آقا من مانگای Claymor رو از چپتر چند شروع کنم؟بعد هم یه مشکلی که دارم اینه که متون رو از راست به چپ بخونم یا از چپ به راست؟
![]()
![]()
Durarara:
اینو تا حالا چرا من جایی ندیده بودم؟
خیلی خوب بود عجیب حال کردم باهاش فقط یهو کلی کرکتر معرفی میکنه که همرو با هم قاطی کردم
اندینگش چقدر خوبه![]()
سلام
آقایون این راه استفاده از اسپویلر نیست .
از چپتر یک شروع کردماز 58 شروع کنخوندن یه تغییرات ریزی داره، ولی در اصل از 61 به بعد عوض میشه داستان (چون پایان انیمه با مانگا یکی نیس)
مانگا هم از گوشه ی شمال شرقی باید شروع کنی :d بیای چپ بعد دوباره شمال شرقی ای که نخوندیو بخونی و الا اخر :d
ممکنه بعضی جاهاش فرق کنه، درضمن، خو مرد مومن بعضی چیزا یادم رفتهکپ انیمس، به چه دردت میخوره؟ :d
خوب بود ولی اونجور که انتظار داشتم نبود![]()
در کل برای یه تجدید دیدار با این یونیورس بد نبودطراحی های انیمه تلوزیونیش به نظرم بهتر بود تا اینیه چند تا عکس از سری قدیمی FMA دیدم، به نظر طراحی ال و اد بیشتر شبیه نسخه قدیمی بود تا جدید. آقامون ماستنگ هم اصلا اون ابهت سری تلوزیونی رو نداشت! حتی یه بار هم نشون نداد از قدرت هاش استفاده کنه
![]()
داستانش هم به نظرم یه کم پلات هول داشتمثلا ادوارد و ال وقتی در مورد نحوه درست شدن Philosopher's Stone میفهمن، کلا تا خرخره درگیر داستان اصلی اینمه هستن و داخل انیمه هم جایی نشون نمیده اینا مدتی مثلا جایی رفته باشن و این ماموریت رو انجام داده باشن!
![]()
یا آخرش وقتی اون دختره برادرش رو نجات داد، بعدا گفتن این تبدیل انسان انجام نداده. اگه انجام نداده پس چرا یکی از پاهاش رفت و دست برادرش برنگشت!اگه انجام داده و اینا اشتباها فکر کردن انجام نداده، پس اون نتیجه ای که توی سری تلوزیونی بهش رسیدن که این تبدیل انسان هیچ وقت عملی نمیشه و اونا یه چیز دیگه رو برگردوندن نه مادر/بچه اشون چی!؟
(راستی حالا که صحبتش شد، معلوم نشد ادوارد و ال چیو برگردوندن!؟
)
یعنی خوب بود
هنوز هیچی نشده دلم تنگ شد برا انیمه
![]()
حالا چند تا سوال در مورد خود FMA: B
قضیه مانگاهاش چجوریه؟ الان تموم شده؟پایان مانگاش کدومه!؟ پایان FMA یا FMA: B!؟
![]()
اگه تموم نشده، مشخص شده بعد از اینکه این دو تا برادر آخر FMA: B از هم جدا میشن چه اتفاقایی میافته؟ یا داستان FMA رو ادامه میده و دنیای موازی و اینا!؟
راستی یه سوال دیگه! شِنون ـه شونِن ـه چیه!؟چجور سبکیه؟
یعنی به کدوم جنبه از FMA: B برمیگرده؟
![]()
اقا من خوندم میگم هیچ فرقی نداره :d مگه انیمرو هفتگی دیدی یادت رفته؟ممکنه بعضی جاهاش فرق کنه، درضمن، خو مرد مومن بعضی چیزا یادم رفته![]()
![]()
سه چهار ماه پیش دیدماقا من خوندم میگم هیچ فرقی نداره :d مگه انیمرو هفتگی دیدی یادت رفته؟:d