خو بلد نیستم:d
اولی که اولین op هست از قسمت دو به بعد تو انیمهه هست
دومی از قسمت 340 تا طرفای 370 هست.
سومی هم از 517 تا 542.تو این وان پیس رو نمیگه رومانس داون رو میگه
آقا چرا Opening های وان پیس همشون اختصاصی اند؟:d.یعنی تو تک تکشون یه اسمی از وان پیس میاد.
خو بلد نیستم:d
اولی که اولین op هست از قسمت دو به بعد تو انیمهه هست
دومی از قسمت 340 تا طرفای 370 هست.
سومی هم از 517 تا 542.تو این وان پیس رو نمیگه رومانس داون رو میگه
پ.ن: یه انیمه ای خیلی وقت پیش یه قستمی ازش تو یوتیوب دیدم.یه انیمه مبارزه ای ورزشی تو سبک آزاد بود شبیه به سبک ورزش استریت فایتینگ.یه پسره دنبال باباش هم بود و باباش گویا قهرمان این ورزش بود هیشکی حریفش نبود!
یه تیکه ازش یادمه پسره تو یه محیط پارک مانند یه لشکر (بالای 50-60 نفر:d) ارازل و اوباش مدرسه با چماق و... میخوان بزنند لهش کنند که پسره برمیگرده میگه تعداد بخوره تو سرتون!شما هرچقدر زیاد باشید فقط 4 نفرتون همزمان میتونند دور من بایستند و حمله کنند.منم 1 به 4 هرکی بیاد میزنمش:d
آرتش به طرفای سال 2000 میخورد.وحشی بازی و خون و خونریزی هم به مقدار فراوان داشت.
نمیدونم فیلم بود یا سریال یا OVA.
کسی چیزی یادش هست؟
هر چند که هیچ وقت طرفدار وان پیس نبودم (Akiba@) ولی خوب بودش، دستت درد نکنه برای شماره قسمت ها.
راستی این رو یادم رفت بگم:
نه دیگه تو همشون هم نیست.. :d
حرف از OP وان پیس شد، OPهای وان پیس، خواننده های خز کم نداشت (Akiba@)، حتی کره ای هم داشت، ولی به نظرم بزرگترین خواننده ای که براش OP خونده، فقط Amuro Namie سان هستش.
جدا از اینکه بین بقیه ی خواننده های OP وان پیس، سرتر هست..کلاً خواننده ی شاخ و No.1ـی ـه
یه سرچ کن ببین این نیست:
Baki the Grappler
انیمه رو ندیدم ، ولی فکر میکنم این باشه.
خلیل ، الان دلم میخواد من در نقش چماق به دست آواتارت باشم و تو هم اون یکی![]()
![]()
حالا اینکه خواننده ش خزه یا نه رو کاری ندارمولی اپنینگ های وان پیس جزو معدود انیمه هاییه که به شدت با همشون حال میکنم!
اندینگ ها هم جز یکی ( آخریش) بازم باهاشون حال میکنم و بعضی هاشون که عالین!
![]()
در کل به اپنینگ و اندینگ وان پیس و کلا وان پیس گیر نده![]()
بعد اصلا یه مورد دیگه؟مگه اپنینگ و اندینگ ها در 99% مواقع مخصوص خود انیمه خونده نمیشن؟
آخه اینجوری که بحثش شد الان من به شک افتادم از اوضاعشون
![]()
و ... اینکه آهنگای وان پیس همشون به دنیای وان پیس میان( البته یه دلیلشم اینه دنیاش هر دنیایی رو شامل میشه
)
از صاحب تاپیک درخواست میشه اگه امکانش هست یه نظرسنجی در مورد بهترین انیمه سریالی 2014 ایجاد کنه تا از نظرات دیگر دوستان هم بهره مند بشیم.باسپاس
به خاطر اینه که اپنینگ های وان پیس،دقیقا چیزیه که وان پیس هست! :d Adventure & Nakama ! :d همین خیابون گردی ها و خریداوپنینگ هاش هم به غیر اون یکی که بعد از آرک مارینفورد پخش شد (و فقط همون هم ارزش دیدن داشت، اسمش هم "Fight Together" by Namie Amuro بود) همگی یه مضمون داشتن، اونم این بود که لوفی و بر و بچ میزنن به دریا و این وسط با نیروی دریایی و هیولاها و آدم بد ها میجنگن![]()
باشه، موضوعش در مور ناکاما باشه ولی نه دیگه همیشه:d بعضی وقت ها هم تنوع بد نیست، مثلا آرک هایی که بیشتر جنگی هستن گذاشتن یه اوپنینگ شاد و شنگول و بی ربط خیلی نامتناسبهبه خاطر اینه که اپنینگ های وان پیس،دقیقا چیزیه که وان پیس هست! :d Adventure & Nakama ! :d همین خیابون گردی ها و خرید، شکار هیولاهای دریایی ، فرار کردن از زمین و زمان یا تو دل زمین و زمان رفتن
و خیلی چیزای دیگست که وان پیس رو میسازه! :d و همیناست که دوباره توی اپنینگ ها میان :d نمونش نیمه ی اول اپنینگ فعلی
و کارای روزانه ی کلاه حصیری ها
در مورد Fight Together هم ، به نظر منم بهترین اپنینگشه! :d
باشه، موضوعش در مور ناکاما باشه ولی نه دیگه همیشه:d بعضی وقت ها هم تنوع بد نیست، مثلا آرک هایی که بیشتر جنگی هستن گذاشتن یه اوپنینگ شاد و شنگول و بی ربط خیلی نامتناسبهالبته زیاده روی هم خوب نیستا
وگرنه میشه مثل اوپنینگ های فیری تیل که همه ی داستان رو لو میدن:d
اولش شاید ولی کم کم جدی هم میشنآخه مبارزات وان پیس هم شاد و شنگولن![]()
بعد مثلا همون آرک مارینفورد هم اپنینگش یه حس های متفاوتی داشتبرو ایراد نگیر از اپنینگ های وان پیس
![]()
![]()
Zankyou no Terror
Nobunaga Concerto
Tokyo Ghoul
Space Dandy
Black Bullet
Akame ga Kill!
Psycho-Pass #season 2
Nisekoi
Monthly Girls' Nozaki-kun
Barakamon
Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders
Terra Formars
Amagi Brilliant Park
Haikyu!!
No Game No Life
Fate/stay night Unlimited Blade Works
Mushi-shi #Season 2
Rage of Bahamut: Genesis
Ping Pong the Animation
Aldnoah.Zero #season 1
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Knights of Sidonia
Silver Spoon #season 2
Yowamushi Pedal
Noragami
Hanayamata
Baby Steps
Sword Art Online II
Nobunaga the Fool
Chaika - The Coffin Princess
Free! Eternal Summer
Log Horizon #season 1
Ao Haru Ride
Mahouka Koukou no Rettousei
Nanatsu no Taizai
Kuroshitsuji: Book of Circus
Hanamonogatari
Brynhildr in the Darkness
Captain Earth
Buddy Complex
Broken Blade
به درخواست دوستان، نظرسنجی بهترین انیمه های سال گذشته (2014) برای تاپیک ترتیب داده شده که شامل چهل عنوانه که در دو سری بیست تایی، نظرسنجی بصورت انتخاب چند گانه انجام میشه، که در نهایت، نتیجه نظرسنجی (تصویر) برای ماندگار شدن به پست اول تاپیک اضافه میشه.
انیمه هایی رو انتحاب کردم که تو سال 2014 کلاً تموم شدن و یا اون فصل ـش تموم شده.
چون انتخاب چند گانه نظرسنجی فعاله، دیگه ترتیب لیست عنوان ها مهم نیست.
برای شروع بیست عنوان اول رو تو نظرسنجی جدید تاپیک میزارم و اگه انیمه ی خوبی از قلم افتاده، بگید که تو سری دوم جا بدم تو لیست.Code:Zankyou no Terror Nobunaga Concerto Tokyo Ghoul Space Dandy Black Bullet Akame ga Kill! Psycho-Pass #season 2 Nisekoi Monthly Girls' Nozaki-kun Barakamon Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Terra Formars Amagi Brilliant Park Haikyu!! No Game No Life Fate/stay night Unlimited Blade Works Mushi-shi #Season 2 Rage of Bahamut: Genesis Ping Pong the Animation Aldnoah.Zero #season 1 Soredemo Sekai wa Utsukushii Knights of Sidonia Silver Spoon #season 2 Yowamushi Pedal Noragami Hanayamata Baby Steps Sword Art Online II Nobunaga the Fool Chaika - The Coffin Princess Free! Eternal Summer Log Horizon #season 1 Ao Haru Ride Mahouka Koukou no Rettousei Nanatsu no Taizai Kuroshitsuji: Book of Circus Hanamonogatari Brynhildr in the Darkness Captain Earth Buddy Complex Broken Blade
P.S
مدت هر نظرسنجی هم 10روز هست.