بعد اپیزود 15 داستان سری ریتمش کند میشه ولی با این حال به اوجش نزدیک میشه و بعد چند قسمت که نمیخوام اسپویل کنم میترکه و بعد با شروع فصل 2 که اصلا تو مانگا نیست داستان روند نزولی میگیره و به قول معروف " آب قطع میشه برای سازنده ها "
سینا یبار هم به حرف من گوش کن!! برو همین الا Legend of the Galactic Heroes رو بزار دانلود شه!!:d سلیقه ات تو دستمه!!!:d بیا از من بپرس چی ببینی یا........اگه به اینا باشه بلایی که با fairy tail اوردن سزت دوبرابر بعدن میارن سرت:d دیگه وقتی یکی میاد اینجا میگه می خوام انیمه رو شروع کنم بهش Kill la Kill چیه اسمش رو معرفی می کنند تو باید سریع......:d خلاصه اینو شروع کن
من خیلی هایپ شدم که این Legend of the Galactic Heroes رو ببینم:d تا الان فکر میکردم که سبکش مکائه ولی مرتضی گفت که Space Opera ـه ، واسه همینم ناخودآگاه ذهنم رفت طرف Mass Effect :d یه حسی بهم میگه که ناامیدم نمیکنه چون بلاخره از سال 1988 تا حالا این جزو 10 تا انیمه ی برتر MAL بوده، با اینکه پخشش هم سال 1997 تموم شده
من خیلی هایپ شدم که این Legend of the Galactic Heroes رو ببینم:d تا الان فکر میکردم که سبکش مکائه ولی مرتضی گفت که Space Opera ـه ، واسه همینم ناخودآگاه ذهنم رفت طرف Mass Effect :d یه حسی بهم میگه که ناامیدم نمیکنه چون بلاخره از سال 1988 تا حالا این جزو 10 تا انیمه ی برتر MAL بوده، با اینکه پخشش هم سال 1997 تموم شده
و اما ماجرای Jormungand...درباره ی یه گروه قاتل حرفه ای هست که با رهبری دختر جوانی به نام کوکو (koko) که یه اسلحه فروش سرشناس ـه و به کشورهایی آسیایی و غیره، اسحله میفروشن، کلاً کوکو کار خانوداگی ـش رو داره ادامه میده.
کلاً یه گروه 10نفری هستن که با آمدن یه پسر بچه، گروهشون بسته میشه. هر کدوم از این عضو ها خودش یه خط داستانی داره که در کنار داستان اصلی روایت میشه.
انیمه سیاسی و بزرگ سال هست...یه انیمه ی جدی که فک کنم به فاز ـت بخوره....هر فصل 12قسمت هست.
انیمه هم زیاد قدیمی نیست، مربوط میشه به اواسط و اواخر 2012
عکس های بیشترش رو خودت گوگل کن
P.S
به نظرم یه خورده برای Katanagatari که پرهام گفت، زوده....بزار چندتا انیمه ی دیگه هم ببین...بعد حتماً برو سراغش (داستانش خیـــــــلی قشنگه، 50-50 چیه، صد در صد خوشت میاد)
پ.ن: چیزایی که پرهام معرفی میکنه همه یه ایرادی داره حالا بعضیا مثل Kill la Kill همون 2 دقیقه اول ایرادش مشخص میشه بعضیا مثل اینی که الان معرفی کرده معلوم نیست کی مشخص بشه
سینا یبار هم به حرف من گوش کن!! برو همین الا Legend of the Galactic Heroes رو بزار دانلود شه!!:d سلیقه ات تو دستمه!!!:d بیا از من بپرس چی ببینی یا........اگه به اینا باشه بلایی که با fairy tail اوردن سزت دوبرابر بعدن میارن سرت:d دیگه وقتی یکی میاد اینجا میگه می خوام انیمه رو شروع کنم بهش Kill la Kill چیه اسمش رو معرفی می کنند تو باید سریع......:d خلاصه اینو شروع کن
من کلا یک انتقادی بکنم اول..... :-) ....
کل انیمه هایی که تا حالا دیدی که لیستش رو داثی تم دارک و خشنی داشتن و جدی بودن.....
با اینکه خوبن ولی بنظرم انیمه بیشتر بذای شاد بودن و بامزه بودنسوشه که میبینیم......
وگرنهدمدیاها با تم تاریک زیادن.....
بارم میگم انیمه هایی که پیشنهاد شد اولش بهت فوق العاده بودن ولی عادتت دادن به تم غیر انیمه ای.....
بنظرم از الان انیمه هایی ببین که عادت کنی تم دارک نباشن و شاد و شنل باشن...... ;-) ......
بنظرم پرهام جان وقتی KlK رو معرفی کرد بهترین کار بود. ، حداقل جوش شنگول و باحال بود.......
بنظر من بشین انیمه ی ASSASSINATION CLASSROOM رو هفتگی بببن شاید تغییر کردی ;-) ........
خب یکی از کارایی رو کردین که من بهش میگم بدترین کار وقتی که میخوای تازه بیای دنیای انیمه :d
برا اینکه از اولین انیمت تا الان نشستی یه سری انیمه سوپر خفن دیدی برا همین هر انیمه ای که میخوای ببینی باید در همون حد یا بهتر باشه
انیمه برا سرگرمیه و امکان نداره یه نفر فقط از یه سری تریپ انیمه خوشش بیاد بعضی موقع هاهم به جای قضاوت از رو یه قسمت (هرچند خودم از رو داغون بودن فیری تیل دراپش کردم ولی کلا میگم) بشین چند قسمت ببین. کلا بار ها گفتم تلاشی که بچه های اینجا برا انیمه بین کردن شما گذاشتن بیرون از خونشون میزاشتن الان حوزه علمیه انیمه نشون میدادن :d
ولی یه پیشنهادی دارم که خودم تازگیا تموم کردم و مطمعنم باهات جوره اینو آریا به من پیشنهاد داده بود خودتم یه قسمتشو دیدی
10 سال پیش تو توکیو یه دیواری ساخته شد به نام Hell's Gate که رد شدن ازش و بیرون رفتن غیر ممکن بود. همون موقع هم بعضی انسانهایی دیده شدن که قدرتای فرا بشری داشتن اما برا استفاده از اون قدرت یه بهایی رو باید میدادن. قدرتا هم قدرتای مسخره مثل Beam و Rasengan نیست مثلا یکی پرواز میکرد یکی میتونه تو ذهن دیگران بره یکی میتونه جاهای خیلی دور رو در یه سری شرایط ببینه اما همونطور که گفته شد یه بهایی باید بدن که باعث میشه همینجوری فرت و فورت ازش استفاده نکنن چون خیلی بد میشه دیگه :d
شخصیت اصلی که خیلی خفنه Hei هست و با یه سری دیگه گروه تشکیل دادن تا به راز های Hell's Gate برسن حالا اینجا ها خیلی اتفاقای جالبی میوفته کاراکترای خفنی میاد داستان یه سری جاهاش مادر بگرید میشه
شرمنده بیشتر از این اسپویل میشه
چند قسمت اولش شاید خیلی برات آروم و کند پیش بره منم همین حس رو داشتم اما یه خورده بری جلو یهو میبینی معتادش شدی (>_<)
خب این مشکل صنعت انیمه است که تعداد شاهکارهاش کمه من که نمیتونستم برم امثال ناروتو و وان پیس رو ببینم که سطح توقعم بیاد پایین ( ) و انیمه های معمولی هم بهم حال بده!
حالا این Darker Than Black با توضیحایی که دادی یه خورده تو صف اومد بالاتر و به دیدن نزدیک تر شد
من مطمئنم که اینو بهت پیشنهاد ندادم . شاید کسی گفته ببین و منم گفتم بد نیست . ولی امکان نداره چیزی که خودم خوشم نیومده رو به تو پیشنهاد کنم بعدشم ، آی کیو مگه نمیبینی خلیل به شدت هایپ کرده Katanagatari رو ؟
1988!!!!!!!!!!!!!!؟
یعنی 2 سال از من هم بزرگتره!!
:biggrin1:
یعنی از Beuty and the Beast و Aladdin هم قدیمی تره!!
من مطمئنم که اینو بهت پیشنهاد ندادم . شاید کسی گفته ببین و منم گفتم بد نیست . ولی امکان نداره چیزی که خودم خوشم نیومده رو به تو پیشنهاد کنم بعدشم ، آی کیو مگه نمیبینی خلیل به شدت هایپ کرده Katanagatari رو ؟
خط اول : باریکلا به اسنباطت
خط دوم : آخه وقتی قدیمیه چه نسخه خوبی ؟ همه چیز فقط گرافیک نیست پسرم
خط سوم : خودشون دلی بلک لیستت میکنن
-----
پ.ن : سینا دیگه داریم تاپیکو خراب میکنیم . بسه .
دقت کنید سینا داره تمام مراحل اوتاکو شدن رو به صورت کاملا علمی و آکادمیک طی میکنه:
1)نفرت از هرگونه انیمه و گفتن جملاتی همچون "این چیزا مال بچه هاست"
2)خودداری از مشاهده انیمه علی رغم تلاش و گفتگوهای منطقی اطرافیان
3)مشاهده یک انیمه اکشن 12-13 قسمتی و هایپ بسیار بی مورد و الکی آن:d
4)شرکت در بحث های کلی انیمه ها و هایپ کردن بی مورد همان انیمه مذکور
5)مشاهده یک انیمه اکشن 30-60 قسمتی و هایپ شدید در مورد آن
6)مشاهده دسته ای انیمه های اکشن کوتاه و متوسط به جای گلچین کردن تک تک
و به زودی:
7)اضافه شدن سبک های رمانس،mystery،کمدی بالا و...
8)مشاهده انیمه های بلند
9)اضافه شدن سبک Harem و ecchi
10)اضافه شدن سبک "چیز"...
11)خرید پوستر،اکشن فیگور و ....
مراحل 9 و 10 خطرناکترین مراحل رشد و تکامل یک اوتاکو می باشد و عدم مراقبت و حمایت مناسب برای تغییر سبک انیمه باعث آسیب های روانی شدید به فرد و اطرافیان میشه:d