vaan 2
کاربر سایت
الان تا آخرش دیدی ؟ چون این چیزی که من یادمه خیلی انیمه مضخرفی بود. Plot خیلی خوبی داشت ولی در کل گند زده بودن توش.
مگه Envy زن بود ؟
میشه عنایت بفرمایید به ما توضیح بدید که چطور گند زده بود توش ...
الان تا آخرش دیدی ؟ چون این چیزی که من یادمه خیلی انیمه مضخرفی بود. Plot خیلی خوبی داشت ولی در کل گند زده بودن توش.
مگه Envy زن بود ؟
چمدونم خودم الان به شک افتادمداوود برو بچه ها رو به شک نندازیا در گمراهی بودیم ما؟
![]()
![]()
منظورم اون یکی داوود بودچمدونم خودم الان به شک افتادم
ای خدا! اومدم بعد از دیدن قسمت48 ، 49 رو ببینم دیدم که نزدم برای دانلود!![]()
به جاش رفتم مانگا کلیمور خوندمفقط الان اینطوریم "
"
اقا من الان قاطی کردم که اتفاقات این قسمت قبلا اتفاق افتاده بوده؟ چون وقتی در مورد ایلیشیا و بث تو قسمت قبلی حرف زد ، این قسمت در مورد رافائل حرف زد ، بعد یهو ایزلی رو نشون داد و لوچیلارو ! بعد دوباره یهو ترسا رو نشون داد! بعد یارو عینکیه اومد گفت که ترسا مرده پس ، توی یه صفحه اختلاف مانگا یهو چند سال پرید جلو ؟اخه باز بعدش رافائل میره خواهرشو میکشه! من گیج شدم
@Police _ 110
خلیل دونو من کلا با خوندن پستت هنگ کردمفکر کنم فقط آریا بتونه این پست رو درک کنه،بس که فلسفی بود:d
انیمه terra formars به کجا رسید؟تموم شد؟کامل تموم شد یا فصل بندی داره؟
بعد اصلا کسی اینجا در موردش بحث نمیکنه یعنی اینقدر مضخرف بود؟:d
محسن جون
پاراگراف اول در مورد خط داستانی بودش...داستان انیمه درباره ی پسر دبیرستانی ـه که طی یه حادثه نامعلوم تو زمان سفر میکنه و میره به زمانی که نُبوناگا زندگی میکرده...حالا قراره که این بچه، به دلیل شباهت ظاهری زیادش جای نُبوناگا زندگی کنه.!
این داستان مشترک انیمه و سریال Nobunaga Concerto هست...ولی خوب انیمه یک طور این داستان رو پیش میبره، و تو سریال به یک شکل دیگه...مثل دو دنیایی موازی تقریباً با همون شخصیت ها، در همون موقعیت های مشابه.
پاراگراف دوم و سوم که درباره ی دوبلور و ED انیمه بودش.
همین دوبلور ها دیگه...من هیچ کدومشون رو به اسم نمیشناسم!قبلا جایی در موردشون توضیحی چیزی دادی؟
![]()
من فقط صدای یکی از دوبلر ها رو خوب میتونم تشخیص بدم، اونم Miyuki Sawashiro ـهدو تا از شخصیت هایی که صداگذاری کرده هم اولتیر توی فیری تیل و کانبارو توی سری مونوگاتاریه
پ.ن: البته صدای آشنا زیاد شنیدم ولی این یکی خیلی صداش یونیکه:d