Kino no Tabi: The Beautiful Worldدوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
پ.ن: از سبک sci-fi خوشم نمياد همين pp رو نتونستم بيشتر از دو قسمت تحمل کنم !
دوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
پ.ن: از سبک sci-fi خوشم نمياد همين pp رو نتونستم بيشتر از دو قسمت تحمل کنم !
کلاً این سری Ghost in the Shell پیشنهاد فوقالعادهایه، همه چیز انیمه عالیه و یکی از بهترین کارهای Sci-fiه... حتماً همتون ببینید :d
![]()
سازنده Production I.Gه... Psycho-Pass هم کار همیناست.
در واقع قرار بوده و هست که Psycho-Pass بیاد و تبدیل به Ghost in the Shell جدید بشه که خب فصل اول کاملاً تو این زمینه موفق بود و عالی از آب در اومد.
ولی فصل دوم یکمقدار ریپ زده... امیدوارم فیلم Psycho-Pass که این فصل پخش میشه و فصلهای آینده احتمالی به کیفیت فصل اول باشن و تو طولانی مدت بتونه تبدیل به جانشین خلفی برای Ghost in the Shell بشه.
تبلیغات :
![]()
مشخصه دیگه چه سبکیه! اگر خوشتون میاد از این سبکا بگیریدشالبته من الان فقط قسمت اول رو دیدم
این پست رو هم ثانیه ی 10 قسمت اول میخواستم بدم
:d
بالاخره طلسمش رو شکستم و بعد از 20 بار که رفتم دانلود و شرایطی پیش اومد و نشد بگیرمش! ایندفعه دیگه گرفتم! البته فصل اول فعلا!اینم بگم که همین فصل اولم تا 30% گرفته بودم که یک سوتی وحشتناک دادم و از بیخ و بن پاک شد!
کلا ناجور طلسم شده :d
@parham_safa
یه کاراکتری داره بسیار شبیه به الفمن!حداقل از نظر ظاهری
![]()
![]()
من از اون موقع که در حال ترجمه بود میخواستم ببینم! ولی نمیشدسلام
مرد حسابی Nurarihyon رو من سال یک معرفی و پیشنهادش دادم ، تو تازه رفتی سراغش ؟!
عنوان بی سر و صداییه ولی واقعاً ارزش دیدن داره و کارش درسته به نظر من .
ادامش هم در مانگا
مانگاش رو ترجمه فارسی پیدا کردی بگو با هم بخونیم![]()
داستان اصلی ناروتو که تموم شد!دوستان کسی نبود سوالمو که. صفحه ی قبل پرسیدم جواب بده
میگن که انیمه ی خوبیه! :d ولی من خودم شخصا هیچی ازش نفهمیدمدوستان نظرتون درمورد Ergo Proxyچیه؟ انیمه خوبیه یا نه؟