Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این سریال دکتر جین، رو قبلاً دیدم، دو فصل 11قسمتی بودش، ماجرای یه دکتر بخت برگشته بودش که طی یه حادثه ای، تو زمان صفر میکنه و به زمان "ادو"، توکیو قدیم میره.
ای، سریالش بدک نبودش، بازیگرهایی خیلی خوب داشت که کم پیش میاد بشه همچین بازیگرهایی رو یکجا تو یه سریال دید.

من سریالش رو ندیدم. اما تا جایی که می دونم یه اقتباس کره ای داره و یه اقتباس ژاپنی. اما مانگاش یه چیز دیگه است.
فکر نمی کنم بشه اون جزئیات رو توی سریال در آورد. مثلاً کوتاه بودن قد ژاپنی های دوره ادو به خاطر... یا جزئیات وبا و سفلیس.:دی

به جز این که در مورد پزشکی خیلی قویه (حداقل از دید کسی که پزشک نیست خیلی علمی به نظر میاد:دی) داستان خوبی هم داره.

فکر نمی کنم بشه از اون داستان اقتباس سریالی خوبی در آورد.
-------------------------
خبر اومده فوجی تی وی به خاطر گروگان گیری دوستان داعوووش پخش قسمت 3 Assassination Classroom رو به تعویق انداخته.
اونا دو تا ژاپنی رو گروگان گرفتن و 200 میلیون دلار پول خواستن.

حالا درک نمی کنم ربطش به این چیه!
آخرین مهلت پرداخت پول هم ساعت 2:50 دقیقه عصر جمعه به وقت ژاپن بوده.

من سریالش رو ندیدم. اما تا جایی که می دونم یه اقتباس کره ای داره و یه اقتباس ژاپنی. اما مانگاش یه چیز دیگه است.
فکر نمی کنم بشه اون جزئیات رو توی سریال در آورد. مثلاً کوتاه بودن قد ژاپنی های دوره ادو به خاطر... یا جزئیات وبا و سفلیس.:دی

به جز این که در مورد پزشکی خیلی قویه (حداقل از دید کسی که پزشک نیست خیلی علمی به نظر میاد:دی) داستان خوبی هم داره.

خبر اومده فوجی تی وی به خاطر گروگان گیری دوستان داعوووش پخش قسمت 3 Assassination Classroom رو به تعویق انداخته.

من مانگاش رو نگا نکردم، ولی سریالش همچین هم وضعیت ـش تو فصل خودش، بد نبوده.

15th Nikkan Sports Drama Grand Prix
Best Drama: JIN 2
Best Actor: Osawa Takao / JIN 2
Best Supporting Actor: Uchino Masaaki / JIN 2
Best Supporting Actress: Ayase Haruka / JIN 2

69th Television Drama Academy Awards
Best Actress: Ashida Mana / Marumo no Okite
Best Screenwriter: Morishita Yoshiko / JIN 2
Best Director: Hirakawa Yuichiro, Yamamuro Daisuke, Nasuda Jun / JIN 2
++++++++++++
63rd Television Drama Academy Awards
Best Drama: JIN
Best Actor: Osawa Takao / JIN
Best Actress: Shida Mirai / Shokojo Seira
Best Supporting Actor: Uchino Masaaki / JIN
Best Supporting Actress: Ayase Haruka / JIN
Best Scriptwriter: Morishita Yoshiko / JIN
Best Directors: Hirakawa Yuichiro, Yamamuro Daisuke, Kawashima Ryutaro / JIN
Best Theme song: Aitakute Ima / JIN

3rd Tokyo Drama Awards
Grand Prix (Renzoku): JIN

البته، نسخه ی کره ای که یک سال بعد از فصل دوم ژاپنی درست شده، به اندازه ی نسخه ی اصلی (ژاپنی)، چندان موفق نبود.

حالا من زیاد سریال های پزشکی ندیدم، بیشتر دردُ مرضی دوست دارم، از اونهایی که شصخیت اصلی حتماً باید بمیره :d

Assassination Classroom
محمدعلی، شوخی نکن :|
تو ANN دیدم که نوشته این قسمت تاخیر خورده، ولی متن خبرش رو دیگه نخوندم LOL

- - -ویرایش - - -

دوستان یکی بگه این قسمت تو ناروتو چنده
که جنگ شروع میشه بعد مادرای اصلی سرو کلش پیدا میشه که توسط 5 کگا شکست می خوره بعد از اون طرف هم ناروتو با اون mask man می جنگه اون قسمت چند میشه ؟

دقیقاً اخر این قسمت ناروتو با اون مرد ماسک دار رو به رو میشه، و دیگه از قسمت بعد، تیکه تیکه وارد اصل جنگ میشن...فیلر هم مثل همیشه داره

یه سوال:من از یه سایتی مثلا میخوام حمله به تایتان رو دان کنم که با این نسخه ها مواجه میشم:

25zon0506qktux2dg0ka.jpg

این نوشته هایی که اول هر نسخه اومده و با کادر قرمز مشخص کردم چه فرقی با هم دارن و معنیشون چیه؟توی محتوا فرق دارن؟چون من نسخه های HorribleSubs رو دانلود میکنم

@YAKUZA_2

اون اسم ها تیم "فن ساب" (FanSub) هستش که انیمه رو Rip و زیرنویس انگلیسی زدن.
گروه های زیادی هستن که تو این کارن که بهتره باهاشون خوب اشنا بشی که کدوم کارش از بقیه بهتره.

P.S
من زیاد از HorribleSubs خوشم نمیاد، بخصوص اینه که کیفیت کارش همیشه ثابته و Bitrate تصویر همیشه Static ـه..ولی تیم های دیگه مثل gg و Commie کاملاً Dynamic کار میکنن و با توجه به جلوهای ویژه انیمه، حجم فایل اون قسمت کم و زیاد میشه...
تو اینطور انیمه های اکشن، میرم سراغ فن ساب های دیگه، ولی تو انیمه های معمولی از همین HS میارم.
P.SS
حمله به غول رو هفتگی از gg اوردم.

[MENTION=29171]YAKUZA_2[/MENTION]

gg fTW
یکی از بهترین فن‌سابها بود... حیف شد که دیگه کار نمیکنن.:(
برای ادای احترام هم که شده از همون gg دانلود کن :d

کلاً یکسری FanSubهای خیلی خُفه قدیمی بودن که دونه دونه رفتن و به تاریخ پیوستن...
مثل Shinsengumi.... یا فن ساب DatteBayo که اون قدیما ناروتو رو زیرنویس میکرد و قشنگ 3-4 لِول سطح کاریش از باقی گروه‌ها بهتر بود و خیلی گروه‌های دیگه.
الان که همه فقط ترجمه کلمه به کلمه انجام میدن و هیچ توضیح اضافه‌ای راجع به اصطلاحات و یکسری مسائل نمیدن... یادش بخیر زیرنویسهای DatteBayo و Shinsengumi همیشه نصف پایین صفحه زیرنویس بود و نصف بالای صفحه توضیحات اضافه. :d

Mazui و UTW هم کارشون عالیه، ولی دیگه خیلی کم کار شدن، مخصوصاً Mazui. :(

در کل بین گروه‌های فعال در حال حاضر Commie خوبه...انیمه‌های زیادی رو هم زیرنویس میکنه، باقی هم همه تو یه سطحن و زیاد فرقی نداره از کدوم دانلود کنی... HorribleSubs هم قدیما که زیرنویسهای CR یا Crunchyroll رو کپی میکرد واقعاً افتضاح بود ولی الان وضعش خیلی بهتر شده، البته کماکان در سطح گروه‌هایی مثل Commie نیست :d

بخیر زیرنویسهای DatteBayo و Shinsengumi همیشه نصف پایین صفحه زیرنویس بود و نصف بالای صفحه توضیحات اضافه.
منم قبلا انیمه طنز میدیدم اون جک هایی که در مورد فرهنگ ژاپن بود رو بالای تصویر قشنگ توضیح میداد الان دیگه نمیبینم اصلا
یادش بخیر یه بار needless میدیدم یکی از دشمنا سرعتش بیشتر از سرعت صوت بود وقتی میخواست حمله کنه طبق رسم ژاپنی ها حرکاتشو داد میزد:d
این جواب مترجم عزیز
needless02.jpg

i have just killed a kitten:d

من نسخه کره ایش رو دیدم و اصلآ سریال ژاپنیش و مانگاش رو ندیدم ولی کره خر تو هر قسمت از سریال کاسه مغز یکی رو با چکش و تیزی در میاورد :dمن خودم سریال های پزشکی خیلی دوست دارم ( مخصوصآ جراحی های قلب و مغز ) زیاد مشکل خاصی با سریال نداشتم ولی به نظر خیلی ها سریال حال بهم زنی بود به خاطر بیماری ها و مخصوصآ زمانی که توش یودن بیماری ها رو بدتر و بدتر نشون میداد

نه به اون قسمت اول و دوم که فوق العاده شروع شد نه به این قسمت سوم. اخرای قسمت دوم یه جوری نشون دادن گفتیم بلاخره وارد داستان اصلی میشیم ولی رسما تمام معادلات رو به هم زد قسمت سوم , داستان بیش از حد داره کند میره , بعد عضو شدن کانکی تو ائوگیری رسما هیچ اتفاقی نیافتاده نه راجب اون دو دختر تک چشم جوابی دادن نه راجب دلیل عضو شدن کانکی در ائوگیری.فکر کنم کارگردان فراموش کرده انیمه 12 قسمته و خیلی داره با حوصله انیمه رو پیش میبره , فکر کنم قسمت سوم ضعیفترین قسمت باشه تا اینجا

سلام
دوستان یه سوال خیلی سخت :دی
بین Hunter X Hunter و Bleach اول کدوم رو برای دیدن پیشنهاد میکنید ؟!
بعد اینکه یه سری میگن Bleach نصف و نیمه تموم شده درسته ؟
پیشاپیش ممنون

سلام
پیشاپیش ممنون

Hunter X Hunter هم نصف نیمه تموم میشه ...
اگه میخوای جفتشون رو ببینی اول Bleach رو ببین ، اگه نه که Hunter X Hunter

سلام
سلام
پیشاپیش ممنون
هم زمان ببین . تعداد قسمتهاشون اونقدر زیاد نیست که اذیت بشی .
نصف و نیمه داریم تا نصف و نیمه .
یه نصف و نیمه داریم مثل سری اول Fairy Tail که وسط آرک زدن پخش انیمه رو متوقف کردن . یعنی همه چیز موند رو هوا .
یه نصف و نیمه هم داریم مثل همین Bleach و Hunter X Huner که آرک رو بستن و همه چیز یه سرانجام نسبی پیدا کرد و بعدش متوقف شدن .

سلام
پیشاپیش ممنون
فقط HxH :-" بعد از تموم کردن HxH خود به خود بیخیال بلیچ میشی:-"

من مانگاش رو نگا نکردم، ولی سریالش همچین هم وضعیت ـش تو فصل خودش، بد نبوده.

15th Nikkan Sports Drama Grand Prix

69th Television Drama Academy Awards
Best Actress: Ashida Mana / Marumo no Okite
Best Screenwriter: Morishita Yoshiko / JIN 2
Best Director: Hirakawa Yuichiro, Yamamuro Daisuke, Nasuda Jun / JIN 2
++++++++++++
63rd Television Drama Academy Awards
Best Drama: JIN
Best Actor: Osawa Takao / JIN
Best Actress: Shida Mirai / Shokojo Seira
Best Supporting Actor: Uchino Masaaki / JIN
Best Supporting Actress: Ayase Haruka / JIN
Best Scriptwriter: Morishita Yoshiko / JIN
Best Directors: Hirakawa Yuichiro, Yamamuro Daisuke, Kawashima Ryutaro / JIN
Best Theme song: Aitakute Ima / JIN

3rd Tokyo Drama Awards
Grand Prix (Renzoku): JIN

البته، نسخه ی کره ای که یک سال بعد از فصل دوم ژاپنی درست شده، به اندازه ی نسخه ی اصلی (ژاپنی)، چندان موفق نبود.

حالا من زیاد سریال های پزشکی ندیدم، بیشتر دردُ مرضی دوست دارم، از اونهایی که شصخیت اصلی حتماً باید بمیره :d

Assassination Classroom
محمدعلی، شوخی نکن :|
تو ANN دیدم که نوشته این قسمت تاخیر خورده، ولی متن خبرش رو دیگه نخوندم LOL
عاو! چه قدر جایزه:دی
من که حال ندارم سریال ببینم، مانگاش هم متاسفانه خیلی دیر به دیر ترجمه میشه8-|

این دردُ مرضی رو که گفتی، یاد فیلم "هدیه نیکولاس" افتادم که تلویزیون سال ها قبل نشون داد. از اون فیلم ها بود که دلم می خواست موقع دیدنش گریه کنم:دی
----------------------------------------
نمی دونم داستان چی بوده و چه ارتباطی وجود داشته. اما یا یک ساعت تاخیر قسمت 3 رو پخش کردن.
شاید منتظر بودن برادران داعووووش بزنن اون دو تا گروگان رو شتک کنن، بعد اینا قسمت جدید رو بدن/:)

من نسخه کره ایش رو دیدم و اصلآ سریال ژاپنیش و مانگاش رو ندیدم ولی کره خر تو هر قسمت از سریال کاسه مغز یکی رو با چکش و تیزی در میاورد :dمن خودم سریال های پزشکی خیلی دوست دارم ( مخصوصآ جراحی های قلب و مغز ) زیاد مشکل خاصی با سریال نداشتم ولی به نظر خیلی ها سریال حال بهم زنی بود به خاطر بیماری ها و مخصوصآ زمانی که توش یودن بیماری ها رو بدتر و بدتر نشون میداد
والا همون جور که گفتم سریال ژاپنی رو ندیدم که مقایسه کنم. اما مانگاش از جهت پاره پوره کردن ملت حال به هم زن نیست.
اما خوب نشون دادن اسهال و استفراغ عفونت های مختلف توش هست. و خوب طبیعتاً دیدن این چیزها آدم رو شاد نمی کنه:دی
البته منزجر کننده هم نیست:دی

سلام
پیشاپیش ممنون
هر دوش رو خوبه که ببینی. اما اول بلیچ رو ببین.
اگر اول HxH رو ببینی، دیدن بلیچ سخت میشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or