Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نظرم در مورد چندتا از انیمه های این فصل و باقیه انیمه ها :

Absolute Duo : یه شروع معمولی داشت و خیلی چیز چشمگیری به نظر نمیرسه البته با یه قسمت نمیشه در موردش نظر کلی داد باید 2و3 قسمتی صبر کرد دید

attachment.php

Akatsuki no Yona - E13 : دو قسمت خیلی خوب رو پشت سر گذاشته و شخصیت های جدید هم تا اینجا خیلی خوب بودن

Aldnoah Zero 2 : توقع داشتم جور دیگه ای شروع بشه ولی خب کاریش نمیشه کرد در مورد انیمه هم باید منتظر روند داستان بود تا بشه بهش امیدوار موند

attachment.php

Death Parade : ایده و کاراکتر هاش بسیار دل چسب و گیراست به تنها چیزی که نیاز داره یه داستان کلی منسجم هست تا یکی از کار های خوش ساخت این چند وقت اخیر باشه

attachment.php

Durarara!! X2 : با احترام به طرفداران انیمه واقعآ دلیل این همه محبوبیت رو درک نمیکنم هیچ چیز این انیمه منو مشتاق دیدن قسمت بعد نمیکنه همونطور که به زحمت فصل اولش رو تموم کردم

attachment.php

به دلیل کمبود وقت یقیه نظرات پست بعدی :d

Attachments

• 20785-GbXysHDJPSzA.jpg
    20785-GbXysHDJPSzA.jpg
    47.3 KB · مشاهده: 196
  • 20853.jpg
    20853.jpg
    31.8 KB · مشاهده: 196
  • 20931-AWa51FoEzSs9.jpg
    20931-AWa51FoEzSs9.jpg
    46 KB · مشاهده: 195
  • 20652.jpg
    20652.jpg
    42.3 KB · مشاهده: 194
طرفدارای واقعی Durarara به خاطر انیمش نیست که طرفدارش شدن به خاطر LNش هست

با اینکه انیمش هم خیلی خوب کار شده

بالاخره بعضی شاهکارا رو نمیشه هرکسی درک کنه :d

@ emperor 69

کونیچیوا... :bighug:

تنها دلیل دیدن DRRR فقط و فقط میتونه شیزو باشه :-"

البته شیوه ی روایت داستان این انیمه فوق العاده دلچسب هست...
مخصوصا این که یک چیزی رو نشون میده و فلش بک میزنه تا برسه به اون صحنه....
عاشق این کار هستم :d

@ emperor 69

کونیچیوا... :bighug:

تنها دلیل دیدن DRRR فقط و فقط میتونه شیزو باشه :-"

البته شیوه ی روایت داستان این انیمه فوق العاده دلچسب هست...
مخصوصا این که یک چیزی رو نشون میده و فلش بک میزنه تا برسه به اون صحنه....
عاشق این کار هستم :d
اقا بحث کلمات ژاپنی شد:دی تو انیمه Claymore ، مسخ شده یا همون بیدار شده ، چیجوری تلفظ میشه ؟:دی من هر چی انگلیسیشو تو گوگل ترسنلیت به ژاپنی میزنم اون تلفظ خاص انیمه رو نمیاره:-/
تلفظ کلمه کشتن چی؟:-/

یه سوال داشتم مردگان متحرک کمیکش چند قسمت هست؟از کجا میشه فارسیش رو دانلود کرد؟
فعلا دارم برای ارشد میخونم وقت ندارم فقط مانگا و کمیک میخونم امیدوارم بعد کنکور وقت بشه این مانگاها و کمیک هایی که خوندم نسخه اصلیشون رو هم ببینم!

سلام
یه سوال داشتم مردگان متحرک کمیکش چند قسمت هست؟از کجا میشه فارسیش رو دانلود کرد؟
یه نسخه آندرویدی فوق العاده عالی داره که با سرچ تو منابع مربوطه به راحتی پیداش میکنی .
فقط پولیه .

Death Parade

54996d1421268956-165679.jpg

قسمت اول، برای من عالی بودش...یه ترکیب بی نظیر از دو تا دوبلور حرفه ای Nakai Kazuya و Kawasumi Ayako که تا الان بخاطر ندارم که صدای این دوتا رو کنار هم شنیده باشم....!!
واقعاً لذتی بردم، عجییب :d

ED کار، علیرغم سلیقه ی همیشگیم (معمولاً خواننده ژاپنی رو با آواز انگلیسی، قبول ندارم LOL)، کار NoisyCell خیلی خوب از آب در آمده...این دومین کار این بند هست که روی انیمه میشنوم قبلی ED انیمه ی Barakamon که چندان تعریفی نداشت...ولی این کار جدیدشون Last Theater خیلی از وحشی بازی هایی قبلیشون بهتره (کلاً بند داغونی ـه) :p
فعلاً تا release کاملش باید صبر کرد.

P.S
من برم همون Toumei no Uta رو گوش کنم (":
P.SS
Rurouni Kenshin The Legend Ends با تمام دستکاری هاش، خیلی قشنگ بودش...!! اونهایی که قسمت قبلی رو دیدن، از قسمت رو از دست ندن. اونهایی هم که کلاً ندیدن، همین الان به فکر دانلود هر سه قسمتش باشن.

Attachments

• 165679.jpg
    165679.jpg
    96.7 KB · مشاهده: 99
دوستان بهترین انکودر یا تیم ترجمه برای Death Parade چی هست؟
من از horrible subs و FFF گرفتم،برا هاریبل کیفیت تصویر و رنگ ها خیلی خوبن ولی زیرنویس ها نه :| همو نزیر نویس ساده هست اپنینگ و اندیگ هم ترجمه نداره :d
از اون طرف برا FFF زیرنویش خیلی خوبه ولی رنگ ها خیلی مرده ان :d

سلام

یه نسخه آندرویدی فوق العاده عالی داره که با سرچ تو منابع مربوطه به راحتی پیداش میکنی .
فقط پولیه .
نسخه آندرویدیش رو گرفتم تا قسمت 120!
پولش زیاد نمیشه هر ده قسمت 750 تومن که زیاد نیست.فقط یه مشکل داره اونم سانسور هست.
تا قسمت 10 خوندم قسمت های هفت و هشت یه دفعه سبک تصاویر و نقاشی عوض شد یکم اول اذیت کرد ولی عادت کردم بعد تر هم دوباره سبک تصاویرش عوض میشه یا تا آخر ثابت میمونه؟
بعد هم هر ماه یه نسخه میاد یا هر دوهفته؟انتشارش چطوریه؟یعنی الان که تا 135 پیش رفته معنیش این هست اگر ماهانه باشه 11 ساله که داره توزیع میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or