Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عاو! چه قدر جایزه:دی
من که حال ندارم سریال ببینم، مانگاش هم متاسفانه خیلی دیر به دیر ترجمه میشه8-|

این دردُ مرضی رو که گفتی، یاد فیلم "هدیه نیکولاس" افتادم که تلویزیون سال ها قبل نشون داد. از اون فیلم ها بود که دلم می خواست موقع دیدنش گریه کنم:دی
----------------------------------------
نمی دونم داستان چی بوده و چه ارتباطی وجود داشته. اما یا یک ساعت تاخیر قسمت 3 رو پخش کردن.
شاید منتظر بودن برادران داعووووش بزنن اون دو تا گروگان رو شتک کنن، بعد اینا قسمت جدید رو بدن/:)

من هم انیمه نگا میکنم، هم سریال...ولی سریال یه چیز دیگس :d
دقیقاً میرم میگردم، ببنیم تو کدوم سریال مرض ـش سخت تر و لاعلاج تره...همون رو نگا میکنم :p

اره...رفتم متن خبرش رو ANN خوندم...خیلی مسخرس LOL

++++++++++++

Stand by Me Doraemon - 2014

Stand_by_Me_Doraemon_poster.jpg

به نظرتون سنم برای دیدن Stand by Me Doraemon خیلی بالاست؟! :d

کاش همیشه شب بود :(
یا حداقل کاش هرچه زودتر مثل فلان انیمه(اههه ...اسمم نمیشه برد :| ) هرچه زودتر این دو دنیا با هم قاطی بشن و ریکو همیشه توی همین شکل و شمایل شبانه ـش بمونه :( این تغییر نصف و نیمه ی قسمت 7 رو نمیخوام:-" کامل :((

Guys , بین انیمه های One Piece و Bleach و Gintama کدومو شروع کنم بهتره :دی یه توضیحی هم راجع به داستان و سبک هر کدوم بدین ممنون میشم !
One Piece، خلاصه بدون اسپویل هم اینکه یه پسری با آرزوی این که شاه دزدای دریایی بشه می زنه به دل دریا :دی
خیلی قانع شدم ! :دی
آفرین :دی حالا سریع برو 50 قسمت اول رو دانلود کن بشین نگاه کن و لذت ببر :دی

آخرین ویرایش:
Guys , بین انیمه های One Piece و Bleach و Gintama کدومو شروع کنم بهتره :دی یه توضیحی هم راجع به داستان و سبک هر کدوم بدین ممنون میشم !

خیلی سریع میگم، قبل از اینکه امیرحسین تو تاپیک سقوط آزاد کنه :d ...بشین Bleach رو بدون فیلر ببین

سلام
کاش همیشه شب بود :(
یا حداقل کاش هرچه زودتر مثل فلان انیمه(اههه ...اسمم نمیشه برد :| ) هرچه زودتر این دو دنیا با هم قاطی بشن و ریکو همیشه توی همین شکل و شمایل شبانه ـش بمونه :( این تغییر نصف و نیمه ی قسمت 7 رو نمیخوام:-" کامل :((
الان به این نتیجه رسیدی که چقدر عمرتو به فنا دادی که تا حالا ندیدیش ؟ :دی
البته خیلی جدی نگیر انیمه رو . چون خودشم همچین چیزی رو ازت نمیخواد .

خیلی سریع میگم، قبل از اینکه امیرحسین تو تاپیک سقوط آزاد کنه :d ...بشین Bleach رو بدون فیلر ببین
من خو هستم :دی
البته من گینتاما رو دوست ندارم و بلیچ و وان پیس هم برای در یک درجه محبوبیت قرار دارن .
300 قسمت که چیزی نیست :دی میشه بلیچ و وان پیس رو هم زمان دید .
اتفاقاً بلیچ رو باید با همون فیلرا دید . فیلر آب دو خیاری مثل ناروتو نداره .

سلام

الان به این نتیجه رسیدی که چقدر عمرتو به فنا دادی که تا حالا ندیدیش ؟ :دی
البته خیلی جدی نگیر انیمه رو . چون خودشم همچین چیزی رو ازت نمیخواد .

من خو هستم :دی
البته من گینتاما رو دوست ندارم و بلیچ و وان پیس هم برای در یک درجه محبوبیت قرار دارن .
300 قسمت که چیزی نیست :دی میشه بلیچ و وان پیس رو هم زمان دید .
اتفاقاً بلیچ رو باید با همون فیلرا دید . فیلر آب دو خیاری مثل ناروتو نداره .

سلام! :دی :دی :دی
وان پیس ببین! >:) پشیمون نمیشی بس که این انیمه خوبه :x عالیست :دی البته کلا همه ی انیمه های بلند رو باید ببینی:دی
گینتاما که اصلا حرفش رو نزن! تا وقتی وان پیس، بلیچ، دراگون بال و ناروتو رو ندیدی و البته چند ده تت انیمه ی ریزه پیزه تو سبک های مختلف! و کلا تا وقتی توی انیمه ها غرق نشدی اصلا طرفش نرو! چون همش داره به انیمه های دیگه تیکه میندازه:-" مثلا یک Cross Over داره با Sket Dance که... =)) =)) =))

بلیچ هم اگر خواستی ببینی، با فیلرهاش ببین! :دی من خودم شخصا با فیلرهاش خیلی حال کردم، چون طولانی بودن و یه داستان درست حسابیی داشتن! مبارزات خفنی هم داشتن >:) در کل بی سر و ته نبودن:-"
فیلر باونت ها :x

آقا چرا Opening های وان پیس همشون اختصاصی اند؟:d.یعنی تو تک تکشون یه اسمی از وان پیس میاد.
ولی بقیه انیمه ها یه آهنگی از تو یه آلبوم برداشتن گذاشتن رو انیمه

آقا چرا Opening های وان پیس همشون اختصاصی اند؟:d.یعنی تو تک تکشون یه اسمی از وان پیس میاد.
چون وان پیس هست دیگه یه ابهتی باید داشته باشه ! :d
Death Parade که تازه شروع شده کسی دیده ؟ چطوره ؟

آخرین ویرایش:

میشه اون OP هایی که اینطور شنیدی، شماره قسمت انیمه ـشون رو بهم بدی.!

اولین OP
همین آرک بروک که هستم
اولین OP نیمه دوم انیمه که همون Romance dawn هست.
این سه تا یادمه.
بقیه هم تم های خاصی دارند.نسبت به بقیه انیمه ها خیلی مربوط تر به تم انیمه هستند.همش درمورد ناکاما و دوست و رفیق هست.فکر نکنم یه گروه معمولی بیاد آهنگ درمورد دوست بودن و رفیق بودن بخونه!میان عشق و عاشقی میخونند!:d

اولین OP
همین آرک بروک که هستم
اولین OP نیمه دوم انیمه که همون Romance dawn هست.
این سه تا یادمه.
بقیه هم تم های خاصی دارند.نسبت به بقیه انیمه ها خیلی مربوط تر به تم انیمه هستند.همش درمورد ناکاما و دوست و رفیق هست.فکر نکنم یه گروه معمولی بیاد آهنگ درمورد دوست بودن و رفیق بودن بخونه!میان عشق و عاشقی میخونند!:d

عزیز من

خو بلد نیستم:d
اولی که اولین op هست از قسمت دو به بعد تو انیمهه هست
دومی از قسمت 340 تا طرفای 370 هست.
سومی هم از 517 تا 542.تو این وان پیس رو نمیگه رومانس داون رو میگه

پ.ن: یه انیمه ای خیلی وقت پیش یه قستمی ازش تو یوتیوب دیدم.یه انیمه مبارزه ای ورزشی تو سبک آزاد بود شبیه به سبک ورزش استریت فایتینگ.یه پسره دنبال باباش هم بود و باباش گویا قهرمان این ورزش بود هیشکی حریفش نبود!
یه تیکه ازش یادمه پسره تو یه محیط پارک مانند یه لشکر (بالای 50-60 نفر:d) ارازل و اوباش مدرسه با چماق و... میخوان بزنند لهش کنند که پسره برمیگرده میگه تعداد بخوره تو سرتون!شما هرچقدر زیاد باشید فقط 4 نفرتون همزمان میتونند دور من بایستند و حمله کنند.منم 1 به 4 هرکی بیاد میزنمش:d
آرتش به طرفای سال 2000 میخورد.وحشی بازی و خون و خونریزی هم به مقدار فراوان داشت.
نمیدونم فیلم بود یا سریال یا OVA.
کسی چیزی یادش هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or