Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
به نظر از این انیمه هاست که فرق دخدر و پسر رو توش نمیشه تشخیص داد!!!:-/ :دی
خوشم نیومد!:دی
اینجوری نیست . اتفاقاً خیلی هم قابل تشخیص هستن .
اقلاً 1 قسمتش رو ببین .
تازه چندتا پیچش داستانی عالی هم داره .
کلاً از اون انیمه های داستان محوره .

خب بالاخره Monogatari Series روهم دیدم(tsukimonogatari ُ هنوز ندیدم البته) خیلی خوب بود . خیلی خیلی باهاش حال کردم و بنظرم بهترین قسمت انیمه دیالوگهاش هستن سر بعضی دیالوگ ها مجبور میشدم چند دقیقه تامل کنم تا بفهمم چی ب چیه:d + شخصیتهایی زیادی هم داره ک همشون دوست داشتنی هستن البته ب جزء سنگوکو:| بگذریم . درکل عالی بود و اگه بخوام نمره بدم:
bakemonogatari:8.5/10
nisemonogatari:8.7/10
این دوتا بنظرم هردو خوب بود . فقط تو نیسمونوگاتاری فن سرویس واقعی رو ب چشم دیدم:|:d موضوع رو باز نکنیم بهتره:d
nekomonogatari:7/10
زیاد با هانه کاوا حال نکردم برای همین داستانشم برام زیاد جذاب نبود
second season:10/10
واقعا هیچ ایرادی نداشت:x
hanamonogatari:8/10
اینم معمولی بود مثل نکومونوگاتاری. ولی چون کانبارو رو دوست داشتم و داستانم درمورد کانبارو بود نسبت ب نکومونوگاتاری برام جذاب تر بود
اهان راستی . انیمه op و ed ک زیاد داشت ولی بنظرم بهترینش برای قسمت های 20 تا 25 Second Season بود:((:x
اینم لینک دانلودش
بهترین شخصیت هم بنظرم kaiki بود
.......
الانم Baby Steps رو شروع کردم . ی 13 قسمتی دیدم . خیلی خوبه . مخصوصا این نات چان صداش خیلی با مزه‌س . وقتی حرف میزنه دلم میخواد بخورمش:-":d
.......
بین اینا کدومو پیشنهاد میکنید؟
hellsing ultimate
angel beats
sidonia no kishi
kyoukai no kanata
....
اهان راستی:d Rakuen Tsuihou - Expelled from Paradise رو هم دیدم چند روز پیش . شدیدا پیشنهاد میشه خیلی خوب بود . CG ب این خوبی ندیده بودم:bighug:

آخرین ویرایش:
بین اینا کدومو پیشنهاد میکنید؟
hellsing ultimate
angel beats
sidonia no kishi
kyoukai no kanata
....:bighug:
sidonia no kishi رو ندیدم، از بین سه تای باقیمونده هم hellsing ultimate و angel beats رو حتما ببین;) kyoukai no kanata هم دیدن و ندیدنش فرقی نداره:-" پ.ن: اولَ فکر کردم نوشتی Kara no Kyoukai :d

sidonia no kishi رو ندیدم، از بین سه تای باقیمونده هم hellsing ultimate و angel beats رو حتما ببین;) kyoukai no kanata هم دیدن و ندیدنش فرقی نداره:-" پ.ن: اولَ فکر کردم نوشتی Kara no Kyoukai :d
چرا اخه؟؟ اتفاقا خودم میخواستم همینو شروع کنم ولی چون قراره ازش ی فیلم بیاد ک بازسازی انیمه هست یکم دو دل بودم ک فیلمو ببینم یا انیمه رو . ولی حالا ک میگی چیز خاصی نداره پس صبر میکنم تا فیلمش بیاد

چرا اخه؟؟ اتفاقا خودم میخواستم همینو شروع کنم ولی چون قراره ازش ی فیلم بیاد ک بازسازی انیمه هست یکم دو دل بودم ک فیلمو ببینم یا انیمه رو . ولی حالا ک میگی چیز خاصی نداره پس صبر میکنم تا فیلمش بیاد
خودم اون موقع که آنگوئینگ پخش میشد نگاش میکردم:-" تا قسمت 9 بدش نبود ولی از اونجا به بعد دیگه خیلی بیخود شد:-"

حتی اگه ارت از ارزا اسکارلت بدی!:دی
ضمن اینکه کلا تو آرتات تو در و دیواره!:دی
آخه تو آرتای من رو اصلا دیدی؟ :p بهترین آرت های F/Z رو گذاشته بودم >:) حالا اینکه با بانوتون حال نمیکنم و ازش آرت ندارم بحثش جداست:دی

ارزا... 8-|
--- [MENTION=18224]اسماعیل[/MENTION]
اگر نامی فن بشه که... 8-|
کلا هرچیزی مربوط به سینا آخرش به همون آرتی که از FT گذاشتم ختم میشه! :دی

حتی اگر آرت از آواتار اسماعید بدیم؟ >:)
هانکوکو خز نکن!مخصوصا برای این!:دی

فصل اول Mushishi تموم شد و الان اصلا نمی دونم چی بگم!خیلی زیبا بود،خیلی!:(:x
به سینا هم پیشنهاد بدین شاید یکم سلیقش بهتر شد!:d

این ارزا کیه با بانو مقایسش می کنید؟
yahoo_22.gif
طفلی هستن ایشان!دست بوسه بانو!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند