Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
THIS WINTER’S 6 MOST PROMISING NEW ANIME

کدومشون ارزش دیدن داره؟
چطوری روشون میشه از این اسم ها استفاده کنن؟:دی

من فعلا Death parade,Assassination classroom و maria رو دیدم.
Death parade فوق العادست و 100% پیشنهاد میشه،قسمت اولش به شدت جالب بود :d
assassination classroom به نظرم شروع خیلی خوبی نداشت ولی به نظر میرسه انیمه خیلی خوب و فانی باشه.
maria اصلا کاراکتر هاش و محیطش به دلم ننشست :| صبر میکنم 3-4 قسسمت دیگ هبیاد بعد در موردش نظر بدم :d

Death Parade هم دیدم :d

همون مطمعن شدم بهترین انیمه این فصلم یا همون Assassination Classroomئه یا Durarara

ایده DP خیلی جالب بود مخصوصا بعد از اینکه گفتن اونجا چیکار میکنن معرکه شد

اما خوشم نیومد :d خیلی چیزایی که نشون دادن با کاراشون حال بهم زن بود

حس فیلم Saw رو بهم داد. فیلمی که ایدش عالی داستانش عالی. اما از اینکه 2 نفر رو بندازی به جون هم و اینجوری بخوان برا زنده موندن همدیگه رو به fak بدن خوشم نمیاد مخصوصا اینکه جوش خیلی جدی و Dark بود (بیشتر این جو زیادی دارکشه که باعث شد خوشم نیاد)

آخرین ویرایش:
Death Parade هم دیدم :d

همون مطمعن شدم بهترین انیمه این فصلم یا همون Assassination Classroomئه یا Durarara

ایده DP خیلی جالب بود مخصوصا بعد از اینکه گفتن اونجا چیکار میکنن معرکه شد

اما خوشم نیومد :d خیلی روندش حال بهم زن بود

حس فیلم Saw رو بهم داد. فیلمی که ایدش عالی داستانش عالی. اما از اینکه 2 نفر رو بندازی به جون هم و اینجوری بخوان برا زنده موندن همدیگه رو به fak بدن خوشم نمیاد مخصوصا اینکه جوش خیلی جدی و Dark بود (بیشتر این جو زیادی دارکشه که باعث شد خوشم نیاد)
اتفاقا اون جو تاریک و سنگینش چیزی بود که منو عاشق خودش کرد :d
منظورم gore و عذاب کشیدن اون 2 نفر نیست،کلا جو سنگین و جدی ای داره انیمه که من عاشق اینجور محیط ها و داستان ها هستم :d

اتفاقا اون جو تاریک و سنگینش چیزی بود که منو عاشق خودش کرد :d
منظورم gore و عذاب کشیدن اون 2 نفر نیست،کلا جو سنگین و جدی ای داره انیمه که من عاشق اینجور محیط ها و داستان ها هستم :d

آره یکم بد توضیح دادم

جو دارک خیلی خوبه مثلا من خودم دیوانه و عاشق یه سری انیمه های این تیریپیم مثلا Hellsing هم خیلی دارکه هم پر کثافت بازیه و تیکه تیکه شدن اما نمیدونم منظورمو چجوری بگم

همون حرف خودت از اون Gore و عذاب کشیدن اون 2 نفر حالم بهم خورد اون Gore و عذاب وقتی به صورت جدی نشون داده بشه مثل این انیمه نمیتونم تحمل کنم و خوشم نمیاد

سام
خسته شدم از بس گفتم اون یه قانون مربوط به شکل استفاده از اسپویلر رو رعایت کنید .
نسخه آندرویدیش رو گرفتم تا قسمت 120!
پولش زیاد نمیشه هر ده قسمت 750 تومن که زیاد نیست.فقط یه مشکل داره اونم سانسور هست.
تا قسمت 10 خوندم قسمت های هفت و هشت یه دفعه سبک تصاویر و نقاشی عوض شد یکم اول اذیت کرد ولی عادت کردم بعد تر هم دوباره سبک تصاویرش عوض میشه یا تا آخر ثابت میمونه؟
بعد هم هر ماه یه نسخه میاد یا هر دوهفته؟انتشارش چطوریه؟یعنی الان که تا 135 پیش رفته معنیش این هست اگر ماهانه باشه 11 ساله که داره توزیع میشه؟
من 5 تا اولش رو برای نمونه گرفتم و دیدم کیفیت خیلی خوبی داره . بقیش رو نگرفتم .
از قرار معلوم خودت بیشتر از من در موردش خبر داری .

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین انکودر یا تیم ترجمه برای Death Parade چی هست؟
من از horrible subs و FFF گرفتم،برا هاریبل کیفیت تصویر و رنگ ها خیلی خوبن ولی زیرنویس ها نه :| همو نزیر نویس ساده هست اپنینگ و اندیگ هم ترجمه نداره :d
از اون طرف برا FFF زیرنویش خیلی خوبه ولی رنگ ها خیلی مرده ان :d

تا اونجا که دیدم، تنها تیمی که نسخه Web زده، همون HSـه که HardSubـه، مابقی تیم های SoftSub برای قسمت اول، HDTV کار کردن....
دوتا از نمونه تیم هایی که به غیر از FFF، رو انیمه کار کردن و تورنت ـشون هست، یکی Macy`sـه و Hiryuu، که به نظرم Hiryuu بیشتر سرش به تن ـش می ارزه...چون Macy`s از ناکجا آباد پیداش شده و اینطور بنظر میرسه که اولین کارشه.
در مورد Hiryuu و FFF هم تقریباً این دوتا 4 5 سالی هست که دارن کار می کنن، ولی FFF خیلی پرکار تر بوده (یه چیزی تو مایه های چهار برابر)

ولی خوب همه اینها به کنار، از نظر کیفیت تصویری که میخوای، میشه گفت که همگی تو یه سطح هستن!

@police_110

خلیل اتفاقاً بنظر من این NoisyCell یه آهنگ درست و حسابی داشته باشه همون Innocence‍ه که رو اندینگ Barakamon بود :d
البته انصافاً قبول دارم که گروه داغونی‌ان :d

آریا سنپای، Innocence که هیچ :d نظرت در مورد Last Theater ـشون (EDـه Death Parade) چیه، اگه شنیدیش (:

به به! مانگای وان پیس سال جدید رو با ترکوندن شروع کرد! >:) عالی بود این چپتر! >:) از اون چپتراییه که امتیازش 10 از 5 میباشد :x :x :x
علاوه بر این اطلاعات جدید PW3 خیلی امیدوارم کرد که ایندفعه بازی واقعا کامل بشه! :x
اطلاعات بازی ناروتو هم بد نبود این هفته:-" گرچه اونی که منتظرشم هنوز تایید نشده و فقط امیدوارم به خاطر محبوبیتش تبدیلش نکنند به DLC :|

Parasyte چقدر خوب پیش میره :|
این قسمتم عالی بود،هر اپیزود داستان رو خیلی خوب جلو میبرن.
از اونور شینیچی همینجور رفتار و شخصیتش کم کم داره تغییر میکنه،معلوم نیست تا آخر به چی تبدیل بشه :|
+
hahahahha.....i killed that person :|

یعنی کافیه چند دقیقه تو آمازون (مخصوصا آمازون ژاپن) و چیزتیوب راجع به انیمه و وسایلای مختلفشونو Limited Edition هاشون بگردین تا کاملا افسرده بشین :|

یه سری چیزا دیدم میخوام خودمو دار بزنم :| هم قابلیت خرید ازشون رو نداریم هم اینکه هرچی کنارشون خورده Limited Edition خالی بندیه. باید بزنن Legendary Edition به خاطر سوپر کمیاب بودن و گرون بودنشون (70 دلار به خاطر 2 قسمت از یه انیمه 13 قسمتی؟؟؟؟؟ )

متاسفانه دیروز Chikao Otsuka،صداگذار تائو پای پای در DB و گولد راجر توی One Piece توی ۸۵ سالگی درگذشتند.این سنسه عزیز در واقع پدر Akio Otsukaکه همه میشناسیمش (اسکندر توی F\Z,بلک بیرد توی One Piece و ...)بودند و جالبه بدونید توی MGS4 ایشون نقش بیگ باس(پدر اسنیک) و Akio نقش اسنیک رو داشت که دیالوگ پایانی بازی با همکاری پدر و پسر فوق العاده در اومده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or