Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من فکر میکردم خیلی واضح هست که Envy مَرده! :دی یعنی از همون قسمت اول به چشم یه کاراکتر مذکر بهش نگاه میکردم که نوع حرکات و صداش بیشتر حالت نوجوانانه (!) داره تا زنانه. :دی حتی توی یکی از قسمت ها هم Greed (اون اولیه) بهش گفت هنوز هم این طوری لباس میپوشی؟! :دی

داوود برو بچه ها رو به شک ننداز:-" یا در گمراهی بودیم ما؟ :| :-"
چمدونم خودم الان به شک افتادم :(:|
ای خدا! اومدم بعد از دیدن قسمت48 ، 49 رو ببینم دیدم که نزدم برای دانلود!:((
به جاش رفتم مانگا کلیمور خوندم:دی فقط الان اینطوریم "8-|"
اقا من الان قاطی کردم که اتفاقات این قسمت قبلا اتفاق افتاده بوده؟ چون وقتی در مورد ایلیشیا و بث تو قسمت قبلی حرف زد ، این قسمت در مورد رافائل حرف زد ، بعد یهو ایزلی رو نشون داد و لوچیلارو ! بعد دوباره یهو ترسا رو نشون داد! بعد یارو عینکیه اومد گفت که ترسا مرده پس ، توی یه صفحه اختلاف مانگا یهو چند سال پرید جلو ؟:-/ اخه باز بعدش رافائل میره خواهرشو میکشه! من گیج شدم :((

چمدونم خودم الان به شک افتادم :(:|
ای خدا! اومدم بعد از دیدن قسمت48 ، 49 رو ببینم دیدم که نزدم برای دانلود!:((
به جاش رفتم مانگا کلیمور خوندم:دی فقط الان اینطوریم "8-|"
اقا من الان قاطی کردم که اتفاقات این قسمت قبلا اتفاق افتاده بوده؟ چون وقتی در مورد ایلیشیا و بث تو قسمت قبلی حرف زد ، این قسمت در مورد رافائل حرف زد ، بعد یهو ایزلی رو نشون داد و لوچیلارو ! بعد دوباره یهو ترسا رو نشون داد! بعد یارو عینکیه اومد گفت که ترسا مرده پس ، توی یه صفحه اختلاف مانگا یهو چند سال پرید جلو ؟:-/ اخه باز بعدش رافائل میره خواهرشو میکشه! من گیج شدم :((
منظورم اون یکی داوود بود :))
اینجایی که البته آریا اشاره کرده رو یادم نیست، ولی اگر گفته پس درسته و در گذر زمان جنسیتش یادم رفته:))

@Police _ 110
خلیل دونو من کلا با خوندن پستت هنگ کردم :| فکر کنم فقط آریا بتونه این پست رو درک کنه،بس که فلسفی بود:d

محسن جون
پاراگراف اول در مورد خط داستانی بودش...داستان انیمه درباره ی پسر دبیرستانی ـه که طی یه حادثه نامعلوم تو زمان سفر میکنه و میره به زمانی که نُبوناگا زندگی میکرده...حالا قراره که این بچه، به دلیل شباهت ظاهری زیادش جای نُبوناگا زندگی کنه.!
این داستان مشترک انیمه و سریال Nobunaga Concerto هست...ولی خوب انیمه یک طور این داستان رو پیش میبره، و تو سریال به یک شکل دیگه...مثل دو دنیایی موازی تقریباً با همون شخصیت ها، در همون موقعیت های مشابه.

پاراگراف دوم و سوم که درباره ی دوبلور و ED انیمه بودش.

انیمه terra formars به کجا رسید؟تموم شد؟کامل تموم شد یا فصل بندی داره؟
بعد اصلا کسی اینجا در موردش بحث نمیکنه یعنی اینقدر مضخرف بود؟:d

داستان نصفه کاره ول شد...و تا اونجا که من میدونم خبری از فصل بعدی ـش نیست.
نمیشه گفت که مضخرف بودش...اتفاقاً ایدش جالب هم بودش....ولی خوب بلاتکلیف بودش.

htkphfg2pr65fk6fs81q.jpg

جدای این مطلب فعلا انیمه ای ندیدم که در حد 25 قسمت اول Dead Note باشه.امیدوارم چنین چیزی پیدا بشه

آخرین ویرایش:
امروز میخواستم برم خونه داییم با پسر دایی های کوچیکم که به خاطر انیمه پیچوندم :|:-":دی
من یعنی تو فکر اون خلاقیت و ایده در آوردن قدرت Pride هستم! که چقدر این قدرت و تواناییش رو خلاقانه دراوردن! بقیه گناه هارو میشه حدس زد ! اما واقعا این قدرتش خیلی باحاله! یعنی اینکه تصویرش چون از تو سایه میاد ، دوبعدی هست و اون تبدیل شدن سیاهی به چشم و دندان و اینا خیلی خلاقانه هست!

ترسناک :|

وای نــــــــــــــــــــه:| بانو رو ول کن نکبت لَش:|:دی

جونم داداش ارمسترانگ:x:دی

آخ جان جیگرم حال اومد :دی

ازش بدم میومد ولی این صحنه خیلی باهال بود:دی

مادر آف گاد:|

از بهترین صحنه ها! نه به خاطر مردن انوی! به خاطر دیالوگ ها! به خاطر اون مفهوم دیالوگ ها! به خاطر کار خود انوی و ...... خشکم زده بود:|

:x

محسن جون
پاراگراف اول در مورد خط داستانی بودش...داستان انیمه درباره ی پسر دبیرستانی ـه که طی یه حادثه نامعلوم تو زمان سفر میکنه و میره به زمانی که نُبوناگا زندگی میکرده...حالا قراره که این بچه، به دلیل شباهت ظاهری زیادش جای نُبوناگا زندگی کنه.!
این داستان مشترک انیمه و سریال Nobunaga Concerto هست...ولی خوب انیمه یک طور این داستان رو پیش میبره، و تو سریال به یک شکل دیگه...مثل دو دنیایی موازی تقریباً با همون شخصیت ها، در همون موقعیت های مشابه.

پاراگراف دوم و سوم که درباره ی دوبلور و ED انیمه بودش.

همین دوبلور ها دیگه...من هیچ کدومشون رو به اسم نمیشناسم!:| قبلا جایی در موردشون توضیحی چیزی دادی؟:-/

همین دوبلور ها دیگه...من هیچ کدومشون رو به اسم نمیشناسم!:| قبلا جایی در موردشون توضیحی چیزی دادی؟:-/

Miyano Mamoru
یکی از اون دوبلورهای حرفه ای ـه که همیشه صداش رو دوست داشتم...یاگامی لایت تو دفتر مرگ، کار همین ـه، یا اوکابه رین تو Steins;Gate

Oguri Shun

این یکی بیشتر بازیگره حرفه ای تا حتی یه دوبلور معمولی...به نظرم مهمترین کاری که دوبله کرده Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin و Space Pirate Captain Harlock ـه.
بازی ـیش رو خیلی دوست دارم.

Yuuki Aoi
Aoi چان رو برای اولین بار که از صداش خوشم امد، تو Gosick بود، جای ویکتوریکا شنیدم، کارش برای یه دختر 18ساله، اون موقعه خیلی عالی بودش....بعد تو Mahou Shoujo Madoka Magica دوبله کرد، که خیلی خوب دوبله کرد، و بعدش هم که تو Ben-Tou ترکُند (":

Mizuki Nana
نانا چان هم که دیگه نیازی به تعریف نداره، یه میلیونره تو امر صدا....خواننده ی بسیار بسیار بزرگ و یه دوبلور خوش صدا، هیناتا تو نارتو کار نانا چان هست.
خواستی، این پست رو بخون
http://forum.bazicenter.com/thread42287/page5/#post1423112

من فقط صدای یکی از دوبلر ها رو خوب میتونم تشخیص بدم، اونم Miyuki Sawashiro ـه:-" دو تا از شخصیت هایی که صداگذاری کرده هم اولتیر توی فیری تیل و کانبارو توی سری مونوگاتاریه:-"

پ.ن: البته صدای آشنا زیاد شنیدم ولی این یکی خیلی صداش یونیکه:d

آخرین ویرایش:
کارگردان این آرک وان پیس رو باید بیارن ایران سریال درام آب بندی شده بسازه.داره حروم میشه تو ژاپن دلم براش میسوزه:(
طرف میخواد مشت بزنه تو مانگا 2 تا عکسه اینجا به اندازه 2 دقیقه طولش میده!
چرا نمیان عین بلیچ بگن فعلا این داستانو ول کنید بیاین براتون خاطره بگیم!یکم مانگا بیفتهجلو اینا راحت تر کار کنند:d

من فقط صدای یکی از دوبلر ها رو خوب میتونم تشخیص بدم، اونم Miyuki Sawashiro ـه:-" دو تا از شخصیت هایی که صداگذاری کرده هم اولتیر توی فیری تیل و کانبارو توی سری مونوگاتاریه:-"

پ.ن: البته صدای آشنا زیاد شنیدم ولی این یکی خیلی صداش یونیکه:d

چه خوش سلیقه (=^_^=)

میوکی چان، صداش حرف نداره، هم به دختر میاد و هم به پسر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or