Kino no Tabi: The Beautiful Worldدوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
پ.ن: از سبک sci-fi خوشم نمياد همين pp رو نتونستم بيشتر از دو قسمت تحمل کنم !
جو گیرایی هم داره

دوستان من تازه دارم وارد جو انيمه ميشم اطلاع زيادی از انيمه ها ندارم فعلا psychopass و death note و air و shigatsu wa kimi no uso رو ديدم ميخواستم ببينم انيمه سبک درام و فلسفي چی پيشنهاد ميدين ؟
پ.ن: از سبک sci-fi خوشم نمياد همين pp رو نتونستم بيشتر از دو قسمت تحمل کنم !

کلاً این سری Ghost in the Shell پیشنهاد فوقالعادهایه، همه چیز انیمه عالیه و یکی از بهترین کارهای Sci-fiه... حتماً همتون ببینید :d
![]()
سازنده Production I.Gه... Psycho-Pass هم کار همیناست.
در واقع قرار بوده و هست که Psycho-Pass بیاد و تبدیل به Ghost in the Shell جدید بشه که خب فصل اول کاملاً تو این زمینه موفق بود و عالی از آب در اومد.
ولی فصل دوم یکمقدار ریپ زده... امیدوارم فیلم Psycho-Pass که این فصل پخش میشه و فصلهای آینده احتمالی به کیفیت فصل اول باشن و تو طولانی مدت بتونه تبدیل به جانشین خلفی برای Ghost in the Shell بشه.
:d
خو چه کاری بود! 
)
اگر اون NS بوده ، امیدوارم زود بچه ها ترجمش کنند
) یا انیمه بشن :d
بعد بیان یه فیلم بدن! (اسپویل
) و حالا هم کتاب! و دو روز بعد یحتمل یه بازی ناروتو هم میدن و میگن شامل یه داستان اورجینال توی این بازه ی زمانی هست! 
و البته کمی هم آخری
نفرینش میکنم در صورت چنین کاری
ولی مشکل اینه کاور همین کتاب،اینه که کاکاشی دست برده به ماسکش
ای خدا....ای فلک 
البته من الان فقط قسمت اول رو دیدم
این پست رو هم ثانیه ی 10 قسمت اول میخواستم بدم
اینم بگم که همین فصل اولم تا 30% گرفته بودم که یک سوتی وحشتناک دادم و از بیخ و بن پاک شد!
کلا ناجور طلسم شده :d
حداقل از نظر ظاهری

فعلا دو نفر بیشتر حاضری نزدنا

تبلیغات :
![]()
مشخصه دیگه چه سبکیه! اگر خوشتون میاد از این سبکا بگیریدشالبته من الان فقط قسمت اول رو دیدم
این پست رو هم ثانیه ی 10 قسمت اول میخواستم بدم
بالاخره طلسمش رو شکستم و بعد از 20 بار که رفتم دانلود و شرایطی پیش اومد و نشد بگیرمش! ایندفعه دیگه گرفتم! البته فصل اول فعلا!اینم بگم که همین فصل اولم تا 30% گرفته بودم که یک سوتی وحشتناک دادم و از بیخ و بن پاک شد!
کلا ناجور طلسم شده :d
@parham_safa
یه کاراکتری داره بسیار شبیه به الفمن!حداقل از نظر ظاهری
![]()
![]()
من از اون موقع که در حال ترجمه بود میخواستم ببینم! ولی نمیشدسلام
مرد حسابی Nurarihyon رو من سال یک معرفی و پیشنهادش دادم ، تو تازه رفتی سراغش ؟!
عنوان بی سر و صداییه ولی واقعاً ارزش دیدن داره و کارش درسته به نظر من .
ادامش هم در مانگا
مانگاش رو ترجمه فارسی پیدا کردی بگو با هم بخونیم![]()
کلا نفرین شده بود
آخرین زور و ضربش رو هم سر همین پاک شدن 30%ـیش انجام داد :d (حسن شاهده! ده بار ازش اسم انیمه رو پرسیدم که برم برای دانلودش :d )
فارسی هم نداره؟
من به علی دانته گفتم فک کنم تموم شده

داستان اصلی ناروتو که تموم شد!دوستان کسی نبود سوالمو که. صفحه ی قبل پرسیدم جواب بده

میگن که انیمه ی خوبیه! :d ولی من خودم شخصا هیچی ازش نفهمیدمدوستان نظرتون درمورد Ergo Proxyچیه؟ انیمه خوبیه یا نه؟