Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Durarara:
اینو تا حالا چرا من جایی ندیده بودم؟
:-/
خیلی خوب بود عجیب حال کردم باهاش فقط یهو کلی کرکتر معرفی میکنه که همرو با هم قاطی کردم:|
اندینگش چقدر خوبه:دی

[MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION]
فقط شیزو‌چان :d

آقا من مانگای Claymor رو از چپتر چند شروع کنم؟ :دی بعد هم یه مشکلی که دارم اینه که متون رو از راست به چپ بخونم یا از چپ به راست؟ :-/ :دی

از 58 شروع کن‌خوندن یه تغییرات ریزی داره، ولی در اصل از 61 به بعد عوض میشه داستان (چون پایان انیمه با مانگا یکی نیس)

مانگا هم از گوشه ی شمال شرقی باید شروع کنی :d بیای چپ بعد دوباره شمال شرقی ای که نخوندیو بخونی و الا اخر :d

آخرین ویرایش:
Durarara:
اینو تا حالا چرا من جایی ندیده بودم؟
:-/
خیلی خوب بود عجیب حال کردم باهاش فقط یهو کلی کرکتر معرفی میکنه که همرو با هم قاطی کردم:|
اندینگش چقدر خوبه:دی

از فصل یکش داری میبینی دیگه؟ :d

LNش که خیلی معروفه در حد مادربگریدی هم معرکست

آره کاراکتر خیلی داره من LNش هم تا یه جایی خوندم کلی دیگه هم اضافه میشه

اما نترس همینجوری که کم کم میره جلو کم کم باهمشون آشنا میشی :d تنها کسی هم که بیشترین Mystery رو با خودش داره ایزایا سان بید :d

- - -ویرایش - - -

@NoctisSasuke
فقط شیزو‌چان :d

فن های دورارارا دو دسته اند کسانی که طرفدار شیزو هستن و کسانی که طرفدار ایزایا :d البته بگم ایزایای بدون شیزو نمیخوام عشق است کل کل این دوتا :bighug: (هیچ کدوم از حرفام اسپویل نیست)

[MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION]

واسه احتیاط :d
اره قبول دارم :d شخصیتشون باهم تکمیل میشه ولی اصلا شما ایزایا فنارو رو درک نمیکنم :d چجوری میتونید به شیزو ترجیحش بدین؟ :d

از 58 شروع کن‌خوندن یه تغییرات ریزی داره، ولی در اصل از 61 به بعد عوض میشه داستان (چون پایان انیمه با مانگا یکی نیس)

مانگا هم از گوشه ی شمال شرقی باید شروع کنی :d بیای چپ بعد دوباره شمال شرقی ای که نخوندیو بخونی و الا اخر :d
از چپتر یک شروع کردم :-" :دی

خوب بود ولی اونجور که انتظار داشتم نبود:دی
طراحی های انیمه تلوزیونیش به نظرم بهتر بود تا این:دی یه چند تا عکس از سری قدیمی FMA دیدم، به نظر طراحی ال و اد بیشتر شبیه نسخه قدیمی بود تا جدید. آقامون ماستنگ هم اصلا اون ابهت سری تلوزیونی رو نداشت! حتی یه بار هم نشون نداد از قدرت هاش استفاده کنه:|
داستانش هم به نظرم یه کم پلات هول داشت:دی مثلا ادوارد و ال وقتی در مورد نحوه درست شدن Philosopher's Stone میفهمن، کلا تا خرخره درگیر داستان اصلی اینمه هستن و داخل انیمه هم جایی نشون نمیده اینا مدتی مثلا جایی رفته باشن و این ماموریت رو انجام داده باشن!:-/
یا آخرش وقتی اون دختره برادرش رو نجات داد، بعدا گفتن این تبدیل انسان انجام نداده. اگه انجام نداده پس چرا یکی از پاهاش رفت و دست برادرش برنگشت!:-/ اگه انجام داده و اینا اشتباها فکر کردن انجام نداده، پس اون نتیجه ای که توی سری تلوزیونی بهش رسیدن که این تبدیل انسان هیچ وقت عملی نمیشه و اونا یه چیز دیگه رو برگردوندن نه مادر/بچه اشون چی!؟ :-/ (راستی حالا که صحبتش شد، معلوم نشد ادوارد و ال چیو برگردوندن!؟:-/ )
در کل برای یه تجدید دیدار با این یونیورس بد نبود:دی یعنی خوب بود:دی هنوز هیچی نشده دلم تنگ شد برا انیمه:(

حالا چند تا سوال در مورد خود FMA: B
قضیه مانگاهاش چجوریه؟ الان تموم شده؟:-/ پایان مانگاش کدومه!؟ پایان FMA یا FMA: B!؟ :-/
اگه تموم نشده، مشخص شده بعد از اینکه این دو تا برادر آخر FMA: B از هم جدا میشن چه اتفاقایی میافته؟ یا داستان FMA رو ادامه میده و دنیای موازی و اینا!؟ :-/

راستی یه سوال دیگه! شِنون ـه شونِن ـه چیه!؟:دی چجور سبکیه؟:دی یعنی به کدوم جنبه از FMA: B برمیگرده؟:دی

اسپویل از کل Fullmetal Alchemist سری اول.

یه تفاوت دیگه از سری اول و دوم یادم اومد.
توی سری اول هومونکلوس ها موجوداتی بودن که از تبدیل انسان درست شده بودن. و بعد با سنگ جادو فرم انسانی پیدا کرده بودن.
توی سری دوم ثمره ی تبدیل انسان موجوداتی بودن که موقع تبدیل می مردن. اد و ال یه ملغمه ای از اندام انسانی رو تبدیل کرده بودن.

مانگاش تموم شده و منطبق با BH ـه.

شونن هم که گفتن یعنی چی.
کل جنبه های FMA شوننه:دی

صفحه پیش فرشاد در مورد اندینگ دورارارا گفت ...
یکی از اندینگ های مورد علاقم همین Trust Me هست :x جزو اون اندینگ هایی بود که وقتی انیمه رو پشت سر هم میدیدم ، اصلا ردش نمیکردم :x
هم آهنگش عالیه، هم این تمی که فرشادم بهش اشاره کرد :دی ( پارسالم من چندتا عکس از این مورد گذاشته بودم:-" ) حتی Tower of God که کلا آرت هاش کم هستن هم چنین آرتی براش زدن! :)) خودتون حساب کنید دیگه :دی

در کل جتی اگر شده به خاطر اندینگ برید سراغ انیمه:-" مطمن باشید پشبمون نمیشید:دی ( مستقیم نرید سراغ اندینگا :| به خود انبمه هم فرصت بدید :-" )

در مورد شیزو و ایزایا، 100% شیزو! :x من کلا با ایزایا کنار نمیام:-" توضیحات هم نمیخواد دیگه سلیقه من رو میشناسید:-" چیزی هم بگیم وارد اسپویل میشیم:-" :دی

الانم که لعنت به دی ماه:(( زودتر تموم بشه من بیام دورارارا و جوجو و Assassination Classroom رو ببینم :((
کوروکو هم داشت یادم میرفت :| DP هم هست :| این همه انیمه :(( ( یه کوچولو A.Z هست گرچه مهم نیست:-" )
---
به به! :x این بانوی کولاک جهنم عجب بانویی میباشد! :x کاش همراه سایتاما سنسه میشد:-"
البته کلا طراحی بانوان مانگا خوبه:-" :دی
کینگ هم شخصیت بس جالبی داره! وقتی میاد، ابهت ازش میباره! هاکی پادشاهی داره در حد وایت بیرد:-" ولی... =))
توی این قسمت سایتاما زد سیوش رو ترکوند:-" فکر کنم باعث بشه قدرت های خفته ی کینگ بیدار بشن! >:)
---
نظرسنجی برای انیمه های پاییز هم به فکرش باشیم زودتر:-" گرچه مشخصه چی اول میشه :-"

سلام با انیمه اصلا کار ندارم یک سوال مهم درباره انیمیشن ها دارم !;)
من برام سواله که انمیشن های پرفروشی مثل در جستجوی نمو یا کارخانه هیولا ها که مال Pixar هستن چرا انقدر ادامه هاشون طول میکشه ساختش با توجه به این که بودجه شون رو راحت درمیارن مثلا نمو که هم اسکار دریافت کرد و جز 26 فیلم پرفروش تاریخ شناخته شده چرا ادامش انقدر طول میکشه ؟ 2016 !!!
ایا سازنده یا کمپانی چیزی اعلام کرده چون من دنبال نکردم بحث ها رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or