Itou Kanakoدوستان اسم خواننده اپنینگ Steins;Gate چیه؟![]()
![]()
خداییش رو اعصاب بود ... هر کاری میخواست بکنه هزار جور فکر و تردید و دودلی میومد سراغش همش هم باید یه چند تا فلش بک میزد به کاظم و عالاجین ... کفرم رو درمیورد ... ولی خودمون یه معجون قر و قاطی از تاریخ و افسانه ها و داستان های خاورمیانه بودا ... ولی داستانش انصافا عالی بود
بین خودمون باشه ولی من دوتا اجرای لایو از Hacking to the Gate بانو دیدم خیلی ضایع بود:d... اگه Fate\Zero رو نگاه کردی بورو کارای گروه Kalafina رو زنده ببین کلی عظمت داره:dبانو 41 سالشه
![]()
![]()
آره بابا Hacking to the Gate یکی از 5 اوپنینگ برتر تمام عمر منه، واسه همین با کلی شوق و ذوق رفتم اجرای زنده ش رو گرفتم ولی زیاد حال نکردم باهاش:d کارشون درسته اونا:dای بابا ضایع شدماما داییش این آهنگه خیلی خوبه
این گروه چه بانوان برازنده ای داره
![]()
![]()
ای بابا ضایع شدمبین خودمون باشه ولی من دوتا اجرای لایو از Hacking to the Gate بانو دیدم خیلی ضایع بود:d... اگه Fate\Zero رو نگاه کردی بورو کارای گروه Kalafina رو زنده ببین کلی عظمت داره:d
آقا من میخوام انیمه وان پیس رو دوباره شروع کنم یادم رفته تا قسمت چنددیدم:d
آرکی که میدیدم آرک ورود بروک به گروه بود.تا قسمتی هم دیدم که گویا جنگ اصلی میخواست شروع بشه.یعنی همه کاراکترا یه بار جنگیده بودند شکست خورده بودند حالا وحشی شده بودند اومده بودن ببرن:d.از قسمتی میخوام که جنگ بروک با اون زامبی که سایشو دزدیده بود شروع میشه.
@police_110
@AsaraymA
هم دست تو هم دست آریا که پروفایلی پیام داد درد نکنه:d
حالا یه سوال دیگه:d
انیمه با تم پزشکی اصلا وجود داره؟یه سرچی زدم انیمه black jack رو پیدا کردم ولی هرچی میگیردم OVA از قبل سال 2000 پیدا میکنم.چنتا تورنت از سری 2004-2006 پیدا کردم اصلا سید نداشتند!!
بعدش میگن Ray the animation خوبه یه جورایی ادامه بلک جکه.
از اونطرف میگن Monster تم پزشکی داره ولی من هرچی این ور اون ور خوندم کاراگاهی بود:d
کسی این 3 تا رو دیده یکی رو پیشنهاد بده؟
قراره یه ONA به اسم Anime de Wakaru Shinryounaika هم به زودی پخش بشه@police_110
@AsaraymA
انیمه با تم پزشکی اصلا وجود داره؟یه سرچی زدم انیمه black jack رو پیدا کردم ولی هرچی میگیردم OVA از قبل سال 2000 پیدا میکنم.چنتا تورنت از سری 2004-2006 پیدا کردم اصلا سید نداشتند!!
از اونطرف میگن Monster تم پزشکی داره ولی من هرچی این ور اون ور خوندم کاراگاهی بود:d
@police_110
@AsaraymA
مانگا با تم پزشکی زیاد داریم. از Dr Jin تا Godhand Teru یا Dokkiri Doctor و خیلی های دیگه که من بلد نیستم.
اما هیچ کدوم از اینا انیمه نشدن. البته از روی دو تای اول سریال ساختن.