Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان میدونم این حرف رو بزنم زنده نمی‌مونم:d ولی اینجا کسی به انیمیشن اهمیت نمیده؟:d

سالی یه پست حسن میده، یه پستم من :دی

ممکنه هر از گاهی هم یکی راهش رو گم کنه در مورد انیمیشن صحبت کنه :))
حالا که حرفش شد،Big Hero 6 لینکاش نیمده؟ :-"

شاهکار تمام دوران تمام شد :(( دلمم نمیاد در موردش حرفم بزنم :( با تک تک لحظات سریال زندگی کردم :( دلم واسش تنگ میشه :((
دوستان Steins;Gate مگه 24 قسمت نیست؟ پس این قسمت 25 چیه من دارم؟ :-s

tokyo ghoul رو دیدم.از این به بعد عمرا نسخه سانسور شده یه انیمه رو نگاه کنم"صبر میکنم تا بلوریش بیاد.تا حالا ندیده بودم یه انیمه ای اینقدر سانسور داشته باشه.در مجموع داستان خیلی خوبی داشت و مطمئنا یکی از برترین انیمه های 2014 میتونه باشه
البته تا جایی که یادم میاد زیاد من توش سانسور ندیدم ! شاید تو 12 قسمت فصل 1 چهار پنج تا بیشتر نبود که اذیت نمیکرد فصل دومشم که تا اینجا سانسور نداشه !

پیش به سوی نابودی ... اقا ما یه بار اومدیم تو این تاپیک گفتیم به عنوان اولین تجربه چی ببینیم گفتید وان پیس منم استارت زدم سه چهار ماهه نزدیک 700 قسمت انیمه دیدم الان مانگاشم دنبال میکنم دست کسی که پیشنهاد کرد درد نکنه ...
الان دیدم الکترومغناطیس پاس شدم !!!!!! الان چه انیمه ای پیشنهاد میدید ؟ کوتاه ببینم یا بلند ؟!

پیش به سوی نابودی ... اقا ما یه بار اومدیم تو این تاپیک گفتیم به عنوان اولین تجربه چی ببینیم گفتید وان پیس منم استارت زدم سه چهار ماهه نزدیک 700 قسمت انیمه دیدم الان مانگاشم دنبال میکنم دست کسی که پیشنهاد کرد درد نکنه ...
الان دیدم الکترومغناطیس پاس شدم !!!!!! الان چه انیمه ای پیشنهاد میدید ؟ کوتاه ببینم یا بلند ؟!
فعلا یه چند تا کوتاه ببین :دی Steins;Gate ببین! اوجب واجبات :(

دوستان میدونم این حرف رو بزنم زنده نمی‌مونم:d ولی اینجا کسی به انیمیشن اهمیت نمیده؟:d

این قسمت انیمیشن فرمالیتس!:| فقط نوشتن واسه خوشگلی :-":دی جدی نگیرش!

در اصلAnime center بوده !:دی

نظر من برای کوتاه
death note فصل اول !
fate zero
fate stay night unlimited blade work
attack on titan
tokyo ghuol
claymore (مانگا واجب)
berserk (مانگا واجب)
انیمه بلند :
naruto
dragon ball
bleach
بعد اینا را که دیدی gintama

آخرین ویرایش:
الان رفتم قسمتای اولیه وان پیسو نگاهی انداختم ! این چی بوده من میدیدم(کیفیتشو میگما) ! این که اونطوری نیس ؟ از کجا دانلود کنم چند قسمته ؟
وان پیس مال 15 16 سال پیشه :دی نه کیفیت خیلیم عالیه :> کلا 24 قسمته فرقی هم نمی کنه به نظرم از کجا دانلود کنی!

دقیقا منم همین رو میگم بابا یکم هم بکشین سمت غرب (یا خدا برید عقب نزدیک نشید :d)
برای اینکه یکم این بحث رو باز کنیم من نمیدونم چرا اکثرا با How To tran your dragons 2 حال نکردن :d من خوشم اومد! ولی از اون ور big Hero 6 واقعا خوب ظاهر شد (من نمیدونم چرا اول باهاش حال نکردم:-") ولی خب سورپریز خوبی بود..
این سری جدید Power puff girls کی میاد؟:d

سلام
Steins Gates هنوز یرای این بنده خدا زوده .
یه سری المان داره که کلاً گیجش میکنه .
حق نیست تو روزای اول انیمه دیدنش بخواد سر تعیین جنسیت یه شخصیت با خودش کشتی بگیره :دی

این قسمت انیمیشن فرمالیتس!:| فقط نوشتن واسه خوشگلی :-":دی جدی نگیرش!

در اصلAnime center بوده !:دی

دلیلش اینه:d
سلام

این تاپیکو زدم تا بچه هایی که مثل من عاشق انیمه و مانگا هستن بیان اینجا با هم در موردشون بحث و تبادل نظر کنیم:)

اول از همه بگم که اینجا قرار نیست لینک دانلود انیمه و فروش و سایر مسائل باشه ، ما فقط اینمه ها و مانگاهای جالب رو معرفی کرده و به بجث در مورد اونا میپردازیم.
در مورد لینک دانلود میتونید بی تاپیک انیمه و انیمیشن مراجعه کنید که دوستان در اونجا لطف میکنند و لینک رو براتون میزارن.
در ضمن تو این تاپیک فقط و فقط راجع به انیمه و مانگا صحبت میشه نه انیمیشن و کارتون;)

خوب حالا شروع کنیم

یه توضیح خلاصه ای بدم که انیمه در واقع همون کارتون هایی که ژاپنی ها میسازن مثل سری فوتبالیست ها و مانگا هم در واقع همون کمیک استریپ هست (البته بازم به سبک ژاپنی)

تقریبا تمامی انیمه ها از روی سری مانگا ساخته میشن، در واقع اول مانگا کشیده میشه و در مجلات هفتگی مثل شونن جامپ به فروش میرسه اگر از اون استقبال شد سپس انیمه اون رو هم میسازن.
برای همین همیشه مانگا از نظر خط داستانی جلوتر از انیمه هست و برخی انیمه ها هم هستند که به پایان رسیدند ولی مانگاشون همچنان داستان رو ادامه میده.
انیمه هم برای اینکه پس از مدتی به علت زمان پخش بیشتر به مانگا نرسه هر چند وقت یکبار فیلر پخش میکنه.:mad:
فیلر در واقع قسمتهایی از انیمه هستند که در مانگا و داستان اصلی وجود ندارند و کارگردان آنها را صرفا برای بوجود آوردن فاصله بین انیمه و مانگا میسازد.
اول دو تاپیک جدا در مورد انیمه و انیمیشن بود ولی بعد یه مدت چون این تاپیک زیاد پست نمیخورد با همدیگه ادغامشون کردن:-" البته من اون موقع نبودم پس از جزئیاتش خبر ندارم:-" در کل چون نسبت انیمه به انیمیشن بیشتره پس طبیعیه که بیشتر در موردش صحبت بشه:-"

به به! وان پیس! >:) بسیار خوب کاری کردی که به پیشنهاد بچه ها (من که اصلا نبودم و مشخصه کاملا :-" ) گوش کردی! :d دست طرف هم درد نکنه >:) :-" :-"

الان یه چندتا کوتاه ببین،مثل همین Stein's ; Gate یا مثلا Ano Hana (عشقولی) ، Gosick (کاراگاهی و عشقولی) ، Usagi Drop ( توی سبک Slice of Life میباشد! بس عالیه! :x ) یکی دوتا از این لیست رو ببین، بعد ناروتو رو استارت بزن :-" >:) (بلیچ و هانتر هم از گزینه های دیگه هستن البته! :-" )

اوف تو 24 ساعت 9-10 قسمت دیدم :دی:|
اوف عجب قسمتی بود ! قسمت قبل از از شدت تنفر از موستانگ داشتم میترکیدم که رز رو کشت اما الان فهمیدم:دی هر شعله ای که به لاست میزد میگفتم الان هست که این رث بیاد و این کلنل رو دو شقه کنه که خدارو شکر نکرد :دی ولی کلا از شروع فصل دوم یهو چند شخصیت جدید اضافه شدن که من اینطوری بودم 8-| اون دختر بچه هه ، اون لینگ .... یه جوری بود! بعد داستان یه ذره تو قسمت های 16 اینا یه ذره خر تو خر شد :دی مثلا همین قسمت قبل یا همین قسمت که تو منطقه زرزرس:-/ که ادوارد رو بردن یهو این ایشیبالی ها پیداشون شد و .....
اپنینگ فصل دوم به نظرم یه جوریه :| :دی اما اندینگ مثل لالایی میمونه خیلی خوبه :دی

البته تا جایی که یادم میاد زیاد من توش سانسور ندیدم ! شاید تو 12 قسمت فصل 1 چهار پنج تا بیشتر نبود که اذیت نمیکرد فصل دومشم که تا اینجا سانسور نداشه !
مومن کلش یه فصل 12 قسمتی بود که هر جای سکانسهای مبارزه اییشو نگاه میکردی یه گوشش سیاه میشد.شاید قریب به 30 بار چنین چیزی رخ میداد اونم توی 12 قسمت:|یعنی ترجیح میدم 6ماه منتظر نسخه بلوریش باشم تا با این وضع ببینمش.(مگه اینکه مطمئن باشم هیچ وقت نسخه بدون سانسوری وجود نخواهد داشت).این 3قسمت فصل دومشم که تازه اومده"امیدوارم حداقل این ضدحال نشه:(باور کن حوصله ندارم انیمه ای رو که یه بار دیدم بخاطر سانسور دوباره ببینم.تقریبا 10خروار انیمه رو دستم مونده که ندیدم#:-s خدارو خوش نمیاد توی این رقابت شدید و پایاپای دیدن انیمه من از کورس قهرمانی عقب بمونم:d
دوستان میدونم این حرف رو بزنم زنده نمی‌مونم
yahoo_4.gif
ولی اینجا کسی به انیمیشن اهمیت نمیده؟
yahoo_4.gif
یا انیمه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or