Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خو بلد نیستم:d
اولی که اولین op هست از قسمت دو به بعد تو انیمهه هست
دومی از قسمت 340 تا طرفای 370 هست.
سومی هم از 517 تا 542.تو این وان پیس رو نمیگه رومانس داون رو میگه

هر چند که هیچ وقت طرفدار وان پیس نبودم (Akiba@) ولی خوب بودش، دستت درد نکنه برای شماره قسمت ها.

راستی این رو یادم رفت بگم:

آقا چرا Opening های وان پیس همشون اختصاصی اند؟:d.یعنی تو تک تکشون یه اسمی از وان پیس میاد.

نه دیگه تو همشون هم نیست.. :d

حرف از OP وان پیس شد، OPهای وان پیس، خواننده های خز کم نداشت (Akiba@)، حتی کره ای هم داشت، ولی به نظرم بزرگترین خواننده ای که براش OP خونده، فقط Amuro Namie سان هستش.
جدا از اینکه بین بقیه ی خواننده های OP وان پیس، سرتر هست..کلاً خواننده ی شاخ و No.1ـی ـه

خو بلد نیستم:d
اولی که اولین op هست از قسمت دو به بعد تو انیمهه هست
دومی از قسمت 340 تا طرفای 370 هست.
سومی هم از 517 تا 542.تو این وان پیس رو نمیگه رومانس داون رو میگه

پ.ن: یه انیمه ای خیلی وقت پیش یه قستمی ازش تو یوتیوب دیدم.یه انیمه مبارزه ای ورزشی تو سبک آزاد بود شبیه به سبک ورزش استریت فایتینگ.یه پسره دنبال باباش هم بود و باباش گویا قهرمان این ورزش بود هیشکی حریفش نبود!
یه تیکه ازش یادمه پسره تو یه محیط پارک مانند یه لشکر (بالای 50-60 نفر:d) ارازل و اوباش مدرسه با چماق و... میخوان بزنند لهش کنند که پسره برمیگرده میگه تعداد بخوره تو سرتون!شما هرچقدر زیاد باشید فقط 4 نفرتون همزمان میتونند دور من بایستند و حمله کنند.منم 1 به 4 هرکی بیاد میزنمش:d
آرتش به طرفای سال 2000 میخورد.وحشی بازی و خون و خونریزی هم به مقدار فراوان داشت.
نمیدونم فیلم بود یا سریال یا OVA.
کسی چیزی یادش هست؟

یه سرچ کن ببین این نیست:
Baki the Grappler

انیمه رو ندیدم ، ولی فکر میکنم این باشه.

هر چند که هیچ وقت طرفدار وان پیس نبودم (Akiba@) ولی خوب بودش، دستت درد نکنه برای شماره قسمت ها.

راستی این رو یادم رفت بگم:

نه دیگه تو همشون هم نیست.. :d

حرف از OP وان پیس شد، OPهای وان پیس، خواننده های خز کم نداشت (Akiba@)، حتی کره ای هم داشت، ولی به نظرم بزرگترین خواننده ای که براش OP خونده، فقط Amuro Namie سان هستش.
جدا از اینکه بین بقیه ی خواننده های OP وان پیس، سرتر هست..کلاً خواننده ی شاخ و No.1ـی ـه

خلیل ، الان دلم میخواد من در نقش چماق به دست آواتارت باشم و تو هم اون یکی:-" :-" :-"

حالا اینکه خواننده ش خزه یا نه رو کاری ندارم :دی ولی اپنینگ های وان پیس جزو معدود انیمه هاییه که به شدت با همشون حال میکنم! :دی
اندینگ ها هم جز یکی ( آخریش:| ) بازم باهاشون حال میکنم و بعضی هاشون که عالین! :x
در کل به اپنینگ و اندینگ وان پیس و کلا وان پیس گیر نده :| :(

بعد اصلا یه مورد دیگه؟ :-" مگه اپنینگ و اندینگ ها در 99% مواقع مخصوص خود انیمه خونده نمیشن؟ :-" آخه اینجوری که بحثش شد الان من به شک افتادم از اوضاعشون:-"
و ... اینکه آهنگای وان پیس همشون به دنیای وان پیس میان >:) ( البته یه دلیلشم اینه دنیاش هر دنیایی رو شامل میشه:-" )

یه سرچ کن ببین این نیست:
Baki the Grappler

انیمه رو ندیدم ، ولی فکر میکنم این باشه.

دقیقا خودشه واقعا شاهکاریه برای خودش مخصوصا فصل دومش . فصل اولش کمی تو درو دیوار بود :-"
مبارزاتش از صد تا انیمه امروزی قشنگتره :d
یه آهنگ خیلی سوزناکی هم داره که ادمو روانی میکنه ولی حیف که تو اون سال این اهنگ رو جز ost ها ریلیز نکردن :( missing song هست :d

شما واقعا op های وان پیس رو نگاه میکردین؟:-" من هر قسمتی رو شروع میکردم میزدم جلو و از دقیقه ی 5 به بعدش رو میدیدم:-" (تازه وسطاش هم مدام فلش بک ها رو جلو میزدم که زودتر تموم بشه:-" یعنی هر قسمت رو توی 10-12 میدیدم:-") اوپنینگ هاش هم به غیر اون یکی که بعد از آرک مارینفورد پخش شد (و فقط همون هم ارزش دیدن داشت، اسمش هم "Fight Together" by Namie Amuro بود) همگی یه مضمون داشتن، اونم این بود که لوفی و بر و بچ میزنن به دریا و این وسط با نیروی دریایی و هیولاها و آدم بد ها میجنگن:-" طول هر کدوم هم که بیشتر از اوپنینگ انیمه های دیگه بود، در حدود 2.30 دقیقه:-"
اندینگ که مثلا یکی از ارکان مهم هر انیمه ایه رو هم از قسمت 278 به بعد برداشتن و به جاش اول هر قسمت داستان تکراری گلد راجر و یه خلاصه ی مفصل از قسمتای گذشته پخش کردن:-" بازم اندینگ هاش جالبتر از اوپنینگ ها بودن:-" مخصوصا خودم از Souchinosuke by Suitei-Shoujo خیلی خوشم میومد:d مثل اندینگ Anagura by Kuroneko Chelsea گینتاما میمونه:x

آخرین ویرایش:
از صاحب تاپیک درخواست میشه اگه امکانش هست یه نظرسنجی در مورد بهترین انیمه سریالی 2014 ایجاد کنه تا از نظرات دیگر دوستان هم بهره مند بشیم.باسپاس

خلیل ، الان دلم میخواد من در نقش چماق به دست آواتارت باشم و تو هم اون یکی:-" :-" :-"

حالا اینکه خواننده ش خزه یا نه رو کاری ندارم :دی ولی اپنینگ های وان پیس جزو معدود انیمه هاییه که به شدت با همشون حال میکنم! :دی
اندینگ ها هم جز یکی ( آخریش:| ) بازم باهاشون حال میکنم و بعضی هاشون که عالین! :x
در کل به اپنینگ و اندینگ وان پیس و کلا وان پیس گیر نده :| :(

بعد اصلا یه مورد دیگه؟ :-" مگه اپنینگ و اندینگ ها در 99% مواقع مخصوص خود انیمه خونده نمیشن؟ :-" آخه اینجوری که بحثش شد الان من به شک افتادم از اوضاعشون:-"
و ... اینکه آهنگای وان پیس همشون به دنیای وان پیس میان >:) ( البته یه دلیلشم اینه دنیاش هر دنیایی رو شامل میشه:-" )

ببین، همینی که هست D:
اینقدر هم اسمائیلی بکار نبر ):

ببین امیرحسین...

تا اونجا که من معمولاً چک میکنم، اول شبکه (استدیو) یه خبر میزنه که قراره Theme Song بعدی وان پیس رو امیرحسین اجرا کنه، :d دوتا تاریخ مشخص میشه، که یکی برای Air هست و اون یکی release date که بره برای Single کار (که معمولاً بعداً میگن)، که شاید بعداً هم بره توی Album که دیگه به خود بند مربوط میشه و اصلاً دیگه مهم نیست.
از اون آهنگی که خونده میشه، دوتا نسخه در میاد، TV Size که میره برای Air و Full Version هم میره برای Single و فروش تو فروشگاه های دیجیتال خود ژاپن، مثل Recochoku یا RIA و سایت های دیگه که الان اسم ـشون خاطرم نیست....معمولاً فاصله ی زمانی بین این دوتا نسخه، 1 2 ماه ـه

البته همیشهِ همیشه هم اینطور نیست، و ممکنه که یه آهنگی که چند سال پیش خونده شده باشه، برای استفاده تو یه انیمه لایسنس بشه.
نزدیک ترین مثلای که الان تو ذهنمه و میتونم بزنم، آهنگ Hana از بند Asa-Chang and Junray که سال 2002 اجرا شد و به عنوان ED تو قسمت 7 انیمه ی Aku no Hana تو سال 2013 استفاده شد.

یا حرف از hana شد...خود انیمه ی Ano hana، آهنگ EDـش، اصل آهنگ secret base کار بند ZONE که تو 2001 اجرا شد، ولی خوب آهنگ لایسنس شد و توسط سه تا دوبلور اصلی انیمه (دخترها) دوباره تو 2011 اجرا شد....
جالبیش هم تو این آهنگ اینه که تو سال 2008 برای انیمه ی Kyou no Go no Ni، تو ED کار هم استفاده شده.
کلاً آهنگ خیلی موفقی بوده، ولی خوب بند ـش، جم شده LOL

- - -ویرایش - - -

از صاحب تاپیک درخواست میشه اگه امکانش هست یه نظرسنجی در مورد بهترین انیمه سریالی 2014 ایجاد کنه تا از نظرات دیگر دوستان هم بهره مند بشیم.باسپاس

OK
مشورت ـش رو میکنم.

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه خلیل :d یک ثانیه به خودم شک کردم نکنه چند ساله در جهل به سر میبرم :)) :d
Secret Base هم آره در جریانش بودم:-" و به نظرم ورژن آنو هاناـش بسی بهتر میباشد! >:) :x :x :x
آها از این آهنگ ها که لایسنس شدن،نمونه ی دیگش اندینگ فصل قبل Jojo بود! (هنوز این فصل رو ندیدم ببینم اوضاعش چطوره:-" )

---
قسمت اول Death Parade رو دیدم، همچنان دوست داشتنی و رو اعصاب:-" (کلا موضوعش رو اعصابه! :| )
اپنینگش که :| :| :| با توجه به این 2 قسمت،اصلا به کاراکترها این حرکات نمیاد! :| و کلا چنین آهنگ شاد و شنگولی، و تصاویر شنگول تر:-" ... :|
اما اندینگش رو دوست داشتم! :x
یه موردی هم که بهش اشاره شد،همین قضیه ی اینکه بالاخره اینا به کجا میرن بود! :d توی Death Billiard جز اون لبخند منحوس! :| هیچی نفهمیدیم:-" گرچه انگار یه چیزایی میدونست که کجا میره و برای همین اون در رو انتخاب کرد:-"
---
اوپنینگ هاش هم به غیر اون یکی که بعد از آرک مارینفورد پخش شد (و فقط همون هم ارزش دیدن داشت، اسمش هم "Fight Together" by Namie Amuro بود) همگی یه مضمون داشتن، اونم این بود که لوفی و بر و بچ میزنن به دریا و این وسط با نیروی دریایی و هیولاها و آدم بد ها میجنگن
yahoo_65.gif
به خاطر اینه که اپنینگ های وان پیس،دقیقا چیزیه که وان پیس هست! :d Adventure & Nakama ! :d همین خیابون گردی ها و خرید :-" ، شکار هیولاهای دریایی ، فرار کردن از زمین و زمان یا تو دل زمین و زمان رفتن :-" و خیلی چیزای دیگست که وان پیس رو میسازه! :d و همیناست که دوباره توی اپنینگ ها میان :d نمونش نیمه ی اول اپنینگ فعلی :-" و کارای روزانه ی کلاه حصیری ها :-"
در مورد Fight Together هم ، به نظر منم بهترین اپنینگشه! :d

به خاطر اینه که اپنینگ های وان پیس،دقیقا چیزیه که وان پیس هست! :d Adventure & Nakama ! :d همین خیابون گردی ها و خرید :-" ، شکار هیولاهای دریایی ، فرار کردن از زمین و زمان یا تو دل زمین و زمان رفتن :-" و خیلی چیزای دیگست که وان پیس رو میسازه! :d و همیناست که دوباره توی اپنینگ ها میان :d نمونش نیمه ی اول اپنینگ فعلی :-" و کارای روزانه ی کلاه حصیری ها :-"
در مورد Fight Together هم ، به نظر منم بهترین اپنینگشه! :d
باشه، موضوعش در مور ناکاما باشه ولی نه دیگه همیشه:d بعضی وقت ها هم تنوع بد نیست، مثلا آرک هایی که بیشتر جنگی هستن گذاشتن یه اوپنینگ شاد و شنگول و بی ربط خیلی نامتناسبه:-" البته زیاده روی هم خوب نیستا:-" وگرنه میشه مثل اوپنینگ های فیری تیل که همه ی داستان رو لو میدن:d

باشه، موضوعش در مور ناکاما باشه ولی نه دیگه همیشه:d بعضی وقت ها هم تنوع بد نیست، مثلا آرک هایی که بیشتر جنگی هستن گذاشتن یه اوپنینگ شاد و شنگول و بی ربط خیلی نامتناسبه:-" البته زیاده روی هم خوب نیستا:-" وگرنه میشه مثل اوپنینگ های فیری تیل که همه ی داستان رو لو میدن:d

آخه مبارزات وان پیس هم شاد و شنگولن :-"
بعد مثلا همون آرک مارینفورد هم اپنینگش یه حس های متفاوتی داشت :دی برو ایراد نگیر از اپنینگ های وان پیس:دی :-"

آخه مبارزات وان پیس هم شاد و شنگولن :-"
بعد مثلا همون آرک مارینفورد هم اپنینگش یه حس های متفاوتی داشت :دی برو ایراد نگیر از اپنینگ های وان پیس:دی :-"
اولش شاید ولی کم کم جدی هم میشن:-"
آره اونم خوب بود ولی بازم Fight Together
بهتر بود​
:>
ایراد نمیگیرم که، فقط میگم یه ذره بیشتر توش یومه به کار ببرن :d مثل همین دو تا اوپنینگی که خودت اشاره کردی و صرفا فقط یه سری صحنه های اتفاقی رو پخش نکنن:d​

آخرین ویرایش:
به درخواست دوستان، نظرسنجی بهترین انیمه های سال گذشته (2014) برای تاپیک ترتیب داده شده که شامل چهل عنوانه که در دو سری بیست تایی، نظرسنجی بصورت انتخاب چند گانه انجام میشه، که در نهایت، نتیجه نظرسنجی (تصویر) برای ماندگار شدن به پست اول تاپیک اضافه میشه.

انیمه هایی رو انتحاب کردم که تو سال 2014 کلاً تموم شدن و یا اون فصل ـش تموم شده.
چون انتخاب چند گانه نظرسنجی فعاله، دیگه ترتیب لیست عنوان ها مهم نیست.

Code:
Zankyou no Terror
Nobunaga Concerto 
Tokyo Ghoul 
Space Dandy 
Black Bullet 
Akame ga Kill! 
Psycho-Pass #season 2 
Nisekoi 
Monthly Girls' Nozaki-kun 
Barakamon 
Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders 
Terra Formars 
Amagi Brilliant Park
Haikyu!! 
No Game No Life 
Fate/stay night Unlimited Blade Works 
Mushi-shi #Season 2 
Rage of Bahamut: Genesis 
Ping Pong the Animation 
Aldnoah.Zero #season 1
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Knights of Sidonia 
Silver Spoon #season 2 
Yowamushi Pedal 
Noragami 
Hanayamata
Baby Steps 
Sword Art Online II 
Nobunaga the Fool 
Chaika - The Coffin Princess 
Free! Eternal Summer 
Log Horizon #season 1 
Ao Haru Ride
Mahouka Koukou no Rettousei
Nanatsu no Taizai
Kuroshitsuji: Book of Circus
Hanamonogatari
Brynhildr in the Darkness
Captain Earth 
Buddy Complex
Broken Blade
برای شروع بیست عنوان اول رو تو نظرسنجی جدید تاپیک میزارم و اگه انیمه ی خوبی از قلم افتاده، بگید که تو سری دوم جا بدم تو لیست.

P.S

مدت هر نظرسنجی هم 10روز هست.

آخرین ویرایش:
به درخواست دوستان، نظرسنجی بهترین انیمه های سال گذشته (2014) برای تاپیک ترتیب داده شده که شامل چهل عنوانه که در دو سری بیست تایی، نظرسنجی بصورت انتخاب چند گانه انجام میشه، که در نهایت، نتیجه نظرسنجی (تصویر) برای ماندگار شدن به پست اول تاپیک اضافه میشه.

انیمه هایی رو انتحاب کردم که تو سال 2014 کلاً تموم شدن و یا اون فصل ـش تموم شده.
چون انتخاب چند گانه نظرسنجی فعاله، دیگه ترتیب لیست عنوان ها مهم نیست.

Code:
Zankyou no Terror
Nobunaga Concerto 
Tokyo Ghoul 
Space Dandy 
Black Bullet 
Akame ga Kill! 
Psycho-Pass #season 2 
Nisekoi 
Monthly Girls' Nozaki-kun 
Barakamon 
Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders 
Terra Formars 
Amagi Brilliant Park
Haikyu!! 
No Game No Life 
Fate/stay night Unlimited Blade Works 
Mushi-shi #Season 2 
Rage of Bahamut: Genesis 
Ping Pong the Animation 
Aldnoah.Zero #season 1
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Knights of Sidonia 
Silver Spoon #season 2 
Yowamushi Pedal 
Noragami 
Hanayamata
Baby Steps 
Sword Art Online II 
Nobunaga the Fool 
Chaika - The Coffin Princess 
Free! Eternal Summer 
Log Horizon #season 1 
Ao Haru Ride
Mahouka Koukou no Rettousei
Nanatsu no Taizai
Kuroshitsuji: Book of Circus
Hanamonogatari
Brynhildr in the Darkness
Captain Earth 
Buddy Complex
Broken Blade
برای شروع بیست عنوان اول رو تو نظرسنجی جدید تاپیک میزارم و اگه انیمه ی خوبی از قلم افتاده، بگید که تو سری دوم جا بدم تو لیست.

P.S

مدت هر نظرسنجی هم 10روز هست.

Donten ni Warau :d غیر از قسمت آخرش بقیش معرکه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or