ربطی نداره ... من مگه میگم انیمه جدید نبینین ؟! میگم صد تای انیمه های جدید به تار موی چیزایی مثل DBZ یا Saints Seiya نمیرسه !
اصلا منظورم این نبود ... آقا فقط DBZ ... خداست ... OK
اگه بحث رتبه بندی باشه و بخوایم بگیم کدوم بهتره ... خوب معلومه اثر اصیل تر بهتر هست
صد در صد DBZ بهتر هست
ولی وقتی من می گم (( آپدیت باشی بد نیست )) منظورم اینه که مثلا الان شما برو یک کانال مایواره ( سطل لایت ؟!) یا به طور مثال می گم توی همین ایترنت تو این fan سایت ها بچرخی کلی بحث و تاپیک لینک دانلود از ناروتو پیدا می کنی ...
وقتی این همه طرف دار داره دیگه بحث (( یک تاره مویDBZ )) و این حرف ها الکیه
مخاطب الان مغزش در حد ناروتو آپدیت شده :biggrin1:
مطلب دیگه هم این بحث کلنون یا همون تقلید هست ... الان چی کلون چی نیست ؟ همه چیز تقلیده
الان شما بگردی توی داستان ها و قصه ها و درام ...
بیشتر تقلید از هم هست شما نمونه ناب و اصیل شاید چند سال یک دفعه ببینی
الان تصدیق می کنیم ناروتو کلون DBZ هست ...
ولی داستان و انیمه بدی نیست ... که اگه بد بود این قدر طرفدار پیدا نمی کرد
من الان این ها رو در حمایت و طرفداری از ناروتو نگفتم فقط قصدم این بود که بگم کوبیدن یک اثر هم کار درستی نیست تازه انیمه ای که خودش پیشرفت ها و چیز های اصیل خاص خودش رو داره
پیشنهاد من اینه که اگه کسی توانش رو داره هر دو انیمه رو ببینه و البته این جور پیش زمینه ها رو کنار بزاره و فقط دنبال لذت از انیمه و داستان باشه ... همین
----------------------------------------------
دلیلش واسه کاراش اینه که توی بچگی بهش توجه نکردند ، نتیجه می گیری که وقتت رو با ناروتو دیدن تلف می کنی !:biggrin1:
این طوری نگو ... الان luffy هم تنها دلیلش برای سفر و پیدا کردن One piece فقط قولی هست که به shanks داده
من هم ممکنه تو بچگی یک قولی به یک نفر بدم .. ایا من هم باید مثل luffy جو گیر بشم برم خودم رو تا حد مرگ تو دردسر بندازم
به طور مثال گفتم ..؟!
به همین راحتی می شه ایده و پایه اساس یک داستان رو نابود کرد ...
شما که نباید اون طور که خودت برداشت کردی به دیگران انتقال بدی الان آقای
致命的 بیاد به One piece گیر بده خوبه ؟؟