Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خداییش رو اعصاب بود ... هر کاری میخواست بکنه هزار جور فکر و تردید و دودلی میومد سراغش همش هم باید یه چند تا فلش بک میزد به کاظم و عالاجین ... کفرم رو درمیورد ... ولی خودمون یه معجون قر و قاطی از تاریخ و افسانه ها و داستان های خاورمیانه بودا ... ولی داستانش انصافا عالی بود

به نظر منم به شدت انیمه خوب و خوش ساختی بود مخصوصا من با فصل دوم یکم بیشتر حال کردم

همین موقع هاست که برم سراغ مانگا

راستی دقت کردی:

سرنوشت هاکوریو دقیقا مثل ساسکه شد؟

:x بانو 41 سالشه :x :دی
بین خودمون باشه ولی من دوتا اجرای لایو از Hacking to the Gate بانو دیدم خیلی ضایع بود:d... اگه Fate\Zero رو نگاه کردی بورو کارای گروه Kalafina رو زنده ببین کلی عظمت داره:d

ای بابا ضایع شدم :دی اما داییش این آهنگه خیلی خوبه :دی این گروه چه بانوان برازنده ای داره :-" :دی
آره بابا Hacking to the Gate یکی از 5 اوپنینگ برتر تمام عمر منه، واسه همین با کلی شوق و ذوق رفتم اجرای زنده ش رو گرفتم ولی زیاد حال نکردم باهاش:d کارشون درسته اونا:d

آخرین ویرایش:
بین خودمون باشه ولی من دوتا اجرای لایو از Hacking to the Gate بانو دیدم خیلی ضایع بود:d... اگه Fate\Zero رو نگاه کردی بورو کارای گروه Kalafina رو زنده ببین کلی عظمت داره:d
ای بابا ضایع شدم :دی اما داییش این آهنگه خیلی خوبه :دی این گروه چه بانوان برازنده ای داره :-" :دی

آقا من میخوام انیمه وان پیس رو دوباره شروع کنم یادم رفته تا قسمت چنددیدم:d
آرکی که میدیدم آرک ورود بروک به گروه بود.تا قسمتی هم دیدم که گویا جنگ اصلی میخواست شروع بشه.یعنی همه کاراکترا یه بار جنگیده بودند شکست خورده بودند حالا وحشی شده بودند اومده بودن ببرن:d.از قسمتی میخوام که جنگ بروک با اون زامبی که سایشو دزدیده بود شروع میشه.

آقا من میخوام انیمه وان پیس رو دوباره شروع کنم یادم رفته تا قسمت چنددیدم:d
آرکی که میدیدم آرک ورود بروک به گروه بود.تا قسمتی هم دیدم که گویا جنگ اصلی میخواست شروع بشه.یعنی همه کاراکترا یه بار جنگیده بودند شکست خورده بودند حالا وحشی شده بودند اومده بودن ببرن:d.از قسمتی میخوام که جنگ بروک با اون زامبی که سایشو دزدیده بود شروع میشه.

یه همچین موقعه آدم کلاً بیخال انیمه میشه، الخصوص اگه وان پیس باشه D:

P.S
برو اخر قسمت 352 رو یه نگاهی کن، میشه گفت از همون جایی ـه که گفتی، قسمت به قسمت برو جلو تا دقیق بررسی به جایی که رهاش کردی.

دوستان یکی بگه این قسمت تو ناروتو چنده
که جنگ شروع میشه بعد مادرای اصلی سرو کلش پیدا میشه که توسط 5 کگا شکست می خوره بعد از اون طرف هم ناروتو با اون mask man می جنگه اون قسمت چند میشه ؟

Last edited by a moderator:
[MENTION=5371]police_110[/MENTION]
[MENTION=7498]AsaraymA[/MENTION]
هم دست تو هم دست آریا که پروفایلی پیام داد درد نکنه:d
حالا یه سوال دیگه:d
انیمه با تم پزشکی اصلا وجود داره؟یه سرچی زدم انیمه black jack رو پیدا کردم ولی هرچی میگیردم OVA از قبل سال 2000 پیدا میکنم.چنتا تورنت از سری 2004-2006 پیدا کردم اصلا سید نداشتند!!
بعدش میگن Ray the animation خوبه یه جورایی ادامه بلک جکه.
از اونطرف میگن Monster تم پزشکی داره ولی من هرچی این ور اون ور خوندم کاراگاهی بود:d
کسی این 3 تا رو دیده یکی رو پیشنهاد بده؟

@police_110
@AsaraymA
انیمه با تم پزشکی اصلا وجود داره؟یه سرچی زدم انیمه black jack رو پیدا کردم ولی هرچی میگیردم OVA از قبل سال 2000 پیدا میکنم.چنتا تورنت از سری 2004-2006 پیدا کردم اصلا سید نداشتند!!
از اونطرف میگن Monster تم پزشکی داره ولی من هرچی این ور اون ور خوندم کاراگاهی بود:d

مانگا با تم پزشکی زیاد داریم. از Dr Jin تا Godhand Teru یا Dokkiri Doctor و خیلی های دیگه که من بلد نیستم.
اما هیچ کدوم از اینا انیمه نشدن. البته از روی دو تای اول سریال ساختن.

منهوا با تم پزشکی هم داریم. نمونه ی خیلی معروفش Dr Frost ـه که یه سریال کره ای هم داره.

فکر نمی کنم کسی دلش بخواد انیمه با تم پزشکی صرف ببینه:دی

یه سرچی کردم، به جز اون مواردی که خود گفتی، تنها انیمه های که مسائل پزشکی توش نقش پرنگی داره، انیمه های هن///تای ـه.

البته در مورد اون انیمه ها آریا-ساما بهتر می تونه راهنماییت کنه:دی

@police_110
@AsaraymA
قراره یه ONA به اسم Anime de Wakaru Shinryounaika هم به زودی پخش بشه:> البته بیشتر حول یه تیمارستانه:-"
اینم عکسش:d

@police_110
@AsaraymA

منم تا الان انیمه ی صرفاً پزشکی ندیدم و به خاطر ندارم.

Monster هم ماجرای یه جراح مغز ـه که قاطی یه سری مسائل جنایی میشه و تو بعضی از قسمت هاش دست به درمان میزید که اصلاً در حد سریال های پزشکی نبودش.

P.S
تو سایت bakabt یه سری تورنت خوب سید، برای black jack هست، میخوای یه نگاهی بنداز، ببین همونی هست که میخوای!

مانگا با تم پزشکی زیاد داریم. از Dr Jin تا Godhand Teru یا Dokkiri Doctor و خیلی های دیگه که من بلد نیستم.
اما هیچ کدوم از اینا انیمه نشدن. البته از روی دو تای اول سریال ساختن.

این سریال دکتر جین، رو قبلاً دیدم، دو فصل 11قسمتی بودش، ماجرای یه دکتر بخت برگشته بودش که طی یه حادثه ای، تو زمان صفر میکنه و به زمان "ادو"، توکیو قدیم میره.
ای، سریالش بدک نبودش، بازیگرهایی خیلی خوب داشت که کم پیش میاد بشه همچین بازیگرهایی رو یکجا تو یه سریال دید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Akiba

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or