Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام

نکنه توقع داشتی ارزا از همون قسمت اول چیز بپره وسط مانیتورت ؟ :دی
تازه هنوز چشمت به جمال کلی شخصیت چیز دیگه روشن نشده تو این انیمه .
اگر به خاطر ارزا رفتی طرفش ادامش بده که جنسش جوره :دی
نباید توقع میداشتم!؟ :-/ نشونش هم نداد اصلا بی مروت! :( :دی
دلیلش که همین ارزا بود ولی خب خود انیمه باید یه چیزی میداشت که آدم تحملش کنه ها!:دی خودش اصلا نچسب بود:دی
توی قحطی انیمه بودی؟:دی بگو امیر آکیبا چند تا والپیپر و آرت خفن از ارزا برات دانلود کنه. برای چی 25 گیگ ف.ت. دانلود کردی؟
دیگه اینقدم چیز نبودم که دانلود کنم:دی از دوستم گرفتم. :دی
آکیبا مگه داره!؟ :-/ [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] داری!!؟:| آپلود کن، زود:دی

سلام
دلیلش که همین ارزا بود ولی خب خود انیمه باید یه چیزی میداشت که آدم تحملش کنه ها!
:biggrin1:
خودش اصلا نچسب بود
نچسب نیست . فقط بستگی به این داره که با چه سطح انتظاری بری طرفش .
انیمه سر راست و کاملاً فانیه . بهترین زنگ تفریحه دنیاست به نظرم :دی
آکیبا مگه داره!؟
:-/
@
Akiba
داری!!؟
:|
آپلود کن، زود
کسی با طناب سینا تو چاه نره ها . عکس مورد دار آپ کنید من برخورد میکنم طبق قوانین :دی

آخرین ویرایش:
:(

سینا بسی جای تاسف داره :d بیا برو تو افق محو شو (":

عزیز من Jormungand و فصل دومش Jormungand Perfect Order رو دیدی؟
ندیدی، بشین نگاش کن (:

اصلاً صفر تا صد انیمه هایی که دیدی رو لیست کن، ببینیم تا الان چه کاره بودی

آقا این Shigatsu wa kimi no uso چرا اینقدر دوست داشتنیه ؟! :x خیلی وقت بود همچین انیمه قشنگی ندیده بودم ! راستی 13 قسمت اومده تا الان ؟

ادامه ی این پست باید اضافه کرد که سوپرایز قسمت 13، آهنگ EDـش بود....صدای NANAEـچان...مثل همیشه عالی بودش..(منتظر Full Versionـش میشم)..خیلی وقت بودش که از بند ـشون Seven Oops چیزی گوش نکرده بودم..
فک کنم آخرین آهنگ Sayonara Memory بودش...دومین آهنگی که ازشون برای ED ناروتو، لایسنس شد...البته به قشنگی آهنگ اولشون Lovers نبودش...فک کنم OP انیمه بودش (OP خیلی خفنی بودش)
بعد از اونها یه چندتا Single و یه آلبوم بیرون دادن که کلاً یادم رفت دانلود کنم LOL

سلام

نچسب نیست . فقط بستگی به این داره که با چه سطح انتظاری بری طرفش .
انیمه سر راستی و کاملاً فانیه . بهترین زنگ تفریحه دنیاست به نظرم :دی

کسی با طناب سینا تو چاه نره ها . عکس مورد دار آپ کنید من برخورد میکنم طبق قوانین :دی
با داستانش حال نکردم، با شخصیتاش حال نکردم (البته به بانو ارزا که نرسیدیم:( ) با شوخی هاش هم حال نکردم:دی

همیشه یه راه برا دور زدن هست!:دی عکسا رو یه فایل zip کنین، بعد آپلود کنین:دی دیگه خلاف قوانین هم نیست!:دی
سینا بسی جای تاسف داره :d بیا برو تو افق محو شو (":

عزیز من Jormungand و فصل دومش Jormungand Perfect Order رو دیدی؟
ندیدی، بشین نگاش کن (:

اصلاً صفر تا صد انیمه هایی که دیدی رو لیست کن، ببینیم تا الان چه کاره بودی
بابا دلیل از اون دو تا ( :دی ) بهتر واسه دیدن انیمه!!؟ :-/ :دی

نه ندیدم اینو!:-/ باو مثل آریا معرفی کنین:دی داستانش رو تعریف کنین و مخصوصا عکس بذارین:دی

به ترتیب اینا رو کامل دیدم:
Death Note
Fate/Zero
Attack on Titan
Helsing Ultimate
Code Geass
Fullmetal Alchemist: Brotherhood

یه سری مثل Berserk و Stein's Gate و Black Lagoon و The Garden of Sinners رو زخمی کردم ( :دی ). از Claymore و Psycho-Pass و Darker Than Black و Ergo Pr0xy و Tokyo Ghoul و Phantom Requiem For The Phantom هم فقط یه قسمت دیدم:دی تو بزنامه هستن که ادامه بدم:دی

سلام
@TCSCELL
سینا بشین Katanagatari رو ببین .
همش 12 قسمته و فضای خاصی هم داره به نظر من .
احتمال اینکه خوشت بیاد 50 / 50 میزنه به نظرم .
رفیق، درصد خیلی بیشتری از 50-50 نیازه که من شروع به دیدن انیمه ای بکنم!:دی همین Fairy Tail با درصد 60-40 رفتم سمتش! دیگه خودت تا تهش برو!:دی
پ.ن: این هزار بار! اینجوری با یه اسم معرفی نکنین!:| :| :| حداقل یه خط در مورد داستانش بنویسین، عکس نخواستیم!:|

با داستانش حال نکردم، با شخصیتاش حال نکردم (البته به بانو ارزا که نرسیدیم:( ) با شوخی هاش هم حال نکردم:دی

همیشه یه راه برا دور زدن هست!:دی عکسا رو یه فایل zip کنین، بعد آپلود کنین:دی دیگه خلاف قوانین هم نیست!:دی

:دی

من از ارزا و میرا و لوسی زیاد عکس دارم ... ولی این قضیه برخورد !! و اینها باعث تردیدم شده اپ کنم یا نه

سلام
رفیق، درصد خیلی بیشتری از 50-50 نیازه که من شروع به دیدن انیمه ای بکنم!:دی همین Fairy Tail با درصد 60-40 رفتم سمتش! دیگه خودت تا تهش برو!:دی
پ.ن: این هزار بار! اینجوری با یه اسم معرفی نکنین!:| :| :| حداقل یه خط در مورد داستانش بنویسین، عکس نخواستیم!:|
2 نفر میرن دنبال چندتا شمشیر خاص و ... :دی
من از ارزا و میرا و لوسی زیاد عکس دارم ... ولی این قضیه برخورد !! و اینها باعث تردیدم شده اپ کنم یا نه
برای همه بچه های تاپیک :
عکس مورد دار آپلود نکنید . اگر چیزی دارید مستقیم برای خود سینا پخ کنید .

بابا دلیل از اون دو تا ( :دی ) بهتر واسه دیدن انیمه!!؟ :-/ :دی

نه ندیدم اینو!:-/ باو مثل آریا معرفی کنین:دی داستانش رو تعریف کنین و مخصوصا عکس بذارین:دی

به ترتیب اینا رو کامل دیدم:
Death Note
Fate/Zero
Attack on Titan
Helsing Ultimate
Code Geass
Fullmetal Alchemist: Brotherhood

یه سری مثل Berserk و Stein's Gate و Black Lagoon و The Garden of Sinners رو زخمی کردم ( :دی ). از Claymore و Psycho-Pass و Darker Than Black و Ergo Pr0xy و Tokyo Ghoul و Phantom Requiem For The Phantom هم فقط یه قسمت دیدم:دی تو بزنامه هستن که ادامه بدم:دی

Noob.gif

:d

Steins;Gate رو داری، فقط زخمی ـش کردی؟!

این لیست رو یه نگاهی بنداز....ببین Steins;Gate کجای لیسته!!!
Anime Top 10 - Anime News Network:UK

و اما ماجرای Jormungand...درباره ی یه گروه قاتل حرفه ای هست که با رهبری دختر جوانی به نام کوکو (koko) که یه اسلحه فروش سرشناس ـه و به کشورهایی آسیایی و غیره، اسحله میفروشن، کلاً کوکو کار خانوداگی ـش رو داره ادامه میده.
کلاً یه گروه 10نفری هستن که با آمدن یه پسر بچه، گروهشون بسته میشه. هر کدوم از این عضو ها خودش یه خط داستانی داره که در کنار داستان اصلی روایت میشه.
انیمه سیاسی و بزرگ سال هست...یه انیمه ی جدی که فک کنم به فاز ـت بخوره....هر فصل 12قسمت هست.
انیمه هم زیاد قدیمی نیست، مربوط میشه به اواسط و اواخر 2012

عکس های بیشترش رو خودت گوگل کن

2rZ66A5.jpg

P.S
به نظرم یه خورده برای Katanagatari که پرهام گفت، زوده....بزار چندتا انیمه ی دیگه هم ببین...بعد حتماً برو سراغش (داستانش خیـــــــلی قشنگه، 50-50 چیه، صد در صد خوشت میاد)

سینا یبار هم به حرف من گوش کن!!:دی برو همین الا Legend of the Galactic Heroes رو بزار دانلود شه!!:d سلیقه ات تو دستمه!!!:d بیا از من بپرس چی ببینی یا........اگه به اینا باشه بلایی که با fairy tail اوردن سزت دوبرابر بعدن میارن سرت:d دیگه وقتی یکی میاد اینجا میگه می خوام انیمه رو شروع کنم بهش Kill la Kill چیه اسمش رو معرفی می کنند تو باید سریع......:d خلاصه اینو شروع کن

سلام
به نظرم یه خورده برای Katanagatari که پرهام گفت، زوده....بزار چندتا انیمه ی دیگه هم ببین...بعد حتماً برو سراغش (داستانش خیـــــــلی قشنگه، 50-50 چیه، صد در صد خوشت میاد)
این سینا سلیقه درست درمونی نداره خلیل :دی
این که تا الان صبر کردم برای کاتانا هم این بود اول مشکلش با اون شکلکا رو حل کنه :دی
تازه میخوام به زودی Soul Eater رو هم بهش پیشنهاد بدم :دی
سینا یبار هم به حرف من گوش کن!!
برو همین الا Legend of the Galactic Heroes رو بزار دانلود شه!!
:d
د دستت نیست دیگه .
قسمت اولو میبینه و میاد اینجا داد و هوار که چرا اندزه تصویر اینجوری بود و کیفیت تصاویر اونجوری :دی

چه انیمه ای رو نتونستی از animetosho بگیری؟:دی
من Tokyo Ghoul رو از همین جا BD گرفتم:دی

- - -ویرایش - - -

توی قحطی انیمه بودی؟:دی بگو امیر آکیبا چند تا والپیپر و آرت خفن از ارزا برات دانلود کنه. برای چی 25 گیگ ف.ت. دانلود کردی؟

نباید توقع میداشتم!؟ :-/ نشونش هم نداد اصلا بی مروت! :( :دی
دلیلش که همین ارزا بود ولی خب خود انیمه باید یه چیزی میداشت که آدم تحملش کنه ها!:دی خودش اصلا نچسب بود:دی

دیگه اینقدم چیز نبودم که دانلود کنم:دی از دوستم گرفتم. :دی
آکیبا مگه داره!؟ :-/ [MENTION=31999]Akiba[/MENTION] داری!!؟:| آپلود کن، زود:دی

گیر اوردن که میشه گیر اورد...اما از FT فقط یک آرت دارم، اونم کلا به درد توصیف شرایط تو توی این تاپیک میخوره...
http://www.8pic.ir/images/ykzk0q99sfxtah72npvy.jpg
:-"

این ارزا رو من اصلا باهاش کنار نمیومدم! از این کاراکترهای به شدت نچسب بود:| لوسی و یا حتی جولا از این بهتر بودن به نظرم :دی

اوهایو..... ;-) ....
1 ساعت دیگه امتحان داذم ، اومدم انرژی + بگیرم..... :-P .....

خوب [MENTION=6461]سینا[/MENTION] جان

من کلا یک انتقادی بکنم اول..... :-) ....
کل انیمه هایی که تا حالا دیدی که لیستش رو داثی تم دارک و خشنی داشتن و جدی بودن.....
با اینکه خوبن ولی بنظرم انیمه بیشتر بذای شاد بودن و بامزه بودنسوشه که میبینیم......
وگرنهدمدیاها با تم تاریک زیادن.....

بارم میگم انیمه هایی که پیشنهاد شد اولش بهت فوق العاده بودن ولی عادتت دادن به تم غیر انیمه ای.....
بنظرم از الان انیمه هایی ببین که عادت کنی تم دارک نباشن و شاد و شنل باشن...... ;-) ......
بنظرم پرهام جان وقتی KlK رو معرفی کرد بهترین کار بود. ، حداقل جوش شنگول و باحال بود.......

بنظر من بشین انیمه ی ASSASSINATION CLASSROOM رو هفتگی بببن شاید تغییر کردی ;-) ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or