Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
پ.ن: از سبک sci-fi خوشم نمياد همين pp رو نتونستم بيشتر از دو قسمت تحمل کنم !

دوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
Kino no Tabi: The Beautiful World

13 قسمته، اپیزودیکه و فلسفی هم هست:-" جو گیرایی هم داره:-"

پ.ن: الان امیر میاد میگه وان پیس:-":p

JoJo بنظرم پیشنهاد خوبی میاد نه !؟ :-"

سلیقت زیادی سخته ها....
PP رو دیگه هرکی دیده خوشش اومده....
خیلی خوش ساخته انیمش...

خوب میگی فلسفی و درام باشه !؟ ... -_______-
فکر کنم یکی از شاهکار های اینطوری رو اگر ندیدی میتونی توی انیمه های فصل تابستون پیدا کنی :

230px-Terror_in_Resonance_Poster.jpg

[h=1]Terror in Resonance[/h]
بنظرم فوق العاده هست...
علاوه بر تیکه های 30یا30 و اجتماعی درام و فلسفی هم میتونه باشه....
11 قسمته هست و بهترین انتخابه...

برو تو کارش....
:x

کلاً این سری Ghost in the Shell پیشنهاد فوق‌العاده‌ایه، همه چیز انیمه عالیه و یکی از بهترین کارهای Sci-fi‍ه... حتماً همتون ببینید :d

79hofdw0al9xhj6mpaej.jpg

سازنده Production I.G‍ه... Psycho-Pass هم کار همیناست.
در واقع قرار بوده و هست که Psycho-Pass بیاد و تبدیل به Ghost in the Shell جدید بشه که خب فصل اول کاملاً تو این زمینه موفق بود و عالی از آب در اومد.
ولی فصل دوم یکمقدار ریپ زده... امیدوارم فیلم Psycho-Pass که این فصل پخش میشه و فصل‌های آینده احتمالی به کیفیت فصل اول باشن و تو طولانی مدت بتونه تبدیل به جانشین خلفی برای Ghost in the Shell بشه.

میشه یه توضیحی در مورد داستانش بدین؟

شروع فصل دوم Tokyo Goul واقعا عالی و پر هیجان بود ! تازه داستان اصلی داره شروع میشه ...
فعلا تنها مشکل من با این انیمه اپنینگش هست نه به اپنینگ فصل اول که رسما سوهان روح بود نه به اپنینگ فصل دوم که وسط این خشونت برات لالایی میخونه خوابت بگیره ! :d

کیشیموتو مسخرمون کرده؟ :| :d
قراره یه سری کتاب تحت عنوان Folan Secret در مورد یک سری شخصیت ها بیان اولیش هم Kakashi Secret: Lightning of the Frozen Heaven میباشد! :d
بعد این کتاب ها(حالا فعلا اولیش که اطلاعاتش دقیقه) 220 صفحه ـست :| خو چه کاری بود! :|

تاریخ عرضه ـشون هم از فبریه (4ـم) تا آگوست میباشد (غیر از May :-" )

فقط من تا حالا سراغ این Naruto Secretـها نرفتم،دقیقا قضیشون چیه؟ مانگاست؟ رمانه؟ کتاب اطلاعاته؟ (هممم...فکر کنم چند وقت پیش یکی دوتاش توی مانگاریدر آپ شده بود...مربوط به سری اول:-" اگر اون NS بوده ، امیدوارم زود بچه ها ترجمش کنند>:) ) یا انیمه بشن :d

اطلاعات داستانی و ... در مورد این کتاب ها! اسپویل هم میدارد از پایان! پس وارد نشید:-"

کتاب کاکاشی بی چپتر 699 و 700 میباشد! من نمیدونم اینا که میدونند این مدت چقدر طرفدار داره! چه مرضی داشتن توی 3 صفحه سر هم بندیش کنند :| بعد بیان یه فیلم بدن! (اسپویل:| ) و حالا هم کتاب! و دو روز بعد یحتمل یه بازی ناروتو هم میدن و میگن شامل یه داستان اورجینال توی این بازه ی زمانی هست! :|

• Shikamaru Hiden (Shikamaru Secret) – March 4, 2015
    Shikamaru will face off against the strongest genjutsu user.
  • Akatsuki Hiden (Akatsuki Secret) – April 2015
    The truth of Akatsuki revealed, featuring Deidara, Kisame, Hidan, and Kakuzu.
  • Gaara Hiden (Gaara Secret) – June 2015
    A story of love, something new to the Kazekage of the Hidden Sand Village.
  • Sakura Hiden (Sakura Secret) – July 2015
    The feelings of the Leaf’s pink kunoichi revealed!
  • Konohagakure Hiden (Hidden Leaf Village Secret) – August 2015
    A look at ninja such as Rock Lee, Kiba, and Shino in the Hidden Leaf Village after the conclusion of the original manga.
من خودم به شدت منتظر 1 و 2 و 4 میباشم! >:) :x و البته کمی هم آخری:-" :d

و یه چیز دیگه...یادمه کیشیموتو تو یکی از مصاحبه ها گفته بود بعد از تموم شدن مانگا ممکنه توی فیلمی،اسپیشالی،جایی از چهره ی کاکاشی رونمایی کنیم! امیدوارم سرش به سنگ بخوره و این کار رو نکنه و توی همین کتاب هم نکرده باشه! :| نفرینش میکنم در صورت چنین کاری:| ولی مشکل اینه کاور همین کتاب،اینه که کاکاشی دست برده به ماسکش :| ای خدا....ای فلک :((

تبلیغات :
mwp6xu2zva2qmtdm7r9n.jpg

مشخصه دیگه چه سبکیه! اگر خوشتون میاد از این سبکا بگیریدش>:) البته من الان فقط قسمت اول رو دیدم:-" این پست رو هم ثانیه ی 10 قسمت اول میخواستم بدم =)) :d

بالاخره طلسمش رو شکستم و بعد از 20 بار که رفتم دانلود و شرایطی پیش اومد و نشد بگیرمش! ایندفعه دیگه گرفتم! البته فصل اول فعلا! :| اینم بگم که همین فصل اولم تا 30% گرفته بودم که یک سوتی وحشتناک دادم و از بیخ و بن پاک شد! :| کلا ناجور طلسم شده :d
[MENTION=41]parham_safa[/MENTION]
یه کاراکتری داره بسیار شبیه به الفمن! :-" حداقل از نظر ظاهری:-" >:)

---
مرد تک مشتی رو کیا خوندن؟ :| فعلا دو نفر بیشتر حاضری نزدنا :| :-"

سلام
تبلیغات :
mwp6xu2zva2qmtdm7r9n.jpg

مشخصه دیگه چه سبکیه! اگر خوشتون میاد از این سبکا بگیریدش>:) البته من الان فقط قسمت اول رو دیدم:-" این پست رو هم ثانیه ی 10 قسمت اول میخواستم بدم =)) :d

بالاخره طلسمش رو شکستم و بعد از 20 بار که رفتم دانلود و شرایطی پیش اومد و نشد بگیرمش! ایندفعه دیگه گرفتم! البته فصل اول فعلا! :| اینم بگم که همین فصل اولم تا 30% گرفته بودم که یک سوتی وحشتناک دادم و از بیخ و بن پاک شد! :| کلا ناجور طلسم شده :d
@parham_safa
یه کاراکتری داره بسیار شبیه به الفمن! :-" حداقل از نظر ظاهری:-" >:)

مرد حسابی Nurarihyon رو من سال یک معرفی و پیشنهادش دادم ، تو تازه رفتی سراغش ؟! :دی
عنوان بی سر و صداییه ولی واقعاً ارزش دیدن داره و کارش درسته به نظر من .
ادامش هم در مانگا :دی
مانگاش رو ترجمه فارسی پیدا کردی بگو با هم بخونیم :دی

سلام

مرد حسابی Nurarihyon رو من سال یک معرفی و پیشنهادش دادم ، تو تازه رفتی سراغش ؟! :دی
عنوان بی سر و صداییه ولی واقعاً ارزش دیدن داره و کارش درسته به نظر من .
ادامش هم در مانگا :دی
مانگاش رو ترجمه فارسی پیدا کردی بگو با هم بخونیم :دی
من از اون موقع که در حال ترجمه بود میخواستم ببینم! ولی نمیشد :| کلا نفرین شده بود:| آخرین زور و ضربش رو هم سر همین پاک شدن 30%ـیش انجام داد :d (حسن شاهده! ده بار ازش اسم انیمه رو پرسیدم که برم برای دانلودش :d )
به هر حال، یا ایهاالذین آمنو! بشینید ببینیدش :d

ادامه در مانگاست؟ :-" فارسی هم نداره؟ :-" من به علی دانته گفتم فک کنم تموم شده :-" :-"

سلام.دوستان می خوام تا این جو معرفی پا بر جاست یه سری مانگا جدید رو بهتون معرفی کنم به اسم Sukedachi Nine که تازه شروع شده و ماهانه چاپ میشه و تا حالا دو قسمت ازش اومده و کار داداش دوقلو ماساشی کیشیمیتو سِیشی کیشیموتو هستش.
من که خودم ازش خیلی خوشم اومده پیشنهاد می کنم شما هم یه سری بهش بزنین.
داستان راجع به یه گروه ویژه تو نیروی پلیسِ که کارشون مجازات مجرمین با اعدام کردن اونها دقیقاً به شیوه قتل انجام شدس.
برای اطلاعات بیشتر اگه خواستید میتونید این پست رو هم بخونید.

Last edited by a moderator:
دوستان کسی نبود سوالمو که. صفحه ی قبل پرسیدم جواب بده
داستان اصلی ناروتو که تموم شد! :-"
قراره یه سری سومی بیاد که در اصل مینی سری میباشد و کلا چندماه بیشتر طول نمیکشه! اونم تمرکزش رو شخصیت های دیگست! و احتمالا صرفا یه چیز دور همیه:-"

دوستان نظرتون درمورد Ergo Proxyچیه؟ انیمه خوبیه یا نه؟
میگن که انیمه ی خوبیه! :d ولی من خودم شخصا هیچی ازش نفهمیدم :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or