Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هی میخوام one piece رو شروع کنم موندم،
آخه خیلی زیاده من هم وقت نمیکنم...
از اون طرف هم میخوا ناروتو شیپودن رو به هفته ای برسونم،ولی نمیدونم کجا دراپش کردم،:دی :دی
یکی کمک کنه اون جایی که دراپ کردم رو تو اسپویلر میزارم بگید قسمت چنده :دی (هارد که توش انیمه داشتم ترکید واسه همین ندارم خودم)
اونجایی که جنگ اصلی شروع شده و مادارا رو سامون کرده و میخواد با کاگه ها مبارزه کنه،همین جاها بود،قسمت چند میشه؟

به بهترین و بزرگ ترین آرک وان پیس رسیدید:-":دی

دو سه صحنه فوق العاده داره که لنگشو تو انیمه دیگه نمیبینی.

این آرک واقعا شاهکار بود!:x
خراب شدن مری=((:((
معرفی cp9و فرانکی
اتمسفر جالب ومرموز جزیره.
رفتن روبین از گروه=((
ولی بیشتر ازهمه اسوپ ترکوند:bighug::x از پا فشاری برای موندن درمری تا مبارزش با لوفی :((که بنظرم یکی غم انگیز ترین و تائثیر گذار ترین مبارزات وان پیس بود.
سوگه کینگ شدنش هم خیلی باحال بود=)):x
کلا این بشر بعضی موقع ها چنان صحنه های حماسی خلق میکنه :x که لوفی و زورو هم نمیتونن خلق کنند .

Last edited by a moderator:
این آرک واقعا شاهکار بود!:x
خراب شدن مری=((:((
معرفی cp9و فرانکی
اتمسفر جالب ومرموز جزیره.
رفتن روبین از گروه=((
ولی بیشتر ازهمه اسوپ ترکوند:bighug::x از پا فشاری برای موندن درمری تا مبارزش با لوفی :((که بنظرم یکی غم انگیز ترین و تائثیر گذار ترین مبارزات وان پیس بود.
سوگه کینگ شدنش هم خیلی باحال بود=)):x
کلا این بشر بعضی موقع ها چنان صحنه های حماسی خلق میکنه :x که لوفی و زورو هم نمیتونن خلق کنند .
این دو چیز رو از یاد انداختید!:دی
1- به آتیش کشیدن پرچم دولت جهانی توسط سوگه کینگ که فوق العاده بود:(
2- فریاد بانو روبین برای زنده موندن!:(

این دو چیز رو از یاد انداختید!:دی
1- به آتیش کشیدن پرچم دولت جهانی توسط سوگه کینگ که فوق العاده بود:(
2- فریاد بانو روبین برای زنده موندن!:(

فکر کنم اینا دیگه واسه آرک Enies Lobby حساب میشه.

مبارزه لوفی با یوسوپ، دراماتیک ترین صحنه کل تاریخ انیمه بود :((
:eek::shocked::scare:
یه حدسایی می شد زد اما نه دیگه انقدر خطرناک :shocked:

آره خوبه. شخصیت های جالبی داره و داستانش هم سرراسته و توی 24 قسمت تموم میشه. از پایانش هم راضی بودم (هر چند به نظر سرهم بندی و فیلر میومد). البته سلیقه ی خودت هم مهمه، پس بهتره قبل از اینکه کامل دانلودش کنی چند قسمت رو امتحانی ببینی.

یه مقدار پیاز داغ آخر انیمه رو زیاد کردن. اما کلیت اتفاقی که آخر انیمه و مانگا می افته یکیه. هرچند پایان مانگا مثل همه ی موارد مشابه بهتره.:دی

cla42tgi4csfj5tj71l7.png

2 قسمت ازش منتشر شده.بنظرم یکی از انیمه های عالی 2015 بشه

50 قسمت مگی دیدم ...
4.gif
637741d1421959653-851580_229801890501760_2022696874_n.png

خوب بود ... یه ادونچر به شدت پر فراز و نشیب و پر از ماجراجویی متفاوت و داستان های متنوع ...ولی بهترین نکتش شخصیت پردازی بود ... یه چند تا چیزم بود خوشم نیومد مثل علی بابا

انیمش هم خوب جایی تموم شد به یه سرانجام قابل قبول رسوند و به جا و شکل خوبی جمعش کرد ... جوری نبود که ادم تو کف ادامش بمونه ...

op دوم سری اول رو خیلی دوست داشتم

امتیاز 10/8.5

The Tale of The Princess Kaguya

55036d1421958656-165889.jpg

چند شب پیش فرصی شد، تا این انیمه ی قشنگ رو تونستم نگا کنم....طراحی و فضا سازی انیمه، یه شاهکار بودش
موسیقی کار و نوع روایت هم بسیار جالب بودش و حسابی لذت بردم.

درباره ی دوبله ی کار هیچ نظری ندارم، چون معمولاً تو این طور کارها ندیدم که از دوبلور های حرفه ای استفاده کنن.
یا بازیگرن یا افراد و غیره D:

دوبلور شخصیت اصلی Asakura Aki سان بودش، که تا الان اینقدر بازیگر کم رنگی بوده که 99% کارهایی که بازی کرده تو نقش Supporting بوده و تا الان یکی از سریال هایی که بازی کرده رو محض رضای خدا هم ندیدم (اکثراً تو دیوار بودن :d ) ولی صداش تو انیمه Ok بودش، راضی بودم D:

در مورد داستان هم نمیشه زیاد اظهار نظر کرد، چون بر اساس یه داستان Folklore قدیمی ژاپنی هست که حتی تو سال 1987 هم یه فیلم ژاپنی دقیقاً بر اساس همین داستان ساختن
Kon Ichikawa Taketori Monogatari که البته تو آرشیو قدیمیم دارمش (:

55035d1421958645-princess_from_the_moon_poster.jpg

البته آخر اون فیلم
یه صفینه فضایی میاد سراغ دختره، البته تو انیمه، اون کسایی که دنبال دختره امده بودن، دست کمی از فضایی ها نداشتن :d

نمیدونم چرا با دیدن این انیمه یاد داستان شمشیر ساز Amakuni کسی که شمشیر معروف سامورایی ها رو ساخته افتادم،
Amakuni با پسرش یک هفته شبانه روز برای ساخت یک شمشیر به درگاه "کامی" دعا میکنن و خدای Shinto، یا همون Shintoism که سمبل ـش معروفه

55037d1421960595-dsc_5678.jpg

پیش اونها میاد و پدر و پسر به فرمول ساخت شمیشری دست پیدا میکنن و شروع به ساخت اون شمشیر طی یک ماه میکنن که بعداً در یک جنگ مورد استفاده قرار میگیره و به دلیل موفقیت شمشیر در جنگ، مورد لطف پادشاه زمان خودش قرار میگیره.
این ماجرا رو تو بعضی از مستند ها، کار دست های پشت پرده که همون فضایی ها هستن نشون دادن :p:d که با دیدن اخر Princess Kaguya یاد این افسانه Amakuni افتادم LOL

Attachments

• Princess_from_the_Moon_Poster.jpg
    Princess_from_the_Moon_Poster.jpg
    36.5 KB · مشاهده: 118
  • 165889.jpg
    165889.jpg
    81.4 KB · مشاهده: 130
  • DSC_5678.jpg
    DSC_5678.jpg
    86.4 KB · مشاهده: 133
آخرین ویرایش:
سلام
قسمت این هفته چقد خوب بود:).فعلاً که یکی یکی این دارو دسته مینگو دارم میپوکن.پانسس مانشلی هم که معلوم شد واسه چی دزدیده بودنش.فک کنم قدرتش بتونه جنگ رو به نفع لوفی اینا بچرخونه.از همه باحال تر هم این یارو گیولا بودش توهم خود هنکاک بینی داره:d .
فرانکی با سنور پینک :d:d

50 قسمت مگی دیدم ...
4.gif
637741d1421959653-851580_229801890501760_2022696874_n.png

خوب بود ... یه ادونچر به شدت پر فراز و نشیب و پر از ماجراجویی متفاوت و داستان های متنوع ...ولی بهترین نکتش شخصیت پردازی بود ... یه چند تا چیزم بود خوشم نیومد مثل علی بابا

انیمش هم خوب جایی تموم شد به یه سرانجام قابل قبول رسوند و به جا و شکل خوبی جمعش کرد ... جوری نبود که ادم تو کف ادامش بمونه ...

op دوم سری اول رو خیلی دوست داشتم

امتیاز 10/8.5

مگه علی بابا بلوند بده؟ :)) یعنی فکر کردنشم به هرکی میگم خندش میگیره :d بچه بودیم علی بابا و علائدین (عالاجین) رو چجوری تو TV دیدیم الان چجوری دیدیم :d

سلام
آقا Aldonah Zero هم از انیمه های سانسور داره ؟
باید بگردم نسخه بدون سانسور پیدا کنم یا همینی که از منابع ایرانی گرفتم رو ببینم ؟

نه پرهام....Aldonah Zero که مشکلی نداره، من سری اول رو HDTV دیدم...سری دومش رو Web دنبال میکنم، مشکلی نداره.

مگه علی بابا بلوند بده؟ :)) یعنی فکر کردنشم به هرکی میگم خندش میگیره :d بچه بودیم علی بابا و علائدین (عالاجین) رو چجوری تو TV دیدیم الان چجوری دیدیم :d

خداییش رو اعصاب بود ... هر کاری میخواست بکنه هزار جور فکر و تردید و دودلی میومد سراغش همش هم باید یه چند تا فلش بک میزد به کاظم و عالاجین ... کفرم رو درمیورد ... ولی خودمون یه معجون قر و قاطی از تاریخ و افسانه ها و داستان های خاورمیانه بودا ... ولی داستانش انصافا عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or