میگفنم چرا آریا و بقیه اسکرین شات راحت میگذفتن... :-P ...
نمیدونستم F5 همچین کاربردی داره.... :-P ....
معتاد شدم رفت.... ;-) ...
من از همین تریبون اعلام کنم ، کسی که من رو تا همچین لولی من رو توی انیمه/مانگا فرو برد همین فرشاد بود.... ;-)
تخریب شخصیت...
خوب من که چیز های عادی میبینم... :-P ....
چه نوع تخریبی میخوایی بکنی ؟!....
سلام خیلی وقته انیمه ندیدم. دنبال انیمه جدیدم که شخصیت Femaleش tsundere باشه :d اصلا از اینایی که میوفتن دنبال پسرا خوشم نمیاد تو این مایه ها معرفی کنید. 2014/15 باشه چه بهتر :d
داره یه بوهایی میاد . مانگای چندمت خواهد بود ؟قضیه مانگاهاش چجوریه؟
کباب نیست حاجی، دارن خر داغ میکننسلام
داره یه بوهایی میاد . مانگای چندمت خواهد بود ؟
![]()
از 54آقا من مانگای Claymor رو از چپتر چند شروع کنم؟بعد هم یه مشکلی که دارم اینه که متون رو از راست به چپ بخونم یا از چپ به راست؟
![]()
![]()
پایان مانگا همون پایان brotherhood هستشخوب بود ولی اونجور که انتظار داشتم نبود![]()
در کل برای یه تجدید دیدار با این یونیورس بد نبودطراحی های انیمه تلوزیونیش به نظرم بهتر بود تا اینیه چند تا عکس از سری قدیمی FMA دیدم، به نظر طراحی ال و اد بیشتر شبیه نسخه قدیمی بود تا جدید. آقامون ماستنگ هم اصلا اون ابهت سری تلوزیونی رو نداشت! حتی یه بار هم نشون نداد از قدرت هاش استفاده کنه
![]()
داستانش هم به نظرم یه کم پلات هول داشتمثلا ادوارد و ال وقتی در مورد نحوه درست شدن Philosopher's Stone میفهمن، کلا تا خرخره درگیر داستان اصلی اینمه هستن و داخل انیمه هم جایی نشون نمیده اینا مدتی مثلا جایی رفته باشن و این ماموریت رو انجام داده باشن!
![]()
یا آخرش وقتی اون دختره برادرش رو نجات داد، بعدا گفتن این تبدیل انسان انجام نداده. اگه انجام نداده پس چرا یکی از پاهاش رفت و دست برادرش برنگشت!اگه انجام داده و اینا اشتباها فکر کردن انجام نداده، پس اون نتیجه ای که توی سری تلوزیونی بهش رسیدن که این تبدیل انسان هیچ وقت عملی نمیشه و اونا یه چیز دیگه رو برگردوندن نه مادر/بچه اشون چی!؟
(راستی حالا که صحبتش شد، معلوم نشد ادوارد و ال چیو برگردوندن!؟
)
یعنی خوب بود
هنوز هیچی نشده دلم تنگ شد برا انیمه
![]()
حالا چند تا سوال در مورد خود FMA: B
قضیه مانگاهاش چجوریه؟ الان تموم شده؟پایان مانگاش کدومه!؟ پایان FMA یا FMA: B!؟
![]()
اگه تموم نشده، مشخص شده بعد از اینکه این دو تا برادر آخر FMA: B از هم جدا میشن چه اتفاقایی میافته؟ یا داستان FMA رو ادامه میده و دنیای موازی و اینا!؟
راستی یه سوال دیگه! شِنون ـه شونِن ـه چیه!؟چجور سبکیه؟
یعنی به کدوم جنبه از FMA: B برمیگرده؟
![]()
من الان 3 قسمت monster رو دیدم نتونستم ارتباط برقرار کنم در ادامه چیزی تغییر میکنه؟![]()