که از بیس داستانی خیلی خوشم اومد:> اولش به نظر میاد اینم یه انیمه ی معمولیه در سبک مکا و جنگ های فضاییه ولی کم کم با ورود گائوناها داستان تم میستری پیدا کرد و هر چه بیشتر با گائونا آشنا میشدم سوالات بیشتری در ذهنم شکل میگرفت و از قسمت ششم به بعد که دیگه معرفی شخصیت ها تموم شد داستان اصلی شروع شد و هیجان انیمه هم چند برابر شد:d
با این حال، توی این 12 قسمت چیز زیادی از منشا گائوناها، هدف سغینه ی سیدونیا که دائما بهش اشاره میشد و اینکه اون اعضای شورا کیا بودن، مشخص نشد و خیلی از حفره های داستانی هم خالی باقی موند ولی خب چون فصل دومی هم قراره براش بیاد میشه امیدوار بود که توی اون به جواب سوالاتم برسم:>
از نظر موسیقی هم خوب بود ولی اوپنینگ و اندینگش زیاد جالب نبود:-"
مبارزاتش هم خیلی قشنگ در اومده بودن و هر چند من سر این مبارزات مکایی خیلی گیج میشم ولی خدا رو شکر اینا گیج کننده نبودن:d
یه ایرادی هم که میتونم بگیرم این بود که کاملا CG ساخته بودنش و رنگ بندی محیط و شخصیت ها خیلی خنثی و بی روح بود:-"
در عوض یه سری تصاویری به همراه یه ترک خیلی کوتاه وسطای هر قسمت گذاشته بودن که به فضاسازی انیمه کمک خیلی بزرگی میکرد و من هر بار با دیدنشون یاد اتوپیای Machinarium و Laputa می افتادم:x به نظرم اگه میتونستن این فضاسازی رو داخل انیمه پیاده سازی کنن چند برابر قشنگتر میشد:> چون خیلی به این تصاویر علاقه داشتم زحمت کشیدم و براتون توی اسپویلر پایینی آپلودشون کردم:> پیشاپیش بابت مصرف دو مگ از حجم دوستان معذرت میخوام:">

آخیش امروز تحویل پروژه بود و تموم شد خلاص شدیم :دی
خب 10 قسمت FMA:B دیدم :دی عالیه :| دیگه از این کش اومدن ها بدم نمیاد :| من کلا ادمی هستم که اشکم دیر میاد :| و کم احساساتی میشم اما واقعا تو این 10 قسمت صحنه ها و دیالوگ هایی رو دیدم که میخواستم زار زار گریه کنم:(
همه صدا پیشه ها خوبه اما بدون اغراق صدای آلفونس حتی از همون تم رباتی و اینکه تو زره هست خیلی به دل من نشسته :( وقتی میگه من اینو میخوام به لیست غذاهام ضافه کنم خیلی سوز ناک هست :((
خب بریم سر اصل مطلب :دی من تاحالا چند بار برای انیمه مشاوره گرفتم و این انیمه هارو میشناسم به اسم و تقریبا داستانشون
Gosick . Stein,s Gate .Psyco pass , code gease ,monster , Clannad , great teacher onizouka
من برای دو نفر راهنمایی می خوام :دی
خودم :دی : من به شخصه اکشن رو دوست دارم ، از تبدیل شدن و قدرت گرفتن و رتبه داشتن و اینا خیلی خوشم میاد :دی داستان هم برام مهم هست ولی اگه بخوام انیمه جدید ببینم الان زیاد برام اهمیت نداره ، نمیخوام تم داستان تاریک باشه! :| بعد از دیدن (تا قسمت 18:| claymore ,AoT ,( Death note و حتی همین FMA:B که داستانشون جدی و تا حدی تاریک بود دیگه کشش ندارم:( ولی خب نمیخوام هم زیاد حالی به هولی باشه داستانش :دی خب برای من چی پیشنهاد میکنید؟ :دی
خودم که صفحه اینستاگرام انیم وورلد رو دنبال میکنم همینجوری عکس هارو میبینم :دی یه عکس دیدم فک کنم اسمش totoro ؟:-/ همچین چیزی بود:دی خوبه؟

نفر دوم دوستم هست :دی : اون داستان جدی میخواد! یعنی الان داره steins gate + monster + claymore+ clannad میبینه و تمایلش بیشتر روی داستان در گیر کننده هست! و به شدت از monster خوشش اومده! برای این چه پیشنهادی دارین؟:دی

اگر هم میشه در مورد انیمه جدید که تو لیست بالا نبود یه توضیح کوتاه بدین
ممنون

آخرین ویرایش:
@D.of.persia

در باره ی SPـت:
صدای Alphonse کار خانوم Kugimiya Rieـه، یکی از خلاق ترین دوبلورهایی که تا الان صداش رو شنیدم، یه دوبلور چند صدا ـه بسیار عالی، کارش واقعاً ردیفه، باید کارش رو تو Gintama جای کاگورا ببینی D:
از اون دوبلورهایی که آدم سریع عاشق صداش میشه.

خودت:
قسمت اول پست ـت رو که داشتم میخوندم، دقیقاً گفتم که فقط و فقط hunter x hunter به کارت میاد، ولی وقتی گفتی که دارک نباشه، کار رو یه خورده سخت کردی، چون HxH هر چی به ارک بعدی میره، اوضاش بدتر میشه، و دارک تر میشه.
ولی خوب جای مشکل نیست، بشین فقط Chihayafuru رو ببین، دو فصل هست، 50قسمت. یه انیمه ی ورزشی، مدرسه ای ـه که در مورد بازی با کارت و شعر هست. روح ـت جلا پیدا میکنه. ببین خیلـــــــــــــی قشنگه.
بعدش بشین Usagi Drop رو ببین، متوجه بشی، انیمه یعنی چی (:

دوست ـت:
به ترتیب
Fate Zero
Psycho Pass
Gosick
Jormungand

سلام
خودم
:biggrin1:
: من به شخصه اکشن رو دوست دارم ، از تبدیل شدن و قدرت گرفتن و رتبه داشتن و اینا خیلی خوشم میاد
داستان هم برام مهم هست ولی اگه بخوام انیمه جدید ببینم الان زیاد برام اهمیت نداره ، نمیخوام تم داستان تاریک باشه!
:|
بعد از دیدن (تا قسمت 18
:|
claymore ,AoT ,( Death note و حتی همین FMA:B که داستانشون جدی و تا حدی تاریک بود دیگه کشش ندارم
:(
ولی خب نمیخوام هم زیاد حالی به هولی باشه داستانش
خب برای من چی پیشنهاد میکنید؟

خودم که صفحه اینستاگرام انیم وورلد رو دنبال میکنم همینجوری عکس هارو میبینم
یه عکس دیدم فک کنم اسمش totoro ؟
:-/
همچین چیزی بود
خوبه؟
با اینکه خودم اصلاً ازش خوشم نیومده ولی اخساس میکنم تهمون چیزیه که تو الان میخواد . Kill La Kill
Soul Eater رو هم خودم به شدت خوشم اومد ازش .
نفر دوم دوستم هست
: اون بر عکس من داستان جدی میخواد! یعنی الان داره steins gate + monster + claymore+ clannad میبینه و تمایلش بیشتر روی داستان در گیر کننده هست! و به شدت از monster خوشش اومده! برای این چه پیشنهادی دارین؟
Kenshin
Ergo Proxy
Angel Beats
مجموعه Avatar
-----
پ.ن : Catanagatari رو هم هر 2 ببینین . مهمون من :دی

این دوتا شخصیت جدید، عجب دوبلورهایی داره
:d
Kamiya Hiroshi و Han Megumi....بخاطر ندارم که صدای این دوتا رو تو یه انیمه شنیده باشم (:

حسن، به نظرت دانلودش کنم، به گروه خونی ـم، میخوره!؟

در وصف انیمه میتونم بگم بهترین انیمه ورزشی حال حاضر از نظر من که قبلآ با محمد علی هم صحبتش یود تو همین تاپیک

Gekkan Shojo Nozaki-kun خودش عالی بود یکی از بهترین انیمه های کمدی بود که تا حالا دیدم شخصیت های مرد و زنش کاملآ بالانس بود به طوری که همچین توازنی رو خیلی کم میشه تو انیمه ها پیدا کرد و طنز کار هم در بیشتر فسمت ها در سطح خیلی خوبی بود

Nobunaga Concerto نمیدونم چرا ولی اصلآ باهاش کنار نیومدم

آهان:d نه دیگه اینطوری که میگی چه مخالفتی داشته باشم؟:d
پ.ن: این گیوتین جدیدا به تاپیک اضافه شده؟:-" :p
پ.ن2: حالا هر وقت از زندگی سیر شدم و خواستم خودکشی کنم میام یه مطلب در وصف وان پیس مینویسم که "چرا وان پیس بهترین انیمه ی دنیا نیست؟" :> فقط با احتیاط گردنم رو بزن که دردم نگیره:d

-----------------
خب حس پوچی:d کلا همینی که زمینی ها خیلی درمونده بودن اشتیاق آدم رو برای دنبال کردنش زیاد میکرد:d
گیوتین مال من نیستا :-" مال پرهامه! من با کاتانا گردن میزنم :d >:)
---
از این نظر میگم حی پوچی،چون قهرمان افسانه ای زمین،توی دو ثانیه هر کسی رو زمین گیر میکنه! ناامیدیش کجا بود:-"

---

این جناب نوبوناگا زیاد در موردش نگفتید آخه به کجا رسید بشینیم ببینیم:-" چندبارم پرسیدم ولی میزان هایپتون کم بود :d انشاالله حالا میزارمش تو لیست :-" (فقط خوابم بهم ریخته چند شبه قبل ساعت 1 میخوابم، ساعت 6-7 بیدار میشم :| )

---

@D.of.persia
One Piece
Naruto
Bleach
Soul Eater
و کلا هرچی انیمه ی شونن میاد دستت ببین:-" حتی همین هانتر که هرچی میره جلو تر،تاریک تر میشه:-" (تا اون موقع انشاالله روحت رفرش میشه :-" )

البته پیشنهادهای خلیل و پرهام هم هستند! :d چیهایافورو واقعا انیمه ی جذابیه! :d Katanagatari هم که عالی! :x

بعد از چیهایا که به انیمه های ورزشی:-" علاقه پیدا کردی،بیا سراغ Haikyuu! و Kuroko no Basket :d

---

آها یادم رفت بگم، وان پیس بهترین انیمه ی دنیاست>:) مخالفت هم نداریم >:)
و البته بهترین انیمه ی دنیا بودنش صرفا یک نظر شخصی میباشد>:) ولی مخالفینش باید گردنشون رو بسپرن به من :-"

آخرین ویرایش:
آقا Ore Twintail ni Narimasu رو هم تو لیست جدید بزارین :d

یه قسمت ببینین میفهمین ایده ی این انیمه از ایده های انیمه های خفن هم پیدا کردنش سخت تر بوده

یعنی مادر پدر ایدست این انیمه XD

البته اگه نظر سنجی در رابطه با "خفن ترین ایده" بود باید اول میشد :d

Nobunaga Concerto
ای بابا، یعنی اینقدر انیمه ـش قشنگه...!!
بزار امشب سریالش رو جلو میبرم، بعد میرم انیمه ـش رو دانلود میکنم.

ای آقا، میگم چرا اینطوری هچل هفتی رای دادی :d
بزار تو آرای دست ببرم، به حساب ـت به Ping Pong و Gekkan Shojo Nozaki-kun الان رای اضافه میکنم (:

راستی آریا، Gekkan Shojo Nozaki-kun رو همون فصل من قسمت اولش رو دیدم، حالم نافُرم بد شد...!! همون قسمت اول شوت شد تو Dropped هام.
بعداً محمدعلی (استکبار، نه ـا، oops که نیستش) ازش کلی تعریف کرد، منم هی انکار (: ...... دیگه حرفی جدی ازش تو تاپیک نشد، تا الان D:
داستانش رو که تقریباً با دیدن قسمت اول میدونم، بعداً توش غم و قصه توش داره؟ :d به درد گروه خونی ـم میخوره!؟

Nobunaga Concerto انصافاً کار خیلی قشنگیه، وقت کردی حتماً ببینش... البته فکر نکنی چون اسم نوبوناگا هست باید با یه کار اکشن طرف باشی.
انیمه اصلاً اکشن نیست و یه حالت تاریخی خیلی ردیفی داره... :d
من که شخصاً با داستان‌های این تیپی خیلی حال میکنم :d

راجع به اون اضافه کردن به آرا هم که دمت گرم... حرکته بس زیرکانه‌ای بود >:)

Gekkan Shojo هم تنها چیزی که توش نداره، غم و غصه و ناراحتیه! :d
کمدی انیمه خیلی جالبه و به قول حسن یه بالانس خیلی خوبی بین شخصیت‌ها برقراره.
اگه حال حوصله کمدی دیدن داشتی بزار تو لیستت، البته کمدی توالتی نیست که خیلی بخندونتت ولی یه Charm خاصی داره عجیب غریب :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or